Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Búcsúkönnyek a Galaxy S21 utolsó fellépésén
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Soha! nem formáztam 1etlen vinyómat se, kb win 98 óta, csak mikor megvettem, akkor 1szer. (persze aki gyakran reinstall, annak az a jobb megoldás)
Nemtom ez mennyit mond neked, de ha hiszed ha nem, nekem még annakidején a magyar win millenium is stabilan futott, nem kellett formázgatnom meg reinstall, pedig arra sokan panaszkodtak (én meg 98se ről rögtön váltottam, és xp-ig használtam is. persze kékhalál volt ott is, de nem több mint 98nál).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest