Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Csak ezért nem telepítem újra, és nem állítom vissza, hogy egy csomó programot újból fel kelljen telepíteni.
Esetleg rákeresnék a C meghajtón arra a névre amiből van (2) -es végű... pl. IrfanView 4.27 (2)?
Vagy itt?
C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\
vagy
C:\Users\NÉV\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Csak az lenne a kérdésem, hogy mit írjak be keresőszónak? A *(2) nem igazán talált semmit.
Más téma:
Kell a Sims3-nak egy Downloads mappa a letöltött egyéb cuccoknak, de a C-meghajtó már majdnem tele van és nem fér el. Hogyan tudom a C:\Users\NÉV\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads mappát átirányítani pl. a E:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Downloads mappára. Próbáltam parancsikonnal, de a játék újból létrehozta az eredeti mappát. Próbáltam a fájlok parancsikonját az eredeti mappába tenni, de akkor meg a Sim3 telepítője nem látja.
Ötletek?Megint más:
Az ACHI módot utólag bekapcsolhatom a reg-módosítással+BIOS-beállítással?
Ha utólag bekapcsolom kell hozzá driver? Ha igen az alaplap gyártó honlapjáról, vagy -lévén AMD-s lapom van - az AMD honlapjáról vegyem le a drivert?
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs