- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
-
törölt tag
válasz
Bocy18 #37726 üzenetére
Sajnos igen. A bosszantó, hogy a "pro" csalások nagy részét még finomhangolni is lehet. Szóval még nem is fetűnő. Remélem lesz Division 2 és abban alapból lesz BattlEye! Akkor a sok degenerált csaló mehet a levesbe. De gondolj bele elég ha valaki "csak" no recoil-t használ monduk FAMAS-al. Instant halni fogsz. Amikor jönnek az oroszok a FAMAS/M4 és rajta a bazinagy vx távcső amivel csípőből kitörölnek na akkor megy el az ember kedve sz egésztől. Nem értem miért jó csalni egy játékban???
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Bocy18 #37707 üzenetére
Persze, csak tudod sokan nem látnak túl a trágárkodáson. Nincs mindenkinek gyomra hozzá.
De nem is népszerűségi verseny ez.
Amúgy ha bele gondolsz azok után, hogy whrite meg gabó is bannolva volt lehet Te is azt gondolnád magadról, hogy nem tiszta valami.
Ha csaltál tanultál belőle, ha nem akkor meg sajnálatos, hogy ez fontosabb nekik mint a csalók.
-
Gtaati
őstag
válasz
Bocy18 #37692 üzenetére
Hello!
Ez most komoly? Mit tudtal mondani amiert ezt csinaltak? Eleg hihetetlen.... Te fizettel az o "termekukert", mi jogon fosztanak meg a tulajdonodtol??? A csalokkal szemben persze semmit nem csinalnak, de ha mi kiakadunk rajtuk akkor minket ba**nak ki a jatekbol..... Hat szep gtatulalni tudok hozza... Azert ha van kedved oszd meg velunk a konkret storyt koszi!
-
micafighter
nagyúr
válasz
Bocy18 #29555 üzenetére
Nekem a játék szépen futott eleinte aztán elkezdett mikro laggolni, próbáltam mindent lowon, úgy is csinálta, mindent ultrán, ugyanaz a helyzet, aztán visszakapcsoltam a vsyncet amit azért lőttem ki mert a Dying Light a vsync ONnál laggolt. Divisionben visszakapcsoltam a vsyncet és szuperül megy mindennel maxon, van még néha egy pici akadás de sokkal jobb a helyzet bekapcsolt vsyncel, és így már azért játszható.
Szerk:
Ahogy VTom írta az overlayt is érdemes kikapcsolni, tudom hogy hasznos itt is meg steamnél is de gondot okozhat játéknál, akár egy msi afterburner fps számláló overlaye, az amd gaming evolved is, de még a steames/uplayes beépített overlay is beakaszthatja a játékot sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest