-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
Eugene2 #5229 üzenetére
na akkor jól sejtettem...nem vagyok boldog
átlag hétköznapokra még el is megy így a dolog (ritkán egy film le 400K-val,fel 80K), mert 2 fölé nem megy a load, és a proci tuti nem füstöl el, hiszen alig van terhelve...
csak pont ilyenkor amikor mindenki itthon van, menne a PS2+ filmnézés+ seed + esetleg letöltés, ami régi HDD-vel simén ment, viszont most viszavett seed-del is van hogy beszaggat még a 2GB-os xvid is -
suste
veterán
válasz
Eugene2 #5225 üzenetére
milyen a HDD?
USB2 vagy USB3?
Én is szenvedek mostanában a magas load miatt, és az már biztos, hogy az új 1TB-s USB3-as HDD írás/olvasás okozza, mert ha leállítom a TM-et akkor, a load lemegy 0,1-re. Ha TM csak 80K-val seedel (letöltés nincsen!), akkor is felmegy 1 fölé, pedig a régi USB2-es HDD-vel ilyenkor 0,4 körül volt. Top-ban látszik, hogya TM kb15% CPU-t eszik (ami teljesen rendben is van), más folyamat nem használ CPU-t, viszont az IO=30-40%
.
Ezekből arra gondolok, hogy esetleg az USB3-as vinyóval van baja, valamiért nem kezeli rendesen, pedig mennie kellene simán USB2-n is rendesen. Már letiltotam a SWAP-ot és a TM cash-t is, hogy ezek írása/olvasása se terhelje feleslegesen a routert, de csak nagyon kicsit lett jobb.
Következő lehetőség, hogy kipróbálom majd a legújabb trunk-ot, hátha javítottak valamit az USB támogatáson (ha tényleg ez a baj, és nem a HDD szarakodik) -
-
-
-
-
-
Eugene2
csendes tag
válasz
Eugene2 #5196 üzenetére
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni nekem, hogy miért dobál le a HDD-ről a router (előző hozzászólásom)? Ha adok neki egy másolási feladatot, akkor gyakorlatilag ledob/lefagy és ahogy figyeltem a Memory free résznél (Status - Overview) ~1000kb környéki méretet látok 1%-körül. Kifutok a memóriából? Ez normális így? Már újra flash-eltem a firmware-t de ugyan azt csinálja még kábelen is. Se WiFi-t, se Transmissiont nem kapcsoltam be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Videó stream letöltése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Xbox Series X|S
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- DOOM - The Dark Ages
- Mobil flották
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest