Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
-Philip-
tag
Sziasztok!
Spéci problémám van, ami talán pici, de mégis fontos.
Win7 alatt futtatott DOS programmal szeretnék a PC Speakeren, azaz az alaplapra kötött hangszórón hangot produkálni

XP-n és egyéb régebbi oprendszeren simán működött, win7-nél néma. Természetesen google az én barátom is, kerestem is egy egész munkanapot, de a talált megoldás (system32\drivers\beep.sys régebbi, XP-sre cseréje) sem oldotta meg a gondom. Szinte "vakon", a hangokra hagyatkozva használok egy könyvelőprogramot, mióta nincs csipogás, megőrjít hogy nem tudom hol járok..

Kérlek segítsetek nekem, ha valakinek van tippje, előre is köszönöm

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Kingston hyperX fury 8GB 2400mhz
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest