- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
válasz
Celtis #16360 üzenetére
Suste meg ezt írta:
-fixalt dhcp-nel a címek a dhcp tartományon belül kell legyenek, amit a routerben állítasz be.
-fix Ip-t a kliensen állítod be, és a dhcp-nel kívülre.Most már tényleg kezdek összekeveredni.
Ő azt mondja, hogy a tartományon belül fixáljak. Te meg, hogy azon kívül.
-
bhonti
aktív tag
válasz
Celtis #16180 üzenetére
Azt válaszd ki csak a dhcpv6 helyett, ahol írja...
Én egyelőre még 1 régebbi gyári béta firmware-t használok (nem gond a sebesség sem, Digi FTTB 100M), teljesen stabil, csak néha nem viszi át az éppen megváltozott ipv6 prefixet a lanra, akkor meg kézzel utána tudom akár a router webes felületen állítani kézzel. Amúgy nálam nincs bekapcsolva az ipv4 DHCP szerver a belső hálózatra sem, ahol akarom beállítok fix IP-t. -
doberman
senior tag
válasz
Celtis #16163 üzenetére
Lecseréltem. Lusta vagyok, a beállításokat megtartottam. (néhány portfw, rules,ipdns, úgy néz ki működik. az openvpn-t holnap a melóhelyről kipróbálom)
a régi fw - OpenWrt - vargalex build ver. 1.1.7 Build date: 1.1.7: 2013.01.28mérés asztali gépen, vezetéken - speedtest...
új fw - OpenWrt | LEDE Reboot 17.01-SNAPSHOT r3938-309414e
asszem a képek magukért beszélnek...
-
doberman
senior tag
válasz
Celtis #16163 üzenetére
akkor az nekem is jó lesz..
(500/20-ra gyorsított a tréhóm, sajna Alex firm-je már nem győzi a tempót- hirtelen nem is tudom hány évig szolgálta ki kis családunk digitális tartalom fogyasztását..)..
bevallom IPV6-hoz nem értek, azt sem tudom, hogy a profik hogy jegyzik meg az ip címeket.. -
doberman
senior tag
válasz
Celtis #16158 üzenetére
van egy működő linked a binárisra? -most, hogy lógatom a lábam gondoltam teszek egy próbát - most Alex féle (nőjön nagyra szakálla) firm van fenn...
Ez lenne az? -
annulus
aktív tag
válasz
Celtis #16108 üzenetére
ugyan a fast path-tot nem probáltam, de az openwrt snapshottal, sw net flow offloaddal, ill. 680MHz-re húzott cpu-val az eredeti openwrt-s áteresztőképesség (~350Mbps) duplájánál is többet tud a kütyü (700-800Mbps).
// gyári órajelen 600-700Mbps között mozgottazt hiszem megtartom még egy darabig..
-
Celtis
veterán
válasz
Celtis #16108 üzenetére
Belenéztem a logokba és ezzel van tele:
Thu Oct 18 19:38:58 2018 daemon.notice netifd: Interface 'wan_6_4' is setting up now
Thu Oct 18 19:39:02 2018 daemon.notice netifd: wan_6_4 (11106): cat: can't open '/tmp/464-wan_6_4-anycast': No such file or directory
Thu Oct 18 19:39:02 2018 daemon.notice netifd: wan_6_4 (11106): Error: inet6 prefix is expected rather than "lookup".
Thu Oct 18 19:39:02 2018 daemon.notice netifd: Interface 'wan_6_4' is now down
Thu Oct 18 19:39:02 2018 daemon.notice netifd: Interface 'wan_6_4' is setting up now
Thu Oct 18 19:39:05 2018 daemon.notice netifd: wan_6_4 (11133): cat: can't open '/tmp/464-wan_6_4-anycast': No such file or directory
Thu Oct 18 19:39:05 2018 daemon.notice netifd: wan_6_4 (11133): Error: inet6 prefix is expected rather than "lookup".
Thu Oct 18 19:39:05 2018 daemon.notice netifd: Interface 'wan_6_4' is now down
Thu Oct 18 19:39:05 2018 daemon.notice netifd: Interface 'wan_6_4' is setting up now
Thu Oct 18 19:39:08 2018 daemon.notice netifd: wan_6_4 (11155): cat: can't open '/tmp/464-wan_6_4-anycast': No such file or directory
Thu Oct 18 19:39:08 2018 daemon.notice netifd: wan_6_4 (11155): Error: inet6 prefix is expected rather than "lookup".
Thu Oct 18 19:39:08 2018 daemon.notice netifd: Interface 'wan_6_4' is now down
Thu Oct 18 19:39:08 2018 daemon.notice netifd: Interface 'wan_6_4' is setting up nowwan_6_4 interfész nincs is definiálva és a konfigfájlokban sem. Mi lehet az oka?
-
Headless
őstag
válasz
Celtis #16105 üzenetére
Openwrt-ből van két verzió stabil és a snapshot/trunk verzió. Az előbbiből kevés van évi 1 build kb jelenlegi a 18.06 és annak javításai, rc1,2,stb... Ezek többn,ire erősen tesztelt buildek.
Az utóbbiak pedig fogd fel mint egy nightly build nem tudom a gyakoriságát, de pár nap. Pont ezért ha valamit telepíteni akarsz akkor azt az első telepítéskor kell megtenni, mert később nem fog megegyezni a kernel verziója. Nah és ebből a verzióból hozzáadtak egy új targetet, ami már 4.14-es kernelre épül ezáltal a flow-offload bekapcsolható. Ami a NAT sebességre igazán jótékonyan hat, de ezek nem "stabil" buildek az is simán megeshet, hogy egy-egy build félresikerül és csak soros portról/tftp-vel lehet éleszteni, én olvastam valami olyasmit hogy az ethernet vezérlő a 1043-nál nem jó még vag,is használhatatlan. Utána kell keresni, lede/openwrt saját fórumán, hogy mi a helyzet a 43xx és 3600 esetében.
-
Rick4
félisten
válasz
Celtis #16004 üzenetére
Feltettem a legutolsót is, viszont az nem hozta a kívánt sebességet, ne kérdezd meg, miért... Van valami spéci beállítás amúgy, amivel maxra lehet tolni a sebességet, vagy felteszem, és máris jó? Csodálkoztam is, hogy nem akarja az igazságot. Az 330-350 körül megállt, ez viszi az 530-at is..
Amúgy mi hátrányom származhat abból, hogy ez van fent, és nem egy frissebb? Az előző is 4-5 éves openwrt lehetett, nem nagyon piszkáltam, mert nem volt miért. Most megfektettem éjjel a routert az álligatásokkal, úgyhogy a vége failsafe mode lett, ha nem muszáj, nem bántom...
-
Headless
őstag
válasz
Celtis #15966 üzenetére
most akkor a router wan ip címe luci szerint és egy onlineip ellenőrző szerint nem egyezik?
akkor szerintem hívd fel a szolgáltatód, hogy publikus ip címet szeretnél.azért azt ne várd, hogy azonnal változik a névfeloldás a ddns módosítására, pár perc kell neki, de van hogy egy dns móodosítás több időbe is tellhet. De szerintem ez írva van a ddns szolgáltató oldalán is.
-
suste
veterán
válasz
Celtis #15095 üzenetére
én értem hogy mire használod, de ha a routerre dugod, akkor nem csak egy eszközről tudsz rá másolni, hanem mondjuk a telefonodról is, vagy bármelyik a hálózatodon lévő kliensről, ami azért kicsit komfortosabb megoldás szerintem
ez nem szövegértés kérdése, hanem nyitottabb gondolkodás
eleve nem is a pc-n tartom a tartalmakat, hanem valami központi helyen (router/NAS).... -
suste
veterán
válasz
Celtis #15092 üzenetére
te nem vagy magyar, vagy én nem magyarul írok?
én eleve ezt mondtam, hogy nem egyszserű, és a kliens+AP egyidejűségről is leírtam a lényeget...kivezetsz egy usb hosszabitást, aztán bedugod a routerre a pent, aztán másolgatsz rá
a csatolás és megosztás eleve be van állitva a rendszeren, így ha nem állitottál el semmit, akkor nincs más teendő mint bedugni, másoln i, kihúzni -
suste
veterán
-
suste
veterán
válasz
Celtis #15084 üzenetére
A kliens mód nagyon megkeveri a lapokat, pl alapesetben ha nincs kliens kapcsolat, akkor nincs AP se. Persze erre is lehet írni scriptet (nálunk van is: autoclientoff), de jól meg kell kavarni a beállításokat, nem csak egy sima repeater szerű beállítás a dupla wan miatt (headless erre nem is gondolt szerintem). A normál netelérésedet is simán kilövöd egy rossz helyzet miatt.
Szóval sok szivastól kíméled meg magad, ha vagy mobillal ratolod ami kell, vagy rádugod a routerre. -
Headless
őstag
válasz
Celtis #15084 üzenetére
Hát akkor hajrá
Röviden így képzelem el.
Csinálsz egy új wifi iface-t egy új interfésszel.
Csatlakozol az ap-re vele scan-el.
Csinálsz egy új tűzfal zónát amiből oda/vissza forwardolod a dolgokat a lanba.Amibe nem vagyok biztos, de lehet elég lenne a az interfészt a lan zónához hozzárendelni, és akkor nem kell új zóna/ forward.
Majd vargalex kisegít ha mégse jó amit írtam.
-
Headless
őstag
válasz
Celtis #15082 üzenetére
Másik észrevétel, mielött belemélyedsz. Nem kell gyújtásnak lennie, hogy a pendrive kapjon áramot? Ebben az esetben számomra már el is vesztené az értelmét, és csak bosszúságokat okozna gyújtáson hagyjva lámpa is véletlen bekapcsolva marad a gyújtás miatt reggel lemerült autó fogad. Persze ha az anyós ülés legmélyén van eldugva a port megértem, de szerintem nem hoz akkora előnyt. Én inkább telefonhoz kötném valahogy az autót, bluetooth, jack (ha van).
-
Headless
őstag
válasz
Celtis #15078 üzenetére
Mielőtt nagyon belemerülnél én azt mondanám, hogy nézd meg, hogy ha be van dugva az autóba, akkor a router mellől eléred-e egyáltalán a wifijét, mert nem hinném, hogy egy nagyon erős antennája lenne, ami fémen/üvegen és falon kel átmennie.
Amúgy nem olyan bonyolult suste vagy openwrt leírása szerint megcsinálod, mintha repeater lenne csak a továbbszóró wifit hagyod le, mert az feles. Ezután már "csak" a multiwan-t kell beállítanod. Persze arra figyelned kell, hogy az eredeti wan megmaradjon, szóval újat kell létrehozni, ahol azt módosítja.
-
Headless
őstag
válasz
Celtis #14822 üzenetére
2.3-ast hagyd, megnéztem van benne egy hiba, amit köszönünk, hogy észre vettél, particiós tábla létrehozásakor rossz típust adtam meg, használd a 2.4-et vagy a már meglévő swap particiót formázd meg 3.1-es funkcióval.
Ezt javítottam, következő repairben benne lesz. Meg mutass egy kpéet a status/mounts oldalról, simán lehet, hogy nincs egy fikarsznyi helyed sem , így semmit nem tudsz menteni, ezért sem tudod létrehozni az extrootot. 60-70 kb vagy alatt nem tudsz írni semmit sem, semmilyen konfig fájlt, stb. Ebben az esetben csinálj egy factory resetet, és rakd fel a két repairt, semmi mást így bőven 500kb feletti helyednek kell lennie. Csináld meg az extrootot, majd utána jöhet a vpn. -
suste
veterán
válasz
Celtis #14813 üzenetére
ez még kimaradt:
- A kérdéses weboldal létrehozás a WIFI-EXTRA/Wifi Supervisor konfigban láttam. Ez mire jó?egy előre kiválasztott, vagy újonnan létrehozott wifihálózat ki/be kapcsolásához hoz létre egy külön weboldalt, amit akár kintről/távolról is elérhetsz
ez is egy parental-control féleség (erre próbál utalni a 'Wifi Supervisor"), csak ezt nem tudja kijátszani a gyerek a MAC cserével, hiszen a kikapcsolt wifire elég nehéz felmenni
természetesen közben egy másik wifi (pl a szülők wifije) működhet folymatosan (másik SSID/jelszóval) -
suste
veterán
válasz
Celtis #14818 üzenetére
Akkor én most feladom.
Általában el szoktak menni a formázón az emberek, és szerintem is tök egyértelmű (persze, tudom, nekem egyszerűja! és Headless is eltalál rajta nagy nehezen
)
1: van fdisk és mount info
2: mindegyik opcióhoz le van írva hogy mit hoz létre:
-ext4
-swap and ext4
-extroot and ext4
-swap and extroot and ext4
és végül:
-Existing partition format or remove data and mount as extrootHa ez neked nem segítség, akkor próbáld meg az openwrt wiki szerint: [link]
-
Headless
őstag
válasz
Celtis #14813 üzenetére
Azért nem tudod letölteni mert az openwrt szerver mizéria alatt megváltozott az elérési útvonal a repokhoz. ezt is tartalmazza a repair mentés, amit letudsz tölteni (download backup) és vissza is tölthetsz (restore backup). 9092-es oldalon a system/backup menüpontban. neked kell a 8.1-es repair majd a 8.2-es repair ha jól emlékszem suste frissítési mániájára
Ezután lesz egy setup/VPN fül és azon belül értelem szerűen openvpn server, (klienshez nincs webes felület.). PPTP-t nem ajánlom.
suste a logoutjáról beszélt, ahol ezt meg is találod.suste logout indexe.
-
suste
veterán
válasz
Celtis #14810 üzenetére
logoutomon írva vagyon, hogy frissíteni kell
és az is le van írva hogyan és mivel....-a wifibeállítás is többet tud mint luci:
-9093 akkor lesz, ha átlinkelsz valamit, amit utána jelszó nélkül akarsz elérni
-A wifi konfigurálás oldalon van lehetőség weboldal hozzáadására
biztos hogy nem jó helyen jársz!!!!readme-ket olvasd el!
-
Celtis
veterán
válasz
Celtis #14806 üzenetére
Sikerült rájönnöm, hogy csak Chrome esetén van ez a hiba. Edge böngészővel működik. Erről beugrott, hogy anno volt egy problémám, hogy a Luci extrém lassú volt telepítés után, amíg a router órája nem volt szinkronizálva (az is csak Chorme böngészővel), de most az óra jó.
-
-
suste
veterán
na, már a 1043-nál is írták, de ott még nem akartam elhinni
de akkor ezek szerint már nem sokáig él
én levelet még nem kaptam egyébként.....
végülis van egy címem, amit még az IP kamerához adtak, csak ott a cím az fix, a dyndns-nél meg én választhattam, amit könnyebben megjegyeztem.... -
xigris
őstag
Bocs csak éjszaka után átállok zombi módba
Sziasztok!
Már 2 napja kinlódok a routerrel, most felraktam a poli verziót hátha azzal megy a torrent de nem . Felcsatolva a hdd,samba megy. A minidlna szintén megy, de nem tudok letölteni, mitől lehet? Esetleg a vargalex 1.1.5 nincs meg valakinek azzal szépen ment minden. Volt fent a vargalex 1.1.7 de azzal sem volt tökéletes, random módon nem értem el a routert vele. Külső tápos a hdd -
MrSealRD
veterán
Újra beállítottam a 27-et...egy kis placebo nem árt...de továbbra is azt gondolom, hogy a LUCI-ba van egy bug, mert ha csak az adóteljesítményt állítom, akkor nem alkalmazza az új értéket. Ha a régiót is változtatom akkor viszont megtörténik a mentés és az új értékek kerülnek alkalmazásra...
-
tibi3650
tag
Értem, köszönöm
És ha repeater módban egymás után csatlakoztatnék pár AP-t, hogy elérjem a jó jelerősséget/sávszélességet? Akkor is arra az eszközre maradna csatlakozva a mobil amelyikre először csatlakozik? Vagy ez a fajta csatlakozás hogy működik?
A mobil appot ki fogom próbálni, jó ötletnek tünikNekem ez is megoldás lenne
#6710 Edenyke: Nem nagyon zavarta, ha az egyik megszakadt csatlakozott a másikra
Akksi fogyasztásban sem vettem észre kiugró értékeket mikor így használtam a hálózatot.
-
-
tibi3650
tag
Köszönöm a segítséget!
Töröltem az első képen levő forgalmi szabályt, így csak a második képen levő továbbítás maradt. De így se működikA kamera rendszer eddig működött a router nélkül, csak a Cisco router-modemmel amin persze ugyanúgy átirányítottam a 7777-es portot a gépre. A plusz router-t csak most raktam a hálózatba torrent letöltésre, illetve DLNA megosztásra. Ezek működnek is megfelelően.
Illetve most már kipróbáltam ugyanezen a gépen a 39-es porton egy wake on lan-t és felébreszti a gépet. Nem tudom ennek van-e valami köze hozzá.Kipróbáltam, hogy a kamera software-t átállítom a 39-es portra hátha, de nem.
Nem tudom valahogy a gépen tesztelni az adott portot hogy nyitva van-e?
Várom a további ötleteket
-
_NCT
addikt
UPC-s modem bridge módban van, 192.168.100.1-es a címe, így azt kizárhatjuk. Amúgy is kapna másik ip címet ha ütközne, már kipróbáltam úgy, hogy router módba teszem azt is.
Meg hogy hasonlítsam össze a gyári fw-t a moddolt-al? Én ezt nem értem. Teljesen különböző a kettő.
Csomagvesztést meg ping-el tudom mérni, máshogy nem tudok itt adatot adni. Vegyem videóra, hogy úgy töltök le, hogy 2 másodpercig megy a töltés, majd megszakad, majd újraindul?
Azzal se lesztek bentebb.
Másik helyre ahova vinném, ugyanúgy UPC-s modem van.
-
_NCT
addikt
De hiába gyári vagy vargalex-es firmware, mikor még semmit sem módosítok, már akkor is van csomagvesztés stb stb...
Van egy UPC-s router/modem, de az meg bridge módban, így nem ütközhet. De jövőhéten tényleg utánajárok, elviszem egyik ismerősömhöz, ott flashelek egy vargalex-et és megnézzük mit tud.
-
_NCT
addikt
Múltkor Kubuntu alatt is volt bőven csomagvesztésem, valami 30%, tehát nem hiszem h vindózos gond lesz. De ma teszek ismét egy Linux-os próbát is.
De ez a Wake-On-Lan simán lehet amúgy, főleg hogy ARP Binding-nál a MAC címem hozzárendeltem a 192.168.0.100-as ip-hez.... Mert ugye enélkül nehéz netről kelteni a gépet.
-
trance89
őstag
ott a pont, hacsak nem darálod szét rajta a csavarokat a csavarhúzóval(ami egy műanyag ház esetén csaknem kizárt) akkor még egy avatott szem sem mondja meg hogy az adott cucc szét volt szedve
túlmelegedésről pedig annyit hogy ezek apró, gyenge smd ledek, nem olyanok mint amilyen a telefonodban is van, max langyosak
viszont a ledek is lefesthetők akár színes filctollal így sokkal gyengébben fognak villogni, garanciáztatás esetén pedig bármilyen alkoholtartalmú löttyel egy törléssel eltüntethető -
vargalex
félisten
Szia!
Igen, küldtél. De ott is az látszik, hogy a 18-19-es GPIO high-re kapcsolásakor változik a jelerősség. Azért látszik úgy, hogy változik még a 20-as GPIO állításkor is, mert az a script az átlagos jelerősséget méri.
Nézd meg ezzel a scripttel. Ez az aktuális jelerősséget is logolja. És láthatod is, hogy természetesen az avg (átlagos) jelerősség változása nem olyan látványos, mint az aktuálisé. -
vargalex
félisten
Szia!
Azért nézd meg még egyszer a vételi jelerősségeket a GPIO20 állításával, esetleg nagyobb várakozási idővel. Nem hinném, hogy lenne hatása. A lényeg az, hogy a mérés alatt folyamatosan legyen forgalom (pl. ping-eled a routert az egyetlen csatlakoztatott wifi-s eszközről).
-
suste
veterán
pont ezt akartam én is írni
tehát jó a poli27 megoldás is, csak akkor nem elég az IP cím megadása, hanem az átjárónak és a DNS-nek meg kell adni a fő router IP-jét, és akkor így maradhat a fix cím (ez azért szimpibb most már nekem is, mert ha szétválasztjuk a 2 routert, akkor is könnyen elérhető a tplink,mivel van fix címe -igaz ilynekor meg a klienst kell fix címezni, mert a DHCP-t kikapcsolta)következő lépcső lehet, hogy bentmarad a DHCP is a LAN-on, csak akkor meg fontos, hogy az 1. router elöbb induljon, mint a 2., ami egy esetleges áramszünetnél nem biztos hogy így fog történni.....
(megint jól körbejártuk a témát -vagy 100adszora
)
-
poli27
veterán
Nem kell dhcp re tenni a lant felesleges!Csak olyan tartományban legyen amit írt amit oszt az hgw.
sryman (#6229) a wan portot töröld ki az interfacekből, a tűzfal zónáktól is,ezáltal switcként megy nincs tűzfal és ami a hgw ből jön kábel azt az egyik lanba dugd.Sztem így menni fog!
-
Szabtom
senior tag
Ah, kösz! Letöltöttem a konfigot, Notepad++-szal beírtam a wireless file-ba ezt a sort, ahogy a linken mutatták:
option disassoc_low_ack 0
Luci konzolon fel lehet tölteni csak egy darab config file-t?
szerk.: Nem lehet. Akkor gondolom, be kell csomagolni, úgy, mint a letöltött backupot. -
Szabtom
senior tag
Köszönöm a választ.
v1.4 zöld ledes van.
Ezt találtam, ez lenne a GPIO patch?"Egyszerűen a /etc/rc.local-ba (LuCI-ban a Rendszer->Rendszerindítás oldalon a Helyi indítóscript-be) az exit 0 sor elé tegyük be a következőt:
echo 18 > /sys/class/gpio/export
echo high > /sys/class/gpio/gpio18/direction
echo 19 > /sys/class/gpio/export
echo high > /sys/class/gpio/gpio19/direction"Most beírtam startup-ba, rebootoltam, meglátjuk, segít-e.
Edenyke beállítását sajnos nem értem.@Edenyke
Neked is kösz a választ!
Én a wpa2-psk titkosítást mindig automatára teszem. Ha más nem segít, akkor tkip-re fogom állítani, ahogy te.
WMM be van kapcsolva.Ezt sajnos nem értem:
"uci set wireless.@wifi-iface[0].disassoc_low_ack=0
uci commit
wifi"Ezt hol tudom beírni? System/Startup/Local startup?
-
_NCT
addikt
Azért, mert router újraindítás után rögtön csatlakozik a gépem a routerhez. Bár adok neki statikus IP-t inkább a DHCP helyett, WoL és távoli elérés miatt ésszerűbb.
Esetleg valaki tudna Transmission torrent klienssel kapcsolatban segíteni?
ncore webshop kiírja h seed-elem a cuccokat, de nincs feltöltött adatmennyiség, tehát gyakorlatilag semmit sem töltök fel. Egy peer-hez sem tudok csatlakozni.
-
edeleny
őstag
-
_NCT
addikt
Na sikerült!
Ezeket megnéztem, auto ip kiosztáson volt. Először telefonon keresztül WPS-el csatlakozott a routerhez, be is jött a konfig oldal, na mondom akkor csak nem rossz a router, fél siker.
Ezután a gépemet dugtam össze a router-el, vártam vagy 5 percet és végre kapott ip-t, csatlakozott is. Majd ezután dugtam össze a UPC-s modem-el, amit közben Bridge módra állítottam Router módról. Lehet először is ennek kellett volna lenni a sorrendnek, és nem összedugni kapásból az egészet. (mondjuk furcsa, hogy 5 percet kellett várni mire felállt a kapcsolat...)
Most úgy tűnik működik, viszont v1-es firmware van rajta. Asszem cserélem is mindjárt, de előtte csinálok egy backup-ot
-
-
-
tothjozsi96
addikt
Igen, a saját gépemen akarom futtatni.
Szóval nem OpenWRT-vel akarom tolni.
De a WR340GD-ben az a 8mb ram vagy mennyi nem bírja ezt se, mert 10 percig jön 1,7MB/s-el utána meg le esik a sebesség, az utorrentben a lemez cache is fel van téve szóval nem azért hullik meg.
OpenWRT-t amúgy külső winyóról használod te vagy pendrive?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest