Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ennyit szűkít az X300 Ultra a telepen Európában
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, remélem, hogy a megfelelő helyen vagyok.
Nemrég (két napja) feltelepítettem a win7-et. Xp mód nincs rajta, szerintem nem is kell, meg nem is szeretném, hogy mégtöbb helyet foglaljon az oprendszer, amiket eddig használtam, kis túlzással mindegyik program fut rendesen, és pont "a kis túlzás" miatt írok ide: a vírusirtó ill. a tűzfal, (Nod+Outpost, eddig tökéletesen beváltak XP alatt) valamiért nem úgy működik, mint ahogy szeretném, nyilván kompatibilitási gondok lehetnek, a Nod még csak-csak, de az Outpost csak lélekben van jelen, elözönlöttek a reklámok, ebből gondolom, hogy valójában a win nem hagyja szóhoz jutni.
Beállítottam, hogy XP sp2-es környezetben kezelje őket(ezt ajánlotta fel), de így sem az igazi.
Azt kérdezném tőletek, hogy milyen vírusirtót és tűzfalat lehet használni win 7 alatt, nyilván a beépített tűzfallal nem megyünk messzire
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Üdv.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- AKCIÓ! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest