- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
válasz
Kolondrum
üzenetére
Hali!
Most is tudsz, mert -ahogy írtam- extended-en belül lehet(és kell) többb logikai meghajtót létrehozni.
Az angol ábc 26 betűs, ebből lejön az A és B illetve a rendszernek a C, marad 23...Illetve minusz a másik HDD partícióinak száma...Persze ezzel nem azt mondtam, hogy oszd fel 23 részre
Az a 100 megás partíciónak ezidáig semmilyen jótékony hatását nem tapasztaltam, épp ellenkezőleg, oda kell rá figyelni. Sokan készítenek backup-ot a rendszerről és elég gyakran megfeledkeznek, hogy nem csak a rendszerpartíciót kell elmenteni, hanem ez esetben azt a 100 megást is.
Kizárólag akkor engedem meg, hogy létrejöjjön, ha az ügyfél használni szeretné a Bitlockert, mert ahhoz meg kötelezően kell...Fire.
Aktív témák
- Autós topik
- Kés topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest