- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madoc
veterán
válasz
Raulblanco07 #18217 üzenetére
Igen és az is szombaton lett szar. 300 órám van a játékba szoval....
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18198 üzenetére
Server console...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18192 üzenetére
De ha nem akarod megérteni a másikat, akkor nem érted meg. Lehet neki más indoka is.
Nekem is van 3 karakter, abból kettőnél rohadtul nem érdekel hányszor lőnek le, a múltkor egy csíterre mentem rá, hogy minél egyértelműbb videót és képet tudjak csinálni (201+) és kapott ölésenként 500 creditet meg ugyanennyi XPt
Még egy soványabb mob is többet ad már...
De meglett a video és a jelentés is. Aztán abba is hagytam, mert nem ezért akarok fenn lenni, hogy ezt csináljam, hanem játszani. Ha ezt azzal a karakterrel csinálom, amelyik most lvl97 és van mit bukni, akkor kb bukok egy szintet + egy fél napi pénzmennyiséget, amit addig összegyűjtöttem. Biztos jó dolog, de van olyan, aki 2 hete küzd, hogy elérje a lvl75-öt, mert annyira kevés ideje van játszani (nem magamról beszélek), annak biztosan jól esik, hogy pl 2-3 napja megy a levesbe.De pl a 161-200-asban is elég sok a rugó, csíter meg gyakorlatilag nincs. A "kis" DZ-ben már most több rugó killem van kb másfél hét alatt, mint korábban 2,5 hónap alatt.
De tegnap így is haltam egyszer rugóként. Volt egy kis szemtelen piaci légy player, aki követett mindenhova, néha belém lőtt. Mondom neki, hogy hagyja abba, nem tette, meguntam, 5-10 lövedéktől feküdt. Olyan üres volt a szerver, hogy playerrel sem találkoztam, csak jöttem mentem rugóként, erre fel meg egyszer csak befordulok egy sarkon és 2 player ott van velem szemben, bedaráltakAnnyira meglepődtem, hogy lőni sem volt időm. El tudja altatni az embert a nagy üresség, már a pulsot se nyomkodtam.
De, hogy micsoda emberek vannak:
Pl kimentés, gyerek odajön, nincs semmi rajta, látja, hogy ott vagyunk, de csak ott áll pár méterre a kötéltől. Utolsó 5 másodpercben odaszalad a kötélhez, és elkezdi levágni
Kb 5-10 golyótól fekszik. Még ha 1x fordult volna elő, akkor azt mondom, hogy OK, de sorozatban vannak ilyenek
A másik meg, hogy minden szerveren vannak izmoskodók, akik a "kicsiket" szívatják, és folyamatosan lövik őket, vagy a kimentést elveszik, tegnap is volt ilyen, DZ2 kimentés, folyamatosan voltak rugók, volt, hogy 3 halt meg ott, de tegnap már manhuntosok is voltak, azokat is elkaptuk. És itt a hasonló gear miatt még esélyed is van harcolni, nem csak a szerencsén múlik, hogy ki lő hamarabb a tüzes golyóval.
Erre azért még reagálnék:
Nem tudom milyen szervereken vagytok Ti, de vigyetek már magatokkal néha.
Biztos én állítom be, hogy hova tegyen, nem?
DZ-be lépés előtt, console:
set server instance where there are at least 3 cheaters and 2 overgeared groups of rogues
set I want to be a booty all the time
Are you sure? Yes or YesJut eszembe, tegnap este egy Iráni gyerekkel játszottunk együtt.
Féltünk, hogy felrobbantja magát
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #18186 üzenetére
+
dz kredit farm gyorsabb
xp farm gyorsabb - előbb hal a mob, és ugyanannyi xp -t ad, mint a 201+ - es DZ
alapanyaggyűjtés
kevés rugó van
cheater - rel nem nagyon van,-
loot- t nem kell nézni, mert úgyis zúzda lesz, kivéve ha zöld csomag van
Nem tudom milyen szervereken vagytok Ti, de vigyetek már magatokkal néha
inkább Te vigyél minket magaddal -
aerosmith
őstag
válasz
Raulblanco07 #18186 üzenetére
Elfelejtkezel a 99es rangú Roguekról akik 201+ DZ1 bejáratnál kempelnek 240+os grearben...
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18184 üzenetére
Tegnap kipróbáltam, mert csak jó a 204-es fegyver, és az alábbi lett az eredmény:
Ami rajtad van annak a 7-nek az átlaga nem haladhatja meg a 200-at, ÉS nem lehet olyan item sem a táskában, sem a ládában, ami ezt az átlagot feljebb vinné, ha felvennéd (független attól, hogy pl egy 214-es maszkot cserélnél le egy 214-es maszkra).
Így pl az alábbi összeállítások jöhetnek szóba maximum (ettől kevesebb persze):
204 fegyver + 2x214 + 4x191 = 200
204 fegyver + 1x240 + 5x191 = 200
182 fegyver + 3x214 + 3x191 = 200
182 fegyver + 1x240 + 1x214 + 4x191 = 200 (ez nem lett kipróbálva, de matematikailag stim)
Bármelyik fenti szett is van benn nálad, akkor 214-es vagy a feletti ITEM nem lehet sem a táskában, sem a ládában, a fenti indokok miatt.
Ezen felül akár 50 db 191-es item is lehet a hátizsákban/ládában, de olyan ami feljebb vinné a DZ statot (214 vagy 240-es item), az nem.Nekem most így van:
204-es fegyverek (ebből lehet mindegyik 204-es) + 2x214 + 4x191.
Ezen felül van még 2 db 191-es magányos csillag, hogy a lőszerfelvételnél "segítsen".
A GS score-od nem 200 lesz, nekem pl 196-ot ír ki.Pl, amikor kimentesz és utána kinyitod a ládát, kiszedni a kimentett cuccokat, akkor ha van benne 214-es cucc (előfordul), akkor már azonnal a 201+ -os DZ be rak, össze kell törni/vagy átrakni másik karakter táskájába, kilogolni (törés után, ha átrakod másik karakterhez, akkor értelemszerűen úgyis logoolsz), majd vissza, hogy megint a 161-200-as instance-ba rakjon. 191-es itemek miatt nem fog átrakni magasabb DZ-be.
-
duvi
nagyúr
válasz
Raulblanco07 #18154 üzenetére
Köszi az ajánlást!
Megnézem a két delikvenst, mert eddig nem nagyon foglalkoztam velük az alacsony dps miatt.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #18131 üzenetére
két holster is esett pont tegnap asszem clear skyból, ezt úgy kaptam mástól mert nem kell. aztán nekem is igy beugrott, hogy hoppá, lehet így még ideálisabb is, +150stam és +1500 skill power a slotba
-
TTomax
félisten
válasz
Raulblanco07 #18044 üzenetére
Én tudom,az az igazi jutalom nem?
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18079 üzenetére
Magamat idézném:
"Küldetésre rohadt jó ez a smart cover...."
Én is ezt írtam, ennyi, másra nem nagyon, de erre nagyon jó... -
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #18072 üzenetére
Jó az a taktikus cucc nagyon.
Tegnap HVT hetiket csináltuk ketten. Nekem ilyen fél DPS karakter volt (3. karakter, ami jutott neki) 210/150/21k.
A nehezebbeknél azért eleinte el-el buktunk 1x, amikor is megegyeztünk, hogy mivel a társnak taktikus volt, ő nyomta a pulse + smart cover, én meg adtam a healt ládával + a gyorsheal.
Az a sniper, ami a 2. legjobb ami nekem van, azzal lőttem 1,75 M criteket.
És így viszonylag simán megvolt mind.Volt egy poén, ott vagyunk benn a fedezékben, és mindenkit kinyírtunk, de mondom csak lő még valaki, hát ott állt egy shotis a fedezéken felül és lőtt bennünket már kb 10-15 másodperce
De szinte észre sem lehetett venni...
Küldetésre rohadt jó ez a smart cover, ha valakinek nincs überbrutál DPS-e vagy HP-ja, akkor ezzel szépen meg lehet oldani a sebzésellenállást.
Gondolom DZ-be csak trollkodni jó, vagy ha van egy összeszokott csapat, akik figyelnek egymásra.
Minden másra ott a DPS(#18076) RazoR8402
Mire beérsz a Boo-ra, már kb 4-es szinten vagy. Ott kérsz segítséget valakitől, akinek már van 30-as karakter, és együtt letoljátok a fő küldetéseket, minél többen jönnek annál több lesz a kill XP, te csak vigyázol, hogy ne legyél elől, mert instant halál az enemy 1 lövésétől. Ezzel együtt meglesz kb 22-23 szint. Ha van 3 unatkozó ember, akkor elég sok kill XP összejön, plusz ugye a küldetésekért.
Valaki után telport az összes SH-ba, minden küldetést megjelenítesz, ekkor leszel 23-24 vagy esetleg 25-ös szinten. Ha valaki segít neked a kisküldetéseket letolni, akkor azok is mennek gyorsan, kb a map felét-2/3-át kell megcsinálni a 30-as szinthez, utána meg amit még akarsz, hogy meglegyen a Boo 100%.
Minden attól függ, hogy van-e aki segít kipucolni. -
RazoR
veterán
válasz
Mi a leggyorsabb módja a második karakter felhúzásának?
-
válasz
Stickys szettem is van. Minden a sticky es labda sebzesere es hatosugarara konfolva. Adottsagnal ilyenkor a +40% robbantasos oles + 40% tobbszoros robbantasos oles + okozz egest es a tobbiek x esellyel megkapjak. Ezekkel dz1-2-ben lehet aratni szepen. A kis mobokat szimplan a tuzes labda robbanasa es eges okozta sebzes megoli. A komolyab npckre pedig a stackelt sticky akar 500e-t is sebezhet.
Nekem azert csak 24e a skill ( kb 21 is eleg lenne ), mert dz6ban 2 npc feltolti a taktikust. Es ugye 41nel vege a dolognak.
Smart cover es mobil cover jobuli. Letettuk falcon kihivason a pitbe, rakeudtunk 4en, es a shotisok nem igazan tudtak agyonloni. Mintha ulti lett volna rajtunk.
-
válasz
Raulblanco07 #18066 üzenetére
En a taktikus karimra forditottam egy kis idot az utobbi idoben.
Sticky teljesen erdemtelen lett. Maximalis sebzessel is alig sebez nehany playerre, igy mas iranyt vettem.Picit tankositottam rajta. 4taktikus+2vegso szettel megyek. 2100/3400/2100 ( 132/380/24 ) ertekeket hoztam ki, igy nagyjabol hasznalhatom a fegyotalenteket is.
Skillekbol a gazlabdat es a sebzesnovelo gyogyitast hasznalom. Dz6ban nagyon jol jon a labda, nem tamadnak mig kabulatban vannak, lehet oket sorozni. Ami meg nagyon jo, hogy a labda megy tovabb. Akar 8-10 npc-t is kepes elkabitani. 10 masodpercenkent tudom dobni. A gyogyitassal pedig kb 1 tar elejeig ( 63 loszer smg ) 165 kornyekere ugrik a dpsem es no a sebzesellenallasom ( alapbol 65% kornyeke az exotic turesem) 10 masodpercenkent tudom ezt is nyomni kb.
Fegyvereken ilyen talentek vannak.
Smg
- kepzettseg hasznalata utan 13% sebzesnoveles
- pancelrombolas 19%
- 10mnel lozelebb +13%
Ak
- kepzettsrg hasznalata utan 13% sebzesnoveles
- pancelrombolas 19%
- crit sebzes +27%Igy a build egesz hasznalhato lett. Bar pvpre nagyjabol alkalmatlan, megis 1v1be tegnap tobb rugo is meghalt ( persze en tobbet halok, nem tudok sebezni... )
Tobben is megkerdeztek, hogy ez most a dps kari? ( berohanok a tomegbe, legelol vagyok, agrozom magamra az ellent... )
Dps karimnal erosebbnek erzem ezt a buildet pve-re.
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #18050 üzenetére
Ez akkor a heti cél esténként minimum egy óra DZ meg is lesz szombatra.
Ma reggel 15 perc- két Boss és 2 lila, 2 arany doboz egy MP5, azt majd este megnézem, de csak berohantam az ellenőrzőpontra, mert jönni kellett dolgozni.
HVT-vel meg csinálhatnának valamit, mert a célpontinfók gyűjtögetését meguntam és csak szemetet ad, egyedül a Predator térdvédőt, meg egy teljes Lone star szettet hagytam meg. -
válasz
Raulblanco07 #18058 üzenetére
dehogy duplázódik... amit a set leírása ír az az, hogy 10 golyó után a sebzésed 100%a tickel. amit pedig valójában csinál, hogy 10 golyó után a sebzéseid ÁTLAGA tickel kb. másodpercenként (8-10 mp hosszan), és nem refreshel a dot, amíg le nem jár. azaz van rajta egy 60rpmes fegyvernel megfelelő sebzés. 7-900 rpmes fegyverekkel játsszunk többségében, ezeknél ez sub10% sebzés növekedés - ennél vannak jobb set bónuszok is. ha viszont van egy sub200rpmes fegyvered, ott már ez elég jó kis bónusz lehet - csak éppen nem sok olyan mob van, ami ilyenből kibír 10+ (fej)lövést.
tl;dr: pve-re van ennél azért jobb is.
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #18058 üzenetére
Akkor már végképp nem értem, hogy másoknak hogy jön össze a pl. 200+k dps/200+k toughness/15-20+k képzettség...
-
.LnB
titán
válasz
Raulblanco07 #17082 üzenetére
Ez igaz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #17032 üzenetére
Kicsit érdekesebb lesz, egyedül nem lehet majd megcsinálni, 2 ember kell hozzá. Ez mondjuk a végén mert eddig a jobb oldalt nem kellett kitakarítani,
Bár az is igaz, ha kidobsz nekik egy csontot időben előre (pl heal láda az APC mögé jóval) akkor inkább azt lövik, semmint téged.
-
válasz
Raulblanco07 #17028 üzenetére
"that applies to all type of interactions." szóval nem lehet majd extractra sem felrakni, ha közben lőnek. olyan lesz, mint a rogue timer, ha lőnek, nem tickel.
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #17028 üzenetére
Hát csak nem rontanak el ennyire magától érthetődő dolgokat...
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #17017 üzenetére
Ha már egyszer bent vagy egy Bracketben, akkor ott is maradsz. Rumpl-el sokat jártunk 0-160ba az ottani ilyen 4-es sentry-s 204-es augos manhuntosokat öldösni, akik biztosra menve visszamentek a gyengéket öldösni.
Egész addig 0-160-ban maradsz, amíg ki nem mész dz-n kívülre és vissza nem jössz. Az inventory-d és stashed mellett...vagyis hát tulképp az is a stashed, az Extracted tabot is nézi a játék.
Többször volt olyan velem is, hogy bent voltunk 0-160, kimenekitettem cuccokat (köztük volt mondjuk ugye 160-as fegyver vagy pisztoly) és amikor kimentem hogy fast travellel feljebb menjek, vissza már a 161+-ba rakott, mert közben a táskámban lett 163-as cucc, amit már beleszámolt. De amíg bent voltam, addig nem tett át. Ilynkor el kellett mennem safe room, kivenni, deconstruct és lehetett menni vissza
-
Warzoz
senior tag
válasz
Raulblanco07 #17017 üzenetére
Szerintem ki kell menned. Ha vissza akarsz menni nagyobb vagy kisebb GS-sel akkor fog átrakni másikba. Nem hiszem, hogy áttene rögtön a gs változáskor.
Esetleg még relognál talán átrak.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #17010 üzenetére
Ha supply ládából esik egy jobb cucc, amivel 161 fölé kerülsz ha felveszed, akkor nem rak át.
-
válasz
Mar megvalaszoltak. Mindent nez.
-
RazoR
veterán
válasz
Ami használatban, vagy a hátizsákban, vagy a stash-ben van azt beszámolja! Az egyetlen megoldás, ha van egy alt karakter és annál van az a cucc amin múlik a szint.
-
válasz
Raulblanco07 #17006 üzenetére
Tegnap 4 fos banda ( pom klan) kovetett bennunket ( LNB, EMS, Gabrepotter) es egyszercsak repult a sticky hatba... Fiuknal ulti csattan, megfordulunk, 3 fekszik, 1 tiplizik. Szaladtunk utanna. Pont sikerult hatbaloni m1aval, befekudt a kocsi moge. Odaerven latjuk, hullaja sehol... Nem tomm mi lehetett, de fuck...
En ettol a hatba vagyok ki. Demmer legalabb odaszol: he ly man! Stop! Es 1 meterrol arconlovi. De szembe. Nem hatba...
-
Madoc
veterán
válasz
Raulblanco07 #17006 üzenetére
Ráadásul mint ahogy a linkelt oldalon is látszik a tag xbox-on nyomja,ahol ugye tudtunkkal nincs csalás.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #16925 üzenetére
De ugye te is érzed az ellentmondást abban amit leírsz?
Egyrészt te szeretnél PvP-t játszani, de mások meg nem.
Nem jobb lenne neked is olyan szerverre kerülni, ahol rajtad kívül még 23 játékos akar PvP-zni???
Én ha nem szeretnék, akkor nekem teljesen megfelel a PvE, és NEM akarok olyan szerveren játszani, ahol állandóan lelőnek hátulról, na jó az állandó erős, mert amikor falkában vagyunk, akkor egy játékos viszonylag ritkán köt belénk. Ez nem bátorságról szól, mert az esélytelenséggel szemben nekimenni valakinek az nem bátorság, hanem hülyeség. Amikor azt tapasztalom, hogy 1 hitel (azaz pl lag, vagy tényleges csipa 1 hit miatt fekszek, akkor minek menjek 1v4-be? Azért, hogy amikor 10x-re is lelőttök akkor elismerően csettintsetek, hogy na még egy hülyét kifogtatok? Kösz nem, nekem nem ér ennyit ez a fajta "elismerés". Biztos, van aki ennyire csökönyös...Szerintem mindenkinek jobb lenne, ha olyanokkal játszhatna, akik ugyanazt akarják játszani mint te.
Utána már lőhetnétek egymást seggbe, tudhatod, hogy az akit lelőttél, az nem fog kilépni, hanem utánad fog menni. Neked is meglenne az amit akarsz, és én is jól el lennék zárva tőletek
Így meg ti is "sírtok" (csak idézőjelben, nektek is fáj, hogy ritkán akadtok össze valóban PvP-zni akaró játékossal), hogy fosik a másik, nem, nem biztos, hogy fosik, lehet csak nem azt akarja játszani mint te, mert csak. Nem kell megmagyaráznia (vagy megmagyaráznom), hogy miért nem megy(ek) utánad, és lő(vök) amíg tart az XP meg a pénz.
Jelen pillanatban neked kedvez a játék, mert azt csinálhatod többnyire ami neked tetszik, én meg mondjuk amikor csak lövöldözni akarok, akkor marad a PvE, vagy megyek DZ-be és felbosszant 1-2 hülye.Vagy járogatom az utcákat, mert mindenki farmol, és még mob sincs sehol, és azért a néhány nehezen összeszedett cuccér is lelőnek.
Ott éreztem meg ennek a hiábavalóságát, amikor lelőttünk egy szerencsétlent, és 3 lila cucc esett ki belőle, akkor, amikor már lassan a sárgából sem visz ki mindent az ember.
Az XP meg pénz, hagyjuk, egy csapat mobból több esik néha mint egy playerből, és akkor még ki tudja, hogy nem-e nyírnak ki a rugóság miatt. Tegyük fel van 3.000.000 DZ credited, ebből jó esetben veszel hetente egy BP-et (280k), de azért még bőszen megy a gyilok, mert akkor már legyen 5 milla, majd 10, majd 50... stb.stb.Ja és mondom ezt az egészet úgy, hogy 91es szinten vagyok (azaz viszonylag sok időt töltöttem a DZ-ben), kb 93-as vagy max 94-es lehetnék szerintem, ha nem bukok XP-t, vagy ki tudja, kb talán 100-150x haltam, ebből 20x mobok miatt. óvatos duhaj vagyok, gyűjtögető-halász-vadász életmódot szoktam folytatni, mindent összeszedek aminek értelme van (Schwat a tanúm erre
)
-
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #16887 üzenetére
Ha szerencséd van Ezzel elmondtad a DZ lényegét.
-
macy
addikt
válasz
Raulblanco07 #16785 üzenetére
Bakker, tényleg, elfelejtkeztem a police backpackről
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #16785 üzenetére
Köszönöm a választ én is így gondoltam.
Miután tegnap esett a Midas (ami elvileg hasonlít rá) kipróbáltam és én általában a DZ 6-ban gyűjtögetek és az AUG-hoz képest kellett három tár szemtől szembe egy Bosshoz, míg az Aug esetén elég volt másfél. Akkor marad a Striker/Sentry szett gyűjtés ( most három van).Szezon passal hogyan álltok én még kivárok a vásárlással, csak az alapjátékot vettem meg.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #16779 üzenetére
Meglehet. nem emlkszem mikor voltam utoljára napi missionben. De ha esetleg valemelyikőtök megy Hard-ba, akkor írjatok rám, a kis karival beugranék azokra, amiket még nem csináltam előtte, hogy jöjjön az xp
Igazából normálban is elég lenne, de oda meg végképp nem jár senki
-
arnikusz
veterán
válasz
Raulblanco07 #16782 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Az első hszm- a topikban, de régóta olvasom.
Eddig egyedül játszottam.
Most 189 óránál járok DZ 63 szint. 152, 82, 21 az átlagos jellemzőim.
Tegnap esett egy Midas GS182, de Aug A3P és Klasszikus MA1 mindkettő GS182 van használatban.
A dz-BEN EDDIG 191-es Nomád, Striker, Taktikus kesztyű, Nomád páncél és Hátizsák esett.
A gs szint max 196.Egy kérdés a bázis vendorban érdemes-e megvenni a Police T821-et aminek alacsonyabb a tűzgyorsasága mint a most használt Aug-nak.
Köszönöm.
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #16777 üzenetére
Az a baj, hogy ha random emberekkel menne, akkor 10-ből 9 csapat ha meglátja, hogy 100 alatti a GS-e, akkor kirakja és vár egy magasabb emberre. Mire talál egy csapatot / vagy barátokkal megy és lassabban mennek végig, addigra simán 3-4-5 bosst megölhet dz1-2-ben, ami 3-4-5 loot, míg challengeből 1 esik sárga.
-
válasz
Raulblanco07 #16767 üzenetére
Aha! Ezt este kiprobalom
-
Brownage
tag
válasz
Raulblanco07 #16749 üzenetére
-
válasz
Raulblanco07 #16761 üzenetére
Vagom hogy bugos. De az hogy van, hogy tegnap 2 jatekos is elfekudt, majd felkelt...
3+3 nagyon jo pve-re. Viszont imadom a striker szettem, igy marad a dps karin.
-
válasz
Raulblanco07 #16757 üzenetére
Majd nerfelik...
En pvpre maradok a striker + shoti kombonal.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Raulblanco07 #16335 üzenetére
Köszönöm az infót!
Akkor ez nekem nagyon jó, mivel crit esetében van 3k sebzés különbség, azaz 466k helyett 463k (0,7%) de ezt bőven kárpótolja a +18% páncélrombolás. Amúgy is ezek a fegyverek nehezebben küzdenek meg a páncéllal, az életerőt már könnyebben szedik. most őszintén ez egy olyan PvP játék, ahol gyakorlatilag akkora különbségek vannak gear és gear között, hogy nem ezen fog múlni, hogy ha valaki le akar lőni, akkor lelő-e vagy sem.Nincs a játékos feje felett egy szám, hogy lássam érdemes-e kikezdeni vele, vagy akár velem....
-
birorichard
őstag
válasz
Raulblanco07 #16255 üzenetére
Köszi! Akkor látok mindent, max nem tudom megvenni.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Raulblanco07 #16127 üzenetére
A fő missziók adnak elég pontot, hogy a szükséges skillek meglegyenek, és második karinak gyorsabb, ha előbb 30 lesz, mert jó esetben ott figyel a gear a stashban, és a hiányzó pontokat gyorsabban össze lehet így szedni. Természetesen csak fullos wingekkel van kész egy 30-as karakter, de ha az a kérdés, hogy második karival hogy a leggyorsabb, akkor fő és side mission-öket érdemesebb, úgy gyorsabb.
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Raulblanco07 #16122 üzenetére
Izé... Ha gyorsan akar fejlődni akkor pont a side mission-ök kellenek, mert több XP-t adnak... Persze kell Encounter is, de az ráér a végén...
-
RazoR
veterán
válasz
Raulblanco07 #16085 üzenetére
A pakhan nem egy AK?
Másnak is deltát dob? -
bunfi
őstag
válasz
Raulblanco07 #15322 üzenetére
Várom a 3 oldalas nyelvtani elemzést, melynek során bizonyítod, hogy az általam begépelt mondatok irodalmi értéke ugyan alacsony, de panaszkodást tartalmaznak.
-
ada19
senior tag
válasz
Raulblanco07 #15035 üzenetére
A Sentry 4-es bónusz csak a rád vonatkozik vagy egész csapatra?
-
sith7
félisten
válasz
Raulblanco07 #15035 üzenetére
tudom
... de ő csapásmérő + taktikus 3-3 - as megoldást mondta, hogy ott jó a fejlövés bónusz
-
válasz
Raulblanco07 #15023 üzenetére
nekem az ilyen dumákat már az oviban sem hitték el.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Raulblanco07 #14844 üzenetére
Nem, külön account kell hozzá, teljesen más rendszer.
Amúgy konzolon valamit csinálhatnának már a játékkal, konkrétan nem lehet megcsinálni a challenge incursiont.
(#14846) -=Jam=-
Sokkal szerintem. 210+ -os szettek mindenkin, 200+ ezres DPS, külön healer, összebeszélés stb, de akármennyi életünk is lehet, shotisoknak egy lövés és kampec nekünk.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07 #14837 üzenetére
Oké, és hol a csalásszűrő ? Mert lassan ott tart a dolog hogy nincs dz szerver csaló nélkül.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #14759 üzenetére
A páncél az jelenleg bugos, mert csökkenti a bekapott sebzést. Úgyhogy ameddig ez nincs javítva, valóban az a legütősebb felállás szerintem is, hogy Reckless páncél + savage kesztyű + 4 sentry.
-
válasz
Raulblanco07 #14715 üzenetére
1 csapatban eleg 1 jelolos.
Itt is bugos a soco? Tehat socoval eleg 1 golyo a jeloleshez? Kiprobalna valaki?
sith7 : hetvegen vagy 30 lexingtont nyomtam. Csapatban, egyedul, mindenhogy. Zold nem esett.
-
.LnB
titán
válasz
Raulblanco07 #14715 üzenetére
"Nálam a striker jó ha negyedig feltöltött, az felett alig láttam, ami kb 25%."
Akkor kellene egy pontosabb fegyver, vagy urald a recoil-t. Nem tudom mivel lősz, hogy csak addig töltődik, de egy sima MP5-tel simán fel lehet stackelni azt.
-
[hun] warhea
tag
válasz
Raulblanco07 #14532 üzenetére
oh. no sebaj, majd kidobja nekem is. van mas nevesitett amit meg el lehet csipni amugy?
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Raulblanco07 #14468 üzenetére
Nocsak,és dz-be jársz-e materialt gyűjteni ,és talán pc-n ? A jelenlegi helyzetben több jön össze a mission-ök alatt mint dz-ből a kialakult csaló helyzet miatt.
-
Htibimor
senior tag
válasz
Raulblanco07 #14462 üzenetére
Úgy gondolom, hogy valahol neked is igazad van. Viszont az elmúlt 2 hétben semmi számomra használhatót nem dobott a 300 kivitt item-ből. Tehát azért lenne mit változtatni rajta. Sokat Diablo-ztam, de még az is jobb volt sokkal. Nem érzem a siker élményt. Én sokkal több Boss-t tennék bele, esetleg raid jelleggel csak csoportban. Ezzel is rákényszerítve, hogy ne egymást öljék. Illetve a supply drop-ok is lilát dobnak, ez kicsit kevés.
-
Hunner
senior tag
válasz
Raulblanco07 #14462 üzenetére
Gondolom lelkesen gyűjtöd a materialokat ha ilyen nagy szakértő vagy, csak craftolni nem szoktál belőle. Lehet hogy 2,5x annyi cuccot szerzel ha szétszeded ami jön, de 4x annyiba kerül craftolni heló.
No offense, csak ez az egyetlen téma amit végletekig lerágtunk már, és mindenki tudja, hogy sokkal szarabb lett a craft rendszer mint volt, a megemelt dropok ellenére is.
(#14466) vegitossj7: Kiegyezünk 3,5-ben?
-
válasz
Raulblanco07 #13380 üzenetére
Ennyi erővel megemlíthetted volna akár trade-et is, mert azzal effektíve továbbra is kijátszható még ha mérsékeltebben is...
Azzal, hogy mindössze heti 1x szerezhetsz 240-es itemet nyilvánvaló, hogy az volt a céljuk, hogy lassítsák a játékosok fejlődését, csak hát a megvalósítás a startvonalnál elbukott azaz eleve account szintűnek kellett volna lennie a limitnek és eleve nem lett volna szabad a trade-et engedélyezni ezeknél az itemeknél. A gond az, hogy a fejlesztők lépten-nyomon arról tesznek tanúbizonyságot, hogy az új feature-ök/módosítások bevezetése ilyen bekiabálóverseny jelleggel zajlanak azaz ész nélkül raknak be dolgokat anélkül, hogy rendesen átgondolnák a potenciális hatást. Ilyen volt pl. osszuk a DZ-t két részre (161 gear score alattiak meg felettiek), csak éppen elfelejtették, hogy a régi rendszerben a teljesen alap ilvl 30 felszerelés az már 163 gs azaz simán összerak olyanokkal akik hülyére farmolták a Falcon Lostot és dugig vannak 214-es és 240-es felszereléssel és jó eséllyel ezek előtt már a DZ-t is hülyére farmolták így már előtte is tele voltak ilvl 31-32-es cuccokkal és ezek között szinte ég és föld a különbség.
Egyébként az, hogy 4 karakterrel szerzett 8 itemet vagy mindössze eggyel az nagyon is szűrhető mert elfelejtkezel arról az apró tényről, hogy minden karakter egyedi a rendszer szemszögéből így megfelelő logolással könnyen elkülöníthető az aki több karaktert használt 1 accounton szabályosa, attól aki 1 karakterrel trükközött. Ne feledd, hogy a jelenlegi rendszerben nem csak azt figyeli a rendszer, hogy mit vettél fel, hanem, hogy éppen ki volt ott, mivel ugye ez kell a tradeléshez is azaz gyakorlatilag perceken (adatbázis méretétől és a rendszerük gyorsaságától függően) belül szétlehetne válogatni azokat akik kijátszották a rendszert azoktól akik szabályosan játszottak. -
-=Jam=-
őstag
válasz
Raulblanco07 #12830 üzenetére
brutal+deadly+armor dmg?
Hát az a tökéletes kombó, ha nem healer vagy skill mágus akarsz lenni
-
kovsol
titán
válasz
Raulblanco07 #12817 üzenetére
Az elitekre +% sebzés azt nem mutatja a dps nél gondolom. Viszont a lila és sárga mobokra hat az is, szóval végülis folyton nagyobbat sebez az ember. Jól gondolom? Fegyveren is van ilyen, hogy +1x% elit és neves mobokra.
-
raven84
senior tag
válasz
Raulblanco07 #12814 üzenetére
És a Pakhanja modok nélkül miért 200k+ ?
-
marilllyo
veterán
válasz
Raulblanco07 #12814 üzenetére
Egy fegyver "alap" sebzését mivel lehet turbózni? Most nem a crit értékekre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest