- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden út Palindrómába vezet: leépítésekkel tér vissza a Realme a gyökereihez
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rövid teaserrel erősítette meg a Google a Pixel 10a érkezését
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
Aktív témák
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hát ez nagyon LOL, ilyen a mesékben sincs, de komolyan..

Lefuttattam, amit talált kipucolta, majd restart. Ekkor megint 640x480, és telepített a win egy standard vga adaptert. Futtatom a 9.12 HF telepítőjét, a helyzet ugyan az mit korábban.. Na akkor eszközkezelő, betallózom neki a drivert, hogy legalább nagyobb felbontásban okoskodjak. Megint restart. Utána bejön rendes felbontásban, és ott figyel a ccc ikonja az értesítési területen, holott vagy 200x lepucoltam, és azóta egyszer sem tudtam újratenni. Hát mondom wtf

No mindegy, monitor szín profilt visszatöltöttem, restart, látszatra jó. Próbálok egy filmet, de most is "szürkehályogos"
Böngésző indít, olyanok a betűk mint egy játékban élsimítás nélkül, hát no komment.. ccc indít, a videó profiloknál kiveszem a pipát a use application settings elől, erre az összes videó konkrétan csont fekete, semmit nem látni, kézzel piszkálni nem tudom, a profilok(vivid, theatre...) semmit nem változtatnak 
Programok telepítése/törlése alatt ott van egy ATI cucc, rányomok, kiválasztom az uninstall-t, szarakodik egy kicsit, majd közli, hogy jelenleg nincs telepített alkalmazás

Kész

Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs