- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Üdv.
Most meg mi lelte a gépet megint.
Feltettem ashampoo dvd írót. Írtam vele sikeresen egy 2,51GB méretű adat dvd-t egy pioneer 108 íróval. Ellenőrizte a program, rendben.
Kiveszem lemezt, beteszem, felbukkan az ablak, hogy automatikus lejátszás. Ok. Most ez nem kell.
Belépek sajátgépbe, szépen jelzi az írók között nagy képpel, hogy DVD+RW lemez van bent, viszont a szabad területet 4,37GB-nak látja. Belelépek és minden fájl ott van, lejátszható.
Ha átrakom a felette lévő LG olvasóba, az megjeleníti rendesen, hogy szabad terület 0 bájt, foglalt 2,51GB.
Miért jelzi másként az LG, ami csak olvas nem ír és miért jelzi máshogy a pioneer, ami dvdíró? Azért mert ez ír is?
Gépet már újraindítottam.

------------
Köszi. Szerintem is ez lesz a nyitja, csak olyan furcsa.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Prime Video
- Ubuntu Linux
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest