- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
válasz
salytmasztor #34059 üzenetére
Erre nem mondanék semmi biztosat, de ez már itt a topicban lett tárgyalva.
Kicsit nézz vissza, tőlem hozzáértőbb emberek is állást foglaltak már ez ügyben.Én mindenesetre rendszeresen szelektálok, napi szinten, a nap végén vagy elején az előző napit, így elég jól ( de idő igényesen ) rendben tudom tartani a Geareket.
Csak a legjobb statosakat tartom meg, amiből esetleg több nagyon jó van, azt próbálom szintén benn hagyni, hátha kell a csapatba több DPS, Szívósság, Képzettség.----( 1.6-ban ez , ha minden igaz, felértékelődik )
Mostanság általában olyan felszereléseket is megveszek, ami szinte tökéletes alap páncél értékkel bír, de mellette elektronikás , vagy csak egy értéket kell majd rá pörgetni, a jövőben, és nem használom, nem pörgetek rá plusz páncélt. ( Szintén 1.6 miatt )
Arany felszerelés?
Igazából, a neves arany Geareket elrakom, mindig. ( Mintha sok esne belőle.....)Ezen kívül, a Reckless-Savage - Enduring / Robust-Sturdy-Nimble / Rejuvenated-Tactical-Rapid összeállításokra szoktam figyelni, egy-egy direkt, arany Gear karakternél. Támadó, fedezék harcos, képességes.
(#34062) chokeee
Szervusz!
Én jelenleg 330 óra magasságában járok, 3 karakterrel.
De ez még csikónak számít, pár kollega idejéhez képest.
-
törölt tag
válasz
salytmasztor #34059 üzenetére
Várd meg a végleges 1.6-ot.
-
micafighter
nagyúr
válasz
salytmasztor #29929 üzenetére
Valoban ezt írja, de én 50%-os akcioban vettem pl a season passt és simán elfogadta a 20%-os kupont is, amit az 50%-os árból számolt le.
(#29935) xyvalaki: igen.
-
Exelsior
őstag
válasz
salytmasztor #29911 üzenetére
PS4-en kezdtem elötte beta. 200 óra PS4-en és most majdnem 1 év után újra elkezdtem PC-n Itt már van kemény 30 árám. Miért?
Mert nincs annyi BUG és több a tartalom. Na meg persze sokkal szebb a játék.
Mondjuk most Season Pass-al vettem meg.
Számomra ez a TPS diablo.
persze nem annyira mániákusan de szerintem amennyiért most megy jó vétel.
-
Anonymus23
veterán
válasz
salytmasztor #29924 üzenetére
Ha bejön az alapjáték, akkor mindenképpen érdemes az SP-t is megvenni, mivel az Underground és a Survival is dob hozzá annyit, amennyibe az SP kerül...
A Survival nem nehéz egyáltalán, viszont rohadtul visszaadja a játék alapsztorijának a hangulatát...
Ma délelőtt is mentem egyet, fél óra után már csak a fele társaság volt meg a 24-ből.
1:40 percig voltam benn, én voltam az utolsó, az utolsó előtti az valahol a fertőzésben halt meg 1 perccel ahogy kimentettem, és összesen volt 3 kimentés, legjobb esetben is 9-en éltük túlPvP: egyedül
szinteesélytelen vagy, mert ez nem PvP, hanem Kill'em all. Megspékelve ez a gearek közötti fényévnyi különbségekkel, és a csíterekkel. De nagyon sokan játsszák, biztosan akad vérmérsékletednek megfelelő társaság, ahol téged is befogadnak. Ha zavar az, hogy hátulról lelőnek ésnéhánysok nyomorék ezen élvezkedik, akkor ne menj a DZ-be, ha felül tudsz ezen emelkedni, akkor nagyon jó móka. -
Hunbeast87
senior tag
válasz
A Season Pass nem csak a Survival mód miatt éri meg.
Ott van még az Underground, ami olyasmi, mint egy dungeon. Véletlenszerűen van generálva a pálya, bár túl sok változatosságot ne várj pálya elemekben.
Emellett jön még egy DLC, ami a Season Pass része lesz.
Jár meg hozzá havonta kapott supply drop, amit az alapjáték tulajdonosai nem kapnak.
Emellett kapsz exkluzív tartalmat is, indulásnak nem rosszak a cuccok:
Saw-off Shotgun
Law Enforcement Pack
Frontline Outfit PackSzerintem megéri, de ezt csak én gondolom így.
-
válasz
Köszi,nem is olvastam ezt.
De viszű,hogy steam-ről veszem,azt tuti tovább tudom neki adni.
-
ZsyfKo
senior tag
válasz
Megéri UG nagyon jó ahogy kivettem random generálja a pálya összeállítást így elég változatos. Survival egyáltalán nem nehéz, ügyesen kell csinálni, én elsőre eljutottam a kimentésig csak bele haltam a fertőzésbe mert sokáig nézelődtem. Pvp-re is jön valami az új patchel, csalók meg minden játékban vannak, ilyenkor ott kell hagyni DZ-t azt kész.
-
válasz
Ez igaz.
"In case a product is already discounted, only the most important discount will be applied"
Megvárom akkor amíg valaki komfirmalja
-
salytmasztor
aktív tag
válasz
Mivel (eddig) nem igazán jött válasz a kérdéseimre, átolvastam pár külföldi fórumot is.
Ott nagyrészt azt írják, hogy a Season Pass nem nagyon éri meg (főleg ha inkább a PvP-t szereti az ember), a Survival pedig "túlzottan nehéz" játékmód. -
D4M13N
aktív tag
válasz
Hát én úgy voltam vele,hogy ha azt le tudtam nyelni hogy anno a dayz-ben kétnapnyi melót buktam el amikor valaki levadászott akkor ha itt leölnek két pisztolyért meg egy set itemért amit a pve-ben is eshet, akkor nem leszek ideges.A csalók voltak amik irritáltak,de most már jobb kicsit.
-
válasz
dz pénz, rang, kulcs csak dzben nő. csak azt a lootot bukhatod el, ami az elkülönített zsákodban van. na meg dz pénzt, rangot és kulcsot.
és igen, a dzben nem párbaj van, hanem pvp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest