Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Matthewsz
aktív tag
Ha kikapcsolom a lapozófájlt gyorsabb lesz a rendszer? Én alapból olyan vagyok, hogy bezárom a dolgokat ami épp nem kell, nem futtatom feleslegesen. x64, 2x2gb ddr2-800
-
Matthewsz
aktív tag
Mi a titka a gyorsindító létrehozásának? Van, hogy engedi a parancsikon odahúzását, van, hogy nem...
-
Matthewsz
aktív tag
Tegnap felraktam egy 64bites ultimate-et 4 giga ram mellé, és azt írja a rendszer tulajdonságainál, hogy csak 3,5 használható. Ez miért van?

-
Matthewsz
aktív tag
Help! Most dobtam fel a 7-est xp helyére, és nem látom azt a partíciót amin az összes cuccom van! A lemezkezelőben ott van, de nem tudom hogy lehetne elővarázsolni adatvesztés nélkül...

-
Matthewsz
aktív tag
Sziasztok, nekem egy dual boot problémám lenne, kb. 2 napja szenvedek az egésszel. Felraktam egy xp-t, utána egy 7-est, de nem lehet választani a rendszerek közül, hanem automatán elindul a 7. Már próbálkoztam easybcd-vel, ami arra volt jó, hogy hozzáadtam manuálisan a zikszpét, de az elérési út persze hogy nem stimmel, mert csak lemásolta a 7-esét, de most legalább megkérdezi, melyik rendszert szeretném elindítani.

Hol és mit kell átírnom, hogy a kedves xp is elinduljon?
Légyszi segítsetek, mert már lassan a falhoz vágom a gépet!
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest