- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
válasz
sfdrakex
üzenetére
Teljesen jó a power gomb, de sokszor elfelejtem.
Igen, gondoltam arra, hogy a progi a ludas (ennek utána tudok kérdezni, de több verzióval is megvan a gond), de egy tök másra használatos programmal sincs kép. védő, ami szintén a tunert használja. XP, 7 mindegy, driver verzió mindegy, program verzió mindegy. Eddig ezeket próbáltam ki. De még van mit kipróbálnom, csak gondoltam rákérdezek, hátha van valami "forced" lehetőség, vagy nem tudom, amit én nem ismerek.Természetesen be van kapcsolva a védő, 5 percre, a monitor off meg 25 percre. De semmi. Ha megy a tuner (most ezen az állásponton vagyok, hogy ez a hiba), akkor felülírja a kép. védős dolgokat.
Még egyet kipróbálok, a VLC-t, abban is van kép. védő kikapcs. funkció és kezeli is a tunert. Most akkor kiderül mindjárt a turpisság.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Mikrotik routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest