Hirdetés
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
-
kashuk
csendes tag
Sziasztok! Többször elmegy a hang,késik is msn üzeneteknél. Win7 alatt.Törlöm róla a drivert és ha újraindul telepíti maga updaten keresztül.Miért megy el a hang? Miért késik?
Driverem:SOUNDMAX INTEGRATED DIGITAL AUDIO -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Müködik persze.
Semmi nincs vele, csak kíváncsi voltam, hogy esetlegesen hányan használják. Lényegében kicseréli az IE8 alatt a motort, pl a html 5 jelenleg csak ezzel használható IE8-al.. meg ilyesmi. Meg mondjuk gyorsabb is tőle, csakhát az alap biztonsági szolgáltatásait meg ilyesmiket elveszít az IE, ha fel van téve.
-
syler
aktív tag
Sziasztok. Nos végül is RAM hiba volt a gépben. Most a corsair-rel hibátlanul megy. Megterheltem minden módon ahogy csak tudtam. Szóval a CSX lesz a ludas. Köszönöm mindenkinek.
-
djfulness
csendes tag
király ez a win7 !!!!!!!!!!!!!
-
XSiGma
aktív tag
Sziasztok olyan gondom lenne hogy win7 alatt hogyan tudom kitörölni az olyan fileokat,amik az előző oprendszer miatt maradtak a gépen(felhasználói fileok),viszont a win7 még particionálással sem tud mit kezdeni vele,azt írja hogy nem hajtható vége.A másik oprendszerből már csak ezek a mappák maradtak meg,de egyátalán nincs szükségem rájuk.Remélem valaki érti és tudja mire gondolok...
Előre is köszi -
Hunter2
addikt
Erre valaki?
-
Norbika88
senior tag
Sziasztok!
Van egy ilyen SB Audigy Se kártyám és szeretném feltenni hozzá a AudigySupportPack3.6-ot Win7re, de mindig valami hibát dob fel, esetleg tudnátok segítneni, hogy merre hány méter, esetleg vagy valami más drivert, előre is köszi. -
Tosee
őstag
válasz
COLORBAR
üzenetére
Üdv!
Tudna valaki segíteni!
Warezban biztosan nem! Ez nem az a fórum!Letöltöttem a win 7 egy verzióját (Windows.7.Extreme.Edition.x86-2009) ,de nemtudom hogy írjam úgy ki cd-re,hogy telepítő lemez legyen belőle!
Valamiért pl a Neroval mikor iso-ként akarom kiirni,mindig megáll!
Gratulálok hozzá! Mellőzd a win-ek módosított verzióit a további problémák elkerülése érdekében!VAgy ha tud valaki linket,ahonnan csak le kéne szednem és rögtön iso-ban van stb azt megköszönném, a lényeg,hogy totál amatör vagyok,ha lehetminél kevesebbet kelljen pöcsölnöm vele!
Abból pitsánrúgás lenne, mert ez tiltott!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és mégegy kérdés,hogy elég -e 40giga rendszernek?
Igen! -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
COLORBAR
üzenetére
Azt töröld a fenébe, extreme meg egyéb veriok buherált kokány sz**ok. Egyébként CDre nem fér rá csak dvdre mert több mint 700 mega. Továbbá ha kiakarsz irni bármilyen OS-t simán mint másmilyen image filet kiirod és menni fog.
Ha kiirod felrakod problémáid lesznek vele akkor fordulj vele majd ahhoz aki gányolta azt a kacatot ne minket kérdezz mi szóltunk NE tedd fel.
40 giga egyébként elég a rendszernek. Ha nem ISOban van akkor pl power isoval(teljes változat) tudsz image filet készíteni, de mondom ez ta verziot kukába és szedj le valamit ami msdnaa -s és nem ilyen kokány rakás.....
-
COLORBAR
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni!
Letöltöttem a win 7 egy verzióját (Windows.7.Extreme.Edition.x86-2009) ,de nemtudom hogy írjam úgy ki cd-re,hogy telepítő lemez legyen belőle!
Valamiért pl a Neroval mikor iso-ként akarom kiirni,mindig megáll!
VAgy ha tud valaki linket,ahonnan csak le kéne szednem és rögtön iso-ban van stb azt megköszönném, a lényeg,hogy totál amatör vagyok,ha lehetminél kevesebbet kelljen pöcsölnöm vele!
Ja és mégegy kérdés,hogy elég -e 40giga rendszernek?Köszi

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
Ja értem csak ha nincs jobb az a legegyszerűbb gyorsan ki lehet próbálni.
Egyszer haverral raktunk össze gépet, nem volt alaplaphoz leírás ezért próbálgattuk melyik a power és a többi gomb helye a lapon, végig próbáltunk mindent csak nem akart a gép bekapcsolni, biztos rossz a lap mire észre vettem talán a tápba csatlakozó áramkábel másik végét bekéne dugni a konnektorba
Miután ez megvolt egész gyorsan sikerült 
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, válasz is!
sfdrakex: nem hiszem hogy sok esélyem lenne a próbálgatásokkal, meg elég kicsi a hely, nem szeretném 100x szétszedni!
-
-
Csabee.
nagyúr
Lehet nem a megfelelőbb hely, de már két helyen megkérdeztem, hát ha itt van az aki tudja a megoldást:
Van egy gépház aminek van előlapi mikrofon és hangszóró kimenete! Azonban nem tudom hogy bekötni.. alaplap leírásánál hiába ovlasom itt tök más a feliratozás
Leírom:Sorközzel válaszotm el, azok egybe vannak műanyag csatin:
Line out RR kék kábel
Line out FR piros kábelLine out FL fehér kábel
Line out RL citrom sárga kábelMic IN(R) zöld kábel
GND fekete kábelMic power L - narancssárga kábel!
Alaplapom leírása meg ezt írja:

Tudtok mondani tippet? Vagy hol kérdezzem?
-
-
Lac99
tag
Sziasztok! Egyik ismerősömnek kellene internetezős gépet telepítenem (Asus P4P800SX, Intel Celeron 2,8 GHz, 1,5GB DDR RAM, 40 GB IDE HDD, Ati Radeon 9600XT). A kérdés: XP SP3 vagy 7? Ahogy nézegettem a minimális rendszerigényt, utóbbi is elfutna rajta, csak a 40 gigás merevlemez miatt merült fel bennem kétség (ami ráadásul IDE, nem SATA). Ettől függetlenül menne rajta a 7?
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Úgy van.

-
mhorvat
senior tag
Ja, még annyi, hogy ha a Win7 telepítőjével formázom a particiót, amire rakni akarom, akkor sem csinál, ugye?
-
bobsys
veterán
48 legjobb free software a microsoft download oldalrol itt
-
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Üdv!
Köszi a megerősítéseket srácok!
Az előttem szóló két "emberkével" a közelmúltban kiveséztük ezt a témát.

Arról alighanem lemaradtam!
-
-
mhorvat
senior tag
Ha egy, már korábban particionált HDD egyik particiojára teszem fel a Win7-et (XP van most), akkor az hová gyömöszöli a rejtett pár gigás particióját?

-
Hunter2
addikt
Hol lehet azt beállítani hogy egy játék a másodlagos kijelzőn induljon?
-
Csabee.
nagyúr
Win7-re továbbra is a win7codec pack a legjobb? Vagy már létezik jobb megoldás is?
-
Cola111
aktív tag
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Van egy W7 MSDNAA verzió. Legális!
Csak angolul lehetett leszedni és most szeretném a magyar nyelvet rátenni,de nincs ott,hogy lehetne installálni a nyelveket.
-
Ferdzsoo
addikt
Arra talált már valaki megoldást hogy ha a gép magától megy alvó módba, utána miért nem képes visszajönni?
Egyszerűen kifagy, ott marad.
Most konkrétan 28 gépnél tapasztalom ugyanezt a problémát, szóval nem hardver hiba.Tud valaki megoldást?
Én ezzel már amúgy is több helyen találkoztam, csodálkozok hogy itt még nem volt szó róla...
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
Gépemben 2 IDE, 2 SATA winyó. Többszörös partíció mindegyiken. Egyiken Win7 64 Ulti volt, de korábban ezen a rendszeren futott XP, Vista és Win 7 RC is, volt, mikor két op rendszer egyszerre volt telepítve, külön partíción persze....Tegnap beraktam egy SSD-t, és gép bekapcs után NEM indult el. Hozzáteszem, 1-2 winyó csatlakozást szerelés közben felcseréltem ( két SATÁ-st ). Ezután biosban nem kavartam ( lehet, ez is baj ), inkább újratelepítettem a Win7-et az SSD-re. El is indult, restart is volt, DE leállítrás majd indítás nem és kb fél-1 óra között KÉK halál, majd többé be se indult a gép. Újra formáztam telepítő lemezzel, illetve töröltem a korábbi Win7 partíciót, persze próbáltam Acronis képfájlból valamint korábbi Win7 backupból a visszaállítást, mondhatom, sikertelenül. Szóval telepítővel formáz korábbi Win7 partíció valamint SSD és op rendszer újrarak. Resart, ki-bekapcs ment, sőt a gép éjjel töltögetett is és reggel is működött!!!Ki/bekapcs, restart és megy. DE! Néhány partíción rejtett rendszerfájlként Bootwiz, boot, bootmgr, bootsect bak., grldr, win7ldr fájlok vannak ( gyanítom, korábbi telepítések maradványai, indítószektorok??? lehetnek, olyan partíción is, ahol korábban nem volt rendszer telepítve). Ami a problémám: nem tudom így mennyire stabil a rendszerem, azaz mikor omlik össze újra, elindul-e majd délután illetve amikor az immár működő rendszerről akartam win backupot, akkor egy másik winyón levő partíciót is rendszerként ismert fel és azt is akarta menteni, de az kb 850 GB!!! és azon rendszer sose volt telepítve, illetve abból a winyóból egy második partíción volt a régi win7, illetve miután azt formáztam ide áthelyeztem a win temp mappákat és a lapozófájlt, de ez külön partíción van attól a lemeztől, amit a mentésbe akar foglalni.
Bocs a hosszú hozzászólásért, ha valaki tud, segítsen! Esetleg linkeket is elfogadok, de jobban örülnék, ha egy hozzáértő leírná, mi a hiba ( gondolom rendszertöltő részletek vannak több lemezen ) és hogy lehetne kjavítani.
Előre is köszönöm a hasznos hozzászólásokat. -
kris75
aktív tag
Hello! Olyan kérdésem lenne ,hogy szeretném a Vista 64 bit-et lecserélni Windows 7 ult. 64 bit-re.Ha jól tudom ez csak egy upgrade lesz, változik-e valami a beállításokon valami,vagy csak simán felmegy mint a egy javítás?
Kris
-
Üdv!
Vista mellé (helyett) raktam win7-et egy másik partícióra. Win7 (C
alól szeretném a vistát letörölni (D
de nem jön össze. Próbáltam már LockHunterrel is. Próbáltam a felhasználói jogok változtatását is. Addig eljut, hogy úgy néz ki, mintha letörölné, aztán kiírja, hogy engedély szükséges: Újra, vagy mégse válasz lehetséges. Tudtok valamit mondani erre? -
-
kiszu
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Azért kellene több a 30 gigánál ,mert haszálok itunest az iphonehoz és valamiért rendesen igénybeveszi a c meghajtót,pedig semmi zene vagy alkalmazás nincs ott,de az xp-nél semmi játék nincs felrakva és 25 giga szabad csak. Lehet,hogy nem épp az itunes foglalja le,de valami biztosan.
-
sfdrakex
nagyúr
számítógépen jobb klikk kezelés/lemez kezelésnél nézd meg látszik e a régi vinyod ha igen lehet csak betüjelet kell neki adni. Egyébként a 30 giga elég a se7ennek ha nem oda telepited a többi dolgodat is, illetve nálam win7+office+zene/film lejéátszó cd/dvd író és pár ilyen kisebb 10-20 megás progi van a rendszer mellett így 10 gigám szabad a 25 ből a C-n, játékok másik megajton. Ha hibernálást nem használod kikapcsolásával kapsz pár giga helyet. A lemezkezelőben amit fentebb irtam is lehet particióbol lecsipni másikhoz adni, bár lehet amit Fire írt jobban működik én azt használnám.
-
kiszu
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm,ki is próbálom.
-
Hali!
Paragon Partition Manager 2010 Free Edition
W7 kompatibilis (x86 x64 külön), ingyenes, adatvesztés nélkül tud partíciót átméretezni, mi kell még...

Fire.
-
kiszu
senior tag
Sziasztok.
Feltelepítettem a Win 7-et egy vinyóra ami 2 részre lett particionálva. Az egyik egy 30 gigás amire a rendszert tettem és egy 220 gigás amin képek,zene stb maradt.
Hogy lehet nagyobbra particionálni,mert úgy érzem,hogy jobb lenne inkább 80 vagy 100 giga.Régen xp alat ezt a Norton particion magic-el csináltam,de hátha van mostmár rendszeren belül is biztonságos megoldás ami nem törli le a képeimet átméretezés során.
Más:
A gépben van egy másik vinyó is ami egy régebbi sima ata vinyó,de azt nem látja valamiért. Az xp látta. Megoldás van erre?
-
-
klambi
addikt
szevasztok!
win 7 ben is van ilyen (most nem jut eszembe a neve) asztalpörgetés, mert nem találtam meg mint wistában?
-
Asifan
tag
Üdv! Van pár problémám! Újabban azt játssza a rendszer, hogy minden bekapcsolásnál eltűnnek az asztalról az ikonok. (asztali ikonok megjelenítésével visszajönnek, de mégis idegesítő). A másik bajom, hogy kiírok egy dvd-t, és utána csak újraindítás után lehet újra használni a dvd meghajtót. Ezek a hibák spontán jöttek elő, eddig nem volt ilyen baj, csak nagyon ritkán. Eredeti, bolti, nem buherált windows 7 ultimate-m van.
-
phantom88
tag
Üdv!
A következő a probléma:
Egy régi notira raktam windows 7-t, idáig minden ok, szépen fut rajta.
A proci egy Intel Pentium M 735 1.7 Ghz. Na most ennél a procinál a stepping: 8. Ez linuxban gyönyőrűen látszik, ahogy ugrál, xp alatt is lehetett látni, windows 7 alatt viszont mindig 1.7 Ghz. CPU-z, everest mindig 1.7-nek mutatja. A kérdés az, hogy hogyan lehet rá venni, hogy a stepping menjen?
Köszi!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
SATA vinyó ide módban, nem megfelelő pio módban a dvd stb. Szét kell néázni biosban. A lemez honnan tudod hoyg tuti jó? Máshol is használtátok? Van amelyik dvd meghajtó esetleg érzékenyebb a gyorsabban kiirt lemezre másik meg nem.
-
Olcsi
senior tag
Az asztali ikonok méretét lehet változtatni?

-
Sider
csendes tag
Na megtaláltam.

-
Sider
csendes tag
Írja már meg valaki, hogyan lehet kitenni az ikont!!!!

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TazLeacher
üzenetére
DVDről próbálta? Azzal volt többeknek ilyen gondja, lehet baj az hoyg milyen módban van a vinyo ill a dvd meghajtó. Ha ő írta a dvd-t akkor lehet gyorsan írta max 4* elég lenne.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszi.
És valami gáz van vele?
De amúgymeg

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez van. Már elvileg Vista sem támogatta, csak azt én nem használtam soha.