- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kopasz112
csendes újonc
válasz
Anonymus23 #19135 üzenetére
A jegyem mégy nyitott, legalább is azt mutatja a rendszer......tegnapi dátummal ugyan mutat egy frissítést, de fogalmam sincs, hogy az mit takarhat.... én nem nyúltam hozzá 9-e óta, válasz pedig tőlük nem érkezett. Mindenképpen zaklatni akarom őket tovább, mert nem csaltam és nem szeretném ha egy hibás elbírálás miatt elvennék ezt az egyszeri figyelmeztetési lehetőséget.
-
VGNGR
senior tag
válasz
Anonymus23 #19081 üzenetére
Én az alapjátékot a gamesplaneten vettem, ahogy nézem a SP is ott a legolcsóbb, sőt ebből az árból még lehet 5 %-ot faragni a forUNCUT tagsággal.
-
válasz
Anonymus23 #19071 üzenetére
*Warning: in case a product is already discounted, only the most important discount % will be applied
Szóval nem kapsz rá még 20%-ot
Amúgy rögtön a fiókodhoz kapcsolja, ha a ajándékba akarsz, akkor inkább gamesplanet UK.
-
LÁZ
addikt
válasz
igényelsz egy 20%-os kupont, amit elküldenek email-ben, és arra használod fel, amire akarod
, vásárláskor úgy is mutatja, mennyi lenne a végösszeg
-
válasz
Anonymus23 #19070 üzenetére
Adj fel egy hirdetést itt aprón, hogy mennyiért vennél és hátha jelentkezik rá valaki
-
duvi
nagyúr
válasz
Jelenleg nincs ennél jobb ár a piacon, ha hivatalos forrásból szereznéd be (kulcsboltok biztos olcsóbbak, de azt kihagynám).
-
arnikusz
veterán
válasz
Este megvizsgálom az uplayen, hátha rá tudom venni öcsémet meg a családtagokat vegyék meg névnapra.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Mondjuk elvileg még erre is lehet a -20%-ot érvényesíteni, mondjuk kérdés, hogy honnan számolja a -20%-ot (az eredeti árból, vagy a más csökkentett árból):
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #19068 üzenetére
Az első az Underground lesz ha jól emlékszem és tényleg csak vertikálisan lefelé megyünk, ha megvesszük.
De előfordulhat a térképbővülés, ami az eddigi munkamenetükre alapozva annyira nem várható.
Én megvárom az első benyomásokat és júliusban szerzem csak be.
Voltak akik árulták ilyen áron láttam más oldalon, de amilyen a szerencsém mire odaértem elvitték. -
válasz
Anonymus23 #19063 üzenetére
Ott rontották el, hogy a PvP rész (endgame, DZ, mindegy hogy hívjuk) igazából nem PvP, hanem PvEvP. Külön kellett volna választani az NPC farmolást és a szomszéd rugó leölését és senkinek sem lenne problémája a DZ-vel. Utóbbihoz persze kellenének PvP játékmódok is, de olyan sajnos sosem volt a Divisionben (a szintméregetésen kívül)...
Az unalmas NPC farmolást is fel lehetett volna dobni brutál erős/taktikus NPCkkel, amiket mondjuk a 24 player együttműködve tud csak leölni. Kurva sok ötletem lenne, de hát nem én vagyok fejlesztő
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #19045 üzenetére
Vagy a lootot kidobja checkpointon es kimegy, ha visszajon akkor ott fogja varni.
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #18987 üzenetére
Basszus vagy x5 próbáltam rárakni a térdvédőre a +1 tárhelyet, hogy 2 legyen, de nem adta be. Biztosan lehet +2-re bővíteni, ha már van rajta 1 tárhely? vagy majd a 10.-re talán beadja és próbálkozzak tovább?
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18995 üzenetére
Tegnap egy másik magyar sráccal és brown haverjával, rumple-el kb 10 percig nyomtuk a chekpoint előtt 3 vs 4-ben, már csak szórakoztunk szóval nem menekültünk, ők 3 tank + 1 dps-ben voltak, nem tudtak minket lelőni, viszont mi 2 taktikus + 1 dps-el is nehezen lőttük őket le, de azért szép lassan egyet-egyet elkaptunk.
végül meghaltunk, mert mindenkinek kifogyott a lőszer.utána már csak a magyar sráccal, 4 vs 2-ben is toltuk így 5-10 percig, szépen 1-1-et elkaptunk mindig, ők a tankos buildek miatt nem tudtak eleget sebezni, aztán végül a másik srác meghalt, utána 4 vs 1-ben én is hamar.
1.2 óta sokkal hosszabb a pvp, gyakran van olyan hogy percekig tart egy 4 vs 4 csata, 1.1 óta csökkent a sebzés (crit cap, sentry pl) viszont a gearek a sok 240-es miatt kiegyenlítődtek, az emelt armor cap miatt pedig a játékosokat nehezebb lelőni.
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #18995 üzenetére
Nekem meg mindég dobálja a jó cuccokat. Igaz ritkábban mit 1.2 után az első pár napban de azért még találok olyat ami jobb mint a jelenlegi. Elsősorban splidroppból. De már olyan kicsik a külömbségeg hogy felesleges miatta küzdenem. Nem tartom valószinűnek hogy a jelenlegi szettekből össze lehet hozni jobbat mint 280k DPS (a jelenlegi fegyveremmelal ami nem a legjobb)320k Szívóság és 17k elektronika.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #18990 üzenetére
A benzinkútnál tényleg nincs lángszórós.
A kékek+ egy sárga lángszórós akkor jön az én megfigyelésem alapján amikor a Boss leölve és még nem tölti újra a rendszer.
Szintén tapasztalat, hogy jól gyilkolják egy mást a lilák és az adott Bossnál lévő sárgák és jön az olyan magányos farkas ( míg nem talál játékos társat akivel tud koperálni) és learatja a cuccokat.A sportboltnál most a patch után az átellenben lévő kimentési pontnál lévő sárga fegyencek szívesen lövöldöznek, át a játékosra, de ez igaz viszont is ha a másik helyen vagy.
Este meglátom mit szeretnének a csapattársak, de ha tudok megyek 1-2 be.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18990 üzenetére
A gas stationnél nincs lángszóros, ahogy mész le a térkép alja felé, legalsó kereszteződés, balra egy checkpoint az utca végén, jobbra a zsákutca boss szemben vele az autók.
Na, ebben a 4-es kereszteződésben szokott lenni egy lila cleaner group, köztünk gyakran egy sárga lángszóróssal, követhettek valakit egészen a gas stationig.1-2 napja mi is használtuk ezt a mobokat behívjuk segítségnek taktikát. Manhunt alatt üldöztek minket, DZ4 jobb szélén a cleanereken keresztül futottunk végig, mobok nem vettek észre, a kijáratnál belelőttünk az egyikbe, szóval azonnal mind utánunk, utca végén megálltunk, 4 játékos mögöttünk, 2 nagy lángszóros és a többi kis vacak mob mögöttük. 4 srác elég keményen meg lett rakva ott, igazából csak azt kellett eldönteniük hogy ki jön felénk meghalni, ki megy vissza a mobokhoz meghalni
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #18987 üzenetére
akkor rágyúrok a szerencsejátékra
és megnézem amit linkeltél...
mindkettőtöknek köszi! -
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #18983 üzenetére
Szerintem ment Sithre a csíterjelentés
Kikérem magamnak !
Miután visszajöttem, láttam futsz felém a 2 rugóval, megijedtem, és véletlenül megnyomtam a 2 -est, aztán az ALT + 2 -est, és aztán 4x a bal egérgombot ... többre nem emlékszem, Tisztelt bíróság.
Tegnap feleségem meglátta
-
PETEE78
senior tag
válasz
Anonymus23 #18833 üzenetére
Köszi! Ha vissza akarok váltani hogy egy csapaton kívüli is lássa, akkor mit kell beírni?
Remélem egyszer majd működni fog, bár semmi ötletem nincs hogy lehet helyrehozni.
-
válasz
Anonymus23 #18777 üzenetére
Nem feltétlen inkorrekt mivel az ártatlanság vélelme bukik azzal, hogy sokat játszol vele és akkor azért még az óvatosabban beállított cheat is nyilvánvaló kell, hogy legyen (pl sose lő mellé és kimagasló dps-e van) te pedig ugye meg nem jelented (hiszen a "barátaira" amúgy is kevésbé gyanakodik az ember és sokkal kisebb eséllyel jelenti őket mint egy randomot).
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #18771 üzenetére
Szürrealisztánban ez ugyanúgy megállja a helyét, mint az, hogy kiadták a játékot - ígéreteik ellenére - anticheat nélkül. Kicsit a ló egyik oldaláról a másikra, inkonzekvens.
(#18773) Raulblanco07 Én már cifrábbat is hallottam, de ugye ez olyan, hogy ki bizonyítja pro és kontra. Volt egy reddit topic a usable/forbidden "glitchekről" vagyis inkább játékmechanikákról. A Police backpack nincs és nem volt rajta.
Egyéb: 1.3-ban növelik a stash méretét 40-ről 45-re
-
válasz
Anonymus23 #18763 üzenetére
Pedig úgy emlékszem, hogy valamelyik korábbi state of the game adásban említették, hogy téged is elkezdenek figyelni ha a barátlistádon cheaterek vannak és ha sokat játszotok együtt akkor téged is bannolhatnak.
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #18763 üzenetére
Mondjam a rossz hírt? De.
-
válasz
Anonymus23 #18726 üzenetére
Március végén vettem meg csak az alap játékot, mert rávártam jó 2 hetet a megjelenés után, hogy milyen vélemények lesznek. Eddig kb. 320 órám van benne, szóval már a pénzemnél vagyok
, de jelen állás szerint nem feltétlen érzek ingerenciát a prémium megvételére, de majd az itteni vélemények után döntök.
Nekem alapvetően a Battlefiled széria jön be, az elmúlt évek során több ezer órát toltam bele, csak a BF4-ben van majd 1800[link], és ugye ősszel itt a BF1, akkor muszáj lesz visszamenni, ha esik, ha fúj.
Kérdés továbbá, ha jönnek sorba a DLC-k, mi lesz azokkal akiknek csak az alapjáték marad? Konkrétan, hogy alakul majd a DZ, lesz egy harmadik vari is, ahová csak a prémiumosok járhatnak? Abból indulok ki, hogy a DLC-kel vélhetőleg tovább lehet majd fejlődni a mostani szinteknél, és jó eséllyel az így túltápoltakatmár nem engedik rá a csóró, mezei alapjátékosokra, vagy ki tudja.
-
kovimester
aktív tag
válasz
Szia.
Mivel az Underground dlc jun 27 jönn és 1 hónap xbox exlusive lesz igy kilehet majd tapasztalni.
Mert azert 15 erkoért kapsz egy ilyen sites skyt vagy faszkon chölendzset akkornem éri meg meg venni.De majd meglátjuk.
-
Brownage
tag
válasz
Nekem az előző "új" Tomb Raider nagyon tetszett. Gondolkodtam ezen a mostani idein vagy tavaly dec jelent meg? Nem, talán most januárban. Mindegy. Division mellett nekem sincs kedvem mással játszani. Overwatch volt még esélyes, de mivel azzal bétáztam 2 hónapot, az nálam már pont lecsengett, mire jött a Division, már előtte se nagyon játszogattam vele, úgyhogy egyelőre azt se vettem meg.
Én sima normalt vettem Divisionből. Mivel a Diablo rift rendszere nagyon tetszik és a Divisionben a föld alatti pályák az abszolút kedvenceim hangulatilag, így 100+ óra játék után én megvettem az SP-t. Várom nagyon.
De elvileg nem muszáj SP-t venni. Külön is vásárolható lesz a DLC ha jól tudom. Xbox-os már van is fent valahol jun végi megjelenéssel, mi meg majd juli végén kapjuk meg. Szóval lehet majd 3-4 ezerért egyesével is venni. Így ha az ember az első után nem érzi azt, hogy a többi is érdekli, akkor nem veszi meg.
Mondjuk az első az pve-ben lesz erős, remélem nem rontják el. A 2. viszont eléggé pvp-re lesz kihegyezve, úgyhogy már azt is nagyon várom. Nem is tudom melyiket várom jobban
A 3.-at nem annyira várom, mert egyelőre arról még nem sok infó van. Csak hogy valami defense akármi, de az nem túl sok infó így önmagában.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #18722 üzenetére
Teljesen igazad van. mivel egy szerveren max X ember lehet, mondjuk nem tudom 16? 20? itt nem látsz különbséget aközött, hogy ezren vagy 100ezren játszanak egy játékkal, hisz tök mindegy, hogy egyszerre 100 vagy 1000 DZ insta van. Ugyanúgy, mint Diabloban se lényeg, hogy egyszerre 500 vagy 5000 játék fut, úgyis csak 4-en játszotok együtt a 3 barátoddal.
Ez nem WoW, hogy üres legyen Orgrimmar meg minden terület és ne legyen bent AH-ban semmi, stb.
De legalább egy jó pont a sírnivágyóknak, hogy szarszemétubisoft. Aztán meg csodálkozik az ember, hogy fogynak az emberek a uplay barilistájáról, mert TS-en is ugyanez a sírás megy folyamatosan, aztán nincs kivel játszani, ami által még szarabb lesz a játék és még szarabb, szemetebb az ubi
Ördögi kör ez
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #18718 üzenetére
Mi tegnap úgy farmoltunk, hogy 1-2 sárga loottal mentünk extractolni. Csak most épp sikeres volt a védés. Lent midtown-nál ment public chatbe a "O I got a green sealed cache". "Nice me too. Lets go extract quickly!"
Jött is egy 4 fős csapat utánunk, hogy leverjenek. Meghaltak, elvettük a lootot és hívtunk újabb helikoptert
Mondjuk megelőztük a bajt, mert ahogy készülődtek, hogy turretet pakoltak le, már támadtunk is, úgyhogy mi lettünk rogue-ok. Visszajöttek, hogy megint próbálkozzanak. Meghaltak megint. Mondtam is nekik, hogy "don't come back again without loot. We stay here, bring more loot". Mérgesek voltak nagyon
(nálunk tényleg volt egy zöld cache, amit el is ejtettek)
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18711 üzenetére
Instance miatt teljesen mindegy is hogy 1000 játszik vagy 1 millió, úgyis csak pár van egy DZ-ben, ha nem tetszik váltasz szervert és lesz más.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18632 üzenetére
+1
139 ember van a barátlistámon tök feleslegesen, ebből szerintem kb 25-30 aki aktív! uplayen van olyan lehetőség, hogy megnézzem melyik ismerős mikor volt utoljára aktív? aki régen azt törölném.Raul: felvettelek én is ha nem gond
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Még tegnap ígértem de elfelejtettem, uplay nevem Raulblanco07, vegyél fel, aztán majd hétvégén mehet ilyen troll/fun dz pvp, hétköznap jobban leszűkül estére a pvp, és akkor sokan vannak, így gyakori hogy olyankor tele csapatban vagyok, hétvégén délután többnyire összevissza csapat szokott lenni és gyakran üresedik meg hely.
-
sith7
félisten
válasz
+1
Annyit még hozzátennék, hogy van pár ember, - nem sok hálisten - , aki elfelejtette már, hogy ő is volt kezdő , neki is volt olyan időszaka, amikor egy sárga cucctól már lefosta a bokáját örömében, és most is vannak még ilyen emberek, de persze velük kínlódni már nem buli, mert ott neki már semmilyen upgrade nem tud esni.
Sose felejtem el, amikor lvl 30 lettem , full lila cuccokban büszkén feszítettem 55k dps -sel ... aztán az "öreg" fiúk csapata elvitt 1-2 küldetésre, és akkor döbbentem rá, hogy mennyire nokedli a gear -em
Azokban a napokban mást nem csináltak, csak lőttek, meg élesztettek ... engem
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #18630 üzenetére
Biztos, hogy a lista fele már inaktív és nem játszik. Bár szerintem annak az excel listának nem sok értelme van. Mindig elavul. Aki ma még x szintű, 1 hét múlva lehet beleveti magát a dz5/6-ba. Vagy aztán később mégis megint altozna. Vagy két hét múlva abbahagyja a játékot megint. Nem frissül rendszeresen. Állandóan megkérdezni 100+ embert, hogy te, aktuális még az infó, szoktál még játszani? Így pedig lutri bárkit felvenni onnan friendlistre, mert lehet már rég nem is játszik.
Az új embereknek szerintem a leghasznosabb a discordra irányítás. Ott a chaten aktív emberek vannak, legalábbis közülük általában játszanak még a játékkal, ott tud csapatot keresni. Vagy egy keresére tud válaszolni, máris tud barátokat/ismerősöket keresni. Egy 200 fős listából randomra hogy választasz ki ismeretlenül 10 embert, hogy vajon játszik-e, úgy játszik-e ahogy te, oda megy-e ahova te szeretnél, stb. Egy excel tábla úgyse mond ehhez elég infót.
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #18619 üzenetére
téves.
-
Garsza
veterán
válasz
Anonymus23 #18611 üzenetére
Őrá gondolsz?
Ment a report az ubinak. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18611 üzenetére
Mióta nem láttam már rendes cheatert, még 1.2 előtt, vagy 3 hete.
A hétvégén volt egy olyan akit többször lelőttünk és az egyik után térden is kb olyan tempóban haladt mint amikor futsz rendesen, csak akadozva, többször megállt, elindult, így utolértük leütni, ezen kívül semmi.Persze azt nem látod amikor ésszel csalnak, számodra max sejthetően, de nem láthatóan.
Pl a falon átlátás, nem lesz tőle erősebb, de elég jelentős előny hogy pulse nélkül is lát, volt ilyen 4 fős banda akit követtem és falon keresztül én ugye látom mert rugó, de egyszercsak elindultak hirtelen felém ahol megbújtam, nem volt pulse, azt ugye látod ha pulse elért téged, odajöttek ahol rejtőzködtem és kinyírtak.Azt sem látod ha minimális rpm hack van, pl vectort 1050-ről feltolja 1200-re, nem nagy különbség, de pvp-ben azért előny. Vagy aimbot ki-be kapcsolgatás bizonyos esetekre, ha már közelharc van és bekapcsolja, nem nagyon veszed észre a kavarodásban, hogy ki honnan ölt meg, csak azt hogy gyorsan meghaltál.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18607 üzenetére
ok-ok, ez a csík is jött rész lett nálam gyanús, de így akkor más. nem tapasztaltam még, érdekes lehet egy ilyen bug ami miatt valamilyen körülmények között a mob rugó státuszt okozna. vicces lenne ahogy megy egy csapat, és rugók lesznek mert kinyírják hawk eye bosst.
vagy benéztétek és az egyik mob egy álcázott ügynök volt, annyi féle ruha van, minap én is elnéztem és játékosnak néztem a mobot, ott volt velünk vagy 10-15 secig mire észbekaptam hogy ez mob
-
válasz
Anonymus23 #18607 üzenetére
nem nagy tudomány, lelőttetek egy játékost is. előfordul még a legjobb családban is.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18604 üzenetére
Várj, akkor Te kevered. Amikor fehér csíkok vannak, az nem manhunt, az csak sima rugó. Van 1-2-3-4 csík, azaz szint. Ha elkezdesz lőni valakit vagy valami lerakott skilljét, pl a turretjét vagy heal boxát, akkor 19 sec leszel, ha meghal valaki, akkor 1-es szint 90 seccel. Második megöltnél 2-es szint, harmadik 3-as, negyedik 4-es, és minden újabb esetben, nő a visszaszámlás ideje, és ha esetleg 1 seced van hátra, de megölsz még valakit, akkor is visszaugrik magasra és újrakezdi.
Nem is kell megölni valakit hozzá, pl menekülés közben leraksz egy turretet és az meglő valakit, emiatt is ugrik szint és nő a számláló.
Amikor eléred az 5-ös szintet, akkor van manhunt, piros sárga fej felett, 5 csík teljesen körbe. Ez a manhunt, a többi csak rugó státusz. Manhunt 5 percről számol vissza, itt már bármennyit ölhetsz, nem ugrik fel a számláló, csak folyamatosan számol vissza, persze megáll ha lőnek rád játékosok és eltalálnak, de ez az ahol már további büntetés nélkül gyilkolászhatsz, és csak ezt az 5-ös szintet nevezzük manhuntnak.Lásd sniper képe pár hsz-el feljebb, az a manhunt, sárga piros körben 5 csíkkal, ő lelőhet akár 10 játékost még, nem ugrik már feljebb a számláló. Most látva a képet, nálad már nincs piros, akkor piros csak amikor más a manhuntos akkor van a képen, mindegy igazából.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18595 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, csak olyan volt hogy az utolsó 10-15 sec nem számolt vissza hanem azonnal nullára váltott és vége, de azt elvileg javították, manhunt feljebb menjen, persze, biztos bug, vagy azt tudom elképzelni, hogy hatalmas lagg volt és valaki eltalált titeket ami miatt a számláló megállt, de a lagg miatt tovább számolt és később ugrott vissza.
Olyan volt nekem pár napja, hogy valami lagg miatt, nálam megállt mindenki, üldöztem pont egy rugót, csak én tudtam futni tovább nálam, így utolértem, belelőttem 2 tárat a fejébe, aztán 10 sec múlva újraindult, akkor a gyerek ott esett össze 1 utcával arrébb a lövéseimtől ahol nála lagg nélkül épp tartott, és ott keltette fel a haverja. ez nála érdekesen nézhetett ki
-
Local
csendes tag
válasz
Anonymus23 #18589 üzenetére
Ajjaj.
Van mit még tanulnom kel.
Ezért szoktam csapatokban menni, amit meg írtam ott szólóban nyomta ma dolgot és remélem nem sértettem meg senkit.
Ha igen akkor bocsánat érte.
Lehet, hogy ha már talán a ti szintetekhez közelítek meg fog változóivéleményem.
-
Local
csendes tag
válasz
Anonymus23 #18583 üzenetére
Szia !
Rosszfiúk jelzőt fogalmaztam akkor vagy legalább is nem a megfelelő szót használtam. Elnézést kérek, de az ok nélkül ott egyjátékos gyorsan szavasuk meg és nem ám egyedül
, általában 1v3, de 1v4 a jellemző. Szerintetek ez fer ?Egy kicsit mintha a kisebbség szemszögéből látnám a dolgokat mint rugo.
Szemtől szembe, egy az egy ellen nem kóser, de ha több az egy ellen az már fasza !
Erről ennyit.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18583 üzenetére
Mi is segítettünk tegnap pár roguenak, 4 manhuntos DZ 5-6-ban, supply után, kinyírtuk őket, a cuccaikat felküldtük helyettük, hogy ne kelljen ezzel fáradniuk, felküldés közben visszaértek, így segítettünk nekik gyorsutazni a checkpointba ammoért, tök rendes tőlünk.
