Aktív témák

• Pala

veterán

Hali!

Támadt egy számomra elég érthetetlen probléma, ha valaki tudna némi jótanáccsal szolgálni, nagyon hálás volnék! :R (Nem 100%, hogy ide tartozik a probléma, de hirtelen nem tudom, hova írjam)

Adott az adataimnál lévő konfig. Az elmúlt napokban tisztítottam a gépet (szétszedés, cpu pasztázás, miegymás), majd összerakást / bekapcsolást követően fellépett egy olyan hiba, hogy a windows a betöltődést követően (tehát amikor a logó szépen összeáll) egyszerűen nem jön be, hanem fekete képernyőt kapok. A monitor nem kapcsol standby üzemmódba, hanem olyan képet ad, mintha egy teljesen fekete hátteret bámulnék. A gép továbbra is megy, mintha mi se történt volna, ventik pörögnek, stb. Ha ilyenkor nyomok egy restartot, akkor másodjára általában már probléma nélkül betölt és feláll a rendszer, utána használható is tökéletesen, használat közben semmi gond nincs. De bekapcsolásnál véletlenszerűen előjön a fenti probléma és olyankor csak a reset segít...van, mikor egymás többször is így indul a gép és csak harmadik-negyedik próbálkozásra töltődik be a rendszer úgy, hogy képet is kapok normálisan.

Ilyet én még életemben nem láttam, nem is tudom, mitévő legyek. :F Főleg az nem tiszta, hogy miért csak véletlenszerűen jön elő a probléma. Mert ha legalább állandó lenne, akkor valamelyik hardverelemre gyanakodnék, de így meg nem tudom.

Valakinek tapasztalt már hasonlót? :F

Aktív témák