Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Drughi
üzenetére
Lemezkarbantartó, aztán ezeknek a mappáknak a tartalmát törölheted:
c:\users\felhasználóneved\Appdata\Local\Temp\
c:\Windows\Temp\
c:\Windows\SoftwareDistribution\Downloads\msconfigból meg szed ki azokat az automatikusan induló programokat, amiket nem használsz, vagy nem kell, hogy automatikusan elinduljon.
-
válasz
Drughi
üzenetére
Üdv. Lehet h msconfig-ot kellene megnézned:
"BOOT.INI" fülön "Speciális beállítások..."->"/MAXMEM" opciónál nincs-e beírva memóriakorlát, amit a Windows használhat.
Haveromnál Vista alatt kitudja milyen okból bekapcsolva volt és 256MB-ot használt 2GB-ból...gondolhatod gyors volt. -
-
dudasj
tag
válasz
Drughi
üzenetére
Akkor gondolom laptopról van szó...
Valószínűleg a laptophoz adott "saját" menedzsment progival van akkor baj, sztem installáld újra ezeket. Vagy szedd le őket és csak a windowsét használd.
Sajna laptopokon ezek a csini-vini kinézetű saját gyártmányú "driverek" többet ártanak mint használnak
És semmivel se tudnak többet mint a win7 beépítettjei, én mióta 7 van a cégnél minden gépen/laptopon le szoktam uninstallálni őket... Ha csak a windowsé megy alapból és be van kapcsolva a mindig jelenjenek meg opció akkor ki kell jönnie.
- Sidebarral amúgy be tudod helyettesíteni ha semmiképp nem indul, van jópár ilyen minialkalmazás már erre.
Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Házimozi haladó szinten
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És semmivel se tudnak többet mint a win7 beépítettjei, én mióta 7 van a cégnél minden gépen/laptopon le szoktam uninstallálni őket... Ha csak a windowsé megy alapból és be van kapcsolva a mindig jelenjenek meg opció akkor ki kell jönnie.