Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
Aktív témák
-
vizirider
tag
válasz
Gorneck
üzenetére
mint említettem én a saját véleményem írtam, úgyhogy köszi az oktatást. egyébként fogalmam sincs mi köze az OS-hez ha az MS oldaláról sem megy a hibaelhárítás pedig oda irányított az OS............. a lassú vinyókezelés sem hiszem hogy OS hiba de csak azóta van hogy 7 van használva. az hogy több ember mondta nekem pár hete hogy ez igazából nem asztalira lett optimalizálva, és szopni fogok kicsit vele az is valszeg valami falusi nézet egy informatikai rt-nél....... szal ők tapasztalatból mondták előre hogy notebook-on hanyattesnék tőle de így lesz 1-2 rossz pillanatom.lett is. állandóan plugint akar a mediaplayer de ha azt mondom ám legyen akkor sem talál az MS oldalán semmit.......... gondolom ez azért van mert balkezes vagyok és csak 38-as a lábam, nem az OS+MS hibája. mint mondtam az xp-nél jobb de a nagy rózsaszín köd azért egy kicsit korai sztem. és hogy a véleményemnek mi köze az OS-hez? ezek a problémák csak a 7 telepítése után jelentkeztek és én arra válaszoltam hogy győzze meg valaki hogy 7-et akar. ennyi. majd eldönti hogy akarja-e
Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest