Hirdetés
- Netfone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Csak ezért nem telepítem újra, és nem állítom vissza, hogy egy csomó programot újból fel kelljen telepíteni.
Esetleg rákeresnék a C meghajtón arra a névre amiből van (2) -es végű... pl. IrfanView 4.27 (2)?
Vagy itt?
C:\Users\Default\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\
vagy
C:\Users\NÉV\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Csak az lenne a kérdésem, hogy mit írjak be keresőszónak? A *(2) nem igazán talált semmit.
Más téma:
Kell a Sims3-nak egy Downloads mappa a letöltött egyéb cuccoknak, de a C-meghajtó már majdnem tele van és nem fér el. Hogyan tudom a C:\Users\NÉV\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads mappát átirányítani pl. a E:\Program Files (x86)\Electronic Arts\Downloads mappára. Próbáltam parancsikonnal, de a játék újból létrehozta az eredeti mappát. Próbáltam a fájlok parancsikonját az eredeti mappába tenni, de akkor meg a Sim3 telepítője nem látja.
Ötletek?Megint más:
Az ACHI módot utólag bekapcsolhatom a reg-módosítással+BIOS-beállítással?
Ha utólag bekapcsolom kell hozzá driver? Ha igen az alaplap gyártó honlapjáról, vagy -lévén AMD-s lapom van - az AMD honlapjáról vegyem le a drivert?
Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest