Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Dany007
veterán
Hello!
Lenne egy problémám. Hátha tudtok rá megoldást.
Végigkerestem a fórumot, egy hsz-ben találtam hasonló jelenséget, mint ami nálam is van, de konkrét megoldást nem írt rá senki =/
Vagy ha esetleg elnéztem volna valamit, akkor sorry.Szal a probléma az, hogy a Win7 teljesen véletlenszerűen újraindul.
Eseménynapló olyan hibaüzenetet ad, hogy "Kernel - Power low". "A rendszer összeomlott vagy hirtelen megszűnt az energiaellátása."
Itt egy kép:Szóval innen is látszik, hogy teljesen random az egész. Van amikor egy nap többször egymás után újraindul, de van amikor 1-1,5 hónapon át semmi.
Nem kékhalál. Az egész teljesen olyan, mintha megnyomnám a reset gombot.Már abszolút nem tudom mi lehet az oka. Szinte mindent végiggondoltam:
- tápegység nemrég lett cserélve. Régivel és a mostanival is ezt csinálta.
- a feszültség értékek a bios szerint tökéletesek.
- a reset gombot kikötöttem, hátha mégis az a ludas
- rendszerbeállításokban az automatikus újraindítás természetesen ki van kapcsolva (Computer>Properties>Advanced tab>Startup and recovery Settings>uncheck "Automatically restart" under "System Failure")
- túlmelegedés nincs
- áramingadozás / kimaradás nincs.
- tuning sincs. Semmi sincs túlhúzva, minden érték alapon van.
- nincs vírus és / vagy spyware a gépen.
- a gép minden alkatrésze legalább 2-3 éves, és XP ill. Vista alatt nem volt ilyen probléma.Az egész teljesen random. Van amikor tévézés közben restartol, van amikor filmezés közben, de volt olyan is, hogy csak simán egy mappa volt megnyitva és akkor.
A terhelést bírja. Játékok közben még sosem indult újra.Nézegettem a google-t. Külföldi fórumokon olvastam, hogy másnál is előfordult már ez a jelenség -> [link] [link] de konkrét megoldás ott sem született.
Már egyedül a win updatere tudok gondolni. Hátha az megoldja a problémát, mert elég rég töltöttem le frissítést a Win-hez.Ha valakinek van valami ötlete azt megköszönném!

Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Béta iOS-t használók topikja
- Apple iPhone 17 - alap
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Tárhely szolgáltató választás
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest