Hirdetés
Aktív témák
-
adam_
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tudtommal én már azt egyszer kikapcsoltam (nem is maradnak úgy a folyamatok újraindítás után, ahogy az előzőleg abbahagytam...), de azért a biztonság kedvéért rendszergazdai futtatásként beírtam a parancskezelőbe hogy powercfg –h off de nem reagált rá semmit, hol tudom leellenőrizni, hogy valóban ki van kapcsolva ez az opció? Valamint kérlek nézz rá az előző belinkelt képemre, hogy azok közül a fájlok közül végleges eltávolítható mindegyik a lomtárból?
Meg tényleg egy gyors kérdés, az közrejátszhat az alacsony felbontás visszaugrására, az asztal sémájának "lebutulására", ha a C-n azaza a Windowsos meghajtón kevés lemezterület van?
Aktív témák
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Alamuszi AI: növekszik az utasításoknak ellenszegülő modellek száma
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 27% - LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest