Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
válasz
Kendek
üzenetére
Na, most felraktam az új 10.53-as Opera bétáját, most abban sem megy az a JAVA-s cucc, de a beállításoknál is eltűnt a lehetőség az állítására.
Mindenesetre, ha valakit érdekel, mint mindig, most is csináltam egy Standard Skin átalakítást, hogy a gyorshívó kerete és az előnézeti képek is kissé átlátszóak legyenek, ezt megosztom szívesen.
-
válasz
Kendek
üzenetére
Itthon nekem is megy (igaz normálisan csak FF-el, de ez az oldal sara, nem támogatják az operát). Java plug-in fent van (mint írtam seamonkey-el megy az oldal). Már leszedtem/visszatettem az összes firefox, sun java-hoz kapcsolódó csomagot de nem akarja az igazságot

Annyit még hozzá, h a gép amin szenvedek egy chrunchbang (8.10) rátelepített ubuntu-desktop-al és frissítve 9.04-re...
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest