Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sev!er
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #5223 üzenetére
Szia! Ezt úgy mértem, hogy a lan kábellel összekötött géppel megnyitottam a beállításokat. A router itt van mellettem kb 1.5 méterre... :/
És a 3 kliens amit látni lehet az max olyan 10 méterre lehet a routertől. De nem értem miért 50%nak irja a jelszintet, valamint az adóteljesítmény miért 19 amikor 27re van állítva
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! A wifim folyton ledobál és nem tudom mi lehet a baja...Vargalex fw csináltam screenshotot és látszik rajta, hogy jelerősségnek 50%ot ír maximum. Mit kéne beállítanom, hogy jó legyen? Itt a kép:
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
Na sikeresen felraktam a vargalex féle fw-t. A kérdésem a következő lenne. Miket állítsak be ahhoz, hogy minél jobban működjön majd a wifi (a gyári fw-vel voltak gondok)? A lényeg, hogy stabil legyen a wifi valamint minél erősebb legyen a jel. Megnéztem a laptopomon és ott az 1es csatornát mondta a legjobbnak, így most arra állítottam. Viszont a többihez én abszolut nem értek. Milyen HT módot, országot, milyen biztonságot rakjak, távolgási opt és hasonlók tudjátok
ja igen és ha lenne valami gond akkor a gyári fw-t simán visszatudnám majd rakni? ugyanúgy ahogy ezt feltettem, betallózom a fájlt és annyi?
előre is köszi
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Egy olyan gondom lenne, hogy adott egy új laptop (lenovo ideapad z510) és wifin keresztül szeretném használni. A legújabb gyári WLAN drivert feltelepítettem. Sikerül csatlakozni a routerre (legújabb gyári fw), működik rendesen, viszont csak ma vagy 4x kellett "hibaelhárítást" csinálni a laptopon mert ledobott a netről. Miután megcsinálom a problémamegoldást utána megint működik rendesen. Viszont elég idegesítő, hogy ezt csinálja. Valakinek ötlet? Köszi előre is!
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! A problémám a következő. Most vettem pár napja egy ilyen routert és a jelerőssége nem éppen az amit elvártam ettől (3/5-ös jelerősség). Vagyis a 6 éves linksys routeremnek erősebb volt a jele mint ennek (5ös jelerősség ugyanazon a helyen, ugyanazon a laptopon). Mi lehet a probléma? A legújabb gyári firmware van rajta, mivel a netmegosztáson kivűl nem akarok mást használni, igy gondoltam ez lesz a megfelelő számomra. Előre is köszi!
-
Sev!er
aktív tag
Valaki esetleg? [link]
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! Szerintetek ha nem használjuk itthon az 5GHz-s frekvenciát érdemes átrakni a routert only 2.4GHz-re? Befolyásol ez valamit, vagy esetleg gyorsabb/jobb lesz tőle a wifi? Köszi!
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok!
Na beszereztem ma egy 3600as routert és a kérdésem a következő lenne. Érdemes letölteni a gyártó honlapjáról a legújabb firmware-t? Erre gondolok: TL-WDR3600_V1_130909. És ha leszedtem ezt akkor az easy setup assistantot is érdemes lenne frissíteni? Erre: TL-WDR3600_V1_Easy Setup Assistant. Mivel a honlapon úgy van feltüntetve, hogy ez a setup a legfrissebb firmware-el lesz jó gondolná az ember, hogy ezt kell letölteni de a firmware maga az újabb (2013.09.09), szóval később lett kiadva mint a maga a software (2013.04.16). Úgyhogy nem tudom ilyenkor mi a teendő.
Előre is köszi a segítséget!
-
Sev!er
aktív tag
Sziasztok! A héten akarok új routert venni magamnak mivel az előző meghalt és ezt néztem én is magamnak vagy egy 4900ast. 10k a különbség a 2 között és szeretném kérdezni, hogy melyiket ajánljátok nekem ha otthoni használatra lesz (2 lan gép, 1 wifis notebook, 1 mobil, 1 tablet és egy ps4 fog csatlakozni) és nem akarnám a közeljövőben lecserélni ugyh hajlandó volnék kifizetni azt a 10k pluszt. De ha azt mondjátok, h teljesen felesleges a 4900 akkor már holnap délelőtt elmennék a 3600ért mivel azt tudnék helyben vásárolni (Miskolcon lakok). Előre is köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Update 04.22. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest