Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
Stalker-2572
üzenetére
én meg azt mondom hogy jó lesz majd ez a win7 de egyenlőre nekem is inkább defektesnek tűnik. nálam nem megy a java, csomó progi nincs érdemben (64 bit) megírva, mintha nem 5 éve magyaráznák hogy jön a 64 bit. a monitoromat random hol kikapcsolja ahogy be van állítva az energiagazdálkodásban hol meg nem. szal én annyira nem szartam be ettől sem. igaz az xp még szarabb de ez sem az igazi még........ hangsúlyoznám hogy ez az én saját egyéni véleményem viszont nem csak 2 gb ramot kezel normálisan, és valóban van benne pár fincsi funkció (nem az aero faszságra gondolok)
remélhetőleg hamarosan összekapják magukat, akkor nem lesz kérdés hogy xp vagy 7.
ha kijön az sp1 és nem váltasz akkor küldök neked borogatást
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Kingston hyperX fury 2x8GB kit 2400mhz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs