- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
Воланд
titán
Tegnap este sikeresen meghalasztottam a windowsomat. Benyelt valami vírust, nod32 egyes részeit tiszta fájlként jelölte meg. Mondom szép, akkor csökkentet mód és majd manuálisan kiirtom. Beette magát a dokumentum mappába, sőt még a windows mappában is voltak fertőzött fájlok. Szépen kijelölgettem tc-ben az exéket, dll-eket, txt-ket (!) és törlés, sikerült egy rendszermappába is beletörölnöm ennek köszönhetően bootolásnál kékhalált dob. Két érdekes dolog: explorer.exe lelövése után tudtam csak törölni egy sima txt fájlt, persze csak csökkentet módban, a másik pedig az, hogy valahogy megváltozott a rendszer meghajtó betűjele c-ről, d-re. Ezt rendszer helyreállításnál vettem észre, néztem is nagyot, hogy ez mi, mondom így nem is fog bootolni. Még jó, hogy a lemezeket nem törölte, láttam az egyéni címkéket, ha rámentem a telepítésre. Persze, hogy nem volt otthon az a lemezem amiről telepítettem a rendszert, majd ma meglátom, hogy mit tud kezdeni a rendszer helyreállítás, de lehet, hogy format c lesz ebből, mert abban sem vagyok biztos, hogy sikerült kiirtanom teljesen a vírust.
Apropó nem tudja valaki, hogy tisztaszoftver keretében lehet igényelni ultimate editiont vagy csak a professionalt?Szerk.: Ja a vírus egy ***.scr fájlban volt benne, szép is képernyőkímélő hajnali egykor.

Aktív témák
- Óra topik
- Mégsem lettek annyira pénztárcabarátok az új Intel CPU-k
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple MacBook
- Fejhallgatós találkozó
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest