Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Core2duo6600
üzenetére
OEM verziót csak ötször lehet, utána ms-t kell hívni.
-
Core2duo6600
veterán
Akárhányszor lehet aktviálni, ha nem cserélsz semmit a gépben.
Az Acronis Trueimage az egyik legjobb partició mentő - visszaállító
A 100 Mb os partició miért zavar(#38781) akos3
Bemégy a nyomtató hozzáadássába, és hagyod neki, hogy automatikusan keressen a win updaten, net kell hozzá, és ha nem is pontosan ez, de lesz hasonló driver.
Tulképpen a nyomtató nyelvezete a fotnos, meg hogy ugyanannyi bemeneti tálca, kimeneti stb legyen benne.
De emlékeim szerint ez egy kis printer ez nem áll fent, tehát ha csak 1000 est találsz az is korrekt, de úgy emlékszem van bent a cégnél ilyen printer és sikerült beizzítaNI.(#38798) Kephamos
Szerintem nem lehet kikapcsolni, nem vétetlen használnak szervereken olyan tasztaturát ahol nincs shutdown gomb meg ilyeneik. -
akos3
addikt
Viszont látom, hogy ennyire segítőkész és hozzáértő társaság van itt, akkor hadd kérdezzek még egyet.
Ez már csak félig lesz Win7es kérdés. Remélem azért nem szímít még OFFnak.
Sajnos nem arra a maghajtóra telepítettem 7-et ahol a korábbi xp volt, így nem írta felül. Részben letöröltem már az xp mappáit, file-jait, így már nem lehet belépni vele és kevesebb helyet is foglal. De ugye még még mindig megkérdezi bekapcsolásnál, hogy melyiket töltse be. Azt szeretném, megcsinálni, hogy végleg leszedni vhogy az xp-t, h bekapcsolásnál ne kérdezzen semmit, hanem automatice a win7 töltődjön be.
Tudtok nekem segíteni, vagy ez bonyolultabb annál, h itt el lehessen magyarázni úgy, h még én is megértsem?

-
akos3
addikt
Elmentem ebédelni, visszajöttem és vhogy most működik!

Gondolom ebéd előtt addig kattingattam össze - vissza amíg jó nem lett. Csak azt nem tudom, hogy miket kattingattam össze - vissza, és, hogy most végül melyik driver csinált bármit is
Mindenesetre az Eszközök és nyomtatóknál már nem a "Nincs megadva"-nál van, hanem a Nyomtatók és faxoknál.
Köszönöm mindenkinek a gyors segítséget tényleg!

-
Tosee
őstag
1. Jobb klikk a letöltött .rar fájlon, majd kibontás ide
2. vezérlőpult -> eszközök és nyomtatók
3. nyomtató hozzáadása -> helyi nyomtató hozzáadása
4. meglévő port használata: ha usb-n csatlakozik a nyomtató, akkor USB001 (Virtuaális usb rendszerű nyomtatóport) -ot válaszd
5. saját lemez
6. keresd meg az előbb letöltött fájlból kitömörített mappát, és azt tallózd be!
7. ha kész akkor restart, és tesztoldal nyomtatása -
TRob1
veterán
A Vezérlőpult/Rendszer és Biztonságon belül az eszközkezelőre gondoltak, hogy ott nézd meg, és ott valószínűleg ismeretlen eszközként szerepel. (gyorselérés: Start gomb, és ott elkezded beírni hogy eszközkezelő)
Na ott jobb klikk az ismeretlen eszközön, és illesztőprogram frissítése... -
akos3
addikt
válasz
pschio
üzenetére
Igen minden bizonnyal még ismeretlen, mert az Eszközök és nyomtatók-nál alul a "Nincs megdava"-nál szerepel. Viszont ha jobb klikkel rákattintok akk nem tok semmit se tallózni.
Az van h parancsikon létrehozása, alatta Hibaelhárítás majd Tulajdonságok. Oda bementem ott meg nem lehet semmit se tallózni 
Egyébként, ha sikerülne, vmi tallózós dolgot megtalálni akk csak rámeygek, h E meghajtó amiben a CD van és magától csinálja majd? -
pschio
őstag
feltételezem, hogy az eszközkezelőben mint ismeretlen hardver szerepel a nyomtatód. ez esetben jobb klikk rá, majd tallózd be a cd-n található xp-s drivert. ekkor szépen pirossal, nagy lóbetűkkel kiírja majd, hogy nem aláírt driver meg hogy "jajistenemmileszmost". de te nem ijedsz meg és csak nyomogatod a tovább-ot és feltelepíted az aláíratlan driverrel. ha minden jól megy akkor így menni fog. nekem sikerült egy 1000 éves HP plottert így működésre bírni win7 alatt
-
akos3
addikt
válasz
pschio
üzenetére
oh, kösz! 32 bit-es!
ez esetben mit tudok csinálni?
Az a telepítő ami XP-n tökéletes vol, itt semmit se csinál

(#38788) Tosee. szia. kösz ez már megvan

update-ről leszedtem egyet ami elvben ehhez van, de egy kabinet file van csak benne abba bemek és ott meg ujabb kabinetfile-ok meg egy csomo számomra használhatatlannak tűnő. szal ilyen .exe v hasonló nincs amivel tudnék vmit is kezdeni.
-
akos3
addikt
Sziasztok!
Nem tudom, h jó heylen járok e, de más topicot nem találtam.
Tegnap feltettem a Win7-et, de a nyomtatóm nem kompatibilis vele (HP LaserJet 1010)
HP oldalán nincs is Win 7es driver, máshol meg amiket találtam nem voltak jók, ugyanaz a telepítő volt benne, mint ami a telepítő CD-n volt a nyomtatóhoz. Nagyon kéne a segítségetek, h honna tudnék drivert leszedni, vagy mi a megoldás...
Köszi szépen! -
ToBeY
nagyúr
Érdekes SP1 felrakása után az élményidexem javúlt.Eddig 5.3 volt a legkisebb pontszám (vga) most ez 5.5 kapot.
-
Kephamos
addikt
Üdv!
Vettem a metro-ban egy Canyon márkájú kitválló 1500 Ft-os USB billentyűzetet, azonban a win 76 (64bit) nem akarja felismerni. Ha boot előt rádugom a gépre, akkor felvillan a numlock, de aztán annyi. Mi lehet a megoldás?
-
oilver1
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Köszi, közben megtaláltam, gyökkettővel, de jön, kíváncsi leszek !

-
oilver1
tag
Sziasztok!
Gyakori probléma, de megoldást nem találtam sehol: asrock 4core alaplapom van Realtek HD audio-val, de Win7 ugye nem ismeri fel, csak minimálisan, tehát nem tudom használni az 5.1-et... van valami javaslatotok? -
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szervusztok!
Vegre egy profi nevezetesen Te leirta hogy egyaltalan szukseg van-e a 100 Mb-os particiora, egy amugy hazi hasznalatra telepitett W7 eseten.
Ezt azert fogalmaztam meg igy, mert ha egy atlag felhasznalo irja be ezt az informaciot egy hsz.-be akkor hamar megkapja hogy a W7 ugy jo ahogy van, a Fiuk tudjak hogy mit csinalnak.
Mas.
A Paragon_backupRecovery_free_64_10.2 programot szeretnem hasznalni rendszermentesre. A beallitasoknal van egy valasztasi lehetoseg miszerint olvassa a particiostablat. Ezt erdemes atallitani? Mert ha jol ertelmezem akkor ha nem elerheto valamilyen oknal fogva a Microsoft Volume Shadow Copy Service ugyis atvalt a sajatjara, persze ha engedelyezem.
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Értem, felvilágosodtam.

Itt a topikban is mindig az lett írva, hogy hagyd úgy, nem véletlenül van az ott. Emiatt írtam én is.
Legalább már tiszta víz van a pohárban. -
Na úgy oké, mert W7 és Server R2 ilyen eltolást eszközöl amúgy is.
polonic
Elsődleges oka, hogy létrejön, az a BitLocker használata, kizárólag a rendszerpartíció titkosításához. Na innentől meg nem Ultimate változatot használók kihúzva.
Pár urban legend(értsd: ökörség) a 100megás partícióval kapcsolatban, amit a neten összehordanak
# stabilabb a W7
# biztonságosabb
# könnyű helyreállítani a W7-et hiba esetén - ennek valóban van alapja, de bedőlhet úgy az OS, hogy azt nem lehet visszaállítani a rejtett partíció megléte esetén sem
# oda teszi ki a VM fájlt - ez kedvencem, mert vannak akik szerint több gigás virtuális memóriát ki lehet pakolni 100 megára...

# nélküle nem lehet használni a BitLockert - de lehet (kizárólag Ultimate esetén érhető el a BitLocker) csak a rendszerpartíciót nem lehet titkosítani. Másik hdd-t/partíciót igen illetve a BitLocker To Go szolgáltatás is kifogástalanul működik
# mindig létrehozza a telepítő - nem, nem hozza létre, ha hdd elő van particionálva és legalább 1 darab elsődleges partíció van a HDD-n. (telepítővel ez esetben csak formázni kell a partíciót, nem pedig újra létrehozni, hisz ha letörölnek minden partíciót, majd létrehozzák újra, akkor persze hogy létrejön a rejtett rész is)
# nélküle nem jól működik a W7 - nem, a pacicsököt nem működik jól

# utólag (W7 telepítése után) nem lehet eltávolítani - de igen el lehet, persze nem csak úgy simán, hogy letörlöm a partíciót aztán kész, de el lehet
Mindezen által nem gond, ha valakinél ott van a 100 megás rész, de amire elsődlegesen szolgál, azt csak Ultimate userek tudják kihasználni. SSD userek, akik a particionálásban nem annyira jártasak, ők inkább bízzák ezt a W7 telepítőre, mert SSD-k esetén az alignálás fontos dolog, amit a W7 megfelelően elvégez, még ha ennek az is a "folyománya", hogy létrejön a 100 megás rész..
UI: Természetesen (a félreértések elkerülése végett) ezt nem MS szarság címen írtam(ahogy fogalmaztál) pusztán csak azért írtam le, mert ha valaki nem akarja a 100 megás részt használni, az semmi olyan dolgot nem követ el, ami hátrányosan érintené a W7-et, vagy abból a usernek hátránya lenne. A legtöbb user azt sem tudja, mi az a backup/restore, aki meg igen, azok többsége külső progit használ adatmentésre/visszaálításra (személyes tapasztalataim alapján)
-
Akkor nem lesz 100 megás partíciód, ha már előre van formázva a vinyó, legalább 2 részre van szedve és a 2. partíció logikailag van formázva. Na akkor csak a rendszer partícióra rakja a boot fájlokat, mert csak aktív partícióra tudja rakni.
Ha nem logikaid van, hanem aktív a 2. partíció, akkor vagy oda rakja a fájlokat és ha a rendszert húzol, akkor törli azon partíció tartalmát. Vagy létrehozza abból a partícióból, amit rendszernek szánsz. -
VGYke
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Na ezért pisáltam vért, mer most minden OK! SSD partíció eltolás=1 048 576 bájt. HDD ugyan ennyi és nincs 100MB-os rejtett szarság!

Ezt az állapotot szeretném menteni... -
polonic
félisten
Ez nem olyan biztos, hogy jó dolog volt. Már Fire kolléga leírta, hogy miért.
Nem is tudom hányszor, de sokszor, az biztos, leírtuk, hogy hagyd már úgy ahogy van. Nem véletelnül van kitálva az a 100 megás partíció. A win7 meg normálisan megcsinálja az alignálást. Nem kellett volna bántanod.Nem is tudom hányszor lehet aktiválni online, de, ha elfogyna ez a lehetőség, akkor felhívod az ingyenesen hívható MS számot, aztán beaktiválják.
Ha win7 professional-t használsz, akkor abban ott van a biztonsági mentés. Bár ezt nem írtad milyet használsz, gondolom HP, akkor abban nincs.
-
Addig ne is menjünk bele a többi kérdésbe, mielőtt ezt nem tisztázzuk. Szóval a 100 megás rész eltüntetésével nem-e estél abba a hibába, hogy az SSD alignálásáról meg elfeledkeztél?
(Ha előparticionáltad az SSD-t, alignálást nem "ismerő" progival pl)Ellenőrizd: start/msinfo32/components/storage/disks/ jobb oldalt partition starting offset
(start/msinfo32/összetevők/tárolás/lemezek/ jobb oldalt partíció kezdetének eltolása)Na ez milyen értéken van? (persze az SSD vinyót válaszd ki)
Mert ha ez az érték nem osztható maradék nélkül 4k-val(4096-al), akkor kezdheted elölről a telepítést...
-
Gaben1
tag
amióta megütöttem a bokámat warez cuccok miatt azóta én is mindent megveszek játék és progi+win azóta sokkal jobb érzés használni bármit ami eredeti .igaz én nem veszek semmit steam-en én inkább a lemez híve vagyok amit kézzel megfoghatok és nem töri fel semmi hacker a fiókom
inkább kiadok pár ezer ft al többet egy játékért de az dobozban van 
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nagy nehezen vért pössentve sikerült úgy telepíteme a win7-et SSD-HDD (mindegyik "szűz")-re, hogy végül az az átkozott 100MB-os "Rendszernek fenntartott" partíció nem jelent meg.
Kérdéseim a következők:
1 Kód beírás-online regisztrációt hányszor lehet eljátszani ugyanazon gépen (hardver elemek változása nélkül)? Én már 1 töltényt ellőttem, de most újra telepítettem....
2. Vistáig több mint 10 éve a GHOST mentést és baj esetén a visszatöltést használtam, ilyen olyan (DOS, Hieren's) boot floppy, CD-ről indítva, elfelejtve a rendszer visszaállítást. Ez win7 alatt SSD-re telepítetten is működhet?
Van javasolt jobb program a komplett (HDD-SSD-partíció-stb. mentésre, visszaállításra) mint a Ghost? Illetve a Win7 hasonló funkciója korrektül működik? Pl. most zéró állapotban elmentem vele a rendszert, aztán telepítek minden szarságot, szétcseszem a Win7-et, de még el tudom indítani a Win7 visszaállítást, akkor vissza fog állni a zéró állapot az SSD-n? -
válasz
apróka
üzenetére
Original Equipment Manufacturer (OEM) Activation
Ez a változat telepítéskor nem kér kulcsot, illetve nincs is szükség az aktiválásra, mivel a telepítés végeztével aktiválva is van. Az OA változatok szigorúbbak, mint a "sima" OEM, ugyanis semmilyen más gépre nem lehet telepíteni, mert vagy azt írja ki, hogy hibásan adtad meg a kulcsot, vagy azt, hogy a kulcs már használtban van.
(Egy időben nem lehet fent ugyanannak az x86 és x64-es változata, mert már ott sem működik a kulcs)
Csak és kizárólag telefonon lehet kérni másik kulcsot(ha esetleg az a gép meghibásodott, stb), hogy egy másik gépre felpakold, ez esetben azonban a régi gép sorozatszámát, stb is meg kell adni, valamint az új gép adatait is és még számos dolgot be kell diktálni, ezen felül csak és kizárólag a mellékelt Recovery lemezről lehet telepíteni. Ha ezt nem mellékeltek (előtelepített volt Recovery partícióval pl), akkor a gyártótól lehet (nem ingyen) ilyen "speciális" telepítőmédiát igényelni. -
apróka
csendes tag
Sziasztok!
Munkahelyemen Windows 7 Pro-s matricás új gépek érkeztek, viszont XP van a gépeken mivel nem minden általunk használt program támogatja a Win 7-et és még sorolhatnám az okokat hogy miért...
Az lenne a kérdésem, hogy a matricán lévő kóddal tudnék aktiválni saját magamnak egy eredeti Windows-t?
Másik kérdésem az lenne, hogy mit takar ez az elnevezés? "Win 7 Pro OA" ez most valami OEM verzió akar lenni?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, nem használom, csak annak tűnt a neve alapján.
Viszont ez is a w7 ben a user átlal készített biztonsági mentés, csak akkor nem a visszaállítási pont.
-
válasz
Fapuma77624
üzenetére
Vágólapra (a teljes képernyő tartalmát) - pl egy rajzprogiba meg beillesztheted
ALT+PRSCR - Az aktív ablak tartalmát teszi a vágólapra. -
Fapuma77624
tag
A printscreen-t hova menti a win7?
-
-
pete_21
addikt
Régen beszéltük, hogy a Win7 gyűjti a programok bizonyos fájljait, és ezért, ha valaki gyakran tesz fel programot, annak eléggé teleszemeteli a gépét. Ha jól emlékszem, azt mondtátok, hogy nem nagyon lehet vele mit kezdeni, kézzel nem lehet törölni. Nem tudom már pontosan, melyik mappáról volt szó, talán a Windows\winsxs.
Ez, hogy tárolja a programok fájljait, nem a Rendszervisszaállítás miatt van? De az viszont egy idő után letörli őket. Vagy ez független a rendszervisszaállítástól?Balázs75: Számítógépre jobb klikk, Tulajdonságok. Balra: Rendszervédelem. Itt ki tudod kapcsolni, melyik meghajtón legyen, és melyiken ne (szerintem a C-n elég). Beállítások, és ki tudod választani a méretet.
-
polonic
félisten
válasz
Robick
üzenetére
Google a barátod.
Aztán első link. -
Balázs75
tag
Már megint találtam valami furcsát
indowsImageBackup könyvtár:38 Gb..ez mi??? -
Robick
tag
Segítsetek légyszíves!!! Minden jól működik a Win 7-esemen, de jónéhány programot ha installálni akarok akkor valami miatt megszakad vagy indításkor ehhez hasonló hibaüzeneteket ír ki: "A(z) C:\Windows\system32\D3DCompiler 42.dll nem Windows rendszerhez lett tervezve, vagy hibát tartalmaz.". Szerintetek mi lehet a baja???
-
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
A 32bit-es is létrehoz telepítéskor egy 100Mb-os részt?
-
nfsu17
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
VLC-ben a videó fülön, a képernyővédő kikapcsolása opció mellett volt pipa, azt kivettem. Nézek egy sima avit, még csak nem is a tunerrel és nem jön be a kép. védő. Ha nem nézek filmet, nem megy a VLC, akkor bejön. Pedig a VLC-nek most így ebben a formában semmi köze a tunerhez, meg a programjának. T.köm tele van ezzel már, hagyom a francba.
Elnézést az offolásért, azt hittem valahogy rá lehet jobban kényszeríteni a kép. védőt, de akkor nem. Sorry. -
dbius
veterán
válasz
H.O.D.
üzenetére
MS-tól igényelhetsz 64 bites telepítő lemezt, viszont nem ingyen. Kb. 15 EUR a költség, legalábbis nekem MS telefonon ezt a tájékoztatást adta, amikor megkérdeztem, hogy az x86-os OEM Home Premium helyett ha x64-est akarok feltelepíteni, akkor hogyan juthatok hozz a telepítő médiához.
Nem tudom, hogy az alábbi dolog itt megjegyezhető-e a telepítő médiákkal kapcsolatban, szerintem igen, de ha mégsem, akkor kérek egy modit, hogy utólag távolítsa el:
Viszont ha van bármilyen x64-es win7 telepítőlemezed (HP, Pro, vagy Ultimate), akkor abból tudsz csinálni univerzális - mindegyik változathoz jó - telepítőlemezt, ugyanis mindegyik telepítőmédia tartalmazza az összes változatot, csak az iso struktúrában elhelyezett ei.cfg fájl jelenléte korlátozza le, hogy melyik változat telepíthető.
Ha ezt a fájlt eltávolítod az iso-ból, és úgy írod ki a lemezt, akkor bármelyik változat telepítéséhez használható lesz a média.
A termékkulcs viszont természetesen továbbra is csak ahhoz a változathoz lesz érvényes, amelyiket megvásároltad, a többi változat nem fogja elfogadni.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Teljesen jó a power gomb, de sokszor elfelejtem.
Igen, gondoltam arra, hogy a progi a ludas (ennek utána tudok kérdezni, de több verzióval is megvan a gond), de egy tök másra használatos programmal sincs kép. védő, ami szintén a tunert használja. XP, 7 mindegy, driver verzió mindegy, program verzió mindegy. Eddig ezeket próbáltam ki. De még van mit kipróbálnom, csak gondoltam rákérdezek, hátha van valami "forced" lehetőség, vagy nem tudom, amit én nem ismerek.Természetesen be van kapcsolva a védő, 5 percre, a monitor off meg 25 percre. De semmi. Ha megy a tuner (most ezen az állásponton vagyok, hogy ez a hiba), akkor felülírja a kép. védős dolgokat.
Még egyet kipróbálok, a VLC-t, abban is van kép. védő kikapcs. funkció és kezeli is a tunert. Most akkor kiderül mindjárt a turpisság.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
nfsu17
üzenetére
Ha nem vagy a gépnél csak megy, akkor a power gombot ha megnyomod a monitoron gondolom kikapcsol az nem jó ? A windows beállításaiban be van kapcsolva a képernyővédő? Nem lehet hoyg a program amit felraktál letiltja ?
(#38727) adise
A CISben engedélyezted a megosztás által használt portot ? Lehet azért nem megy ha nem fut a w7 tűzfala mert nincs nyitva a port amit a w7 falában engedtél.
-
nfsu17
veterán
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Win7-ben szeretném a képernyővédőt "elindíttatni".

DVB-T tuner topikban nem sok esélyt látnék rá, hogy segíthetnének, mivel:
1. nem olyan népszerű a tunerem
2. mellé még a progi sem, amit használok#38711
Nem nézem, csak felveszem. És ekkor is ha 3 órát veszek fel, akkor 3 óráig nincs képernyővédő, amit meg az lcd nem biztos, hogy tolerálna sokáig. -
adise
őstag
hello!
cis-t hasznalok win7en..
az lenne a problémám, hogy ugye miutan felraktam ez kikapcsolja a windows tuzfalat.
ekkor nem mukodik nekem a halozaton a fajlmegosztas.. vissza kapcsolom a windowsoat egybol megy.. megférnek ezek egymas mellett?
vagy hogy tudnam azt megcsinalni, hogy kikapcsolt wintuzfal mellett is mukodjon a megosztas..
koszi -
dokee78
félisten
Valahogy meg lehet oldani,hogy amikor az alvó állapotból visszahozom a gépet akkor ne zárolva legyen?
-
koshmar
veterán
Nem ismertek olyan gadget-et W7-hez, ami egy ablakban jelzi a CPU használatot/hőmérsékletet magonként, és a RAM-használatot?
A gyári Windows gadgetek közül egyik sem ilyen.Több gadgetet kellett külön leszednem, de ezek így külön-külön növelik a boot-időt.

-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Árulja el valaki légyszíves hogy kell azt megoldani ha azt szeretném hogy a gép bekapcsolása után csak JELSZÓVAL tudjon felállni a rendszer,de a rendszergazda jogosultság megmaradjon
kÖSZÖNÖM!
-
Drughi
addikt
Üdv,
Olyan segítség érdekelne, hogy szeretném meggyorsítani a rendszer talpra állását, illetve kikapcsolását.
A neten rengeteg leírás kering, főleg a regedites átírások (WaitToKillapp és hasonlók), MSConfigos beállítások megváltoztatásáról is olvastam már.
Ezek biztonságosak?
Van esetleg valakinek, valami hasznos leírása, tippje?
az automatikusan induló progikat már belőttem.más: Erről a "godmode"ról mi a vélemény? Most találtam. Elég érdekes, de hasznosnak találom.
[link] -
H.O.D.
senior tag
Sziasztok!
Egy licence-szel kapcsoltaos kérdésem lenne. Van egy 32 bites dobozos Windows 7 Ultimate-em. Úgy tudom, hogy a termékkulcs jó a 64 biteshez is. Ha leszedem a 32 bites változatot és felteszem a 64 bitest, azzal okés maradok? Illetve, ha igen, akkor tudok valahonnan beszerezni 64 bites telepítőt ternékkulcs nélkül?
Köszi előre is

-
pzstm
titán
windows 8 has own virtual dvd drive to mount ISO files....this is early m1 feature. It can be removed in RTM
Én örülnék neki

-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Lenne egy elég bugyuta kérdésem.
Van egy dvb-t tunerem, hozzá driver, meg egy free program. A program nem tökéletes, bugos, de nekem megfelel, működik. A program beállításaiban van egy "disable screensaver" lehetőség. Ezt ha bepipálom, akkor ugye nincs kép. védő. Ha üresen hagyom, akkor kellene lennie. Na de nekem semmikor sincs kép. védő, sose. A monitor sem kapcsol ki ezért.
Azt hittem a program bugja, de végül arra jutottam, hogy nem. Azt hittem, hogy a régebbi driver okozza, de a legújabbal is ez a gond.
Egy másik programmal, ami szintén használja a tunert, ami jelellenőrzésre van, na ott sem kapcsol be a képernyővédő, pedig ott még beállítási lehetőség sincs.Arra jutottam, hogy ha megy a tuner, akkor nincs kép. védő.
De én szeretnék.
Van valami megoldás, valahogy rákényszeríteni?
Azt se tudom honnan induljak neki, mire keressek rá, elég patt helyzet.

Köszönöm.
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
Janika21
üzenetére
Egyszer nekem is hasonló gondom volt egy asus notival. XP, Vista alatt semmi gond nem volt a hanggal, viszont Win7 alatt torz volt. Az alap driverrel , amit a win tett fel, csak nagyobb hangerőnél, viszont bármelyik "hivatalos" driverrel szite csak recsegés jött a hangszórókból. Egész napos szívás, driver próbálgatás után úgy gondoltam, megpróbálkozom egy BIOS frissítéssel. Bevált! Attól kezdve tökéletes lett a hang.
Azt javaslom, nézd meg, hogy van-e a jelenleginél frissebb BIOS a gépedhez, és ha van, frissítsd! -
pzstm
titán
Windows 8 has context menu items for VHD mounting
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Ha előparticionáltad az SSD-t, alignálást nem "ismerő" progival pl)