Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
- iPhone topik
Aktív témák
-
tariviktoria
csendes tag
Sziasztok!
Most raktam fel a windows 7-et a gépre, de sehogysem tudom normális működésre bírni. Majdnem minden indulásnál futtatni kell a rendszer-visszaállítást és még akkor sem biztos, hogy elindul, és ha már működik, akkor is nagyon lassú. Már telepítettem hozzá mindenféle drivert asus honlapjáról ,meg máshonnan is (az eredeti telepítőlemezt nem fogadja el).
Maga a gép egy asus P3 P5G33-as, Core 2-es procival és 4GB rammal, az alaplap pedig szintén asus P5K-VM. A gépről nem írják a gyártó honlapján, hogy támogatná a windows 7-et, de találtam hozzá drivereket, szóval remélem csak nem frissítették az oldalon a leírást vagy ilyesmi. Sajnos csak eddig terjedt a "tudományom"...
Légyszives mondjátok, hogy nem feleslegesen próbálkoztam vele eddig, és támogatja ezt az operációs rendszert, mert a párom nagyon megszerette és nem szívesen raknám vissza az xp-t.
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Apple iPhone 11 - népalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Robotporszívók
- Mobil flották
- VGA kibeszélő offtopik
- Jövedelem
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest