Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Alapvető igazság: hagyatkozz a saját preferenciáidra. Ha neked tökéletesen megfelel az XP, akkor nem kell váltani, ilyen egyszerű. Nem kell itt kelletni magad, mint egy ribanc.
-
OccsE
aktív tag
elkepzelheto hogy a win7 64 nem szereti a proci huzast?
az XP-nel semmi gondom nem volt... ez meg folyton "leterdel"
-
vizirider
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
mint említettem én a saját véleményem írtam, úgyhogy köszi az oktatást. egyébként fogalmam sincs mi köze az OS-hez ha az MS oldaláról sem megy a hibaelhárítás pedig oda irányított az OS............. a lassú vinyókezelés sem hiszem hogy OS hiba de csak azóta van hogy 7 van használva. az hogy több ember mondta nekem pár hete hogy ez igazából nem asztalira lett optimalizálva, és szopni fogok kicsit vele az is valszeg valami falusi nézet egy informatikai rt-nél....... szal ők tapasztalatból mondták előre hogy notebook-on hanyattesnék tőle de így lesz 1-2 rossz pillanatom.lett is. állandóan plugint akar a mediaplayer de ha azt mondom ám legyen akkor sem talál az MS oldalán semmit.......... gondolom ez azért van mert balkezes vagyok és csak 38-as a lábam, nem az OS+MS hibája. mint mondtam az xp-nél jobb de a nagy rózsaszín köd azért egy kicsit korai sztem. és hogy a véleményemnek mi köze az OS-hez? ezek a problémák csak a 7 telepítése után jelentkeztek és én arra válaszoltam hogy győzze meg valaki hogy 7-et akar. ennyi. majd eldönti hogy akarja-e
-
Stalker-2572
veterán
válasz
Stalker-2572
üzenetére
The 3-Way battle between Windows XP, Vista, and Windows 7 is much closer when you exclude the second GPU benchmarks; other than ARMA II, the Radeon and GeForce GPUs performed remarkably similar regardless of OS
hát ennyi... legalább nem rosszabb

-
polonic
félisten
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Azért gratulálok, hogy ha egy szaros 3dmark alapján levonod a következtetést.

-
Gorneck
legenda
válasz
vizirider
üzenetére
Jávát nem tudod felrakni annak mi köze az OShez? Nálam fent van...mondjuk azt nemtom megmondani mi kérte, hogy települjön...
A monitorod kapcsolgatása meg driver gond...méghozzá VGA...lehet puffogni az ATInak...Az meg, hogy nincs megírva miért baj, ha képes rendesen futni? Ez megint nem OS hiba.
-
vizirider
tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
én meg azt mondom hogy jó lesz majd ez a win7 de egyenlőre nekem is inkább defektesnek tűnik. nálam nem megy a java, csomó progi nincs érdemben (64 bit) megírva, mintha nem 5 éve magyaráznák hogy jön a 64 bit. a monitoromat random hol kikapcsolja ahogy be van állítva az energiagazdálkodásban hol meg nem. szal én annyira nem szartam be ettől sem. igaz az xp még szarabb de ez sem az igazi még........ hangsúlyoznám hogy ez az én saját egyéni véleményem viszont nem csak 2 gb ramot kezel normálisan, és valóban van benne pár fincsi funkció (nem az aero faszságra gondolok)
remélhetőleg hamarosan összekapják magukat, akkor nem lesz kérdés hogy xp vagy 7.
ha kijön az sp1 és nem váltasz akkor küldök neked borogatást
-
flash-
veterán
Az lenne a kérdésem hogy egy 2400+ (2.0ghz)athlon xp procival,1gb ddr1 rammal és ati radeon 9600xt karival mennyire menne a windows 7 jól?
Érdemes rátenni?
Most xp-t futtatok rajta.Lassabb lenne a win7 ezen a konfigon?
vagy megérné váltani? -
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Ha nem kell nem kapcsolod be és kész.
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Az xp az 8 éves rendszer.... Ma már 3 giga felett vagyunk.... amúgy a win 7 alap konfigja 1 ghz, 1 giga ram, 20 giga vinyó.... Letudja. RAksz fel egy NOD32-őt, mikor frissíti magát a 2 mag 100-on pörög.

A battlefield 2 biztos jobban megy. Bár az inkább vga függő. De nekem nagyon szépen ment neten. -
Stalker-2572
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Ha neked minden további nélkül megfelel az XP, akkor miért merült fel benned egyáltalán a kérdés, hogy váltsál Win7-re?
Mindenki azt tölti
Nem tudom igazából, hogy milyen gizmókra gondolsz, amire nincsen szükséged.
Csak amit youtubon láttam: óra, cpu figyelő stb ami háttérben fut, de minek.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Új hardvereken gyorsabb, jobb erőforrásmanagement, biztonság szempontjából ég és föld, javított szolgáltatások, dx11, gyorsabb lemezkezelés, csak hogy alapokat említsünk.
Ezen felül hogy ki milyen fícsöröket talál hasznosnak, egyéni szoc. ügy.
Ha neked minden további nélkül megfelel az XP, akkor miért merült fel benned egyáltalán a kérdés, hogy váltsál Win7-re?

Nem tudom igazából, hogy milyen gizmókra gondolsz, amire nincsen szükséged.
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Igen gyorsabb meg igaz, több ramot eszik meg. De messze jobb az xp-től. Sokkal jobb a memória, a proci használata.
Csak annyi az új benne, hogy átlátszó az ablak kereted, meg egy kicsit más a vezérlőpult. De kb 10 perc és megszokod.
Én is nagy xp voltam, de nem mennék vissza rá semmilyen pénzért...Nekem egyszer nem fagyott le pedig már tavaly nyár óta használom....
Igaz angol win 7-em van.
-
animatrix11
őstag
Üdv
tudja valaki hogy win7nél mekkora a legnagyobb vinyó amit lekezel? haver összerakott egy 2,4T-s raidet és állitolag a win csak 2t-ig kezeli
létezhet ez 
-
-
válasz
Stalker-2572
üzenetére
Win 7 kell neked. Ez kell a népnek.

Messze jobb mint az xp. Gyorsabb stabilabb, felhasználó barát. Szóval jobb mint az xp. -
Stalker-2572
veterán
Valaki győzzön meg, hogy Win7 kell nekem XP helyett

Semmi szükségem a sok gizmóra, akkor meg minek?
-
Siiiiix
tag
lame kérdés nektek. Xp mod ra hogyan tudok átváltani, miután telepítettem?

-
vans?
őstag
szépestét!
biztos sokan kérdezték már,de sajnos nincs időm visszaolvasni..szóval,az lenne a kérésem,hogy írjatok helyeket ahonnan tudok minialkalmazásokat leszedni! köszönöm.
-
Morden24
nagyúr
válasz
vizirider
üzenetére
Előtte próbáld meg uninstallálni a másik két fent lévő szirszart, és utána menj neki újfent az installnak.
Hogyhogy a simát nem tudod lehúzni?
Annyi a titka, hogy felmész egyszer a 32-es böngészővel a java.com-ra, aztán meg a 64-bitessel, és meg is van oldva, így a legegyszerűbb
-
sfdrakex
nagyúr
Látom is akkor, de ahogy visszább irtam az csak egy link mappa, nézd meg szépen diocuments and settings és a kiterjesztése lnk.
Szóval a usersben keresd ami kell w7 alatt. A mappán jobb klikk/tulajdonságok/biztonságban, nézd meg milyen jogosultságok vannak hozzá milyen usereknek, esetleg állitsd be a teljeset mindenkinek. -
Morden24
nagyúr
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Ha mást nem először azért system restore-t szoktunk ajánlani.
Reinstall-t csak legvégső esetben
-
negyedes
addikt
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
uhh szadista-e vagy? ezert huzza ujra a rendszert???? most mar tudom miert kel minden honapban ujra rakni a windouzt.

-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Pr0GrEsSiVe
üzenetére
Valami bekavart neki, szerintem windows reinstall.
IT Crowd-os fickó-e vagy...

-
-
-
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A minialkalmazások menüpont nem akar megnyílni sehogyse. Miért van ez?
-
vizirider
tag
Uraim!
várok valami tippet: 64 bites angol verzió és az istennek nem fut el rajta a java...... a 64 bites sem. ha valakinek lenne 5lete lekötelezne! -
polonic
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Úgy gondolom, attól még egy kalap kaki marad.

-
Gorneck
legenda
válasz
Steelmanus
üzenetére
Azzal is fagy az ie8..
Legalábbis nálam... -
pete_21
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Megértelek, én se nagyon bírom az Adobe munkásságát...
Mellesleg hiába verik a mellüket a GPU gyorsított flashre, mivel csak a hd tartalmaknál működik. És akinek van ezt támogató GPU-ja, annak a CPU általában már öngamában is elboldogulna vele, tehát annyira azért nem profitálnak belőle...
De akinek meg pl. egy kicsi flash játéktól is kiakad a gép, vagy egy kis bannertől, az a seggét tudja ezzel kitörölni kb.
Egyékbént ha jól emlékszem, amikor még a Macromedia kezében volt a Flash, akkor nem volt vele sok gond. A 800 Mhz-es Celeronomon is hasított rendesen. És ahogy átvette az Adobe, na utána már nagyon csúnyán szaggatott rajta... -
Pubszon
veterán
válasz
Morden24
üzenetére
Na csináltam egy rendszervisszaállítást és megszünt az MSI 1603-as hiba is, felment a virtualbox meg a nokia telefonomat is felismerte és a frissítések is sikeresen lejöttek.
Eddig ezek a hibák mind előfordultak.
Eddig is csak ezeket akartam feltenni, így már sztem jó lesz, max csinálok egy windows-os ghost-ot róla.
-
mc-4
aktív tag
Hogy lehet eltávolítani programot a win7-ből? Programok eltávolítása program kijelölés eltávolításra nem történik semmi. Azt a vacak Shiretoko nem bírom levadászni a gépről.
-
mc-4
aktív tag
Köszi az infokat!
Tök rég óta van 64bit-es rendszer nem tom miért nem tudtak rá gyártani valamit akár az adobe akár más.Na mindegy...
Hogy lehet eltávolítani programot a win7-ből? Programok eltávolítása program kijelölés eltávolításra nem történik semmi.
-
polonic
félisten
Adobe readerrel soha nem fogsz videót nézni tecsőn.
Az adobe reader a pdf fájlokhoz kell, de ha már szóba került, inkább foxit readert ajánlanék.
A youtube videókhoz adobe flash player kell. De ez viszont nincs 64 bites verzióban, úgyhogy 64 bites firefoxszal egyelőre ez nem fog menni. De 32 bites böngészőkkel minden további gond nélkül tudsz tecsőn nézegetni videót.Fenébe má', mindig megelőznek.

Morden24 kollega! Olyan jót nevetek azon, ahogy tudod gyalázni a szerencsételn adobe-ot.

-
Morden24
nagyúr
He?
Hát az Adobe Readernek semmi, de semmi köze a Youtube videóidhoz. Egyébként Adobe Readerből a legújabbat tedd fel, ha kell (9-es).
64-es Firefoxból (és történetesen akármelyik 64-es böngészőből) NEM FOGSZ TUDNI Youtube videókat nézni, mert az a szerencsétlen Adobe eddig nem adott ki a semmirekellő Flash pluginjéből 64-es verziót.
Ergo 32-es böngészőt kell használnod ehhez, az alá természetesen települ a 32-es Flash. -
Tosee
őstag
Szia!
Adobe readerből egyiket se, mert az pdf állományok megnyitására való!
Amire te gondolsz az a flash player lenne, de annak nincs 64bites változata! Szóval ha youtube-os videókat, vagy flash tartalmakat szeretnél böngésződben megjeleníteni, akkor 32bites firefox-ot kell használnod, és arra elérhető a flash player! -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Adobe Readerből melyiket tegyem fel, hogy a 64bites firefoxal tudjak youtubeon videot nézni.
-
OccsE
aktív tag
koszi mind2otoknek!!!
-
Siiiiix
tag
Jee rájöttem hogy az időnkénti pityegést az msn okozza
Ki van kapcsolva a felbukó ablak ha valaki bejelentkezik de a hang nem volt 
(#11011) OccsE
UAC ot kapcsold ki, ha nincs
-
OccsE
aktív tag
a documentum and settingsben szeretnek kicsit turkalni...
sajnos nem engedi pedig rendszergazdakent vagyok belepve.
Tudnatok segiteni?
koszi -
_ak_
addikt
Gondoltam felteszem az mpc hc-t a kinti gépre is faternak meg öcsémnek. az összes fiókban külön beállítottam a fájl hozzárendeléseket, de amikor fater fiókjából megpróbáltam megnyitni egy wmv-t, akkor a wmp12 jött be magától hiába volt kipipálva a wmv hozzárendelés az mpc hc-ban.
Ezt anno a kmplayer is eljátszotta. Az én fiókomban (admin) telepítettem beállítottam és az működött, de amint átléptem egy másikba már nem volt jó a hozzárendelés, még ha külön le is futtattam azt az adott fiókban.
Van ennek vmi trükkje?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Pubszon
üzenetére
Ez max. tüneti kezelés.
Most vagy az van, hogy alapban szar az a Windows, amit letöltöttél, vagy még novemberben történet vele valami.Mindenesetre természetesen működnie kell a WU-nak, és hát nem lehet neked sem megoldás, hogy minden fontosabb update-nél újratelepíted a Windows-t.
Szerintem próbálj meg egy rendes, módosítatlan, egyáltalán nem integrált meg egyéb módon megkent Win7-et felrakni, és akkor majd meglássuk.
Nem mellesleg az update-ek kézi telepítése sem megy, vagy csak a WU nem akarja az igazságot? -
Pubszon
veterán
Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OpenMediaVault
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de én azzal szeretek játszani 

hmm