Aztán vissza DZ 1-2, mert már éjfél körül volt, egy rugó banda manhunt lett, menekült, de megspóroltuk nekik az 5 perc izgalmat gyorsan. Pont checkpoint előtt volt a harc, engem mondjuk leszedtek egy társammal együtt, mert elszórva mentünk, másik kettő csak később ért oda, de rögtön jöttem is ki, addigra a 4 manhuntból kettő elesett, másik kettő pedig pont előttem futott el, sticky alájuk, feküdtek is azonnal.
Kijöttek mégegyszer, rugók lettek, volt ott egy másik banda, azok is rugók lettek, mi 4-en nem, szóval lelőttük mindkét bandát, legyen béke. Utána ment a trashtalk, Brownage bejátszotta nekik az ingame szövegeket amit a játék be szokott mondani, pl "hostile eliminated" stb, illetve a végén még kinyírtunk pár játékost stílusosan, open mic-el ingame be Darth Vader belépőzenéje és hadszóljon, az hatalmas
Persze nap folyamán volt olyan hogy minket lőttek le, meghaltam vagy négyszer játékos ellen, de ez benne van mindig.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18561 üzenetére
Remélem nem gond hogy felhasználtam amit írtál! Javítani fogom a hibákat!
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18551 üzenetére
Ha pvp-zel minden van, xp, dz credit, loot. A rugók mindent dobnak, elég sok zöld cuccot vittem így ki, hogy rugók elejtették mikor meghaltak. A DZ az egyedül játszókat bünteti, mert az ellenfeledet nem kötelezi hogy egyedül játszon. Falcon lost-ra sem mész be egyedül, aztán reklamálsz hogy nem jó a rendszer mert egyedül teljesíthetetlen. Van DZ-re is random matchmaking, ha nincs ismerősöd, még azzal is találhatsz embereket, vagy pensylvania chat, az mindenre jó, csak te legyél a leader.
(Ha másra nem is, arra jó a random 3 matchmaking játékos, hogyha támadnak titeket benyomod az ultit és elszaladsz amíg öket megölik)
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #18551 üzenetére
persze, nyilván. én 1.1 megjelenése előtt óta mondom, hogy milyen baromira jó lenne egy pvp matchmaking, ahol bemenne 8 ember. 4-4 fő. és öldöshetné egymást. megvan az egyenlő esély, nincs az hogy 4v4 átfordul 12 v 4-be, mert érkezik 8 másik játékos rugót ölni, stb.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #18542 üzenetére
A DPS tényleg furcsa korábban volt egy esett AUG viszonylag jó talentekkel és sikerült felhúzni 250-re 200 akkor még stamina mellett ez még 1.2 előtt volt.
Most megvettem a bázison a másik AUG-ot és 179 DPS és 189 keménység mellett jobb és párban simán ment PVP Krieg tegnap este, pedig ott a harmadik hullámos páncélozott mobok kemények+ vannak gyógyítok is.
Amire tényleg vigyázni kell a teljesítmény módok, néha sikerül bezúzni azt is amit nem kéne.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18542 üzenetére
Nyilván a főkarival is pvp-zem, csak most jobban bejön a taktikus második kari a sticky-vel, így azt favorizálom jelenleg. A másik kari is 95 + minden megvéve DZ-ben amit érdemes és annak is van még 1,5m credit.
Ha rugót vadászol, lehetetlen rosszul kijönni, meghalhatsz 10x is, ha 11. próbánál lelövitek mind a 4-et, már akkor nullán vagy, rugót vadászni nagyon megéri. Max rugóként lehet bukni ha meghalsz úgy.Közben elkészült a tank karim, 30-as lett, már csak szett cuccok kellenek rá.
Egyéb, tudja valaki, hogyha 250k-s sticky ugye maxolva van skill power miatt, de erre rárakok még gear modot ami +10% sticky bomb damage-t ad, akkor az 250 felett adja még rá a pluszt, vagy csak 200-ra adna 220-ig, de 250 felett már ez sem erősíti tovább?
Jó buli, gyere nyugodtan. Uplay nevem pontosan nem tudom, majd otthonról megadom.
-
Lefty
addikt
válasz
Anonymus23 #18459 üzenetére
Javitva van tudtommal, ne probaljatok mert csak bukjatok a zsetont.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #18432 üzenetére
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Anonymus23 #18408 üzenetére
Köszi!
Raulblanconak isMondjuk nekem soha nem volt még tele sem a táska sem a lerakat
De lehet összerakok egy másik karaktert akit kifejezetten valamiért építek.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #18402 üzenetére
Rendben
Majd csinálunk "kalibrációs partikat". Beugró egy magyányos csillag item
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #18392 üzenetére
Nem én neveztem el így
[link]
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #18385 üzenetére
A Gear Cheat Sheet folyamatosan frissül, így szerintem azt célszerűbb lenne egy linkkel közzétenni.
-
sith7
félisten
válasz
Köszönjük
-
RazoR
veterán
válasz
Hát ez nagyon durva tényleg!
Szerintem lefordítom, meg kibővítjük egy kicsit és jó is lesz.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18378 üzenetére
Rendben, küldj majd át mindent ami van. Szeretnék egy táblázatba belerakni mindent amit lehet. Egyszerűbb lesz mindenkinek megtalálni így mindent amit keres, mint visszaolvasgatni, meg keresni egy linket a fórumon, vagy a netet böngészni érte szerintem.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18373 üzenetére
Igazából csak idő kérdése, sajnos mostanában nem sok van. MIvel én sem vagyok pro és sok dolog kérdőjeles még mindig a játékban így segítség mindenképpen kelleni fog!
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #18373 üzenetére
Erre gondolsz?
-
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #18305 üzenetére
Én 260K DPS mellett 315K toughnessel nagyon kényelmesen elvagyok a játék minden részén.
Annyi, hogy a DZ soloban már nem játszik, de az eddig sem arról szólt. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18305 üzenetére
a 220 is elég alacsony adat, ott érthető hogy oneshotolnak.
szerintem érezhető a különbség, a snipereknél jobban, de a shotisoknál is szerintem.
pl fent ablakból lövünk, szélére felmászik a shotis, volt hogy 1 vagy jobb esetben 2 lövés, most azért 3 kell minimum hogy lelőjjön. -
i@lex
őstag
válasz
Anonymus23 #18295 üzenetére
Már szerintem is az, tegnapelőtt matchmakingben full randomokkal, mikrofon azaz mindenféle kommunikáció nélkül megcsináltam elsőre, minden gond nélkül.
Nevetségesen könnyű lett a Falcon Lost...
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Anonymus23 #18243 üzenetére
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #18195 üzenetére
Én is így jártam tegnap DZ 200 alatt.
Első kimentésnél kitakarítottam a környéket, látom, hogy jön egy játékos jeleztem, hogy rakja ő is, felrakom erre elkezd lőnni, na kapott az MP5-ből.A következőnél 2 játékos ők meghívtak, csatlakoztam, majd segítettünk egy 177-es társnak ( 186,182 én 188 )bevettük és egy óra alatt csomagokból 2 zöld ( adott egy 214-es Striker térdvédőt- majd átalakítom) 3 sárga és a többi lila a fegyvereket+ többit a csoportnál hagytam összejött 100.000. dz credit, másfél szint, három supply drop, így nagyon tetszett a közös meló.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18195 üzenetére
set server instance where there are at least 3 cheaters and 2 overgeared groups of rogues
set I want to be a booty all the time
Are you sure? Yes or YesEzt kipróbálom, de a csalók rész nélkül, az nem kell, elég ha sok a rugó.
Gondolom a chatbe kell írni? Mindegy melyik csatorna, vagy DZ chatbe menjen? -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18185 üzenetére
Őszintén szólva én max azért bajlódnék, hogy a 200-asba tegye a karim a kis gagyi DZ helyett, de biztos lesz akinek hasznos a fenti infó. Szerintem nem éri meg kis DZ-be menni, 200+ DZ-ben is DZ1-2 bőven játszható, 32-es elitek nem nagy durranás egyedül sem, viszont a loot jobb mint 200 alatti DZ 5-6-ban.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18159 üzenetére
Ja, közelre még mindig jobb az SMG, távolabbra már eltűnik a különbség.
Stat dmg 11,1 és 8,5k volt vector javára a lightweight m4-el szemben, kaptam egy szép 204-est HVT-ből, ez lőtér jobb szélén 29 - 71k vs 25 - 56k volt, vagy valami ilyesmi, fejből kb ez rémlik.
De ahogy nő a távolság, úgy egyre kevésbé sebez többet az SMG, illetve a kesztyűmön smg stat volt, ha assault rifle lett volna akkor 10,6 és 9,1 lett volna az alap sebzés, nyílván a lőtér is közelebb lenne.
Nekem sokkal jobban bejönnek az assault rifle-ök, de sajnos jobb az smg még.
Még talán ha lenne rá pluszban a predator szett, akkor 10k alap, az már nincs messze a 11,1 alap smg-től. -
kovimester
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18147 üzenetére
1.3. ban illene már nekik valamit kezdeni a balancel mert nem valami jó.
De az 1.3 hol van még jó messze vagy tévedek?
Most hogy nincs csaló (mondhatni) a balance a gond.
Azzal kezdenek még valamit akkor talán de csak talán a dz is jó lehet.
De ha maradez a lagg és a látványos lagg miati teleport plusz lagg miati no hit ( nem számolja a sebbzést) akkor nem sok esélyt láttok arra hogy vissza rakjam pedig a DZ is jó fele halad.... de amikor egy sima lila elit a server lag miat egy hitelt az gáz.... -
válasz
Anonymus23 #18141 üzenetére
Smg nerf utan assaukt riflek lesznek a kiralyok
egy jo akt szerezzen mindenki
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #18141 üzenetére
Szerintem AK-nál a visszarúgást kell drasztikusan csökkenteni fegyvermodokkal. Mellé mehet még a pontosság és így elég használható lesz
Sokszor cserélgetem az adott terület függvényében az AUG-al. Nagy távolságra (Pl. Lincoln alagút) sokkal hatékonyabb az AK, mivel lényegesen nagyobb a tűztávolsága, amíg büntetés nélkül sebez.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #18119 üzenetére
Ilyen velem már kétszer történt, ez akkor szokott lenni, ha elnyomod a gyógyító skillt, de laggol, és csak akkor veszi be mikor már lelőttek...
-
válasz
volt valami reaktív cuccod, ami beprocolt, amikor meghalt a rogue. %health on kill gearen, nomád szett 4es bónusz, predatory/sustained talent fegyveren.
-
sith7
félisten
válasz
Nem tudom, hogy csináltad, de ezentúl is így csináld
-
arnikusz
veterán
válasz
Szép napot mindenkinek.
Én nem rugóval, hanem Boss-al ( két különbözővel) jártam így a DZ05-ben. Megfeküdtem, de először a Boss, majd, a karakterem hirtelen felpattant és jött a happy, mert dobott egy tanulékony, önfenntartó, a harmadikat elfelejtettem MP5-öt ami a 65 -ös tárral váltotta az AUG--ot.Egyben segítsetek gyűjtőm a 238 ezer creditet DZ Performance Gear Mod-ra az valakinek már van?
Köszönöm. -
válasz
Az szep lehetett.
Meg ha nomadban lennel, azt mondom ok.
Amugy pedig van egy olyan taska kepesseg, hogy skill hasznalata eletrot ad. Tehat gyogyit. Multkor kiprobaltam. Tuzes turret. Lefekudtem megkeresni az elgurult kontaktlencsem, kozbe a turret sebzett, es felszedett -
hitvanyalak
senior tag
válasz
Anonymus23 #18091 üzenetére
-
marilllyo
veterán
válasz
-
sith7
félisten
válasz
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18077 üzenetére
PVP-re nem igazán jó a smart cover, nem vagy egyhelyben hogy használni tudd, és 3 mp alatt le is esik rólad ha elhagytad a covert, szóval annyira nem hatásos. Röhögtem is az 1.2 traileren, hogy ott a pvp náluk 4 ember mind cover mögül lőve egymást volt, köze nincs a dz pvp-hez.
Max akkor lehet jó a smart cover amikor mobile coverrel be campelnek az emberek 1 bejáratos helyekre, mint DZ6 templom mögötti szoba, vagy DZ4 div tech épület emelete. mobile coverrel elbarikádozni a bejáratot, smart coverrel resistet pluszban, és elég jól tartható.
PVP kb annyiból áll, hogy amikor előny van, te futsz utána és lövöd, amikor hátrány (tölt valaki, ultizott valaki, statusz effekt, üres tár, alacsony hp) akkor menekülsz fedezékbe, mert akkor meg ő fut utánad.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #18052 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ha mondjuk dob egy 240-es kesztyűt akkor azt újra tudom kalibrálni ahogy én szeretném? Ez lehet a kulcs a magasabb dps/toughness/képzettség pontnak?
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #18046 üzenetére
Predatorra én is vadászom (egy térdvédő van az jó) a vérzéses video után.
Lehet, hogy veszek blueprintet BOO 2 Hunter és 2 predatort, de a Final-ért nem sok a 180 ezer dz credit? -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Anonymus23 #18039 üzenetére
A HVT fixen azt dobálja, boss és küldi adni fogja, a plusz egy jutalom ami lehet sárga HE vagy szet item lehet más csak, de az mák kérdése.
Clear sky - Falcon bármit.
DZ legtöbbször Nomád, de lehet bármi. -
sith7
félisten
válasz
Ez most a heti akciós, tudod ?
-
RazoR
veterán
válasz
szerintem ha 25 darabot nem szedtem szét 2 nap alatt akkor egyet sem
-
duvi
nagyúr
válasz
Igen.
-
válasz
Anonymus23 #17958 üzenetére
Hmmm.
Meggyoztel. Akkor mar csak az a kerdes, miert nem engedi be...
-
bunfi
őstag
válasz
Anonymus23 #17906 üzenetére
3/4 órán keresztül próbáltam anélkül 201 alá kerülni, hogy megint a crafting loopba kerülnék, de nem sikerült... Ma még majd próbálok kitalálni valamit.
-
Motoxxx
tag
válasz
Anonymus23 #17891 üzenetére
Ez azért van, mert bizonyára sokan bepakolnák a stashba 200 feletti ruhákat fegyvert. Aztán felvenné az "angyal" ruciját belibbene DZ-be. Majd a stashböl felvenné 200 feletti ruháját és a kis szintűeket rugdosná mellkason. Kb ezért.
-
válasz
Anonymus23 #17844 üzenetére
Hát akkor megkövetem magam:
Weekly assignments (heti feladatok) - kedd 02:00
ISAC assigment (ISAC heti feladat) - szerda 02:00 lenne, de most nekem ez is kedd 02:00
HVT heti - péntek 02:00
Heti vendor váltás - szombat 02:00Heti karbantartás - csütörtök 9:00-12:00
Talán ez így marad most.
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #17849 üzenetére
Tényleg jól összekeveredtek a hetik. Brucera azt írja, hogy már megcsináltam (ha jól emlékszem, tegnapelőtt is volt és akkor valóban letoltam) többi heti él
-
válasz
Valami nem oké ezeknél, mert redditen sem mindenkinek frissült, de ha hazaérek megnézem mi a helyzet
-
válasz
ha jól emlékszem, a vendor kiírja.
-
sith7
félisten
válasz
Anonymus23 #17832 üzenetére
Zokogva fog mindenki játszani
-
duvi
nagyúr
válasz
Anonymus23 #17823 üzenetére
"Tényleg jó lenne az ilyeneket a topic összefoglalóba betenni, bár moderátort se láttam már egy jó ideje itt a topicban..."
Oricnak annyi dolga van (napi szinten cikkírás, több topikban is ő a gazda...), hogy nem győzi mindet vezetni. Ha valaki átvállalná az itteni Topikgazda szerepét, tuti átadná a stafétát. -
válasz
Anonymus23 #17823 üzenetére
Majd megfűzöm westlake-t, hogy adjon jogot az első hsz-re és kipucolom
Amúgy annyiszor kérdezitek, ahányszor akarjátok, mindig szívesen válaszolok -
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #17725 üzenetére
Heti HVT-nél nekem is csak 214-es esett Lone star ment darálni.
A napiakból ma már egyet csináltam az elsőt, de jön a többi is, szerintem a 15 intelesek lehet, adnak valami jót.Daily HVT Officer
Stoney - 5 Intel - 15 PxC
Brosco - 5 Intel - 15 PxC
Kotowski - 10 Intel - 20 PxC
Sgt. Pollard - 10 Intel - 20 PxC
Cpt. Daniels - 15 Intel - 25 PxC
Kremlin - 15 Intel - 25 PxCWeekly HVT
Castro - 21 Intel - 40 PxC - 1 Skin
Cpt. Bruce - 28 Intel - 50 PxC - 1 Skin
Cmd. Kyros- 30 Intel - Glove Gear Set
Fallon - 40 Intel - Knee Pad Gear Set -
Raulblanco
aktív tag
válasz
Anonymus23 #17691 üzenetére
Az alacsony DZ nehézségben nem változott, csak a loot lett ott is jobb.
Tekintve hogy a fegyverekből csak a legerősebbet számolja a rendszer, így már erősként sem tudsz visszamenni a kicsiket hajkurászni, ha bejutsz oda, akkor a rajtad lévő gear tényleg csak olyan erős amivel oda mehetsz. És tekintve hogy a 200+-ban milyen jó a loot, nem is érdemes, szóval a kicsiknek minden szempontból jobb lett a DZ, mint 1.2 előtt volt.Nekem tetszik a nagy DZ is, csak szokni kell még. Az 1.1 után annyira elszaladt a dps hogy megszoktuk a rambó módit, és csak rohantunk össze vissza szétlőni mindent, de ez még mindig egy fedezéken alapuló játék, most szépen visszaszokunk arra, hogy fedezéket is használjunk és ésszel menjünk megint.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17681 üzenetére
Ebben teljesen igazad van és baromira bosszant engem is, hogy a police backpack kijavítása helyett kaptunk egy újabb setet (lone star) aminek a kettes bónusza a +100% ammo, ami megint csak arra jó, hogy az ember rá legyen kényszerítve, hogy a hátizsák mellett még +2 cuccot cserélgessen újratöltés előtt
Nyilván nem fogom kihagyni a lehetőséget én se, hogy 1900 lőszert tárazzak be, de nagyon bénaság
Örülnék neki, ha az aktuális gear értékeinek megfelelően csökkenne a lőszer, ha leveszed magadról a +ammo-t adó cuccokat.
De egyébként a lőszer kapacitással nem mész se az armor, se a sebzés rovására, mert ugye az minor stat, vagyis helyette olyanok lehetnek, mint +XP, vagy ezek a burn/distrupt/egyéb védelem.
De igen. Amíg fejlődtem és nem ismertük (legalábbis én nem ismertem) ezt a bugot, addig mindig meggondoltam, hogy vajon le akarom-e cserélni az ammo-s cuccomat nem ammosra.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17670 üzenetére
elkeztdtem válaszolni, csak közben dolgom lett. ez idő alatt más is válaszolt. sorry, hogy nem olvastam közben vissza
De a nevéből egész egyszerűen kigondolható, hogy melyik mire jó.
Amit meg képletet írtál, azzal nincs mit foglalkozni, nem kell ez alapján bármit is számítanod.
30-as karakterekről beszélünk. Nem hiszem, hogy lvl 15-ön kezdene el bárki is zöld/kék cuccokban armor cap-re hajtani.
Szóval van egy 30-as karid, annak meztenelnül van egy elméleti armor értéke.Igazából lényegtelen, mert minden ruhadarabod ad armort. A célod hogy elérd a 75% amort, igaz?
Milyen képletet szeretnél ehhez használni? 5357 vagy 5358 armor pont = 75%-kal. Ennyi. Más ismeretre nincs szükség. Egyszerű számok vannak a ruhádon. Kapsz egy 900 armoros ruhát és volt egy 800-asod, akkor 100-al nőtt az armorod. Cél, hogy elérd az 5357 értéket. Amit úgy tudsz elérni, hogy:
1: socketekbe +armor mod-okat használsz
2: páncélra (vest/chest) +armor tulajdonságot rollolsz
3: pisztolytáskára +armort rollolsz
4: hátizsákra +armort rollolszAzt hiszem ennyi. térdvédőre is talán mehet armor? Most ebben nem vagyok biztos. Valamelyik cuccra nem mehet.
Amivel a legjobban jársz, az a páncél. Maga a ruha. Azon nincs erős DPS stat, így nem kell feláldoznod semmi DPS-t.
Másik a pisztolytáska. Amin szintén nem lehet erős +DPS stat, max egy socket. Viszont 400 körüli armor rollolható rá, ami sokkal többet ér szvsz, mint egy socket, amibe 150Firearm/stam + 150 armor mod megy.Ami konkrét dps csökkenés, az a hátizsák. Mert arra max 20% crit dmg mehet. Én ezt feláldoztam, mert cserébe 500 armort kap az ember, ami rengeteg.
-
Brownage
tag
válasz
Anonymus23 #17663 üzenetére
armor szám az úgy jön ki, hogy magasabb armor = magasabb %
Nincs benne semmi ördögi.
5350 körüli armor pont = 75%. elosztod az 5350-et 75-el és máris kiderül, hogy 1% hány armor ponttal egyenlő. Ilyen egyszerűOlyan 70 armor érték körül van 1%. Ha tehát van egy mod-od, amit egy lyukba tudsz belerakni, amin van 140 armor, az közel +2% armor. Ha van 5 üres socketed és abba mindbe valami(firearm vagy stamina) + armor mod-ot teszel, akkor máris csak a modokból kapsz +10% armort.
A vérzés és egyéb védelmek arra valók, hogy ne kapj + sebzést még a dolgokból.
Alapban ha meglőnek, akkor mondjuk egy golyó sebez beléd mondjuk 20 ezret. Van rá valamennyi % esélyed, hogy vérezz. Ha vérezl, akkor nem tudsz sprintelni, könnyebben utolérnek és ha nem lőnek, akkor is X másodpercig még sebződsz, amíg vérzel. Mondjuk további pár ezret. Ha van tehát vérzés elleni védelmed, akkor ritkábban fordul ez elő.Az összes többi tulajdonság is ugyanezen logika alapján pofon egyszerűen levezethető.
Elterelés/elvakítás (Distrupt/Blind) elleni védelem? Ha jön egy flashbang, ami elvakítana, akkor van x% esélyed rá, hogy ne vakulj el.Shockolás elleni védelem? Ha lesokkolnának, akkor van x% esélyed rá, hogy nem sokkolódsz le.
Égés elleni védelem: Ha tűzbe futsz, lefúj a lángszórós, meglőnek tüzes golyóval, akkor van x% esélyed rá, hogy nem gyulladsz ki. Nem lassulsz le, nem kezded el a ruhádat oltogatni, és addig nem tudsz lőni meg semmit csinálni. Szóval ez ellen véd az égés elleni védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OpenWRT topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest