- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sub-ZeRo #17287 üzenetére
Egy wdrt hr-t kene megprobalnod , mert az legalabb tisztara gyalulj a rendszert, a sima alaphelyzet allitassal vannak gondok (ezt se tudtak megcsinalni normalisan) de a wdrt reset, flasheles utan tiszta lappal indulsz, ja es persze ajanlott nem biztonsagi mentesbol belakni a rendszert hanem , kezi telepites es beallitas..
Morgyi
Wdrt utan ha mflex leirasa alapjan lakod be a rendszert , nem volna szabad tul sok gondnak lennie , nekem 735 van ,ez se az ms szenne tamogatott telefonja, de wdrt utan nem szoktak gondok lenni , ez alol kivetel az ms appok , amik miutan frissulnek elkezdenek hobortosan viselkedni, kamera app hiba uzenet utan nem mentiaz elkeszult kepet ,outlook naptar az egyik frissitessel jol mukodik aztan jon egy masik amitol leterdel, terkepek app pedig kesessel jeleniti meg az adott poziciot, 20 m-el le van maradva , erdekes a sygicnel nincs ilyen gond .
Amugy szerintem a sw fejlesztes hanyagsaga mindegyik w10m keszuleken eszre veheto. A 64 bites os tamogatas meg nem is biztos hogy benne van a mobil os-ben. -
-
-
fapapi
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo #17246 üzenetére
2 db 950-em van. Hivatalos frissítés után mind a kettő nagyon merült, napi 3x kellett tölteni. Az egyiken 19% volt a merülés óránként, a másikon 27%-inaktív állapotban.
Az egyik 950-en a SoftReset megoldotta, csodálkoztam is. A másikat csak a HardReset. Most nyugalmi állapotban 2% az óránkénti merülés mind a két telefonnál. Lehet érdemes lenne neked is egy SoftResetet bepróbálni először (hangerő le + kikapcsolás gomb egyszerre rezgésig). -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo #15976 üzenetére
Most visszaszeretnél térni a TH-ra, vagy újból ezt felrakni?
A leírás egyébként, pl ott van a 640-es topik összefoglalójában is, amit javítani kellene 318.ról 420-ra, mert az a legfrissebb treshold build, de...
Ha az RS nálad rosszabbul működött, mint a lajhár treshold2, akkor valami nagyon nem jól sikerült.
Vagy mi miatt nem jött be? -
-
lck
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #10839 üzenetére
Amíg ne adj isten teljesen romjaiba nem hull a projekt, nekem is az lesz.
Igazából szerintem ez az egész insider dolog valahogy nem jó. Csak presztízs-veszteséget okoz.
Csak azt olvassa mindenki hogy "szar". Lehet hogy zártabb teszteléssel jobban járnának.Lehet holnapután meg kijön a szolgáltatóknál a végleges - hibátlanul
Persze az is lehet hogy csak pár százalék "kocka" foglalkozik ilyenekkel, és nem ezen múlik az elterjedtség.
-
-
válasz
Sub-ZeRo #9405 üzenetére
Hogy tudtad eletben tartani a lumia kamera appot? Nalam egy inditas a telepites utan , a kovetkezonel mar kozli hogy pa es gyari van ami jobb (is lehetne)...es mar inditja az ms fele kamera appot, igaz nalam meg azzal nincs semmi gond, azt leszamitva hogy gyatrabb kepeket keszit mint a lumia kamera app..
-
-
vhunor
őstag
válasz
Sub-ZeRo #8988 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy ha kiadtál volna egy Lumia 950/XL-ért egy jó kétszázezret, akkor is "na ugye" lenne. Ez nem vállalható hozzáállás az MSFT részéről. Három kereskedelmi forgalomban levő terméken ugyanez a build fut, kettő közülük bőven a drága és nagyon drága kategóriába esik.
Az, hogy az egyébként hardveresen remek 950-es család (a kamera egyenesen mellbevágóan jó, olyan makrókat és low-light képeket lőttem vele, hogy visszanézve mindig fülig ér a szám) ilyen szoftverrel jelent meg, nagyon rányomja a bélyegét a továbbiakra.
-
Tottalino
tag
válasz
Sub-ZeRo #8988 üzenetére
"8.1 update 2-re mikor jön hetente új build?"
Nem azért, mert nincs rá szükség? Sokkal stabilabb, és jóval takarékosabb a 8.1. Megítélésem szerint ez a W10 többet ártott mint használt. Ilyen áron piacra dobni egy félkész terméket gyalázat. Arról nem is beszélve, hogy a Nokia korszak (735-830-930) termékei sokkal prémiumabbak voltak. Ez a műanyag 950 nagyon gáz ennyi pénzért. A dokkoló meg egy vicc.
Persze ez csak az én véleményem.
-
-
Воланд
titán
válasz
Sub-ZeRo #8522 üzenetére
*sohaj*
az elmult ot evbe egyszer sem adott meg elerhetosegi datumot az ms, ez most sem valtozott. gyartokent, szolgaltatonkent, regionkent elter a frissites kiadasa. a 10586-os build a "vegleges", meg most ugy nez ki, hogy erre jonnek majd bugfixek valahogyan. de ez a build jelenleg egy takolmany.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest