- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Teljesen jó a power gomb, de sokszor elfelejtem.
Igen, gondoltam arra, hogy a progi a ludas (ennek utána tudok kérdezni, de több verzióval is megvan a gond), de egy tök másra használatos programmal sincs kép. védő, ami szintén a tunert használja. XP, 7 mindegy, driver verzió mindegy, program verzió mindegy. Eddig ezeket próbáltam ki. De még van mit kipróbálnom, csak gondoltam rákérdezek, hátha van valami "forced" lehetőség, vagy nem tudom, amit én nem ismerek.Természetesen be van kapcsolva a védő, 5 percre, a monitor off meg 25 percre. De semmi. Ha megy a tuner (most ezen az állásponton vagyok, hogy ez a hiba), akkor felülírja a kép. védős dolgokat.
Még egyet kipróbálok, a VLC-t, abban is van kép. védő kikapcs. funkció és kezeli is a tunert. Most akkor kiderül mindjárt a turpisság.
Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Télbúcsúztató hardvermix
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- OLED monitor topic
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple MacBook Air 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, szép állapot 87% akku (317 ciklus)
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest