Hirdetés
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok! Egy barátomnak kéne valaki komolyabb hozzáértő, mert elszállt a gépe és vizsgaidőszak alatt kellemetlen, ha nincs anyag amiből tanulj... Én nem tudtam neki érdemben segíteni. Mutatom a problémát:
"Adott egy Abit AX8 3Rd eye alaplapos gép. Felraktam a windows 7-et. Mindent felismert, kivéve a family gigabit ethernet kártyát ami kell a nethez, meg a hangkártyát. Az alaplapi driver CD-n a driver az csak XP-ig jó. Feltettem, nem történt semmi. Felmentem az abit honlapjára, leszedtem a legújabb drivert, de az is csak a 64bites XPig meg a 32bites vistáig érvényes. Mondták hogy szedjek le egy másik gyártó alaplapjához tartozó drivert amiben olyan kártya van mint az én alaplapomban. Leszedtem, felraktam, látja a hálókártyát, de a tanúsítvány nem hiteles. Internetkapcsolatot így nem tudok létesíteni, mert nem érzékeli a kártyát, hogy kapcsolatot tudjak létrehozni. Hangkártyával meg ugyan ez a helyzet. Netről ugye nem tudok semmilyen progival drivert frissíteni mert net nem megy hálókártya nélkül.
Van valami használható driver az alaplaphoz amit érzékel a windows7 vagy vegyek egy külső pci-os kártyát meg hangkártyát? Az működne egyáltalán? "Nos ennyi lenne, remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm,
Ábel
Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest