- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
üzenetére
Értem.
No most nálam az a helyzet, hogy szépen a Libraries-en belül a Music folderben van minden bepakolva, kultúráltan, előadó\album felosztásban. Ez lett természetesen megadva az iTunes-nak (ahogyan meg van adva a Zune-nak, WMP-nek is, defaultból).Nos, úgy oldottam meg tegnap az esetet, hogy fogtam magam, még egyszer hozzáadtam az add folder-ben ugyanúgy a Music-ot, erre végigszkennelte az egészet, és sikerült felfedeznie azt a nyamvadt Lady Gaga albumot, amihez szégyenszemre még borítót sem volt képes abszolválni.
Azért mertem megkérdezni, mert alapban feltételeztem, hogy én vagyok a hülye, mert olyan nincs, hogy 2010-ben egy médialejátszó nem frissíti magát. De van de van de van

Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Apple iPhone 17 256GB fekete használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) Apple garancia 2027.02.11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest