- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Különleges élményre invitál az Apple
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Воланд
titán
Tegnap este sikeresen meghalasztottam a windowsomat. Benyelt valami vírust, nod32 egyes részeit tiszta fájlként jelölte meg. Mondom szép, akkor csökkentet mód és majd manuálisan kiirtom. Beette magát a dokumentum mappába, sőt még a windows mappában is voltak fertőzött fájlok. Szépen kijelölgettem tc-ben az exéket, dll-eket, txt-ket (!) és törlés, sikerült egy rendszermappába is beletörölnöm ennek köszönhetően bootolásnál kékhalált dob. Két érdekes dolog: explorer.exe lelövése után tudtam csak törölni egy sima txt fájlt, persze csak csökkentet módban, a másik pedig az, hogy valahogy megváltozott a rendszer meghajtó betűjele c-ről, d-re. Ezt rendszer helyreállításnál vettem észre, néztem is nagyot, hogy ez mi, mondom így nem is fog bootolni. Még jó, hogy a lemezeket nem törölte, láttam az egyéni címkéket, ha rámentem a telepítésre. Persze, hogy nem volt otthon az a lemezem amiről telepítettem a rendszert, majd ma meglátom, hogy mit tud kezdeni a rendszer helyreállítás, de lehet, hogy format c lesz ebből, mert abban sem vagyok biztos, hogy sikerült kiirtanom teljesen a vírust.
Apropó nem tudja valaki, hogy tisztaszoftver keretében lehet igényelni ultimate editiont vagy csak a professionalt?Szerk.: Ja a vírus egy ***.scr fájlban volt benne, szép is képernyőkímélő hajnali egykor.

Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Temu
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Milyen autót vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bioshock 2 Special Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest