Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
Aha. Azert nem mindegyik es nem mindenhol, csak azokra vallalnak elettartam garanciat ami minosegi es alacsony idozitesi ertekekkel bir pl en ebben a Webshop lancban vettem tavasszal 2 db 1 Gb-os Kingston akkor 3900/db amin lathatod hogy csak 3 evet adtak, viszont ha igy nezed akkor lathatod hogy a minosegi azok hutessel birnak mert bar gyorsabbak de jobban melegednek is az elettartam gariban pedig nem hiszek mert csak marketingfogasnak tekintem hiszen ki tudja hogy milyen tipus, foglalat, meg minden lesz akar 3-5 ev mulva. Viszont a kereskedotol fugg hogy mikent akarja rad sozni a dragabbat. Itt legalabb nem kabitanak ilyennel.
A nagyker pedig azert mondta hogy siman eltudja adni mert az egyoldalas eleg ritka joszag de mint lathatod a lapod miatt biztos van ra meg igeny, de Te dontesz a penztarcadnak es a belatasodnak megfeleloen en nem akarlak befolyasolni.
Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Highguard
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alaplap javítása
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest