Aktív témák

• Barthezz2

nagyúr

válasz Morden24 #26300 üzenetére

Hát ez nagyon LOL, ilyen a mesékben sincs, de komolyan.. :O

Lefuttattam, amit talált kipucolta, majd restart. Ekkor megint 640x480, és telepített a win egy standard vga adaptert. Futtatom a 9.12 HF telepítőjét, a helyzet ugyan az mit korábban.. Na akkor eszközkezelő, betallózom neki a drivert, hogy legalább nagyobb felbontásban okoskodjak. Megint restart. Utána bejön rendes felbontásban, és ott figyel a ccc ikonja az értesítési területen, holott vagy 200x lepucoltam, és azóta egyszer sem tudtam újratenni. Hát mondom wtf :F
    No mindegy, monitor szín profilt visszatöltöttem, restart, látszatra jó. Próbálok egy filmet, de most is "szürkehályogos" :O Böngésző indít, olyanok a betűk mint egy játékban élsimítás nélkül, hát no komment.. ccc indít, a videó profiloknál kiveszem a pipát a use application settings elől, erre az összes videó konkrétan csont fekete, semmit nem látni, kézzel piszkálni nem tudom, a profilok(vivid, theatre...) semmit nem változtatnak :W

Programok telepítése/törlése alatt ott van egy ATI cucc, rányomok, kiválasztom az uninstall-t, szarakodik egy kicsit, majd közli, hogy jelenleg nincs telepített alkalmazás :Y

Kész :O

Aktív témák