Hirdetés
- Íme, a One UI 8
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Máris kezdeném egy helyzetjelentéssel, korábban annyira elharapódzott a helyzet, hogy 10 perc alatt 3x kellett újraindítanom a gépet. Nos mióta nincs frissítés, azóta nem fordult elő... (kopp-kopp-kopp)
Viszont lehet a régi wiondows7-emet is csak ez gabalyította meg.
Tehát fölöslegesen telepítettem újra és kínlódtam... Főleg, hogy ezt leszámítva semmi gáz nem volt vele...
-
Zolás
addikt
Igen raktam fel mert alapból nem akarta jól kezelni. Eddig a 10.045ös volt most töröltem és a win magától felrakott egy 10.014est. Remélem ezzel már nem fog problémázni. 10.045öst is ugy vadásztam össze a gyártó honlapján mert ami az alaplapgyártóén van azt nem fogadta el a win7.
Többieknek is köszönöm -
-
Hali!
Registry editorral, navigálj el ide
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.exeHa ezen belül találsz egy UserChoice nevű bejegyzést, akkor azt töröld ki, majd gép restart. Normál esetben, így kell hogy kinézzen a dolog
Remélem segít.
Fire.
-
Morden24
nagyúr
Persze, érthető, bár mondjuk ha valami nem kritikusan szar, akkor biztos nem vacakolnék dualboot-tal csak azért, mert X game 50 helyett 55 fps-el szaladgál
Egyébként nem kötözködésből kérdeztem, hanem azért, mert lehet, hogy megoldható a problémája Win7 alatt is
(#19000) RootRulez: Korrekt. Részemről lanpartin utoljára uscve tíz éve voltam, és akkor is csak kb. kétszer. Egyébként nálam teljesen jól megy Win7 x64 alatt a Starcraft + Brood War.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nem főként az miatt kérdezem, hanem azért, hogy pl. 2D-ben az alaplapi mennyen, terhelve meg a nagy.. Ugye a fogyasztás miatt, feleslegesen nem zabálna a 4870..Vagy ilyet nem lehet? CF totyikban kérdeztem, ott ezt nem nagyon tudták... Gondoltam rákérdezek itt, féligmeddig úgyis érinti a win7-et.
-
-
-
Tibro5
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest