- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Nkboy
senior tag
válasz
body007 #26242 üzenetére
A Seamonkey (2.0.4) és a Firefox (3.6.*) a libnpjp2.so fájlt "igényli" a Java használatához. Ezt a fájlt kell symlinkelni a /usr/lib/mozilla/plugins könyvtárba. Nem másolni, linkelni! A libnpjp2.so fájl pedig elvileg a /usr/lib/jvm/java-6-sun-1.6.0.**/jre/lib/i386 könyvtárban található.
-
válasz
body007 #26218 üzenetére
Nah, most jó nekem, csak az IcedTea NPR Web Browser Plugin kell hozzá, ami lényegében még pár JAVA-s csomagot telepít a gépre. Megtalálod icedtea6-plugin néven a tárolóban.
Na jó, azt nem mondom mégsem, hogy 100% működik, mert a JAVA feltekeri a procit teljesen, és az oldal sem jön be igazából, de már nem írja ki, hogy nem támogatja a böngésző a dolgot. -
ntomka
nagyúr
válasz
body007 #26215 üzenetére
Jah, sorry.
Egyébként nem értem. Amit linkeltél Chromemal nekem sem jön be, viszont a javatester simán működik.
-
ntomka
nagyúr
-
válasz
body007 #26205 üzenetére
Közben nézegettem, és láttam, hogy a jelenlegi 10.10-es témájának konfigurációs fájljában vannak eltérések a 2.3-as verziómhoz képest, ezért csináltam egy frissebb, 2.3.5-ös verziót is a jelenlegi témából. Ez az eltérés azért lehetséges, mert azelőtt az első 10-es verziójú Operából vettem ki és alakítottam át, utána meg lusta voltam.
-
válasz
body007 #26205 üzenetére
Hát, én nem vagyok megelégedve evvel az új Operával. A betűk rondák, némely karakter hibásan jelenik meg, az értesítési területről az ikon nem tüntethető el úgy mint a 10.10-nél, a flash-t nem játsza le sehogyan sem, pedig már mindet kipróbáltam, és akkor még az a JAVA-s dolog sem megy.
Remélem ennél azért jobban fog működni a végleges verza, addig pedig kénytelen leszek visszarakni a régit. -
-
Vladi
nagyúr
válasz
body007 #26078 üzenetére
transmission vagy qbittorrent klienst próbáld ki, nekem ezek nagyon beváltak.
(#26080) TrollBalint
Részemről is smplayer. A legjobb mplayer gui, ami ugye a legjobb lejátszóvá avanzsálja.
Opciók - beállítások - általános - video - kimeneti meghajtó és ott.
(#26082) PuMbA:
Vaaagy, az open source driver fejlődik kiemelkedő mértékben. os drivert mindenkinek!
(#26089) V.Stryker
Hálózat szolgáltatást kellene újraindítani. Akkor mennie kell. Esetleg még a modult megnézhetnéd, hogy be van -e töltve, valamint az eszköz nincs -e kikapcsolva.
(#26102) :-I
Felraktad a tvtime-ot?
-
Atapi
senior tag
válasz
body007 #26091 üzenetére
0.6.9 (SVN r3447). lehet, hogy nem a legujabb, és volt néhány bugfix, de verziofrissités nem volt ahogy nézem, ugyhogy elavultnak sem nevezném... mindenesetre nálam működik teljesen rendben. (és igazad van, nincs felvéve a repója, mert minek, ha működik ami gyárilag van?)
-
Atapi
senior tag
válasz
body007 #26087 üzenetére
"sír az smplayer" --> igazábol csak ezért válaszoltam, mert nekem nem sír, ezért irtam, hogy meg lehet probálni repobol telepiteni, nekem semmi gondja nincs...
(#26088) Kendek: nekem ilyen villogos problémákat mindig a compiz okozott eddig. kikapcsolt effektekkel is használhatatlan nálad az mplayer? (csak kiváncsiságbol kérdezem)
-
TrollBalint
addikt
válasz
body007 #26081 üzenetére
Az alap médialejátszót használom, mert a VLC, Mplayerrel is ezek a gondjaim voltak. Hát valahol be tudtam ebben is állítani, hogy mit használjon, csak nem találom. Legalábis úgy rémlik, hogy ebben tudtam beállítani
Alternatív megoldásként, ha ajánlotok egy másik lájátszót az is jó, nem ragaszkodom ehhez a lejátszóhoz, csak úgy gondoltam, ha ez van, és jó, akkor nem kell másik. De hát nem jó... -
-
válasz
body007 #26004 üzenetére
Én használok 2 GB-nyi RAM-mal is meg 4-el is, de csak elővigyázatosságból 1-1 GB-ot, és fájlban, nem partícióban.
Egyébként, ha olyat csináltok, és felkúszik a memóriahasználat, akkor csak ürítsétek ki, ennyi:
sync; echo 3 >/proc/sys/vm/drop_caches
Például az rsync használatakor nagyon jól jön, mert az bekebelezi a memóriát, aztán nem adja vissza. -
Siriusb
veterán
-
upszilon
őstag
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
body007 #25562 üzenetére
Köszi, na így elvileg sikerül, csak épp azt írja ki,hogy nem vagyok jogosul a fájlok megtekintéséhez. A külső mappákat látom, csak nem tudok belelépni.
Itt a parancs, szerintetek hol a hiba?
sudo mount -t cifs //192.168.2.130/kozos ~/közös -o username=iroda1,password=*****,rw,iocharset=utf8
-
EmberXY
veterán
válasz
body007 #25143 üzenetére
Az egyszer biztos, én is csupa jó dolgokat tapasztalok...
Van viszont egy nyűgje, amit még nem sikerült kiküszöbölnöm, miszerint a vezeték nélküli mobilnet modemjét bár látja és használja mindenféle program nélkül, de véletlenszerűen vagy felismeri bekapcsoláskor, vagy nem.
Teljesen random a dolog, bejelentkezés után vagy látom, vagy nem, utóbbi esetben a Bill Gates módszert alkalmazva (kihúzom és bedugom újra) észreveszi, és nincs gond.
Ez mitől lehet? Be tudom állitani valahol, hogy lássa? Egyébként CD meghajtónak látja, mint ahogy a Windows is, de ezt is be tudom "csatolni" állandóra, mint az NTFS particiókat?
Ha valaki tudna erre megoldást, azt megköszönném. -
válasz
body007 #25035 üzenetére
body007: Igazad van, elnezest. Zavaro, hogy fel tucat kulonfele *nix-et hasznalok felvaltva. Az /etc/default/grub -ban kell atallitani a defaultot.
Speeedfire:
Rakd fel az smbfs-t, valoszinuleg azert nem ment, az fstabbol.
Kezzel csatolasra pelda:
mount //192.168.1.1/Cshare /mnt/remoteC -o username=valaki,password=jelszo
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
body007 #25022 üzenetére
Megnéznéd számomra ha nem nagy kérés, hogy az USB-t hogy lehet láthatóvá tenni? Nekem nem sikerült, pedig "hozzáadtam". És könyvtárat is adtam hozzá,de azt sem látja.
Vágyálmam, hogy még lássa az ntfs partíciómat. Egyenlőre az sem sikerült. Ott tartok,hogy hibátlanul, gyorsan fut a rendszer, de ezen kívül küzdök.
-
válasz
body007 #24989 üzenetére
body007:
A modulok reszletes leirasat megtalalod a forraskodban, ha letoltod. Nem latom ertelmet, azt tapasztaltam, hogy 64MB folott nem fogsz kulonbseget erezni. Sokkal tobbet ersz el, ha valami alternativ distrot valasztasz 386-486-Pentium gepekhez.
Ha ujabb gep, es kell az X, akkor xubuntu, vagy ubi serverre xfce.
sheratan: Erdemes lenne megnezni, hogy fent van-e a powersaved daemon. Ha igen, akkor a /etc/powersave alatt talalod a beallitasokat.
-
válasz
body007 #24976 üzenetére
Nem erdemes ezzel foglalkoznod. Fokent a gepen, ahol csinaltad ezt a listat. Gyakorlatilag merhetetlen lesz az eredmeny. 128MB memoria felett nem sok haszna van.
Ha megis jatszani akarsz, akkor a kernel forras Documentation alatt minden modulnak megtalalod a leirasat, find/al siman megtalalod.
-
rtom
senior tag
-
rtom
senior tag
válasz
body007 #24936 üzenetére
Csak kipróbáltam, hogy megy-e, mert mintha upszilonnak ez lett volna az eredeti problémája. Szal nálam nem szürke az állítási lehetőség, de hogy miért, azt valszeg a hw-ben kell keresni. Egyébként nincs rá szükségem, csak a netbank megy virtuális gépről, ahhoz meg nem kell 2D gyorsítás.
-
AronQuercus
csendes tag
válasz
body007 #24919 üzenetére
alsamixer: function snd_ctl_open failed for default: No such file or directory
aron@aron-desktop:~$ lsmod | grep snd
snd_intel8x0 30104 0
snd_ac97_codec 101504 1 snd_intel8x0
ac97_bus 1532 1 snd_ac97_codec
snd_pcm_oss 37312 0
snd_mixer_oss 16220 1 snd_pcm_oss
snd_pcm 76416 3 snd_intel8x0,snd_ac97_codec,snd_pcm_oss
snd_seq_dummy 2752 0
snd_seq_oss 29280 0
snd_seq_midi 6624 0
snd_rawmidi 22336 1 snd_seq_midi
snd_seq_midi_event 6940 2 snd_seq_oss,snd_seq_midi
snd_seq 51088 6 snd_seq_dummy,snd_seq_oss,snd_seq_midi,snd_seq_midi_event
snd_timer 21540 2 snd_pcm,snd_seq
snd_seq_device 7208 5 snd_seq_dummy,snd_seq_oss,snd_seq_midi,snd_rawmidi,snd_seq
snd 61188 12 snd_intel8x0,snd_ac97_codec,snd_pcm_oss,snd_mixer_oss,snd_pcm,snd_seq_dummy,snd_seq_oss,snd_seq_midi,snd_rawmidi,snd_seq,snd_timer,snd_seq_device
soundcore 7264 1 snd
snd_page_alloc 9060 2 snd_intel8x0,snd_pcm -
Vladi
nagyúr
válasz
body007 #24856 üzenetére
Én megnézném a kábelt azért. Van olyan régi, ami kevés eres. Nem tudom hogy hívják.
Meg persze lehet hdd, vezérlő és kernel hiba is.(#24877) Speeedfire
Valami nem 100-as azzal a klienssel. Egyszerre dobod rá az összes letöltésre? Az igen sok munka egyszerre. Egyesével próbáltad? Esetleg valami régebbi transmission verzió? 1.8x esetleg 1.7x sorozat.
(#24889) AronQuercus
Elvileg támogatott hangcsip. Mennie kellene. Beállítások hogy állnak? Más rendszeren ment a hang?
(#24894) PiciKenny
Hibás lehet a fájl. Másik lejátszó viszi?
(#24891) body007
Szigorúan véve van driver. De ha kint van a forrás akkor beleteszik a kernelbe. Esetleg ha zárt, akkor is.
(#24913) AronQuercus
Ott van, látja. Egyébként meg idesüss. Elvileg ugyan az a probléma és ahogy beleolvastam megoldódott.
-
AronQuercus
csendes tag
válasz
body007 #24896 üzenetére
aron@aron-desktop:~$ lspci
00:00.0 Host bridge: Intel Corporation 82845G/GL[Brookdale-G]/GE/PE DRAM Controller/Host-Hub Interface (rev 01)
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation 82845G/GL[Brookdale-G]/GE Chipset Integrated Graphics Device (rev 01)
00:1d.0 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #1 (rev 01)
00:1d.1 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #2 (rev 01)
00:1d.2 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) USB UHCI Controller #3 (rev 01)
00:1d.7 USB Controller: Intel Corporation 82801DB/DBM (ICH4/ICH4-M) USB2 EHCI Controller (rev 01)
00:1e.0 PCI bridge: Intel Corporation 82801 PCI Bridge (rev 81)
00:1f.0 ISA bridge: Intel Corporation 82801DB/DBL (ICH4/ICH4-L) LPC Interface Bridge (rev 01)
00:1f.1 IDE interface: Intel Corporation 82801DB (ICH4) IDE Controller (rev 01)
00:1f.3 SMBus: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) SMBus Controller (rev 01)
00:1f.5 Multimedia audio controller: Intel Corporation 82801DB/DBL/DBM (ICH4/ICH4-L/ICH4-M) AC'97 Audio Controller (rev 01)
02:01.0 Ethernet controller: ADMtek NC100 Network Everywhere Fast Ethernet 10/100 (rev 11) -
PuMbA
titán
válasz
body007 #24688 üzenetére
Értem,akkor csak meg lesz nézve 9.10-zel is (mod: 9.10-es driverrel viszont nem megy a hardveres gyorsítás,így értelmetlen az egész,mert ugyanott tartunk,mint az open driverrel),ha nem megy 10.04-gyel. Még van egy esély ,mert ubuntuforumson azt írták,hogy ha a xorg.confba kikapcsoljuk az Xrandr-t akkor a xorg.conf ModeLine-ját fogja használni a driver és nem áll neki találgatni valami olyat ami nem is működik.
-
PuMbA
titán
válasz
body007 #24684 üzenetére
De nem megy.
Nem hiszem,hogy csak úgy kivesznek egy felbontást a driverből. Egyébként meg a 9.10-ben egy beta ATI driver van (ha gugliban rákeresel a verziószámára akkor látszik - 8.660) az Eszközmeghajtóknál és semmiben sem különböznek az AMD oldaláról letölthetőektől,hiszen az Ubuntu nem ír AMD drivert és nem is módosítanak rajta.
-
J97
tag
válasz
body007 #24663 üzenetére
Mindegy, marad egyelőre a nyílt driver! Volt fent 9.10 -es is. Azzal is ugyanez volt a probléma ahogy PuMbA is írta, csak akkor még annyira nem foglalkoztam azzal, hogy linux alatt használjam a gépem HTPC képességeit. Pedig jobb lenne! Már a hangminőségbeli javulás miatt is a winhez képest és persze a színek is jobbak. Mondjuk az is érdekes, hogy az fglrx driverrel a színek elmásznak. Fakóbbak és a fekete is inkább szürkésebb. Mivel a hardveres video gyorsítás sem működik megfelelően ATI -val így tulajdonképpen végül mindegy is, hogy fglrx alatt nem megy a natív felbontás. Egyelőre jegelem a dolgot! Majd még a munkahelyi gépemen kipróbálom a hw video gyorsítást kíváncsiságból, azon 9.04 van fent. Jó az aláírásod!
Én is ugyanezt hallom, azzal a különbséggel, hogy nálam a proci borul a vga -m vállára, hogy szálljon már be a video dekódolásba!
-
J97
tag
válasz
body007 #24650 üzenetére
Bocs, elsiklottam a kérdés felett! apt-get -tel installáltam. Megpróbálom az AMD oldalról letöltött driverrel is, hátha! Bár Kendek fórumtárs írta, hogy kompatibilitási gondok léphetnek fel. Ha ez sem megy, akkor marad a nyílt driver egyelőre, ahogy Vladi is mondja. Más választási lehetőségem úgy sem lesz.
-
-
J97
tag
válasz
body007 #24616 üzenetére
Újabb fejlemények a felbontás állítással kapcsoaltban! Kezd érdekessé válni ez a dolog! Az általad írt xorg.conf -ot is kipróbáltam. Simán bemásolva az eredmény semmi! Nem támogatott üzemmód, szerintem ilyenkor a gép a szabvány hd ready felbontást akarja megetetni a TV -vel (1280x720), ezt a TV D-SUB -on nem támogatja. Beleírtam ebbe a xorg.conf -ba a Modeline "1360x768" és Option PrefferredMode "1360x768" sorokat, hogy kikényszerítsem az 1360 -as felbontást. Nos ez sikerült is, elég érdekesen. Jelentem a TV 1360x768 -as felbontáson dolgozik annak megfelelően, ami a xorg.conf-ban van. Lekérdeztem a TV menüben az infoval. Node, itt jön a hideg zuhany, a desktop felbontása 1280x768. Tehát jelnleg a TV a 1360x768 -as üzemmódban dolgozik, de ez a szerencsétlen ATI driver továbbra sem képes támogatni a desktop megjelnítését ebben a felbntásban. Tehát jelenleg széthúzza az 1280 as képet 1360 -ra. A felbontásoknál a listában még mindig nincs benne az 1360 továbbra sem. Kérdés, lehet e olyat, hogy az fglrx et lehúzom, és installálás előtt belebabrálok valamelyik konfig fájlba, amiben megadom neki ezt a támogatott felbontást akárcsak, mint az egy másfél évvel ezelőtti wines catalystok esetében, vagy a jelnlegihez valamilyen módon ezt hozzáadni.
Ha úgy lenne felesleges pénzem, mint ahogy nincs, a 4650 -est lecserélném egy jó kis nv GT220 -ra. Értem én, hogy windows és az otthoni felhasználók 80% windows OS-t használ, de ettől függetlenül szerintem az ATI nem engedhetné meg magának, hogy a lniuxos felhasználók igényeit figyelmen kívűl hagyja és kiadjon valami félkész vacakot. Többek között gondolok itt a hardveres video gyorsításra is (xvba). Apropó valakinek sikerült már rendesen működésre bírni ezt a funkciót? Állítólag ATI csak 4000 -res szériától támogatja ezt linuxon, a 3000 -es széria tulajdonosai ha meg ezt ki szeretnék használni linux alatt elmehetnek kapálni!
-
J97
tag
válasz
body007 #24605 üzenetére
Azokon a gépeken a TV DVI/HDMI kábellel van csatlakoztatva vagy D-SUB kábellel? Mert elképzelhető, hogy ha HDMI-vel van, akkor az fglrx ki tudja olvasni a TV EDID információkat, amiben szerepel a támogatott felbontás. És ezért működik. D-SUB kábel esetén viszont nem szerepel az 1360x768 a támogatott felbontások között. Ezt kéne valahogy belekókányolni az fglrx meghajtóba. Egyébként nem tudom van-e olyan, aki még emlékszik rá, de a régi windowsos ATI Catalyst meghajtókkal is volt hasonló gond. Ha analógról volt hajtva a TV az 1360x768 -as felbontás szintén nem volt a támogatott felbontások között. A windowsos driver installálás előtt kellett egy konfig fájlba belebuherálni ezt a felbontást. A munkahelyi gépemen egyébként gond nélkül működik az 1360x768 fglrx-el. Ebben egy mobility HD4330 található ami ugye, mint ahogy az lenni szokott a notik esetében DVI-n kapcsolódik a noti képernyőjéhez. Ennek a gépnek a xorg.conf .-ja közel azonos az általad belinkeltel.
-
-
válasz
body007 #24499 üzenetére
Ahogy szintén FixY67 kolléga írta, és amiről képet is kreáltam, LVM meg (szoftveres) RAID kezelés van a Minimal CD-ben is (több vagy más az alternate telepítőben sincs). A hardvereshez minek kellene plusz beállító szoftver, ha egyszer ugyanúgy kell látni mint egy külön meghajtót, annak a beállítása a hardver BIOS-án keresztül történik.
-
válasz
body007 #24493 üzenetére
Nem értek annyira hozzá, de a hardveres RAID-et miért ne támogatná a desktop telepítő, már ha amúgy a kernel támogatja az adott hardvert? Meg mi az, hogy nem tartalmazza a RAID-et? Ezt komolyan nem értem, mi plusz kellene még egy hardveres megvalósításhoz, ami csak az alternate telepítőben van? A kernel szerintem tökre ugyanaz, mint ahogy az egész rendszer is, csak képből másolás helyett csomagonként építi fel a cuccot.
Mondom, végül is nem is használtam még igazi hardveres RAID-et, de amennyire tudom, az eszközillesztőn kívül nem kell hozzá semmi különösebb. -
válasz
body007 #24490 üzenetére
Ezt, hogy érted? Hiszen annak a telepítője alapból olyan mint az alternate CD-sé.
Elég érdekes is lenne, ha éppen egy minimál terminálos rendszer telepítéséhez desktop telepítőt csinálnának partícióképpel. Szal mi értelme lenne egy olyan telepítőnek, amit mindenki tud használni, mert olyan egyszerű, de amit meg feltelepít azzal meg nem tudna mit kezdeni a témában kevésbé jártas ember.
De amúgy sem hiszem, hogy a kernelre gondoltál, hanem arra a partíció kezelőre, amivel be tudod állítani a raidet, hisz a kernel az tökre ugyanaz. -
floatr
veterán
válasz
body007 #24300 üzenetére
Nem az alapokkal van a bajom. Egyébként volt szerencsém összehasonlítani a dolgokat folyamatában 3 külön gépezettel. Cikket is megérne a dolog...
Egy intel x3100-es lapossal:
7.10 fasza
8.04 ez is
8.10 teljesítmény feleződött, gondolom az xorg-os srácok gondolták hogy viccelnek egyetATI hd3470-es lapossal
8.10 hasít minden, meg is lepődtem, mert az ati driver = fos urban legenden edzőttem már egy ideje
9.04 öööö, hát itt megszakadt a vérvonal, kihalt az emberiség, döbbenet, és síri csend. Egy idő után már valamennyire ment, szeptember környékén már az xv is működött, de a kompozikezelés egyszerre siralmas és nevetséges
9.10 szoszó, az alapvető dolgok mennek, kompozitos mód fejlődik, de ablakméretezéskor a gép másodperceket zakatolAsztali 7600gt
... mondanom sem kell 6.10 óta -- amióta ubit használok -- nem létezik videokártyás probléma -
TrollBalint
addikt
válasz
body007 #24098 üzenetére
Köszi, ezt megnézem
Tomtyi: köszi, megnézem ezt is. Igazából eléggé szeretek belemerülni a Windows-ba is, állítgatni, meg kutakodni, ezért tetszik a linux is.
Egy kis registry beállíástól nem fogok megijedni
sh4d0w: Az az érdekes, mielőtt elszállt a driver ment rendesen. Ha jól emlékszem egy nagyobb frissités után történt mindez, és akkor feltünt, hogy a grub-ba egy vagy kettővel több sor van. Nem tudom eddig milyen kernelekkel lehetett indítani a linuxot, de mintha páros verziók lettek volna, most meg csak páratlanok vannak.
-
mzx
senior tag
válasz
body007 #23910 üzenetére
Ha érdekelt volna téged, akkor csak pár hsz-szel kellett volna hátrébb tekerned, hogy meglásd.
Többen is javasolták nekem az antivirt linuxra, az oka speckó,
nem áltlában linuxhasználat miatt kell nekemTehát lapozz vissza, ha érdekel az oka.
Ja, és NEM a jelen hsz-hez képes van egy köpésnyire az a pár hsz, hanem a multkori, pár nappal ezelőttihez képest; aznap, vagy elotte nap, amely dátumú hsz-emre reagáltad ezt.
Amúgy semmi gond részemről.Csak furcsállom, hogy ha érdekel téged, akkor
miert nem szántál rá 3-4 percet?(Nem kerult volna tobbe.
)
Szóval feltételezem, hogy reakciód puszta automatizmus ("jjajjmááá izé linuxra antivir, hülyeség, blabla" ... ) -
törölt tag
válasz
body007 #23958 üzenetére
Először is köszi mindenkinek mindent.
Pontosan aMSN programhoz a Plus Plugin-t.
Olvastam máshol, hogy be kell másolni az aMSN mappájába, és utánna programon belül ki tudom keresni. Programon belül megtaláltam, hogy hol kell megkeresni, csak nemtudom, hogy hova másoljam.Vagy ha máshogy kell csinálni akkor üssetek a kezemre
-
-
-
upszilon
őstag
válasz
body007 #23554 üzenetére
Én is routerről nyomulok wifivel. Mivel a hivatkozott hiba csak a betárcsázósakat érintette, nem szembesültem azzal a hibával amire itt egyesek hivatkoznak. De megjegyzem, ha a korábbi verziók, vagy a Suse a wifit nem ismeri fel, az értelemszerűen sokkal nagyobb probléma lehet, mert a statisztikák szerint szélessávról wifi-vel már többen vannak internetezők, mint betárcsázós alapon. De ezen kár is vitatkozni, ha közben kijavították a csogagot. Én például a barátaimnak adtam saját Remastesys-el készített instal-CD-t. Miután frissítés után csináltam, már nincsen benne ez a hiba (sem). Szerintem a két főverzió között készíthetnének ilyet hivatalosan is. Sokkal előbbre lennénk vele, mint azzal, az ostoba fórumos tanáccsal, hogy "tőcs'd akkor a korábbi verziót"...
(#23555) sh4d0w: Nem, nekem nem dobált el tízpercenként. Az elejétől jó volt.
"De nem csak ez bugos a 9.10-ben, hanem nagyon sok egyéb dolog is, pl. PulseAudio..."
Ezt sem vettem észre. Miben nyilvánult meg ez a PulseAudio hiba? Lehet, hogy mára ez is ki van javítva, azért nem észlelem?
Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest