- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
pottyoske197
tag
-
pottyoske197
tag
Udv mindenkinek a Prohardver Division kulonitmenyben
Boldog Uj 2019 es Evet es rengeteg idot jatszani mindenkinek, kaja pia kiszolgalast gep mellett (en is ezt varom de csak szidnak)Olvasom a hozzaszollasaitokat naponta igaz mar 2-3 perc altalapban regepp volt hogy 1 ora kellett legalabb
Kerdem en regi jatekostarsak div 2 ben remelem lesztek majd.
Itt idohiany meg a tobbi jatek miatt kevesebbet voltam PVP nem kotott le soha annyira de a Player videoi mindig jok voltak.
JO szorakozast DZ ben nektek, LS ezem meg parszor marciusig meg egyebek
Falu (player) nek meg kitartast idegileg
UI. ha nem kapom a red fegyverlistat akkor zakatolok. 3 db hianyzik de nem tudom mi.
ONE hitre fel
pottyoske alias Nane
-
pottyoske197
tag
válasz
#75376384 #50692 üzenetére
Az siman meglehet 1 kor alatt is
csak idoben fogj neki es hivd a heliket
voplt nekem mar 6 hunter killem is egy bemenes alatt, a legalso kimenesi pontnal 4 huntert hagytak nekem nem tudom milyen jatekosok, valszinu kezdok
szep sorban leszedtem majd fent meg hivtam 2 huntert a vegeig.
nemi szerencsevel 1 kor alatt is meg tud lenni -
pottyoske197
tag
Az uj legendaryk szivas, en kozel 2000 pontos jatekosokkal mentem, de nem birtak2 szer maradtam 1 edul a shootisok ellen, ugy mar en sem, lerohantak es leutottek mint a taxiorat
este en is mar csapattarsat keresek ha vannak par kuldetes erejeig, ismerjuk ki a 2 uj kuldit, este 1 szer sem tudtam vegigmenni. heten nem volt idom csak tegnap, 2-3 ora es meglettek az uj shieldtek, a legendaryt feladtam csapat hianyaba
a West side 3 rohamkuldijeinel is rengeteg a kezdo, mennek ossze vissza , fertozoesemenynel elfutnak kilometerekre a healladatol, kesz szivatas
-
pottyoske197
tag
Vagy 3-4 Ellopott jel es 1-2 szer ujrakezded a szinpados vagy akarmelyik jelenetet belole es meglesz
ott is jonnek dogivel
sok idom nincs mostanaban emrt kerti munka megoli a szabadidomet, hoztak meg egy nagy kocsi fat azzal kinlodom par napja meg van 2 napra valo hasogatni es elrakni de hat most kellett nekem ez is, lovoldozni sokkal konyebb, az ujaimba a gorcs beallt a fejszetol, nehezen megy, igaz az egeret szetnyomtam, kicsit bedurvul az izomzat 4 nap hasogatas utanCsapattarsak, lehet azt kernek egy kis segitseget a nagy lovoldozes ellenere, az a krikszkrakszos terkep nekem meg nincs meg akhivokbol, valahogy lemaradtam a csapatokbol akik megszereztek. hetvege fele kis segitseget keresek. 3 emberke kellene, ranezek videokon hova kell alingalni
Koszonetem elore is
UG ben ha van meg valaki az 500 fazis alatt szivesen besegitek nekem is hianyzik szuk 200 korul, a fazisvasarlos 400 az Fullos, valahogy nem akar elfogyni szoval Kuldiket szivesen vasarolok van mibol
-
pottyoske197
tag
LS en ma turbopzik mindenki
volt egy elit gyerek 01 szinten bejott es 1 loves, 4 en fekudtunk de ugy hogy haztommbnyire voltunk
Ez knb olyan cheat mint regebb a Counter strike bot ok ellen beirtad es midnenki fekudt
itt meg 1500-15000 re kikaptunk, verprofik , en sem vagyok annyira amator, 2 ot leszedtem kzoben a turbosok kozul de sehol semmit nem ert -
pottyoske197
tag
válasz
Snip3r_HUN #49255 üzenetére
Kepernyo is elsotetul vihheted a Kiskerbe vissza ha garis...
Ird be make-it-rain <1000>
es kapsz 1000 uplay creditet
!!!!!!!!! -
pottyoske197
tag
Na allitolag egy jatek husvetra, HELP et kell beirni es elodobja meg meg valami ajandekot is ad
de paszsz en nem eroltetem aki meri az probalja ki
HELP
et kell beirni talan -
pottyoske197
tag
Annyit mondok keruljet ek a klikkelest erre a villogo marhasagra
En hulkye ramentem, kep kint van mindenki megnezheti hja kivancsi es ne klikkelgesen
Nem lehet tudni ki mi aktivalta
Par eve tudtommal volt mar Uplay feltorve es jopar account eltunt
Kodokrol es fiokrol csinaljatok mentest USB adattarolora, sosem lehet tuiidni -
pottyoske197
tag
Mindenkinel megjelenik ????? vagy csak egyeseknel ???
-
pottyoske197
tag
-
pottyoske197
tag
-
pottyoske197
tag
válasz
Nightfall75 #48161 üzenetére
Anonymus es arnikusz kollega is ismeri a nickem, ha nem teltek fel hivjatok be , bravurok miatt lenn leszek fold alatt valoszinu, besegitek. 500 fazis miatt tok mindegy randommal vagy veletek megyek, csak folyamat kell mennem meg egy darabig
Tegnap pisztolyost csinaltam meg, meg a smasszer es konnyugeppuskast tolom majd le Tiszta egbolt 2 es vilagszint a heten az UG miatt
Ha bele nem unok, emrt faraszto a sok daralas semmiert
a Sniperest majd ellovoldozom, azt szeretem kuldik kozben is -
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #47866 üzenetére
Hat ezt en is ksozonom nektek
Foleg Anonymus jatekost ars Onzetlenseget amit mar nem egyszer bizonyitottMegvan Stolen fekves nelkul, igymar csak 1 van az majd husvet korul
Addig Foldalatti pontgyujtogetes ott vagyok meg lemaradva kicsit
Tegnap este meg DZ ben Bossok meg voltak taltosodva 2 esevel adtak a classit es pirossat
8 db hasznalhatot mentettem ki nekemes jatekostarsnak 1 ora alatt (szerencse Rugok kesore jottek a koloncra PVE szettben nem tudtam leszedni csak 1 iket masik fektetett de a cucc kiment) -
pottyoske197
tag
válasz
-=Jam=- #47838 üzenetére
SS re en is jelentkezem van strike es D3 frontline ugyanazon karakteren amivel mennek
keszulok egy ideje, tegnap csak kroa delutan voltam DZ 3 ora 600 divtech, folyamat kimentettem valahogy kisse csendes szerver volt 1-2 rugo banda de elkerultem oket hogy haladjak
A 10 kill es skirmishre en is palyazom egyszer majdnem megvolt. 8 kulombsegre emlekszem . de randomokkal nehez osszehozni
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #47767 üzenetére
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #47687 üzenetére
Szoltam neked a tegnap, azt kiserleteztem azelott hogy melyik jobb strikerben a visszavagas miatt
31xx tuzfegyver es 9150 a stamina ha jol emlekszem PVP skirmish strikerem
3 (4) modosito 266 stamina + 1% chc van es 1(2) db tuzfegyver 1% chc val rateve, pulse chc novelovelazzal toltam 1haz + megallito annyi az osszes hogy a hazon el a ragadozo talent ami neha neha jol jon
ha mar atteszunk tuzero modra tobbet bukkod a 9000 staminat 1 vagy 2 ot tudsz attenni a stackes limit miatt
Ami miatt nem maxos hogy a TERDVEDOM marha gyengus (4 % pancelsebzes) van PVE miatt es meg nem kaptam mast amit ide tudok alakitani
van meg 1 db 9 % chd es 1 db 16xxx eleteros terdvedom striker-hez de azokon a 1401 tuzerot nem lehet atporgetni sajna emrt mashol porgettem (elitsebzes + foeertek vagy franc tudja mar)
Ezert mergelodom meg nem jott 1 db pluszba
a PVE szett az fullos minden ami lehet es kell oda elit+pancel+egyebek
meg kesztyu is hianyos PVP re azaz geppisztolyra okes, staminas de gepkarabelyra csak tuzeros van, igy azt sem tudom tesztelni mi megy jobban 9000 stamina mellett. tavolra biztos jobb ez utobbi
4 db kesztyum van 2 PVE 2 PVP de ez utobbi egyik house-ra, masik Bigre vna optimalizalva stamina mellett
masikok meg tuzerore PVE 7000+6000+3000 allitassal azaz kicsit folejeigy meg szukseg 2 db striker terdvedo es 1 v 2 db kesztyu hogy tudjak variaciokat kialakitani
En meg gondoltam a megallito kimaxolasos kesztyure is
valahogy tegnap a 9000 maxos staminas jobban adta 640000 szivossag mellett mint a 700+6000 beallitas 550000 szivossaggal. a ketto kozti kulombseg a jatekos hozzaertesen is mulhat, ki mennyire tud loni futni loni futni ugrani granatozni loni healelni STB - akinek lassabban megy a mozgas az a stamina fele tolja el aki meg UBER ugyesen szaladgal 1 ms netsebesseggel es 140 FPS el az mehet a 7000+6000 fele
A lag sokmindent eldonthet, gyenge netsebesseg => Stamina es szivossag kell -
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #47356 üzenetére
Arnikusz, osszetokoltam 45% gyorsulas mellett barett melleny es lelemenyes taskaval
10034a kepzetseg / 473.000 s kicsi
tettem vettemn es ahogy elnezem a ket nem taktikus item nagyobbat emel rajta mintha a 6 lenneIgy elso kijelzesre
Na a Barret altal adott plus csak az elso skill hasznalatra ervenyes, a masodikra mar vesziti a plusz 10 et
igy sticky meg akna hasznalatnal oda kell figyelni melyiket akarjuk maxon hasznalniNa +30 as Skilllnoveles a lovesek utan mar 600000 folott mutat siman az aknak 490000 ezret sebeznek a 4 sebzesnovelovel a sticy meg sebzesnovelo nelkul 1.6 millliot
lejar ez es akkor nezem meg rendesen mit tudnak, mivel az lesz a hetkoznapi helyzet ez meg a atveres helyzet ami volt a GE alatt, nem tudod felmerni mit tud az uij szett rendesenDe igy egyedul farmolosra tok jo, HVT bossfarm es BArmilyen Kihgivas kuldi soloban
Sikerult meglennia Hibatlan Sarkanyfeszek es a tankos, az Ellopott jelre nicsn mar ido, azt majd valamikor vagy soha
AKi birja marja meg 10 orat
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #47315 üzenetére
Szia
EN jelentkezem besegitesnek Nekem sincs meg egyik Hosi sem fekves nelkulMa este ha tudnatok segiteni, barmelyikben, Anonymust-t amr nem akarom zaklatni 2 legendasba segitett
Van Reclaimer, Csapasmero, Taktikus , Predator, maxolva, de ha kell D3 micsodat is osszedobok, ott a ladaban a gyujtemeny de nem foglalkoztam 20-30 perc ma delutan osszerakom
Nane_HU a nicknevem most, pottyoske-t levetett a fiam , azt mondta Tul gyerekes apa
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #47236 üzenetére
En meg Koszonom az Onzetlen segitseget Anonymus jatekostarsanak a fekves nelkuli legendas kuldiket es a Taktikus szett beallitasahoz adott tanacsokat
Most mar csak a 4 Hosit kell megoldanom lassacskan
Alphat meg nem prbaltam meg kell melleny+ hatizsak, sajna a az alpha 95 % a eletero es elektronikas, igy egyik porgetest sok itemen vezitem amin tuzerore kell toljam
Ahogy elneztem solo DZ farm es PVE teruletre erosebb. Skirmish re nem tudom, oda a nomaddal max egyszintu. A csapasmero es Predator jol beallitva erossebb lehet.
Last Stand az kicsit masabb, ott vanna neha neha mobok is -
pottyoske197
tag
válasz
alibiman #47181 üzenetére
Akkor egyforma a lootaranyunk nekem sincs Taktikusbol pont a meleny es maszk meg, 73 ladabol nm esett 1 db sem
tobbi mindharom szett megvan, persze vitathato mikkel. a vadaszt es firecrest et mar betorom egybol ami jon, csak ha maxos pancelos nezem meg milyen, este kicsit kiselejteztem ezt a kettot 1-2 itemet meghagytam oltozekenkent.Taktikus mellenyem ahogy elnezem nem is lesz, de hat azt irtatok 5 eleg belole igy barett jo lesz melleje
Ninja bike ugy tudom nem aktivalja a 6 os bonuszt
-
pottyoske197
tag
Itt CHD re alitva adja, de nezem ha Pulse ha nem ugyanannyit jelez
Ezt nem ertem, hol tudom megnezni Pulse val mennyit ad
A modositok +1 % *5 db Krit esely van a Pulse ,odositokkal egyutt meg 2*3 aza z pluis 6 darab de nem latom hol adja hozzaAlabb a szettosszeallitas 1570as pancel csak gagyi allitasok, megzavaras es egyeb hulyesegek
a Verzes/egesellenalasoson 1467 pancel van csak de nicsn Elite sebzes
a JO maxos pancelos az PVE sre jo pancelsebzes elitsebzes ami kell oda de Tuzerore allitva amit nem tudok elporgetni -
pottyoske197
tag
válasz
Snip3r_HUN #46941 üzenetére
Tudniillik hogy
"Jo munkahoz ido kell, szar munkahoz meg tobb ido !"
Ez itt Ubiekni Hatvanyozotan ervenyes
-
pottyoske197
tag
Koszontem a valaszokat
azokat lesem ma este, allitsam at kedd estere
Igy SMG vel pulse majdnem felesleges (de DZ re kell igy oda CHD re alltiom )
A gepkarabelyok mele meg kimondottan hasznos a 27-31 % chc -t felviszi 40 re
ott van egy Lvoa-c om most kaptam 3 dik talent az Adaz + Halalos es nem tudom meg mi, azt allitom at akkor 33 % koruli CHC re a Csapasmero melle PVP re + pulse es pulse modositok az 55 korulit elerhetikoszontem megegyszer
Tapasztalat azert az hogy sokszor a Fogekony+kerlelhetetlen tobbet ad atlag olesbenmint Adaz+Halalos
Gonosz az inkabb Nomadban lehet erossebb mert 80 % ban 2 es szinten mozog az eletero PVPn igy tobbi szetteknel kiesik a hasznalatbol (lada pukkantas meg segit ideiglenesen)
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #46919 üzenetére
Koszi
azt figyeltem a reclaimer karin, de amiota van striker , predatror azzal vagyok, gyorsabban megy meg a tiszta egbolt isazt kerdeztem alabb ha 50 % os a chc es emgdobod pulse-al ami ratesz kb 16-18 % ot az mar nem limites ?? 60 % folottit nem szamitja ???? vagy tevedek ???
-
pottyoske197
tag
válasz
akoska07 #46915 üzenetére
akkor a pulse val egyutt jelzi a 135 % ot ?
nem tudom de tobbszor allitgattam hetvegen es 135 re emlekszem a maxra amit kiirt a CHD ra azt lehoztam 117 re majd 104 re is a CHC novelese mellett
de nem tudom mit szamol bele mert volt ugy hogy 10 masodperces elteressel neztem ra es mast irt ki ugyanarra a fegyverrePassz - Ubifos kalkulatora
este mentek ki kepet rola mert most tenyleg idegesit mit teszek be foloslegesen ami emhetne egyebekre
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #46910 üzenetére
Itt lenne kerdesem CHC vel
Alapbol 55% CHC van house fevgyveren plus szetten
na ahogy nezem/tudom maxim limit 60% akkor ha megtuningolom Pulse-val es +18 at kellene adjon modositokkal akkor csak 60 % nal beradd vagy 55+18=73 % lesz ?mert ha 60 % nal beragad akkor modositokat atteszem egyebre mert folosleges a pulse es akkor House-on is CHD re teszem a hangtompitot
Pulse nelkul 55 CHC 117 CHD van rajta (PVP re allitott szettelemek) - atekernem ha limites
Koszi segitseget
Amugya ttekertem 49- 135 re es nem adta ugy pulse hasznalattal mint elotte
UI:esti rugok 3 striker 1 valami mas voltak, es felstackelodes utan konnyebben ment nekik mikor mar 2 en kidoltek a csapatbol 4 vs 2 ben a 3 striker aprit . Strikerrel megallitoval tudtam egyiket kozelrol leszedni de utanna fekudtem is azonnal. 2 en lottek folyamat, 9000 staminas striker nem tudott eleget visszatolteni
Alibiman az konnyen lehet 19+19+4+4 a fegyveren plusz 9 + 9 +17 szetten + plusz 15 a halalos kb a pulse meg mar nem emlekszem de 15-20 kozottit adhat meg meg nem tudom honnan
En 135 re is feltoltam a CHD tugy hogy 40 folotti CHC m van pulse nelkul
fejbol enm emlekszem minde allitaasra de itt valaszoljak a Veteran forumtarsak -
pottyoske197
tag
válasz
Snip3r_HUN #46584 üzenetére
Nem tudtok egy terkepet hogy a 3 Horda mod ban hol vannak ezek a ladak amikbol veszed az itemet
ne keljen sorba keresgelnem
Koszontem
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #46557 üzenetére
Koszontem
Bongeszem
kozbe mig jon a kimentes -
pottyoske197
tag
Udv
kerdesem lenne a Kedves forumtarsaktolGepkarabelyra mennyi a maximalis kihozhato CHC ???
Es valaki tesztelte PVP ben Predator szettnel ha tuzgyorsasagira teszem azaz 11% felettit es nem a tarra akkor hatasosabb vagy nem ?? elvileg sokkal gyorsabban vereztet ?
tegnap kinoztam es altalanosagba 30 as tarral elobbre voltam neha mint a 66 ossal
Bullfrog 1000 rpm folott lott az M4 es is kozel 1000 hez, a House ra is ratettem de ott meg nem nyilatkozom, lehet tobb nomadost kaptam el es olyankor gyengebben hat
de csapasmerosokkel szemben mintha a predator jobban adta volna
persze tarolasi sebebseget sem art novelniA CHC erdekelne en 33 at hoztam ki de nem tudom meddig lehetnem orzok midnen modositorol adatot
Az adatbazisgyartok ha tudnanak nemi segitseget nyujtaniNomad gyengusan adja nekem nem tudom de 10 estebol 8 szor nem aktivalja a . Nomadot DZ re ajanljatok inkabb ??
Osszecsapason probaltam (hol csalokk hol normalok ellen) es nem ereztem a folenyt max1-2 szer
azaz mig elinditja aktivalja magat 5 szor lelonek
Ha ertenem a mukodoeset.mert bemesz es nem aktiv valamivel fel lehet gyorsitani az aktivalaasat ?Ksozontem a segitsegeteket
UI: Egyelore nalam PVP re sorrend 1 Csapasmero 2 Ragadozo 3 Nomad (maganyoscsillit nem probaltam) tobbi meg tavol all tolem Deadeyet nem szeretem, mire lovok mar fekudnek is mnem ertem a lenyeget
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #46321 üzenetére
IGEN
sosem laggolt meg fps droppozottt
feltett a WIN10 valami updatet szombaton es azota leesik felorankent az FPS es 10 alkalombol 5 szor ki is dob a jatekezt 2 napig csinalta, azt letoroltem teljesen. ujbatetttem legujabb nvidia drivert es megnezem ma este mert azota nem is jatszodtam
odalett 2 classi temem mert dz ben kidobott, ujratoltottem de mear nem volt nalam
vagy programhiba vagy kidobta a csomagbol kilepes kozben es valaki felszedte
SZIVATAS
ilyet sosem csinalt nalam meg pedig 3 vga kari es 3 mas procival is jatszodtam kzoben 1 ev alatt
Jelzem majd kesobb mire jutottam de ha igy marad torlom a win 10 et csessze meg a microsoftToorjek fel a gepemet sem erdekel, mit lopnak el ?? win 10et ??? semmi mas nincs rajta csak OP rendszer es par jatek. csesszek meg az ultrafelhasznalopi konyitett baromsagukat
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #46279 üzenetére
AHAm ez maxos 1.8 as verzioban
Betaraztam 16 db ot mindegyik karakternel kukaztam a gyengebbeket
Gepkarabelyon kitunoen vizsgazik ha masik 2 on krit sebzes van -
pottyoske197
tag
kerdesem lenne
az uj PVP sosszecsapasban a fegyokat maxolja amikor betesz, azaz egy 271 es gagyi de jo talentes fegyvert beteszek es maxra teszi 286 ????????
sok divtechet akkor ellottem a huzasukra direct PVP alitasuakraAzert sok furcsasagot latok, PVP nem annyira meno, de huzom az egyik akraktert Predator allitgatok
a 9000 ezres stramina itt felejtos szinte
fel lehet huzni modositokkal de 2900-2900 es kicsi marad a masikokra, mivel visszateszi a szettet 1272 osre ezt eszrevettem par nap utankb 7-8 merkozesenkent van egy jobb, de 3-4 ben UBER ellenfelek vannak, pontszamuk lofaszt sem er. 1 es szintu es mindenkit fektet. Mondjuk nem ertem mert meg 2 szer osszerakott vele es meg mindig 1 es volt a szintje , passz
23 ezret osszeharacsoltam egy futamban, ez eleg kemeny meccs volt olyan 15-20 korben sikerul 20 ezerig elftornaszno magam 7-10ezer egy ftamban az atlag , kivetel amikor 1000 ig sem jutok, azt nem ertem hogy
Itt megszenvedtem kicsit, de sok pontosak es igy jott ki 20-19 re kikaptunk de megis volt 23 ezer pontom
, utanna meg 20-1 re es 20-0 ra ketezer kikaptam valaki Uberektol
Ezeket sem ertem, valaki vagy jo es azert van 58-60 as szinten vagy ???????? -
pottyoske197
tag
válasz
Micsurin #45780 üzenetére
A jatek gepigenyet nezd
4 szall 8 gb stb
es a VGA kari minimuma is meg a drivere
Amugy azokhoz kepest amiket irtal hogy mennek enned sokkal nagyobb a gepigenye
Minim i5 2400-2500 as 8 gb rammal es Nvidia 750TI 2 gb al akkor docog MINUMUMONes viszonylag friss driverekkel mindenbol
KELLEMES UNNEPEKET MINDENKINEK
Sajna procom befucsolt attelepites utan a megtisztitast nem birta, 1-2 nap mig aprorol szedek ossze egyet
Igy mergelodom szabadnapjaim oda lesznek
Megyek PS ezem a gyerkoccel szerencse nem GE alatt jott az otlet az atpakolashoz -
pottyoske197
tag
Lenne egy kerdesem is
Foldalattiban jon a GE credit ? Hunterektol ?
Valaki nezett be oda ??
illetve a Hordamod 3 palya kozul valamelyiket erdemes kinozni most ??? GE kreditert ertem
Ja meg az Ellopott jel Ge bravurjai felejtosek lesznek valoszinu
max vasarnap ha mar meguntam a tobbit ranezek ,de annyi ido alatt 20 lexi is lejar -
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #45281 üzenetére
En meg megtoldanam a Heti celpontinfokkal ha van mibol (Piros ladakat nem hagytam sajna legalabb10 et )
Tegnap masfel ora alatt 4 lada kijott beloluk
A celpontinfo is 725 GE creditet ad a legangyobb es meg le 225 ig a napi legnagyobb plusz a bossok is adnak 75 ot azt hiszem darabja
siman megy es meg Classi is eshet toluk
ket legnagyobb hamar megvolt es kis valtozatos a sok lexi utan
13 lada sajna nem a legjobb stat D3fnc 4 kulonbozo predator 2 nomad 2 es a tobbi regibol 1 csapasmero es egy Vegso megoldas melleny amit eltettem mert jobbnak tunik a tobbit betortem reclaimer es deadey 3-4 db ot kb
Ja meg van 1 szem banshem is de az harci ladabolMeglepetes ert Harci szakertelem adott 2 sargasagot 1 db exot es 1 db classit !!!!!!!!!
Ilyen sem volt meg soha, tegnap delutan 2 dik bontas ahogy beleptem a Ge credit elso 2 ladajakor
Elso kuldire startbol 3 Bravur meglett a nem robbanok meg mit tudom kb az masik 2 maszk egybol
a motoros meg egy masikEste 23 utan meg 5 ladabol 1 darab valamire valo exo de classi semsem esett 1 cassidy es egy hildr betornivalok csak
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #45117 üzenetére
Sejtettem
Az nekem 508000 as van es 1 loves es kerestem az aprot
Amugy mindegyik ccp kgb nem csalo mert volt ugy hogy szedtem rendesen az oroszokat, szoval tuning nelkul ok sem aszokJa es ha mentek Tier 1 be ladagyujteni Hivjatok szivesen besegitek. ismerosok kozul paran nem szeretik a hosszas farmolast , egyedul meg nem jovedelmezo uzlet
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #45110 üzenetére
Az
En 2 szer futottama horda mod 1 es vilagszint farmolasnak neki elso probanal 54 szint 2*2*2*2 1 -4 ig lada 3 db 5 os lada
bontas utan 2 exo es 6 db classi item
Es erdekes nem az 5 os adta hanem ha jol emlekszem 4 es lada es 3 db classit adott 1 db lada
ez csucs !! ilyen meg nem volt 5 so ladabol2 db semmit nem adott exot
exok is 2-3 asbol estek
Azutan meg 5 os vilagszinten csinaltam 4 szer is es osszeredmeny max 2 classi item sorozatonkent
Szoval eleg nehez kiszamitani, de egy biztos1 vialgszint farmolas amig lehet foleg 5 os ladakert es 2-3-4 ora alatt tobb itemet szedsz mint legendas farmola eseten
Max div tech lesz kicsit kevesebb
Awest Side ladak azok nem adnak semmit ha tier1 ben gyul
Arra figyelni hogy Tier 5 ben bontani csakEddigi eredmenyem nem rossz 28 szint elso hordamod, 93 as dok 29 szint es gephaz 32 vagy 34 ha jol emlekszem Tier 5 ben persze
fugg attol is hogy dobja a boss koroket mert a fertozott boss korok a legnehezebbekTegnap 4 nekifutasra is 19 ig jutottunk valamiert lohetetlenek voltak a Hunterek 20 as korben, ami azelott siman ment 30 as szint felettig, azaz nem tok egyszeru de megoldhato
Erdekes a PVP is latszik az eredmenyeken hogy kikkel tesz ossze
volt hogy sok 40-45 os szintu sot abbol 2 egy csapattag lehetett siman ment 20-4-6 ra nyertunk a marmint ugy hogy En mezei jatekos voltam csoportelso a 12 es szintemmel 14-15 killel a 40 esek ellen es volt hogy gyengebb szintu jatekosok elen alig csinaltam 2 killet, pedig ugyanaz a szett es meg volt jo is a csapatban
de valahogy 1 loves voltam ellenfelnek
10 korbol 4 et hoztam 19-20 ezerrel de volt hogy 1000 sem gyult ossze a CCCP sekkel szemben -
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #44912 üzenetére
Hat szo ami szo 4 kuldibol 3 szor hunterek jottek
legelsonel meglepi votl mert zart helyen spawnoltak rank es fekves lett belole, leutottek mint faliora a 12 ot
tobbiben szepen hoztuk. Legeloszor mindegyik hunter 4 db itemet adott(gopndolom kedvcsinalonak) de semmi ertelmes dolog azutani Huntercsapat mar kevesebbet kb felet dobta csak
Szoval egyelore erdemesnek tunik
3 fazis 5 direktivaval levoben 1 szer bedobta oket
azelott 1 fazis 3 direktivaval is elojottek -
pottyoske197
tag
válasz
LeonAran #44828 üzenetére
JOJO
de ?? kesztyukon szazalekban adja meg a fegyversebzeseket
Nallam meg odalett a gepkarabelyom sebzese
KITOROLTEK ?????????
Csapasmero PVE re marha jo lett volna famrol;ni es nem tudom kalibralniAzt vettem eszre hogy a kesztyuket mind visszatette azelotti allapotra es eloszor kalibbralni kell es utanna optimalizalni hanem veszika z Optimalizalas es kezdheted elolrol azon amit modositottal
JOL LATOM ???? mert az sokakat atver es par50 es divtech kuka lesz -
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #44745 üzenetére
Koszi
direkt forditasban sosem jovok ra
ahogy elnezem sok valtozas megosztja majd a tomeget, DZ lehet kicsit kihal mert skirmissh elviszi ey reszuket emg az UG is benepesul
Erdemes Hunterre lesni majd a foldalattiban jobb mint ha Legendaryt csinalnal, azt mar meguntam az elmulta par het alatt annyiszor voltam
UG lesz a meno nalam es az uj PVE. valoszinu -
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #43353 üzenetére
Hat en 17/20 at csinaltam a solyom nem le tt meg sem igy sem ugy szombattol ladagyujktest sem tudtam amr rendesen csinalni, cseesze meg folyamat valami volt ha nem en akkor mas fekudt, 2-3 szor eses nelkul meglett es nem adta be, szoval akkor mar mar foladtam de sehogy sem hetfon mar csak 3 szor futottam neki, de azt annyi.
ennyit errol ha Bug van akkor emg minek kinoztassa jobb lett volna legendasak es betoreseket kinozni hibatlan kivitele4zesre azoknak most jobb eselyuk volt, voleg a kozeli instant kill az ellopott jel eseteben
de arra mar nem volt turelmem nekifogniszoval vegyes minden nallam foleg reclaimereket dobott de a masikokbol is szettre valo kigyult. hetfon 8 ladabol mar 2 classif esett csak, azaz elfaradt a randomgeneratoruk
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #43208 üzenetére
Sziasztok
En most neztem meg , regit adott csak 1 db ot ees lett egy Deadeye classi fegyvertokMasikat nemm tudom miert nem de most jut eszembe
A GE standon a pontok alapjan kajuk en 1 es szintu vagyo Te meg 2 es azert kaptal 2 db ot, meg kell kinozzam a pontokat
A 8-10 lexi teljesiotheto 1 ora alatt ha jo a csapat, menntek es folyamat daraltok, de ha meglanak tavolrol lovoldozni akkor szivas
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #42967 üzenetére
Koszi, neztem, nagyjabol masfel annyira szamitom az idot, Taktikus szett van , ranezek atalakitgatom, azzal szoktam a helikopterest megcsinalni
3000 firearms 4600-4800 stamina 6800 elektor ha jol emlekszem
barett mellenyel van es passz zsakot nem tudom de atdolgozom hogy jobban healelodjek -
pottyoske197
tag
válasz
Snip3r_HUN #42956 üzenetére
Most mar vilagos . valahol beirtak hogy mindegyik boss kidob 2-3 at naponta
es megvan kik hajnalba leszedik azt a tobbinek nem jutnem baj holnaptol hajnali 5 tol farm 7 ig azt melo
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #42958 üzenetére
hat en meg ott sem tartok
full kor boss, + 37 boss DZ 1 szem deadeye 883 pancelzatu ratyi classifid
Akkor ??? 880 ora utan ez jon le.
classifid item kb minden 30 ora jatek utan esik 1 db es csak kizarolag boss okat kergetek meg legendas es Hosi kuldeteseket. meg a hetit ha van turelmem
sehol semmi, egy epkezlab classf szettet nem tudok osszerakniIgy marad az exo+arany ami a legmaxosabb
UI. jelenkeznek valakihez hibatlan legendas kuldihez. randomokkal eselyem sincs pedig probaltam
3 legendas kuldi plusz 2 Hosi erdekel a jel es a helikopterest kihagynam mert az irealisan neheznek tunik
Ddevil_HU neven vagyok jelenleg (pottyoske az volt de neha csajnak hittek, habar lehet ugy hamarabb kapnek segitokeszeket)
Koszi
-
pottyoske197
tag
válasz
#35434496 #41456 üzenetére
ha nem egyeb amig lesz jobb Survivalt kinozhaotd. amikor mar PVE es PVP nem tetszik megyek Surviovalba
az minim masfel ora es 2 szer vegigviszem az eleg 1 napora sokszor csak 1 re van idomdelutan este kiprobalom, addig nem leheteseges, tegnap is keso estig uton voltam
-
pottyoske197
tag
válasz
Snip3r_HUN #40999 üzenetére
Azt irja a Vendor Stuff ban. En is neztem de hat azt valaki szerkeszti !!!!!!!!!!
Nezzetek ra -
pottyoske197
tag
DZ East 34th - vektor 45 ACP 22 % os es 101.52 % os sebzes jonak tunik...
Vagy nem ???????
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #38314 üzenetére
Koszi valaszod
igy tudom en is lassan rajottem a 300-400 adik ora utan most kb 600 nal jarok es most fedeztem fel a Kihivas kuldikbe szereplo granatosok olyan feketes cuiccba vannak LMB granatos a hatan van mintha soretes puska loszer lenne azt ha elkapod instannt halal neki nem is kell kinlodni a panceljaval
vannak a rickers vagy micsoda fegyencek (bocsi magyarul van angolul irkaljak forumokon) gondolom igy hivjak oket amelyikek osszevissza futnak meg gesztikulalos dumalos-ak egy ket sorozat lelovese utan
Ezeknek mi a gyenge pontjuk meg nem jottem ra. persze a fejlovesen kivula pukkanast azt tudom amiota hasznalom, a sebbzese gyengusabb azaz meg nem kerult nekem jobbacska
a konnyugeppuskasokkon is pont olyan kis tatyo van mint a nagy bohomon, siman lehet azt is loni csak kicsit mozgekonyabbak mint a nagy pancelos nehezebb mogeje kerulni -
pottyoske197
tag
válasz
Habib[HUN] #38322 üzenetére
megy full HD n de a latotavolsagot 60 % ra szedd le elsimitas kikapcsolva , extra efektekbol meg kiserletezni
texturaminoseg nem Ultra . olyan 30-50 kozott ugrall az FPS altalam osszerakott gepen 8 Gb ram i5 2500 as procin es 1050TIs kartyan
a proceszor az boven eleg VGA limites altalaban a jatek jobb minosegben
970 ason 16 gb rammal es 8 al is jatszodtam ment rendesenminimalis gyorsulast hoz
Fugg milyen programok futnak hatterben. EN amit lehet kilovok azaz el sem inditom
Win 10 alatt tapasztalatom szerint 9Gb ot igenyel rendesen a jatek azaz 8 keveske 16 az meg tul sok neki
tesztelve rengetegfele keppen970 - i5 4590 full HD es minden nem maxon 55-65 FPS kozott lehet tartani proceszor 70 % hasznalatig fut fel maxim de ha javitasz a kepminosegen akkor a procihasznalat lemegy 50-60 % koze az FPS 35-45 re jobb a kep de lassabb. ilyenkor jelentkeznek hogy neha neha beszaggat meg mobokat visszaugratja par lepessel. Mintha VHS videot neznek es akadna a szallag
Szinten kisse lejebb allitva egy ked doplgot mediumra , Ati 380X 4 gb ossal siman 50 fps korul lehet tartani
I5 ossel ugyanaz a 4590 meg 4460 vagy micsoda Haswell 3.2 GHZ es a masik
Szoval proceszor boven elegsege
Full maxon jaratni Kiveve HRTS micsoda meg PCSS az a NVIDIAnal aktivalhatok kikapcsolva Full HD es 60-75 FPS kozott megy Na ehez mar Nvidia 1070 es VGA kell
Processzor boven eleg az i5 4590 3.3 GHZ es Haswell is es CSODA !!! 60-70 % kozott ugralla procihasznalat !!! ha a minosegi beallitasokat maxolod ! ahogy ljebb veszed es az FPS elmegy 100 korulre a proceszor 90-95 % os hasznaltsagu lesz !
es meg egy tanacs Folosleges az I7 7700 as proci alaja Ks vagy anelkuli (K sra valtottam 4.5 GHZ en jar ) mert az 1070 es VGA full beallitas mellet pihen a proceszor 49-53 % os a kihasznaltsaga . 1080 TI kell ez melle minim vagy 2 db 1070 es
tapasztalatom szerint 8GB i5 2500 sandy bridge is siman kihajt egy 970 es (esetleg ati 480X es) VGA-t Full HD-n es HIGH beallitasokkal 35-50 FPS korulre Elsimitast kell es a latotavolsagot leszedniLeirtam ha esetleg erdekel valakit
-
pottyoske197
tag
válasz
jules112 #38312 üzenetére
Hat nem, rajottem. Hosin ertve kihivason siman ment mindig 1-2 esetet leszamitva
Rajottem, Taktikusba oltoztem konnyitsek magamon.
valahogy meglett. Igen kell osszeszokott csapat a 3 db regebbi incursinbol ez a legnehezebb. a tobbi legendas sarknayfeszek meg tuzoltokocsis siman ment eddig ha nem egybol 2-3 dikra
fuggott a csapattol is 70-80 % ba randomokkal megyek. ismerosok ritkabbanakadnak, mert amikor nekem van idom nekik nincs
de ha valaki akar kozosen akkor mehetunk
2 karakterrel scinalom a 4 bol exotic cuccert egyebre mar nem nagyon van idom
plusz a kisfiamnak segitek gyujtogetni amikor hagyom jatszodjon a masik gepen tanulas utan vagy hetvegen3 predator + 3 alpha val csinalom siman a 3 legendasat randomokkal (persze ha nem instanthalal rmabokkal dob ossze)
a masik amivel tegnap kinoztam es elotte 1-2 nap az exo-arany DPS 7200-4900-3000 es felallitas skull+barett+specializtaska+ egyebek - karabely+sniper vegyites
ezt attettem virgonc es 4 taktikusra, a zsak specializalt cserelve valamire.. Tegnap tettetek fel ide talan arnikusz a linket onnan puskaztam ki. igaz talanetek nem pont azok, hanem ami taktikust kaptam ladaba
mindenbol tartok 1 db ot a 4 karakteren es ladaba , csak ossze kell kaparjamna igy nekifutva 4800 firearms 2800 stamina + 7000 electro kb es igy sikerult persze 4 dik parositasra
Konnyu M4 szerencsere akadt egy ami nem kert stamina aktiv talenthez es 1 700 as sniper valtva a Historiannal
Eszrevettem Historiannal a nagy bohomok hamarabb begyuladnak a golyoktol mint maskepp ha sikerul elkapni oldalrol vagy hatulrol
fegyversebzes kicsit gagyin alakult a exo+aranyhoz kepest az M4 es 24 rol 17 re esett. igy is lehetett vinni de az ujamba hamarabb beleallt a gorcs -
pottyoske197
tag
válasz
pottyoske197 #38305 üzenetére
Meglett. csak megfelelo csapattarsak kellenek
tegnap 4 ora ma meg 5 ora kellett
Hosin
De ha van jo tanacsotok szivesen fogadom -
pottyoske197
tag
sziasztok
Kerdesem a tiszta egbolt BUGOS ?? vagy vanb valami szpeci megoldasa kb 40-50 diknel tartok es nem tudok sehova jutni, szettet csereltem semmi... instant halal barhogy nezem a ladakat nem tudjuk osszekaparni
valami tanacs ???? HOSI szinten n kerdem -
pottyoske197
tag
válasz
s4hu|SyD^ #36803 üzenetére
Koszi szepen, megoldottam
Es nagyon segitokesz volt a holgyemeny, nem mashol mint az Ubisoft Amerika ban !!!!!!!
keresgeltem stb, de megoldas roviden !!!!!!!!
bejelentkezel a Webes Ubisoft oldalra ahol lehet tobbek kozt kerest irni felejuk midnenfelerol az accountrol is
csatoltam a keptet az elcseszett szamokrol amik megvolotak de elfogytak
, leirtam oda lett a google authentikator progim..es belepve maradtam, masik laprol kineztem az amerikai kepviselet szamat es felhivtam
majd elnyogodoztem nagy nehezen angolul hogy mi a gond, megadtam a level szamat a Case NUMBER !!amiben reszletesebben leirtam kinlodva igaz mi a gondom
A holgy ranezett , igymar tudott azonositani hol vagyokki vagyok mi vagyok... es 5 perc alatt beengedett, azaz torolte a 2 step verification kereset, megvarta amig be tudtam lepni es megkoszontem O is en is hogy O segitett meg en hogy vasaroltam toluk)
Szoval MARHA NAGY szerencse, es telefonon megoldhato.
Mindesetre volt par jatekom vasarolva toluk ONLINE a webshopukrol, az lehet segit mert azon nem latszik ha mashonnan vetted a jatekot csak hopgy aktivaltad. Annyit maszkaltam a kulonbozo upolayes oldalakon mert hat 3 kulombozo helyre engetedd be Shop support es accountmodositas mindenutt kerte a jelszot, es eszrevettem csak azokat a jatekokat jeleniti meg reszletesen amit kozvetlen toluk vettem, tobbirol a webes feluleten semmi hir nyoma hogy megvan !!gondoltam leirom hatha talan valaki fel tudja hasznalni az informaciokat a jovoben ha gondja akad
Mindesetre azonnal es keszsegesen segitett nem kotekedett. igaz amig kicseng ki kell valasztani 1-2 lepesbol amit robot mond hogy mit akarsz, vegighallgatod a meset es utanna cseng tovabb a telefon amig felveszik
SOK SIKERT MINDENKINEK AKI STEP @ vel kinlodik, mindenesetre en tobbet nem, inkabb jelszot cserelek hetente
UFF
-
pottyoske197
tag
Sziasztok
HELP HELP
Na en is belefuttam a nagy Uplayes bejelentkezesbe
aktivaltam a 2 lepeses aktivalast esn nem tudok belepni.
A fiam tabletjen aktivaltam a google authenticatort, de az odalett es most ujratelepitettem de nem tudok belepni, nincs kulcsom azaz amit ker nem tudom honnan kell leszedjem hogy aktivalja a programot hogy az majd generalja nekem a szamot amit kell.
azaz hol tumom. mert kepet sincs amit beolvassak. a 6 db kod odalett azaz el lett hasznalva mert mas szamitogeprol es ujratelepites utan is beleptem mar osszesenm 6 szor, azaz tobbet nem fogadja elValakinek tapasztalata hogyanb tudom a google authenticator ba aktivalni a kodgeneratort, mert kepem nincs amit beolvassak, a szamot nem tudom amivel hozzacsatolom stb
azt nem ertem, keri hogy adja meg a fioknevet ... - itt az emailem fioknevet vagy a Uplay fioknevet ??
majd adja meg a kulcsot na azt meg honnan ????????Uplaybe meg nem tudok belepni, egyedul a webboldalas emailemre oda beenged de ott csak nagy semmi ezzel kapcsolatosan
ahogy account modositast kerek azonnal kjeri oda is a masodik step 2 os kodotTehetetlen.. es van egy rakat jatekom is
Masik ha kerem az account torleset akkor a jatekok elvesznek ??? azaz tobbet nem tudom felhasznalni a kodokat ?? ha az acc-ot torlom teljesen ????
Koszi a segitseget
-
pottyoske197
tag
válasz
s4hu|SyD^ #36291 üzenetére
Egyelore toroltem teljesen jatekot , windowsot full format c:
most teszem ujra, alap fenn van, progok stb most jon Uplay ujratelepitese
azt meglatom, friss driverek stb megvan marAzt meglatjuk. Gepet csereltem I7 7700K - GTX1070 re es masodik napra ezt csinalta
a GTX970 el nem volt ilyen bajom, de passz nem tudom mi a ludas jatek proceszor problemaja..
melegedest megoldottam egyelore, leblokkaltam a turbot a procin, amig lesz mivel delideljem, igy 72 fok fole nem megy,
na meg fel ora es kiprobaljukKoszi a tanacsot
-
pottyoske197
tag
Sziasztok
Kerdesem, 1 oraja kinlodok, szepen ment addig most meg 5 percenkent kidob de Asztalra, nem Mike Romeo es hasonlokkal hanem teljesen, na meg felcserelte a neveket megint a napi heti mindenfele kuldetesnel a terkepnezetben
Nem ertem tegnap helyreallt a menusor, mert azelott is egy hetig ugy volt msot meg csinalja. 2 orat nyomtam nevezeteseket es utanan beindult mar vagy 5 szor kuildtem fel a supportnak a jelentest az osszeomlasrol es passz , bemegyek kuldetesben es kidob felig mikor mar megvan, szoval bosszanto. es jatszhatatlan, legalabb irna hogy szerverkapcsolat stb mi a franc baja vanvalakinek hasonlo ????
-
pottyoske197
tag
Udv mindenkinek
Ha nem vettetek volna eszre akkor a Mai Vendor stuff modositas nem a legpontosabbAz Advenced Weapon Vendor listaja teljesen mas !!
Es figyelem NEM a Specialis vendoirnal kell a Tarmeret novelot megvenni ha kelll valakinek PHX creditert mert a itt az Advencednel jobb van ugyanazon ! nEZZETEK RA
a HANGTOMMPITO szinten jo az advencednel es nem az van amit a listan ir
17 % CHD 3 % CHC 6 % heatshot D !
Ha meg nem jeleztetek volna eddig
A Konnyu M4 es tervrajz szinten megjelent a UG lejaratnal !
jo vasarlast
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #34360 üzenetére
Koszi es elnezest a kesoi valaszert, nem voltam beszamithato gepkozelben
A parkolohazast nem probaltam, en fentt vagy a DZ 3 ban szoktam kimenteni, ritkasag nem sikerul
Bevalt recept a fullos M60 as felszerelve meg 4 db modositoval, lehivom a helit, es elfutok messzebbre amig tudok pulsozni, majd lassan visszafele, ha latom a vadaszt folyamat ralovok latszodjon , es igyekszem elkapni fedezek nelkul akkor tuz ra es kampec neki tar uressedes elott. neha neha valamilyen granattal ami epp van ugratom ki a bokorbol es akkor lovom.MK ra visszarugas, pontossagi es tuzgyorsasagit teszek mindig igy szepen hozza a Huntert.
Ha van cucc eleg akkor alokepesseg vagy fegyver modositokat teszek 4-5 ot atol fugg miket dob a random szettgyartokb 2000-2300 firearms es 2400-2700 staminat osszedobok, ha sikerul
mar ha nem lonek le a Hunter elott valahol balfaszsag miatt vagy bug miatt
jartam meg hogy pulset elnyomom 3 ellenfelt kidob es a 4 dik a kocsi mogott par meterre nem latja , baszki alig fogok neki loni es az kiugrik es leszed.. akkor mar csak a billentyucsapkodas maradt es az ubisoft kuldozgetese, es meg eleszteni sem tudtam mert futott korbe a zold stopplampa na 1 ora odalett a szabadidombol
volt hogy masik ramjott masik jatekos a legfelsobb kimentesin, a Hunterje meg beragadt a fold ala. az enyemet siman vittem a masikat meg nem kaptam, pulsestam latom lennt van de nem tudtam oda nmenni, Heli irja tisztisd meg a teruletet, en igen de hogy... azt szidtam is mint a bokrot emrt hat volt meg 5 percem szukon azt fertozesben kimultam.... 3 tulelo lerakat banta. szoval nem volt kellemes masfel ora a semmiert
De hat ez van, volt amikor en is csak potyasztam
-
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #34408 üzenetére
Na azokra alltam ra en is 3 karakternel is gyujtom csak a ladikokat 16 - 14 es 10 tulelo lerakat 3-4-2 heti lerakat eddig, de msot raalok es meg lesz 2-2-2 heti meg nem tudom mennyi tulelo. helyem az nincs de a fegyver es felszereles meg egyebeket kibontom helynek.
azokkal potlom az ureset de ahog gyul kibontom. most mar volt ugy jo cucc esett de eladtam mert nincs helyem sehol 3 karakter es lada full.
Erdekes a kimentesi lerakatba nem tesz semmit, kijovok survivalbol es ledobja a tobbletet mellem. passzJa meg amit erdemes a 30+30+30 DZ zona ladakat feltolteni, enkem 2 karakternel full 1 meg uress ott nem volt idom dz zni. szep sarga ladak, kibontas utan meg meg DZ penz is tud lenni par ezer
Azt nem tudom meg eldonteni hogy Survivalbol a fegyver vagy a felszereles ladakat erdemes gyujteni, van mindkettobol de ki ki bontom hely miatt.
a napi kuldis ladak azok kuka, 1 itemet ad csak
a harcteri lerakatok is 2 ot de survivalost elonyben reszesitem,
UG ladak ??? reg voltam lenn erdemes onnan is osszekaparni nehanyat ???Emlekeim szerint ugy irtatok hogy a Survival bealltaval a survival ladak jobb lot-ot adnak mind a UG ladak meg a harcteri lerakatosak azaz nagyobb az esely jobb cuccot kiszedni beloluk.
Velemeny ?? atcsaptam gyujtogetosre de kicsit tul nagy a kaosz ebben a programban. Atvernek rendesen az Ubisok mindekit
-
pottyoske197
tag
válasz
micafighter #34336 üzenetére
Koszontem szepen, kiertelmezem ami szukseg, msot mar ertem az sebzodesmenetet.
Angolul ertem forma csak felemasul leirva nem rakom ossze ,A hiba nem az on keszulekeben keresendo .
UI. amugy vasarnapi Survival idegbaj kerulgetett.. 2 szer jartam meg , mindketszer tobb mint 1 ora szaladgalas utan egy nagyobb csapat mob ba futottam, sikerult lefektetniuk, de volt nallam medkit sot 2 db is. es errefel csk fut korbe korbe a zold csik, tokideg voltam ezt ismetelgettem 5-6 percen keresztul, azt nem jott ossze a felallas. hat nyomtam egy restartot. szoval a PVP s cheeterek meg hagyjan de az ilyen butol beragad a vernyomasom. fullba mindennel megpakolva, a rejtekszobatol par meterre megfekszem es nem tudom ujraeleszteni mert hat nem mukodik
Amugy PVE reszensot PVP n is voltam sokszor hogy heal lada nem gyogyitott, vagy volt ugy is elnyomtam azt az eletero maximalizalo ebresztos micsoda ulti vagy taktikal linket, vagy hogy hivjatok, Heal ladaba allva es passz meghalltam ahelyett hogy maxra tette volna az eletet. . NEM ERTEM akkor a programkod negativ vegtelenbe csap at vagy mi ???
vagy gondolom ismeros a szitu amikor elesztened fel a csapattarsat es csak sistereg korbe korbe karikaba a zold vonal, azt semmit..... ez mar sokadik tucatnyiszor
A Survival- os elesztes medkittel ha lenne megoldasotok vagy magyarazatok. jelezni angolul a fejlesztoknek gondolom irtak mar elegen
Megegyszer koszi a segitseget MICAFIGHTER
-
pottyoske197
tag
válasz
micafighter #34330 üzenetére
Szia
ezt egy kicsit magyarul is, nem ertem a cap .. , resilience -thu sokat olvastam ezt a forumot de ez most kinai, mire is figyeljek . marmint a szorzora. valahogy ugy lehet hogy egyszer osszeraktam egy utos szettet siman vittem midnenkit azutan osszevissza probalgattam de egy sem jott be meg msot francnak sem tudom mi vol az azelotti osszeallitas, miden cuccot atkalibaltam es nagy marhasag.
5300 firearms 7100 health 2900 electr volt kb azota sem tudom osszehozni... kozepebe sem latokalpha cucc vot valamikkel... habar barett melleny gyengithet rajta mert 2 ot kaptam abbol a jobbik ami amugy is gyengus...
-
pottyoske197
tag
válasz
myckey #33828 üzenetére
szinten zenesz
De enm kb 2 oraja vagyok kidobva MIKE erorral, majd sokadiuk ujrainditassal beleertve a szamitogepet is kiirta elnezest ker az ubifos de gond van a uplay fiokommal stb , most bemegyek megint nem enged be masodszorra meg pont ugyanezt irta ki es ma amiket osszeszedtem odalettek....
Hat akkor minek ment le online ha cseszheted az egeszet. ha a hardomon van a save csoimag akkor nem lesz kuka az egesz\Ez most szivatas rendesen..
-
pottyoske197
tag
válasz
micafighter #32845 üzenetére
Koszontem szepen
-
pottyoske197
tag
sziasztok
kerdesem PTS be. 4 dik karakterem nem volt elinditva direkt az 1.6 os frissites miatt, elolrol vegiogtolnam, vagy valamikor kesobb. PTS ben most elinditottam, azt irtatok valamikor par napja hogy ha uj karaktert inditok akkor 30 astol kezd, ez OK es amit nem ertek, hogy kapok felnyitatlan ladat szetfelszereleshez ??????????mert en semmi egyebet nem kaptam, szepen sarga osszevisszaba beoltoztetett es annyi, egy Lvoac es egy MK4.. konnyugeppuskat adott felszerelve es 26 db setmodosito marhasagot 30-33 szintig amit mind eladtam semmire nem jok
Szoval kellene kapjak felnyitatlan ladat ?? es ha igen hol, vagy hogyan ??
-
pottyoske197
tag
válasz
yozsee11 #32336 üzenetére
yozsee11 sajnos Dx12 alatt jatszom. pont ezert csodalkozom
hetvegen win10 et ujrapakoltam driver minden felteve, minde ujra letoltve ubitol azaz teljesen ujba teve, es ugyanugy kifagy.
most mar nem csak kimentes vegen csinalta tegnap 5 probalkozasbol 4 szer kifagyott vegen, nem kimentes, hanem vege fele kb 40-50 perc utan. utolso pillanatokba halltam ki, vagy belefutottam valaki hunterjebe vagy az enyemet nem tudtam lerendezni. 8 nekifutasbol 1 sikeresem volt csak. abbopl 1 Mike kidobas, de teljesen kifagyott a jatekMeg probalkozom. egyelore PTS t ahogy olvastam mellozom, pedig azt is leszzedtem 12 perc alatt. 32-36 mb sec-el jott le mindket jatek.
PTS be bemegegyek, 116 diknak irt ki majd5 perc utan beengedett, es 10 perc szetnezes utan kidobott. ez delutan 16 korul lehetett. szoval majd jovo heten kiprobalom. Minden szettbol tettem felre ladaba es karaktereknel a taktikust es a dfn micsodat kiveve. tobbibol osszeszedegettem. lassuk mit mopdositanak
Nem fullosak de ahogy nezem hasznalhato mindegyik
csak idom lenne probalgatni. A sarga vegyeset elraktam, nem jott be tul hamar kilottek. AB es Bansheebe tolom, eleg szepen fekusznek a mobok jatekosokat ritkan zaklatok, de ha nem uber akkor fekusznke azok is 1,2 vs 1 be. 4 es csoportot meg nem birok meg azert meg az 1200 oratol tavol vagyok)
Ha lesz 1 het szabim akkor bekereszkedek egy DZ partyba ha lehet lassam milyen a nagyok kozt, mennyire birja a szettem az elo adast -
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #32399 üzenetére
En is ugy vettem eszre meg teleport is mukodott
kimentesem 8 db sarga ladaval felteve, utolso 2 mobot a 8 db bol amit odarakott a szerver hirtelen 6 ot mar fektettem, es egyszer csak megfordulok es pukk fekudtem is.
Pont ez volt a neve, jo hosszu de a GT re emlekszem tisztan. es most mintha a 4 db plus mob is miatta kerult volna oda .. tuidtok szerint a DZ 6 ban a kimentes lehivasa utan 4 dn mob jon ha egyedul vagyok. ahogy elszapulom oket hirtelen megint lett 4 db...
es utanna rogvest kinyirtak.leptem is ki dz bol.
-
pottyoske197
tag
válasz
DokiBaxxi #32311 üzenetére
En meg survivalba mindig Mike -ot kapok ha sikerul a kimentesem Soha nem jott vissza a jatek, ha elhalok akkor siman mutatja a szamlalot de ha sikerul eddig egyszer sem lattam aveget. Nem ertem
Ha tudnatok erre egy megoldast ?? maskepp siman megy ritkan havonta egyszer dob ki delta vagy Mike al de survivalon mindig
-
pottyoske197
tag
Na kis furcsasag mai frissites utan
Maszk pancel 1031 !!!!!!!! ilyet meg nem lattam Nomad maszkrol van szo
BUG volt ahogy ladaba attetem leesett 937 re ... na lesem tovabb -
pottyoske197
tag
Na akkor hasznaljatok egeszseggel. nem volt eddig egyeni jelentkezo, igy kozze tetetik
HNY17-2PAI-VSMS-EXRB-YTML
-
pottyoske197
tag
Valakinek kell meg 30 % os kod Uplayre ?? PM ben irjon ram , ha nem itt akkor kicsit kesobb uplayen
itt max este nezek be van nemi dolgom majd survivaloznek egyet azertSzetneztem de a fiam nem ker semmit csak PS4 re azt meg nem veszek, gyujtse ki
-
pottyoske197
tag
válasz
Anonymus23 #31724 üzenetére
KOSZONTEM A LINKET Anonymus23
gloves vagy franc tudja az a nevesitett ami +16 % ot ad ha nincs aktiv gearset
franc tudja de nem ugy latom lenne ertelme
igaz azosszevissza setekbol nem a legjobb a besztas 6000 firearms es 6300 eletero beosztassal 290 koruli elektronika pancel az 54 % koruli 12800-12900 kb ha jol emlekszem
konnyu M4 es MG5 vagy MP7 cserelgetvevan amikor siman fekusznek a mobok van amikor en fekszem. szoval nem tudom hova tenni
sebzesemha tudtok bovebben rola erdemes e tartani
Eddigi 420 oras jatek utanni ami bejott az alpha szett vegyitve valamikkel amikor 5000 krouli firearms es 7100 eleterom volt. de azt mar reg nem tudom visszaallitani, franc emlekszik mik voltak mindent osszevissza kalibbraltam, azota sem tudom osszehozni
-
pottyoske197
tag
válasz
micafighter #31601 üzenetére
Ez igy igaz. En 90 % ban egyedul DZ zem es vna hogy 3-4 ora alatt 1 szer lonek le.
Folyamat pulse es ha latom jonnek a csapatok foleg a RUS meg egyeb forumon jelzett lovoldozosek, kapcsolok pisztolyra es megyek feljeb vagy lejebb. kimentesek helye valtozo 3-4 et hasznalok inkabb 6 os 5 es 4 es DZ zonaban. ott ahol nem kell sokat mobokal sem kuszkodni ha veleltenul legyengitenenek es jonne player akkor konyebben fekudnek.
kimentesek is valtozoak volt hogy 40 ladat szedtem ki 4 ora alatt es meg egyeb cuccokat.
vol hogy 2 ora alatt nem tudtam csak 5 ot osszeszedni, megeloztek masok es sokat voltak az adott szerveren nem sikerult a kientes mert leszedtek masok stbValtozo, de mar elboldogulok. Mobok ne jelentenek gondot egyedul sem, siman leszedem barmelyik csapatot ha nem egybol akkor masodik nekifutasra. Tapasztaltam hogy nem mindig lovi be a jatek egyforma erossegure volt hogy ketszer annyit kellett szenvedni amig megtissztitottam az adott teruletet. vagy suply dropnal osszefutottam dupla mob csapattal, egymasnak voltak esve de ahogy kozbeszoltam mind ramjottek.
tegnapelott egyedul siman 2 supplyt csinaltam kozben meg neves mobokatat is legyurtam ropke 1 ora alatt full volt a a kimentes arany ladaval az jo nap volt. na meg ami jott a ladabol az szinte semmit nem ert.
minden cuccon eletronika volt mar a hajam teptem, full pancelos szettek elektronikaval, de az atalaktas miatt 2 dolgot kellett volna cserelne . 3 db AB 1332 es 1334 pancelllal amire pancelporgetes teve kimaxolhato, de elektronikas, szovla 2 dolgot kellett volna valtoztatnom, igy hat eladtam oket, hasonloan egyebeken is . utobb 1 napba 80 % a a szetteknek elektronikas. Nem tudom a Specializalt taska hatasa e vagy mi de mar idegesito kicsit.
Elejen en is DZ t utaltam mert hat 1.3 ban a mobok annyira erossek voltak hogy kinlodas volt egyedul leszedni, de hat gyorsan jo cucchoz nagy mennyisegben itt lehet jutni. na meg penz ha van venni az arusoktol, de oda sok cuccot kell eladni stb
Survival is bejon de ott neha neha sok idotoltes es a vegen nem tudsz kimenteni mert elhalsz.
DZ zni azert meg kiprobalnam tobbszor csapatban, nem szoktam rugozni de ideje kiprobalni.
a szetteket meg maxolnam mert van meg amit alaitani
4 banshe barret+specializaltal megyek tobbnyire DZ be de meg alakitgatok barret+savage re
Most vegyesre alltam tesztelgetem a Gloves kesztyut de nem mindig adja a +16 fegyversebbzest. nem tudom de olyan ez a programkod mind az idojaras. hol esik hol havaz de sutni sosem sut a nap1 kerdesem lenne ha valaki tud segiteni, es lenezest ha en ballga nem lattam volna meg azt ami ki van teve
- DZ nevezetes mobok terkepe valahol nincs meg ?? ha igen nem linkelnetek vagy jelezzetek hol keresgeljem, mert nem kapom, vagy csak a szemem nem uti kiKOszi
-
pottyoske197
tag
Famas nekem is 360 ora alatt 1 db esett 2 talent aktiv rajta az alap es meg egy apit raporgetem, a 3 dik magas electronikat kert amit sajna nem hasznalok meg, majd egyszer ha raveszem magam olyan szettre
Amugy sem jovok ra de neha neha nem alkalmazza a program rendesen a szettbeallitasokat , tobb oranyi jatek utan felfigyeltem en is.
passz en sem ertem, kozben johetett javitas es azutan tunt fel, legalabbis amiket irtatok fennebb
sajna idohiany miatt orvendek ha 2 naponta ranezem valahogy vegigfutom a hozzaszollasokat, jatszani rememelm fogok meg tudni, 2 -3 hete alig jutok oda a nagygephez. melo kozben olvasgatom a forumot mig pihen az agyam, de itthon passz sok a csaladi elfoglaltsag. mar mire haza erek esteAzt viszont en sem ertem de kb minden 200-300 adik alkalommal kapok terdvedo szettet, belefaradtam mar a lexingtonba is 1 db mellenyt kaptam 1800 as pancellal gyeenge tulajdonsagokkal. szoval megvan de inkabb meg kivarok. Survivalban 2 szer tudtam bemenni szetnezni. napik is alig fernek bele.
Ja ma megint supply
masik erdekesseg amire felfigyeltem, van egy falubeli ismeros akivel szoktam kozosen neha neha, ugyanazoninternetszolgaltato, de valahogy mas a savszellesseg, namarmost ha kicsi a sebesseg, vagy korlatozottabb vagy gyakori a kifagyas vagy Delta mit tudom en mik. Nalla atlagban 10-12 mig nallam alig 1 szer ugyanannyi jatekido alatt. szoval sokszor nem a jatek a hibas a kifagyas kilepes stb miatt hanem a le es feltoltesi sebesseg..
ezt ha esetleg valaki meg tudna bizonyitani, akkor allithato az eszrevetelemJO SUPPLYZAST mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest