- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, remélem, hogy a megfelelő helyen vagyok.
Nemrég (két napja) feltelepítettem a win7-et. Xp mód nincs rajta, szerintem nem is kell, meg nem is szeretném, hogy mégtöbb helyet foglaljon az oprendszer, amiket eddig használtam, kis túlzással mindegyik program fut rendesen, és pont "a kis túlzás" miatt írok ide: a vírusirtó ill. a tűzfal, (Nod+Outpost, eddig tökéletesen beváltak XP alatt) valamiért nem úgy működik, mint ahogy szeretném, nyilván kompatibilitási gondok lehetnek, a Nod még csak-csak, de az Outpost csak lélekben van jelen, elözönlöttek a reklámok, ebből gondolom, hogy valójában a win nem hagyja szóhoz jutni.
Beállítottam, hogy XP sp2-es környezetben kezelje őket(ezt ajánlotta fel), de így sem az igazi.
Azt kérdezném tőletek, hogy milyen vírusirtót és tűzfalat lehet használni win 7 alatt, nyilván a beépített tűzfallal nem megyünk messzire
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Üdv.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HP Zbook 17 G6,17.3",FHD,i7-9850H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest