- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- One mobilszolgáltatások
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
Aktív témák
-
J97
tag
válasz
body007
üzenetére
Újabb fejlemények a felbontás állítással kapcsoaltban! Kezd érdekessé válni ez a dolog! Az általad írt xorg.conf -ot is kipróbáltam. Simán bemásolva az eredmény semmi! Nem támogatott üzemmód, szerintem ilyenkor a gép a szabvány hd ready felbontást akarja megetetni a TV -vel (1280x720), ezt a TV D-SUB -on nem támogatja. Beleírtam ebbe a xorg.conf -ba a Modeline "1360x768" és Option PrefferredMode "1360x768" sorokat, hogy kikényszerítsem az 1360 -as felbontást. Nos ez sikerült is, elég érdekesen. Jelentem a TV 1360x768 -as felbontáson dolgozik annak megfelelően, ami a xorg.conf-ban van. Lekérdeztem a TV menüben az infoval. Node, itt jön a hideg zuhany, a desktop felbontása 1280x768. Tehát jelnleg a TV a 1360x768 -as üzemmódban dolgozik, de ez a szerencsétlen ATI driver továbbra sem képes támogatni a desktop megjelnítését ebben a felbntásban. Tehát jelenleg széthúzza az 1280 as képet 1360 -ra. A felbontásoknál a listában még mindig nincs benne az 1360 továbbra sem. Kérdés, lehet e olyat, hogy az fglrx et lehúzom, és installálás előtt belebabrálok valamelyik konfig fájlba, amiben megadom neki ezt a támogatott felbontást akárcsak, mint az egy másfél évvel ezelőtti wines catalystok esetében, vagy a jelnlegihez valamilyen módon ezt hozzáadni.
Ha úgy lenne felesleges pénzem, mint ahogy nincs, a 4650 -est lecserélném egy jó kis nv GT220 -ra. Értem én, hogy windows és az otthoni felhasználók 80% windows OS-t használ, de ettől függetlenül szerintem az ATI nem engedhetné meg magának, hogy a lniuxos felhasználók igényeit figyelmen kívűl hagyja és kiadjon valami félkész vacakot. Többek között gondolok itt a hardveres video gyorsításra is (xvba). Apropó valakinek sikerült már rendesen működésre bírni ezt a funkciót? Állítólag ATI csak 4000 -res szériától támogatja ezt linuxon, a 3000 -es széria tulajdonosai ha meg ezt ki szeretnék használni linux alatt elmehetnek kapálni!
Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ingatlanos topic!
- World of Tanks - MMO
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 26
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi