Aktív témák

• evitiguF

senior tag

Üdv!

van egy kisebb-nagyobb problémám.
    Adott egy gép, amin van Win7 és 2db megjelenítő, az egyik egy kicsi 17"-os monitor 1280x1024-es felbontású a másik pedig egy 42"-os FullHD tv.
    HD4850-es videókarira van rákötve mindkettő, a monitor DVI-on keresztül az alaplaphoz közeli DVI csatira, a tv DVI-HDMI átalakítóval a másikra. Catalystban szoktam váltogatni, hogy melyik legyen elsődleges kijelző, vagy kiterjesztett legyen, vagy ugyanazt mutassa, stb.
    A múltkor portalanítottam a gépet, és mikor visszakötöttem, a tv-t nem kötöttem rá egyből.
    Ment a gép, a monitoron volt megjelenítve a kép, és működés közben rádugtam a HDMI-t a gépre, és egyből átváltott oda a kép. Azóta nem tudom úgy beállítani a gépet, hogy kiterjesztett megjelenítés legyen, vagy hogy mindkettőn legyen kép, csak az egyiket mutatja, ráadásul csak a 2-es DVI csatlakozón adja a képet, az 1-esen NO SIGNAL-t ír.
    Nem, nem ment tönkre a dvi kimenet, mert Bios indításnál ad képet, illetve csökkentett módban is ad képet az 1-es DVI csatlakozón is. Valamit inkább elállítottam, csak azt nem tudom, hogy mit. Valakinek valami ötlete?

Aktív témák