-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #53439 üzenetére
Szia láttalak tegnap. Itt a videjó. 1.33nál felsorolja.
-
Gubu0101
veterán
válasz
pottyoske197 #50675 üzenetére
Nekem szerencsém volt,elsőre meg lett mind 2 új,az 1-1 hunter-re kell figyelni,mert elég kocsogok lettek
Nagyobb szívás a west pieres 9 nevesített kill,már csak 5 kell de tovább tart mint a 25 dz nevezetes hely tisztogatás.Ha az megvan akkor kész a 4 shield
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
pottyoske197 #49250 üzenetére
De sciptelve lesz, sőt mindenkinek aki rákattintott.
-
Gubu0101
veterán
válasz
pottyoske197 #49251 üzenetére
És micsoda véletlen,hogy az egész világon mindenkiét feltörték
Nem kell félni,én most ezzel szórakozok,hogy miket lehet belőle előcsalni.
Meg ha feltörik az accod nem ez fog várni tuti -
válasz
pottyoske197 #49250 üzenetére
Inkább lazíts.
Nincs ott semmi gond, április elseje van.
Mindenki viccelődik poénkodik.
Ubisoft is kitalált erre valamit.Láthatóan hatásos.
---------
#49253 pottyoske197 :
Hagyd abba nem bírom.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
pottyoske197 #49243 üzenetére
remélem csak poénkodsz!
-
válasz
pottyoske197 #49247 üzenetére
Ez most poén a poénban ?
Ha igen akkor jól tolod.
-
válasz
De most tényleg... mivanveled ?
-
sith7
félisten
válasz
Április 1 van, nehogy letörölj mindent
MINDENKINÉL VAN !
-
sith7
félisten
válasz
pottyoske197 #49239 üzenetére
ha a Hardveraprót nézed, ott meg ez van az összes VGA - nál
Videokártya (hamis kínai videókártya = kitiltás)
-
TommyS_27
senior tag
válasz
-
válasz
Ez most mi ?
-
sith7
félisten
válasz
pottyoske197 #49234 üzenetére
nekem is van ilyen, én is bef@stam, de akkor no para
-
válasz
pottyoske197 #49234 üzenetére
Hejjjjjj
Április elseje mond valamit ?
Poén,ami jó kis poén.
-
Nightfall75
tag
válasz
pottyoske197 #48799 üzenetére
Leszek most délután és este, ha kell +1 fő, szólj nyugodtan.
-
stvan00376
újonc
válasz
pottyoske197 #47786 üzenetére
Sziasztok!Amugy ezt en is szeretnem megkerdezni,h ilyen nehez pc-n jatszani?marmint,h ezek ott magas pontszamok?
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #47710 üzenetére
Többet öltél abban a körben így.
Mondjuk Rambo módban én óvatos duhaj voltam. -
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #47551 üzenetére
Küldj kérőt, mostanában szórakozik velem.
-
dvd24
senior tag
válasz
pottyoske197 #47362 üzenetére
Szerintem, ha nem csapatban mész és nincs aki gyógyítson és maximumon tartsa a HP-t akkor az 5 CF tactican + Barrett jobb megoldás, pláne ha sticky + seeker kombót használsz, csak arra kell figyelni, hogy mindig a seekert dobd el először és még azelőtt ki kell lőni a stickyt, hogy felrobbanna az összes seeker, mert ekkor mindkét skillre érvényes lesz a +10% skill power, ugyanis a seeker cooldownja csak akkor indul el, ha már mind felrobbant.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #47362 üzenetére
Tegnap már nem volt kedvem a Stolenhez, csak pakolgattam, meg összszedtem 10 ezer creditet. Az utolsó alton ahol még nincs meg ez a k7ldtetés odaraktam a nomád, predator, striker, d3, taktikus és firecrestet majd felváltva használom az utolsó kettőt de előbb a taktikussal várok.
-
törölt tag
válasz
pottyoske197 #47185 üzenetére
Mondjuk tényleg érdekes volt, hogy egy szót nem szóltak, nem írtak. Próbáltam velük kommunikálni, sikertelenül... Tényleg lehetséges ez a script dolog???
Más: tegnapi Hudson farm egy köre. Nem a leggyorsabb, nem összeszokott csapat, de még mindig élvezem így ezredjére is
(sorry a minőségért, WMM-ben vágva, sokat ront a minőségen)
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
pottyoske197 #46920 üzenetére
Igen. Limites. A 60% felettit nem számolja bele.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #46925 üzenetére
Kérdés az, hogy milyen szetthez akarod összerakni.
Ragadozónál a 9000-es Stamina miatt a Fogékony és az Ádáz max harmadik helyen jöhet szóba AR-nél, de Ragadozóhoz jobb az House (SMG, hogy proccoljon a vérzés), Halálos+Kérlelhetetlen csúnyán tudja osztani, főleg, hogy elég sok sebzést beszed az ember ezzel a szettel, hiába a 9000-es stamina, térdvédőn és hátizsákon érdemesebb CHD-ra pörgetni HP helyett.Nomádnál már jobban lehet játszani a tálentekkel.
-
Anonymus23
veterán
válasz
60% a max, de kérdés, hogy mennyire jó a pulse-od.
Amit én láttam, aki pulse-t használ, az vagy a hangtompító vagy az optika CHC-s, a többi az CHD.
CHD:
Optika: Red Dot vagy C79
Csővég: a hangos SMG-reKipróbáltam úgy, hogy mindenen maxos CHC volt a szetteken + a házon is Viseltes + TiRant, így fel lehetett tolni 60%-ra a CHC-t, most kicseréltem egy RedDotra (19-3-6), de mindkettő jól adja.
Sok minden függ az ellenféltől, mert nem mindegy, hogy ki jön milyen szettben veled szembe.
Tegnap is volt egy manhunt banda, volt köztük egy Striker + Megállítós, 2x tudtam lelőni, de volt olyan, hogy meg se tudtam karcolni, mert fel volt stackelve. A második esetben kimozogtam, mellém lőtt 3-4x és már le is lehetett "simán" lőni, ahogy megkapta a vérzést utána már nem sok esélye volt az alacsony stackkel. -
válasz
CHC 60% a cap.
Érdemes megnézni mit ad az adott szettel a pulse amit használsz,és ahhoz kalibrálni a többi értéket.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #46918 üzenetére
Ha elnyomod a pulse-t, akkor a pulsod által emelt értéket írja ki, ameddig le nem jár a pulse, utána visszaáll normál értékre.
De ha pl a csapatban van egy fullos elektronikás taktikus (vagy inkább lesz), és Ő nyom el egy pulse, na akkor lesd meg, szerintem simán lesz +50% felett a CHD + CHC azzal.
A reclaimerben is ad egy kill után 47,x %-ot már. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
pottyoske197 #46635 üzenetére
a tuning ladakat latom tudom (pulse heal es turret)
Ezeket el kell felejteni ha minél több itemet akarsz nyitni.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #46629 üzenetére
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
pottyoske197 #46556 üzenetére
Predatorhoz jobb egy gyorsabb fegyver. Pl. Mp7, House, BA. Géppityu meg amúgy is ad CHC-t. Sokkal több sebzést tudsz bevinni és ezzel vérzést.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #46556 üzenetére
Nemrég kiszámoltuk itt, hogy mennyi CHC-t lehet összerakni, kb egy hete írtam le, hogy melyik itemen mit lehet max rollolni, keress vissza egy picit...
ITT
Nem mondom, hogy tökéletes és teljesen pontos, de alapnak jó -
Rony949
őstag
válasz
pottyoske197 #46348 üzenetére
A Windows Update elméletileg csak nagyon minimálisan érinti a játékokat.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #46306 üzenetére
Akinek nincs jobb (ritka lenne) az valóban jól járhat vele, olcsóbb mint craftolni
-
Micsurin
nagyúr
válasz
pottyoske197 #45783 üzenetére
(44797hsz):
"Asztalin: 16gb ram, i5 4460, msi 1060(6 gigás) , Noti: i5-3337u + gt740m.
"A Notin továbbra is gondmentesen fut Lowon... az asztalin vannak gondjaim, de ünnepek alatt itthon egészen biztosan nem azon fogok szöszölni akkor inkább offolom a Divit.... Azt meg nem hiszem, hogy ne bírná....
De köszi! És viszont nektek is kellemes ünnepeket, jó hülyére zabálást!
Többi game nem viszonyítás miatt lett említve, hanem mert kizárható, hogy a rendszerben lenne gondom mivel mások kényelmesen megszokott módon mennek.
Azt megjegyzem a BF4-nek ha papíron nem is gyakorlatban egészen biztosan combosabb proci kell, ha egy 64-es mappon nem akarsz 5-10 perc után droppolni. -
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #45115 üzenetére
Láttad tegnap Skirmishben a KGB-seket, az 530 -res páncélt hip hopp lelötték, így a Strikerrnél megy vissza az Alejandro meg a Megállító.
Szombaton az Anyahajón Tier 5 -ben 25. körig jutottunk, de Reclaimerben elkezdtem Rabozni meg is lett az eredménye.
Tegnap a Moló volt Tier 1, ma meg ha jönnek a többiek akkor a 3. helyszín az achi miatt.A ládákban egyébként 1-5. ig azt mutatja 256-os cuccok vannak, de a biztonság kedvéért a csopvez. felváltott Tier 5.-re.
-
válasz
pottyoske197 #44743 üzenetére
Az attól függ,honnan csípted ki ezt a szöveget.
Mármint melyik részhez volt ez beírva.
Még nem olvastam el a patch note-t.DZ-Skirmish-Last Stand.
Ha jól tudom nincs több pvp.PVP szinthez jár majd vmi jutalom,és ebben benne van a ClassiFied láda (Classified Cache) is.
Ez nem a találhatóság és esély növelése,hanem CF ládát kapsz jutalomként ami CF cuccot ad ugyanúgy,mint amikor exotic ládát kapsz és amikor kinyitod csak exotic cucc jöhet belőle.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
pottyoske197 #44746 üzenetére
A DZ helyét aligha veszi át a skirmish, a last stand-nek sem sikerült. A DZ-nek megvan a maga sajátos hangulata.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #44743 üzenetére
A mostani Last Stand 40 szint elindul 99-ig, valamint ez a Skirmish módra is igaz.
Így minden szint után kapsz egy ilyen cachet. Ha meg túlhataldtad gondolom xp-ként lesz most 22000 valamennyi.Csak egy megjegyzés a patch notes-hoz, megint sokminden van benne ami a korábbiak tekintetében lehet kifog rajtuk, meg már most megy a glitchelős téma, akkor nem is tudom este mi várható.
Én az 1 alttal kezdek bontom a ládákat míg a 4.-ik elérek és ott a Magányos Csillag és Reclaimert CF-t feltuningolom, meg a Big AL-t , House-t és Lvoa-C-t.
Ezután meg esetlég ha még jut idő egy kis játék. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
pottyoske197 #43211 üzenetére
Lexi szólóban is csak 6-8 perc jelenleg.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #42975 üzenetére
Bár szeretem a Barrettet, de ezekre Virgonc mindenképpen jobban ajánlott amit bizonyít a sikeres fekvés nélküli Warrengate és Times Sq fentebb.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #42963 üzenetére
Taktikus (magas képzettségű) karakter kell a legendáshoz. Kb +10-20 perc a normál játékmenethez képest, függően mennyi a képzettséged.
Nekem már meglenne mind a 3 legendás ha ez a rohadt delta nem lenne
Hiába nem halsz meg, a Delta miatt nem adja be -
válasz
pottyoske197 #42963 üzenetére
Sztem nincs köze a játékidőhöz. Nekem van, h napi 2-öt dob (DZ-be) van, h egy hétig semmit...
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #42763 üzenetére
De landmark csak 25 van. És az kell az achihoz.
(#42762) Snip3r_HUN
Te meg ne kötekedjél -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
pottyoske197 #40998 üzenetére
101.52 % os sebzes
Ezt meg hogyan kell érteni ? Az alapsebzést a tűzérték és a szett itemek is befolyásolják.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #38646 üzenetére
Köszönöm akkor meglesem az MP7 1003 rpm-s 110.5-es tárját, meg az AUG-ét is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #38583 üzenetére
Így van, 120 lesz a táska a +10 férőhellyel, amit a kimaxolt BoO perk miatt van.
Ahogy most is van, ha a kiegészítőket és módosítókat belerakod az adott cuccba, akkor onnantól kezdve azok nem vesznek el férőhelyet, így gyakorlatilag 9 helyet foglal egy gear fegyverekkel együtt, szerintem ebben ezután se módosítanak. -
xyvalaki
aktív tag
válasz
pottyoske197 #38305 üzenetére
A Tiszta égbolt kb. 10 perces.
A legkönnyebb betörés. Ha balfék a csapat, vagy szét ökörködjük, akkor 10 perc.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #38313 üzenetére
Inventive a hátizsák.
Clear sky esetében legutóbb randomokkal 3firecrest/3taktikussal mentem és a megosztás taktika igen.
Használható még a Frontline- bár az inkább a stolen signalra.
Még a Végső megoldás szetten gondolkodtam, de az a 4. alton van PVE területre Barrett és Shortbow mellett.
Ma a Nomádot akarom egy cseppet alakítani a heti feladat elvégzése közben a kiinduló pont az alábbi lesz- voltam már vele LS-en és DZ-ben is ott elment. A tűzfegyvert csökkenteném 7000-re, az életerő így jó, de az elektronikát kellene 3800 körülre feltolni, ha nem esik jobb módosító pörgetés lesz a vége tervrajzból. -
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #38313 üzenetére
"Eszrevettem Historiannal a nagy bohomok hamarabb begyuladnak a golyoktol mint maskepp ha sikerul elkapni oldalrol vagy hatulrol"
A "nagy böhömök" hátán van egy kis doboz, ha azt szétlövöd, akkor kezdenek pukkadozni mint a popcorn, szinte minden mobon van ilyen gyenge pont, ami vagy instant killt ad (pl gránátosoknál vagy oldalt, vagy a hátán van tatyó, és azt lőve felrobban/felgyullad.
Vagy ha nem erre gondolsz, akkor meg a fegyveren van egy tálent ami alapján minden lövésnek van X % esélye, hogy égés állapothatást okozzon...
-
jules112
újonc
válasz
pottyoske197 #38306 üzenetére
Hi!Valóban nem könnyű,én mindig randomokkal csinálom a hősi,és legendarykat.
A tiszta égbolt tegnap megvolt kb 25 perc alatt.
A taktika az hogy a csapat 3 tagja mindig az ellenkező oldalan van és írtja a mobokat,míg 1 tag pajzs ultival felveszi a ládát és behelyezi,utána oldalcsere,majd mind a négyen egy helyen vagyunk,mert folyamatosan kell a heal láda.ha eddig eljutsz utánna a főnököt kell kinyírni minél hamarabb,mert míg az nincs meg addig folyamatisan jönnek a mobok,aztán már a végén csak a maradék pár mob marad,és kész.A csapatban jó ha van egy reclaimer,vagy egy taktikus,de nagyon fontos a tűzerő,így én mindig dps szettben nyomon.A 3 hősi és 3 legendary kb 5 órámba került,a 6 exoticért most megérta,2 ferro maszk,1 erősebb pakhan,1 gyenge bullfrog,1 erős városi mdr,és egy kukába való bliss ezredes fegyvertokja.Most nagyon jó volt a loot,a múlt heti 3 ninjabikehoz képest. -
válasz
Üdv!
Hasonló cipőben járok én is, nekem se jött még össze, szóval semmi bug, ez egy ilyen bicikli.[link] A tapasztalat azt mutatja, hogy ehhez tényleg egy összeszokott csapatra van szükség, és nem random emberkékkel kisérletezni, mint ahogy én is próbáltam eddig, és ebből következik, hogy az se mindegy, ki milyen cuccban fut neki.
-
pottyoske197
tag
válasz
Meglett. csak megfelelo csapattarsak kellenek
tegnap 4 ora ma meg 5 ora kellett
Hosin
De ha van jo tanacsotok szivesen fogadom -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
pottyoske197 #36801 üzenetére
Ne töröld az account-ot semmiképp. Biztos van erre is megoldás, gondolom nem csak te járták így. Ha valakinek itt van tapasztalata majd leírja, de addig is levelezgess az Ubisoft-al, hogy mi a teendő. Valaki írta, hogy magyarul is lehet nekik írni.
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
pottyoske197 #36289 üzenetére
Próbáld meg Uplay-ben a fájlellenőrzést.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #34434 üzenetére
Összetett kérdések.
Ha kirakja melléd azt jelenti tele van az adott karakter zsákja (67-70 férőhely).
Túlélésből csak a túlélő lerakatokat hozom ki most már.Véleményem szerint a heti ládákon kívül semmi mást nem érdemes tartogatni.
UG ládákat se érdemes, mert változtatnak rajta, max. annyi hogy a patchra az aktuális szint előtt, vagy ha megvan a 40 szint akkor a jelenlegi 7000 előtt pár százzal hagyd meg és egy körrel rögtön kaphatsz majd 1.6 után új cuccokat.
Fegyverből típusonként max. 3-at a legjobb talentekkel hagyj meg és pakold is fel rá a fegyver kiegészítőket azzal is helyet nyersz.
A szett itemekből szintén a legjobbakat és amik még esnek csak a páncél nélküli nagy alapértékkel és jó tulajdonságokkal bírókat tartsd meg.
pl. Kesztyű 1000 körül, CHC 5%, CHD 16% és magas AR, vagy SMG-sebzéssel.Ez a táblázat az összefoglalóban fellelhető, de tegnap beraktam ide is.
Még a megvett tervrajzokat szoktam pörgetni, most a hétvégén MP7 lesz terítéken.
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #34351 üzenetére
Survival élesztés.
Használj heal ládát és ha harcba bocsátkozol azonnal letesz és mehet a móka.Ha Survivalon DZ-ben bosst ölők, vagy a vadászt várom mindig bevédhető helyen kiszedem az alacsonyabb rangúakat majd a bosst és közben heal láda.
A Survival most már egy eszetlen versenyfutás a DZ-be divtechért, ha messze dob le akkor hátrányból indulsz.
Kint csak a 2 szürőt csinálom meg és bent ha elsőnek lépsz be és gyors vagy minimum 10 2db-os divtech ládát összeszedve nyert ügyed van
Kimentés (minimum 200 sikeres után) 99,9%-ban DZ 2 parkolóház, fent indítasz lemégy egy szintet a Humvee mögött védekező -pozicíó- pulse- gránát - heal ládában állsz-arany M60 és max. 30 golyó vadász fekszik.
Pénteken 3 Vadász is meglett így, mert a többi Agent rád hozza a sajátjait és ők lapulnak. -
micafighter
nagyúr
válasz
pottyoske197 #34332 üzenetére
Ennél magyarabbul sajnos nem tudom, mert nálam angol a játék
A cap mint irtam felső határt jelent, 90% cap azt jelenti, hogy 90%-nál nem lehet több, a damage resilience meg az a védelmi érték amit ezek a felsorolt tulajdonságok adnak, a védelmedet növelik. 50% damage resilience = fele annyi sebzést kapsz be, vagyis megduplázza a szívósságodat. 90% esetén pedig csak 10% sebzést kapsz be ugye, erre irtam, hogy 10-es szorzó a szívósságra (500.000 szivósságból igy lesz 5millió).
-
yozsee11
aktív tag
válasz
pottyoske197 #32334 üzenetére
Nálam is folyton kidob sikeres kimentésnél DX11-ben. Álltítsd át DX12-re, ott minden gond nélkül betölt. Remélem ez is javítva lesz 1.6-ban...
-
pzstm
titán
válasz
pottyoske197 #32310 üzenetére
én is láttam ilyet, de nem bug, hanem valamelyik talent vagy barrett mellény épp aktiválva volt, ekkor a szerzett geareknek is a növelt armor értékét látod
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #31761 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #31720 üzenetére
Tessék:
[link]Swagger jó ötlet, meg PxC amúgy is terem, a Valkyria, Liberator, Historian mindig is érdekelt, de a stashba elfér.
-
törölt tag
válasz
pottyoske197 #30620 üzenetére
Ez a famas miért olyan jó? Tegnap kaptam kettőt is és kipróbáltam. Miért annyira felkapott?
Az egyik: 14,4k dmg competent, destructive, uncomp. A másik 15,4k meticulous, capable, uncomp.
Melyiket kellene elkezdenem használni?
Elég tanácstalan vagyok. Látszik hogy túl hamar értem el a max szintet és most kb teljesen el vagyok veszve a dolgokban.
Van egy black market ak-m azt viszont imádom. Responsive, brutal, destructive.
Jól sejtem, hogy valami alpha cuccban gondolkodjak akkor? -
micafighter
nagyúr
válasz
pottyoske197 #30620 üzenetére
Nekem 20/10 MB netem van és egyszer sem kaptam deltát az elmúlt hetek 130 orányi játéka alatt.
-
ori_za
tag
válasz
pottyoske197 #27970 üzenetére
Igen, arról a Reckless talentes mellényről beszélnek. A neve az mindegy, csak a talent a lényeg, illetve, hogy + armor érték is legyen benne (ha nincsen, akkor a a kalibráló helyen tudod módosítani pénzért). Ugyanez a kesztyűvel is, annak is csak a Savage talentje a fontos, nem a neve. A DZ-ben mindegy mekkora a DZ szinted, attól nem lesz jobb a loot.
-
válasz
pottyoske197 #24903 üzenetére
Ez csak spekuláció, de van esélye, hogy jövő héten elstartol. Igazából bug fixek hiányoznak még illetve a mostani verzió tesztelése, plusz az, hogy mikor hagyja jóvá a Sony/MS a patchet a konzolokra. Persze, befejezhetik hétfőn vagy szerdán is a PTS-t, nem tudjuk (szerintem még ők sem, max. tervezik
)
Az biztos, hogy mivel most megint balanszoltak, ismét jóvá kell hagyatniuk a két céggel, ami azért eltart pár napig. Pedig látszott, hogy próbálták már az 1.4 változásokat blogpostok formájában közölni, nagyon készültek a kiadásra, de tuti közbeszólt a "Week 3 too easy" videópárbaj és nem akarták úgy hagyni. De talán már nem húzzák október utolsó hetére, bízzunk benne.
-
Anonymus23
veterán
válasz
pottyoske197 #23782 üzenetére
Akkor add el vagy törd be, vagy rakd be másik karakter hátizsákjába, és megszűnik vele a gondod
Más:
Ez a ki kit lőtt le meg
Halott ember nem beszél. Bár azt is tudjuk a sok CSI óta, hogy ez sem igaz -
arnikusz
veterán
válasz
pottyoske197 #23776 üzenetére
Elég egy 240-es cucc a karakterládába és 231-be rak.
Korábban ha visszaolvasol Anonymus szépen leírta számolva a tárgykört.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest