Hirdetés

Aktív témák

• Dany007

veterán

Hello!

Lenne egy problémám. Hátha tudtok rá megoldást.

Végigkerestem a fórumot, egy hsz-ben találtam hasonló jelenséget, mint ami nálam is van, de konkrét megoldást nem írt rá senki =/
    Vagy ha esetleg elnéztem volna valamit, akkor sorry.

Szal a probléma az, hogy a Win7 teljesen véletlenszerűen újraindul.

Eseménynapló olyan hibaüzenetet ad, hogy "Kernel - Power low". "A rendszer összeomlott vagy hirtelen megszűnt az energiaellátása."
    Itt egy kép:

Szóval innen is látszik, hogy teljesen random az egész. Van amikor egy nap többször egymás után újraindul, de van amikor 1-1,5 hónapon át semmi.
    Nem kékhalál. Az egész teljesen olyan, mintha megnyomnám a reset gombot.

Már abszolút nem tudom mi lehet az oka. Szinte mindent végiggondoltam:

- tápegység nemrég lett cserélve. Régivel és a mostanival is ezt csinálta.
    - a feszültség értékek a bios szerint tökéletesek.
    - a reset gombot kikötöttem, hátha mégis az a ludas :)
    - rendszerbeállításokban az automatikus újraindítás természetesen ki van kapcsolva (Computer>Properties>Advanced tab>Startup and recovery Settings>uncheck "Automatically restart" under "System Failure")
    - túlmelegedés nincs
    - áramingadozás / kimaradás nincs.
    - tuning sincs. Semmi sincs túlhúzva, minden érték alapon van.
    - nincs vírus és / vagy spyware a gépen.
    - a gép minden alkatrésze legalább 2-3 éves, és XP ill. Vista alatt nem volt ilyen probléma.

Az egész teljesen random. Van amikor tévézés közben restartol, van amikor filmezés közben, de volt olyan is, hogy csak simán egy mappa volt megnyitva és akkor.
    A terhelést bírja. Játékok közben még sosem indult újra.

Nézegettem a google-t. Külföldi fórumokon olvastam, hogy másnál is előfordult már ez a jelenség -> [link] [link] de konkrét megoldás ott sem született.
    Már egyedül a win updatere tudok gondolni. Hátha az megoldja a problémát, mert elég rég töltöttem le frissítést a Win-hez.

Ha valakinek van valami ötlete azt megköszönném! :R

Aktív témák