- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Mégsem lesz Sony autó
- iPhone topik
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
H.O.D.
üzenetére
MS-tól igényelhetsz 64 bites telepítő lemezt, viszont nem ingyen. Kb. 15 EUR a költség, legalábbis nekem MS telefonon ezt a tájékoztatást adta, amikor megkérdeztem, hogy az x86-os OEM Home Premium helyett ha x64-est akarok feltelepíteni, akkor hogyan juthatok hozz a telepítő médiához.
Nem tudom, hogy az alábbi dolog itt megjegyezhető-e a telepítő médiákkal kapcsolatban, szerintem igen, de ha mégsem, akkor kérek egy modit, hogy utólag távolítsa el:
Viszont ha van bármilyen x64-es win7 telepítőlemezed (HP, Pro, vagy Ultimate), akkor abból tudsz csinálni univerzális - mindegyik változathoz jó - telepítőlemezt, ugyanis mindegyik telepítőmédia tartalmazza az összes változatot, csak az iso struktúrában elhelyezett ei.cfg fájl jelenléte korlátozza le, hogy melyik változat telepíthető.
Ha ezt a fájlt eltávolítod az iso-ból, és úgy írod ki a lemezt, akkor bármelyik változat telepítéséhez használható lesz a média.
A termékkulcs viszont természetesen továbbra is csak ahhoz a változathoz lesz érvényes, amelyiket megvásároltad, a többi változat nem fogja elfogadni.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest