- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
#35434496 #34060 üzenetére
Pont emiatt kérdeztem rá, mivel az még 2 hét (vagy lehet több is) és közben azért szeretnék játszani.
Viszont ahhoz szelektálnom kellene erősen a cuccokat, mert mostanra be van telve fullra az összes inventory + stash is, és tanácstalan vagyok miket lenne érdemes fixen kidobálni. -
salytmasztor
aktív tag
válasz
myckey #34056 üzenetére
Tanácsot szeretnék kérni.
Két hónapja játszom csak és 1.6-ra gyűjtögettem mindeféle zöld szettből és sárga cuccokból is, de az összes helyem betelt már (1 main karakter + 3 "raktáros").
Milyen cuccokat érdemes fixen kidobni, amik biztosan 1.6-ban sem lesz jók (főleg sárgákból)?
Stat értékek / rossz talentek / bármi, ami alapján érdemes szelektálni? -
salytmasztor
aktív tag
válasz
micafighter #30322 üzenetére
-
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Anonymus23 #29941 üzenetére
Hunbeast87, Anonymus23, Fényvadász, Exelsior:
Köszönöm a véleményeket és tippeket.Közben rátaláltam TotalBiscuit - My thoughts on The Division: Survival videójára is, ami ugyancsak korrekt és jó review-nak tűnik a játékmódról.
-
salytmasztor
aktív tag
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
salytmasztor #29911 üzenetére
Mivel (eddig) nem igazán jött válasz a kérdéseimre, átolvastam pár külföldi fórumot is.
Ott nagyrészt azt írják, hogy a Season Pass nem nagyon éri meg (főleg ha inkább a PvP-t szereti az ember), a Survival pedig "túlzottan nehéz" játékmód. -
salytmasztor
aktív tag
Egy kevés ingyenes próba után nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e megvenni a játékot vagy nem (még az 50%-os akció lejárta előtt).
Nem azt szeretném, ha rábeszélnétek a játékra, hanem pár rövid mondatban vagy pontban összefoglalni, hogy mik a főbb pozitív és negatív tulajdonsági.
PVP-zni szeretek főleg más játokoknál, de a coop-al is elvagyok, viszont a Dark Zone-tól félek, hogy felidegelne, mert ott sokan ugye bandákban randomszerűen kirabolják a többieket és én egyedül vagy max 1-2 haverral mászkálnék csak.Ja és a Season Pass / survival mód is ad annyi pluszt, hogy megérné azt is megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Bittorrent topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest