Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Microsoft Rewards
- Már az új Sony mobil színeit is megnézhetjük
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Fapuma77624
tag
Sziasztok!
Egyetlen egy és eléggé ideges vagyok már mert az istenért nem tudom a Outlook 2010-be a meglévő gmailes kontaktjaimat beimprotálni.Vki segítsen lécci mert a guta megüt.A gmailes cím beállítva és tökéletesen leszedett mindent.Viszont én naiv azt hittem h a névjegyeket is lekapkodja.De nem.Mikor ér már el a Windows is oda mint a Google,istenem .Minden menjen mindennel.Egy google hozzáféréssel csodákat lehet tenni.Vki leírná h h lehetne ezt megoldani?
THX -
Fapuma77624
tag
A printscreen-t hova menti a win7?
-
Fapuma77624
tag
Most kaptam egy mail-t.Az iPhonom jelez egyböl a win live mail csak akkor ha elindítom,v ha felhozom a tálcáról.Csak akkor látom h mail-em jött.Ez így elég gáz.Van erre vmi megoldás?Mondjuk ikonra tenne vmi kis szarságot h lássam,de ez nem tesz semmit!!!!!!!!!!!!!!
Egyántalán!Miért nem lehet a háttérben futtatni?Miért kell letennem a tálcára? -
Fapuma77624
tag
Nem tudja vki h h tudom azt elérni h a Windows Live Mail-t ha becsukom akkor fusson a háttérben,mert amikor bezárom akkor ki is lép és hiába kapok mailt,nem látom.Van erre vmi ?Nemrég tértem vissza a winhez macröl és ez nagyon furcsa nekem h nem megy ez.
-
Fapuma77624
tag
Sziasztok!
A google chromban h állithatom be h minden egyes megnyitott oldalt 120% nagyításban nyissa meg?Fárasztó minden egyes oldalnál ugyanazt végigjátszani.
THX
Aktív témák
Hirdetés
- Fogyjunk le!
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bemutatkoztak az Arctic Liquid III Pro sorozatú kompakt AIO-i
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Sony DualSense Edge kontroller 3 hó garancia, számlával!
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest