Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
-
BudaiZoli
tag
Sziasztok!
Van egy nem túl bivaly gépem amin általában csak játszani szoktam. Mivel játékra használom, így azért fontos az fps. Anno kipróbáltam a Windows 7-t de 40-50 fps-el kevesebb lett, és azért multiplayer játékosként igen csak megérzem.. Régen az Ultimate-t raktam fel. Az lenne a kérdésem, hogy van-e valamilyen alap Windows 7, ami arra tökéletes, hogy játszak rajta, de nem fogja vissza annyira a gépet mint az Ultimate. Vmi alap 32 bites fapadosra gondolok.
Segítségeteket előre is köszi! 
Üdv: Zoli

-
Troy.
addikt
Hello! Véletlenszerűen az explorer.exe leáll, majd újraindítja magát. Ezt a hibaüzenetet találtam a naplóba:
A hibát okozó alkalmazás neve: Explorer.EXE, verzió: 6.1.7600.16450, időbélyeg: 0x4aebab8d
A hibát okozó modul neve: ntdll.dll, verzió: 6.1.7600.16559, időbélyeg: 0x4ba9b802
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x0000000000051c30
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0x724
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cbc6e3b2ca58a4
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Windows\Explorer.EXE
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll
Jelentés azonosítója: 23d9cce6-32da-11e0-b980-00241ddbca82Valami ötlet, hogy mit tehetnék? Üdv
-
válasz
ujtzjani
üzenetére
Ha a bluetooth szolgáltatásnál megadod, hogy induljon rendszer indításkor?
Számítogép kezelés és ott szolgáltatások. Nézz szét ott.
Ha nem megy, akkor marad a bill kombó. Esetleg a bluetoot program exe-ről készítesz egy parancsikont, majd a startup-ba behúzod a start menüben. -
ujtzjani
tag
Sziasztok.
Vettem egy PB EasyNote TM85-JN-642HG Notebookot, de lenne egy kérdésem hozzátok hátha tudtok segíteni benne.
Ha bekapcsolom a Bluetooth-t és kikapcsolom a számítógépet, majd később ujra bekapcsolom a számgépet ki van kapcsolva a bluetooth, a kérdés az miért nem marad bekapcsolva vagyis hogyan lehet azt elérni hogy gép indítása után bekapcsolt állapotban legyen. Az érdekes az ha csak újra indítom a gépet akkor megjegyzi a bluetooth bekapcsolt állapotát.Bluetooth-os egeret szeretnék venni hozzá és ezért lenne fontos nekem az állandó bekappcsolt állapot.
Ja Win7 Home Premium 64 bit. van a kicsikén.
Sajna a géppel kapcsolatos forumban nem igazán tudtak erre jó ötletet adni, ill. a PB szervízben sem tudtak segíteni. Az oprendszerben meg nem találok más bekapcsolási lehetőséget. A bluetooth bekapcsolását az Fn+F2 parancs launch manager program segítségével tudom megtenni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Vasinger!
üzenetére
Latom mar valaszoltak Neked, mas valasztasod ugysincs amennyiben nem szeretned ujra telepiteni a rendszert minthogy csereled a hardvert es kesz. Lesz ami lesz.
En biztos hogy nem turnem hogy a regi sallangok ott maradjanak a vincsin, marcsak azert sem mert ha esetleg jon egy kekhalal, akkor ott bujkal az ember fejeben hogy esetleg azert mert nem tiszta telepitest valasztott. De ez egyeni megiteles.(#39380) Gaben1 Remelem bejon a tipp.
-
Воланд
titán
válasz
Gaben1
üzenetére
Nem az a baj, hogy nem tudsz valamit, hanem az "ms szakértelem" megjegyzésed volt a gond.
Első hsz-ben benne van, hogy melyik változatokban lehet nyelvet választani alapból (ezt meg lehet kérdezni az ms-től és el is fogják mondani), plusz benne van egy leírás, hogy hogyan lehet telepítőbe integrálni nyelvi csomagot (ezt szerintem már sima support-os nem fogja neked elmondani, ő azt mondja, hogy vegyél magyar verziót). Másról nem fog téged tájékoztatni az ms és nem is dolga a support-osnak, hogy tudjon más megoldásról, ami nem hivatalos ms cucc.
Szerkesztés gomb.

(#39382) Tibii91: Ááá, dehogy.

-
Gaben1
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
majd kiedrül hogy megtalálom e énis
azért kösz 
-
koshmar
veterán
Érdekes, hogy ha feloldom a tálca zárolását, nekem akkor sem jelenik meg a kis csuszka, amivel mozgatni tudnám az ikonokat.

Mármint, hogy beállítani, hogy mennyi látszódjon meg ilyenek.
Valami megoldás? -
Vasinger!
nagyúr
válasz
polonic
üzenetére
Akkor ami nyitva van fül, + a portos fül ott minden törölhető, egytől egyig?
De végül is, ha letörlök mindet akkor sincs baj, mert a windows letölti updateről, meg driver nélkül is megy, a gép gondolom, mert van alapból valami meghajtó a W7-ben.hackeeeee: Kézzel nem tettem fel semmit, csak az update frissített az hálózati kártyát. Ez lenne a legjobb, amit te írsz.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Vasinger!
üzenetére
Ha külön nem telepítettél drivereket, akkor nem kell kitörölni semmit. Cseréled a vasat, utána indítás után feltelepít mindent. (elvileg...) Több gépet láttam már, ami komplett platformváltás után is működött, minden gond nélkül. Haveréknál üzletben is..

Ha kézzel telepítettél bármiféle drivert, akkor azokat uninstall, mielőtt szétszeded a gépet.
(#39369) polonic: Ha gyári, vagyis windows-os illesztőprogram, sztem akkor nem kell törölni....

-
polonic
félisten
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szerintem evvel próbálkozok meg mindenképpen, mert újrarakni a rendszert se időm, se kedvem. Tele van játékokkal amelyeknek hosszú lenne az újratelepítése és beállítása.
Kb. 2 napnyi munkától szabadulnék így meg.Ha esetleg beütne a krach, akkor rákötök egy régi PATA-t XP-vel és adatmentek.
-
@matthew@
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Rendicsek köszi szépen mindenkinek a segítséget!
-
Lenry
félisten
google első találat. durva mi?
-
VGYke
addikt
Úgy látszik hülyülök

Xp, vista alatt ez nem volt probléma, de win7 alatt megakadtam a tök üres HDD partícionálásával. (1HDD-t 2 partícióra szeretnék szedni).
Hogyan induljak el? (Ok, ez alap, de ha korábban ment, most meg nem, kénytelek vagyok kérdezni, bocsássatok meg)
-
VGYke
addikt
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszönöm a választ!
Szóval kezdő vagyok ezen téren. logmein
mi az?
Első sorban a ennek a programnak a nem működése idegesít, másodsorban a win7 DLNA működésre bírása.
Mindkettőből tanulni fogok egy jót!
-
Steelmanus
addikt
válasz
Gaben1
üzenetére
Nem tudom segit-e Neked, nalam 64 bites rendszeren ez olvashato:
Windows 7 for x64-based System (KB972813)(#39351) geprombolo Na csak modjaval
Nem azert mutattam meg hogy elrontsd a rendszered, csupan a CD iras eltavolitasarol volt szo.(#39353) @matthew@ Siman torolheto hiszen ahogy cigam Tarsunk is irta temp fajl csupan addig kell amig telepul a frissites. Nalam is volt de mar nincs mert letoroltem.
(#39357) Vasinger! Hat ott nem is talalsz, az Eszkozkezeloben kell/ene eltavolitani minden Intel-re vonatkozo drivert meg azelott hogy osszerakod az uj konfigot, vagyis miutan eltavolitod a drivereket az Eszkozkezeloben, lehuzod a vincsirol a kabelt hogy meg veletlenul se felejtd el esetleg ujra inditani, mert akkor visszapakol mindent a W7, es kezdheted elolrol.
Tehat driverek eltavolitasa, gep osszeszereles majd inditas a kiherelt W7-el, es nezni hogy mit csinaltal. Volt mar akinek sikerult
Szerintem sokkal egyszerubb ujra telepiteni a rendszert hiszen mivel eredetiseg miatt fontos rendszerkomponensek lettek cserelve ugyis uj kodot kell kerned. -
Воланд
titán
válasz
Gaben1
üzenetére
Gondolom nehéz lett volna elolvasni az első hsz-t amiben szerepel, hogy hogyan lehet magyar nyelvet integrálni a telepítőbe.
Minden más megoldás azt hozza magával, hogy nem fog átmenni az eredetiség ellenőrzésen a rendszered.
A megoldás az, hogy csinálsz egy telepítő lemezt, amibe integrálva van a magyar nyelv.
És nem tudom, hogy miből gondolod azt, hogy egy nem hivatalos megoldásról majd adni fog neked az ms tájékoztatást.
-
Zola007
veterán
elnéztem a topikot, kérem törölni
-
hm_guesswho
tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Köszi!
Megnézem ezeket. Egyébként asszony gépéről van szó
Én azért kicsit jobban megnézem merre tévedek. Remélem menni fog minden flottul! -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem win 7-el kapcsolatban, h miért hozogat létre automatikusan mappákat, pl ilyen névvel: ab83a1accd849caf897684 és ebből legalább 5 is van és ezekbe csak rendszergazdai engedéllyel léphetek be és ezekben van egy MRT kiterjesztésű exe file amire ha rákattintok akkor azt írja ki h nincs hozzá jogosultságom, pedig én vagyok a rendszergazda, és a mappát meg tudtam nyitni, pedig azon is rendszergazdai jogosultság kellet. Ez másnál is van egyáltalán normális? -
Core2duo6600
veterán
Meg kéne nézni, hogy ez a progi melyik portot figyeli, ezt engedni a win tüzfalában, majd a routerben a port átírányítást megcsinálni, az adott gépre.
No de kérdem én ennek mi értelme ?
Amikor a logmein - el be is tudsz a gépbe lépni, és matatni benne, nem akadály neki a tüzfal sem.(#39345) hm_guesswho
1. Nézz szét a neten, valszeg vannak, olyan antivirusok amik cd ről bootolva dolgoznak.
2. Tegyél fel egy normális antivirust, Norton, Kaspesky, Microsoft Security Essential (Ha legális a win, akkor free)
3. Próbálkozhatsz a MBAM, SAP, AVERT
4. Ha ezek nem vezetnek eredményre, telepítsed újra a rendszert, és használd körültekintően
-
polonic
félisten
válasz
Gaben1
üzenetére
Egyesével telepítsd fel kézzel őket és amelyik után visít, az lesz. Ez hosszú folyamat lesz, de ez van. Vagy hátha tudja valaki a frissítés számát és beírja.
(#39345) hm_guesswho
Van vírusirtós topik is. MBAM és egyéb online scannerek bevetése javallott. És legfőképp a felhasználói szokások megváltoztatása.
-
hm_guesswho
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan probléma,hogy felmászott a gépre egy trójai annak ellenére,hogy van aktív eset a laposon és működik is rendesen. Viszont mióta felmászott rá lassú a gép és minden indításkor azt írja ki,hogy indítsam újra a gépet és újraindításkor törli a kártékony fájlokat. Nos vagy hatszor megtörtént az újraindítás és mindig ezt írja ki. Sőt még azt is feldobta,hogy a memória fertőzött plusz egy mgloadA8.dll-t nem talál. Ha lefuttatom a teljes ellenőrzést eset-ben nem talál semmit.
Mit kéne tenni, mi lehet a megoldás?
Köszönöm a segítőkész hozzászólásokat előre is!! -
VGYke
addikt
Szóval erőlködnék egy kicsit ezzel a kérdésemmel is, meg ami még talán ebbe a kategóriába (hálózat) tartozhat, a következővel:
Állítólag a win7 képes megosztani a hálózaton a média fájlokat. Van egy Samu TV-m, belső média lejátszóval, szintén routerre kötve. Persze hogy most nem látja a win7-es médiát. De hogyan induljak el, hogy lássa, lejátsza?
(Elnézést, a hálózati megosztásban nagyon kezdő vagyok) -
Gaben1
tag
még annyit, hogy akivel beszéltem a microsoftnál azt mondta hogy win7 home premiumhoz nem létezik külön magyarositás.... mondom neki de hiszen azt használom és működik ! kb 2 perc a telepités.... csak nézett az arc
microsoft szakértelem.... 
-
Gaben1
tag
hali .a laptopomon win7 home premium 64 bit van viszont német nyelvű mivel kint vettem a gépet. dobtam rá magyarosítást,és egyből elkezdett sirni a win hogy nem eredeti (holott az)
csak nyilván a magyarosítás miatt csinálta, letöröltem a legutóbbi frissítést ami miatt csinálta a "sírást" így most nem figyelmeztet állandóan viszont ki van kapcsolva a frissités nehogy megint leszedje azt a frissitést. kérdésem az lenne hogy oldjam meg hogy a frissités be legyen kapcsolva,de azt ne szedje le ami érzékeli a nyelvi változást? a microsoft nál annyit tudtak mondani hogy vegyek magyar wint hozzá...... ez miatt nem veszek még egyet sejthetitek
remélem van megoldás, előre is köszi 
-
Vasinger!
nagyúr
Megmondom őszintén nem találtam jobb fórumot, így ide írok.
Ha egy Intel lap+proci+ram-ot lecserélek AMD-re, akkor újra kell e tenni a Windows-t?
Szóval, ha kicserélem a procit ramot és a lapot annak van valami köze Windowsnak?
-
VGYke
addikt
Lehet hogy a következő problémám nem win7 kérdés, de azért itt próbálkozom először

Találtam a Gigabyte UD7 alaplapomhoz egy jó kis játékot, CloudOc a neve. Lényeg: elindítva ad egy IP-t, erre az IP-re bárhonnan a világból belépve (jelszót megadva) látható/változtatható az alaplap BIOS beállítás, hőfokok, venti fordulat, kikapcsolható, vagy szunnyadni küldhető a gép, stb.stb.
Csak nem tudom beüzemelni. Ad IP-t, kikapcsolt Eset tűzfalnál sem tudok másik internet böngészőből belépni erre az IP-re. Szóval tűzfal hiba kilőve. Marad a win7, vagy a router beállítás. Szerintetek melyiknél és hogyan próbálkozzam először? -
-
uszilard
tag
Üdv.
Most kezdtem el használni a Win7-et. Rögtön egy számomra nagyon nagy problémába ütköztem. A win2003 server sb. megosztásait egyszerűen lehetetlen elérni. Hiába írom be a jó jelszót, nem enged be. Van erre valami megoldás? Mert ha nincs akkor megint telepíthetek.
Köszi
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Win7 Ultimate x64 telepítési hiba!
Ki tud hozzászólni?
Adott egy wireless mouse + egér combo (Logitech) mely hibátlanul működik. Most már.
De telepítéskor a Starting Windows képernyő után minden alkalommal megfagyott a telepítő, ha be volt dugva a bill + egér!
Nem jöttem rá mi lehet a gond! Újraírtam a telepítő DVD-t, szereztem más build-ot. Ugyanaz. Próbaképp rákötöttem egy sima bill + egeret. És ment minden hiba nélkül.
Majd telepítés után vissza a wireless. És megy hibátlanul.
Ehhez szóljon hozzá vki!
A bill + egér combo driver-free, nem ad a gyártó külön drivert, magától felismeri a win, és kész.Köszönöm
-
válasz
geprombolo
üzenetére
Én még ilyenről nem hallottam, hogy össze akadna. Pedig nero 7 van fent és nincs kikapcsolva a gyári cd-dvd író funkció.
-
Steelmanus
addikt
válasz
geprombolo
üzenetére
-
Steelmanus
addikt
Orulok hogy sikerult, a live linux eszembe sem jutott, pedig nekem is megvan

(#39320) geprombolo A mediaplayer hianyat eszrefogod venni ha egy olyan weblapot nezel amin SilverLight-os video van es esetleg megszeretned nezni, mert kifogja irni a film helyen egy szurke ablakban hogy a film megtekintesehez legalabb WMP 11 -kell.
Vagyis lottek a SilverLight-os filmek nezegetesehez. A CD iras funkcio pedig akkor fog megszunni ha telepitesz egy masik iroprogramot es alapertelmezette teszed. Vagy ha olyan OS-ed van amiben van Group Policy vagyis gpedit.msc, akkor abban tiltani lehet a futasat. -
geprombolo
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
A cd-írás letiltása nem sikerült. De legalább nincs többé Mediaplayer, meg a többi!
Tényleg törlődtek! 
-
geprombolo
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi. Kezd tetszeni a rendszer, amennyiben tényleg ilyen egyszerűen mennek a dolgok.

-
makro
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Koszonom szepen a segitseget,
egy live linuxal sikerult megoldanom a problemat.
Ugyanazt csinaltam amit leirtal
-
Воланд
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nézd, azért nem fogom kivenni azt a leírást, mert egy harmadik oldalon egyetlen-egy link hiányzik. Ráadásul a cikk végén ott vannak a direkt linkek.
-
Воланд
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na, nagy nehezen megtaláltam az általad is említett linket, de nem létszükség ahhoz, hogy meg lehessen csinálni a nyelvi integrációt, mivel van más forrás a cikkben, vagy beírja a megfelelő kulcsszavakat a google-ba és kész.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Az jo

Most neztem az 1.hsz.-t es abban is a magyarnyelv integralasat, ott is ezt a linket amit ha olvas az ember es koveti a linkekket akkor hamar ide jut.
Meg jo hogy ez is szerepel az 1.hsz.ben.
(#39313) geprombolo Ha mar eltavolitottad a Programok es Szolgaltatasoknak akkor nem is fogod latni a szervizek kozott, mint ahogy ha pl eltavolitod a Medi Centert akkor azt sem.
-
geprombolo
őstag
Újabb kérdés: Az XP-ben le lehetett tiltani a rendszer alapértelmezett cd-író alkalmazását. A 7-esben ezt hol tehetem meg? XP alatt azzal szoktam kezdeni, hogy az író tulajdonságainál kiveszem a pipát a lemezírás mellől, aztán meg belekotrok a rendszer lelki világába és letiltom a "cd-égető com" (vagymiaszösz) alaklmazást, mert azt mondták az okosok (és tapasztaltam is), hogy összeakadhat a Neroval, vagy bármi mással. Errefel a 7-esben egyiket se találom. HELPPP!

-
Steelmanus
addikt
válasz
David89
üzenetére
A Firefox topikban olvasd el az elso oldalt hatha talalsz megoldast a problemara foleg a Diagnosztia reszt. Es nyugodtan kerdezhetsz is szivesen segitenek. A W7 topikban inkabb az IE-preferaljak.
(#39310) Sub-ZeRo Mi koze van a tort rendszerhez a Foxnak? 1.hsz.?
-
David89
tag
üdv!
win7 ultimate 64bites verziót használok, i7 920as processzorral. A firefox (3.6) sok esetben nem hajlandó elindulni, hanem indítás után látszólag nem csinál semmit. A feladat kezelőben megjelenik a folyamatok közt, a 24es szálon és 9 mb memóriát lefoglalva, annyiszor, amennyiszer megpróbáltam elindítani. Csak akkor javul meg, ha itt leállítom folyamatként, és újraindítom a firefoxot, ha minden jól megy akkor a 34es szálra kerül és legalább 30 mb foglal le.
ezek voltak a megfigyeléseim, elég idegesítő már, az újratelepítés sem segített rajta.
válaszokért előre is köszi
D.
-
Steelmanus
addikt
Ha nem vagy jartas a particiok letrehozasaban es azok kezeleseben akkor bizony eleg rizikos muveletre vallakozol. Nyisd meg a Szamitogep rajta jobb klatty Kezeles parancsot.
Ekkor latnod kell az osszes particiot. Valaszd ki a 400 Gb-os particiot es valaszd a Kotet zsugoritasa parancsot, DE ne hajtd vegre azt amit mutat csak informacio celjabol kell.
Pl.: az enyem:
Mivel foglaltak lettek az Elsodleges particiok, szamuk 4 lehet, igy mar csak Logikai particiot keszithetsz. Tehat elso korben zsugoritani kellene a 400Gb-os particiot. Utanna rendszer ujra inditas hogy lassa az OS a valtozast, majd a zsugoritast kovetoen letrejott ures particiot mint Logikai particiokent kell letrehozni.
Nagyon Fontos! Ilyen muveleteknel keznel kell lennie olyan kulso - mivel laptop ezert USB-rol futtathato - lemez particionalo programnak, arra az esetre ha valami nem jol sikerul.
En szemely szerint azt ajanlom hogy a legjobb lenne ha elvinned egy szervizbe ott hamar megcsinalnak, es meg talan fizetni sem kellene erte semmit. -
makro
senior tag
Sziasztok!
Segitsegeteket szeretnem kerni az adott problema megoldasara:
Adott egy HDD amin a kovetkezo particiok vannak:
-Win7 rejtett particioja (100MB, elsodleges)
-Win7 rendszerparticio (400GB elsodleges)
-egy particio amirol az eredeti win7-et lehet telepiteni ( elsodleges)
-egy HP tools nevu particio (elsodleges)Ez egy HP laptop, es szeretnem megosztani a 400GB-os particiot.
Esetleg ha dinamikusra allitom a particionalast, akkor tudok uj particiot letrehozni.
(400GB -> 100GB, a felszabadult teruleten pedig letrehozom)
Viszont olyan uzenetet is kaptam h nem biztos h bootolhato lesz a particio. A gep uj, es nem szeretnem, ha nem tudnam ezekutan elinditani. -
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Irtatok hogy az OS nem tud valtoztatni a BIOS beallitasokon. Ha az OS-ben atallitom a rendszerorat mas idopontra akkor az a BIOS-ban is valtozni fog. Az IRQ megszakitasokat regebben lehetett allitani hogy a BIOS vagy az OS kezelje, lehet van lap amiben ma is ott van ez az opcio, az enyemben mar nincs ilyen. Ezzel nem azt mondom hogy mindent at allithat az OS, csupan azt hogy kepes felulbiralni a BIOS beallitasokat. En ugy tudom hogy a BIOS-ra inditaskor van a legnagyobb szukseg, utanna atveszi az iranyitast az OS es felulbiralhatja a BIOS beallitasokat, pl az USB eseten is.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nem mondtam, hogy ne használja, hanem megnyugtattam, hogy még ha nem is megy, akkor is vannak jobb és újabb alternatívák, természetesen ingyen.
Nyilván meg fogja próbálni futtatni, aztán max. nem megy, amin kurvára nem csodálkoznék. A kommentem lényege az volt, hogy még csak sajnálni sem kell, mert könnyen helyettesíthető.
Aktív témák
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Formula-1
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Robotporszívók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Segítségeteket előre is köszi! 

Gyorsindítást ne keress. 

Nem volt semmi gond.
Szerintem, mivel mittomén hányan rinyáltak annó, hogy nem működik alatta, bár Nekem aztán tökmindegy,... Ennyit erről.
mi az?
ha leszedi és telepitem mindet akkor megint elkezdi az egész folyamatot