- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iGO Primo
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Hzoltan969
tag
válasz
Garsza #12634 üzenetére
Ezért írtam, hogy nem számítok rá, hogy fellépnek .
De azért ezzel az 'ártatlan vagyok' szöveggel ne gyere már, mert Te sem gondolhatod komolyan. Akik ezeket a glitch-eket kihasználják, tökéletesen tisztában vannak vele, hogy jogosulatlanul jutnak előnyhöz, ez pedig büntetendő és büntethető kellene, hogy legyen (csakúgy, mint a való életben). Ilyen hibáknál soha nem az számít, hogy a ki tehet róla, hanem az, hogy ki az, aki rosszhiszeműen kihasználja. Szép is lenne, ha én a NAV-nál azt hoznám fel adócsalásra mentségként, hogy ők hagyták bent a kiskaput... -
Anonymus23
veterán
válasz
Garsza #12609 üzenetére
Volt már ez bizonyítva egyáltalán? mármint, hogy mennyit is ér valójában ez az érték?
Szerintem ez lassan már városi legenda szintet ér el, annyira random dobja a cuccokat.Más:
Tegnap DZ-ztem egyedül, és volt egy 4 fős rugó csapat, akik válogatás nélkül lövöldöztek, tehették mert elég kevesen voltunk a DZ-ben.
Vagy 2x leszedtek, de jót röhögtem rajtuk, mivel a tatyóban csak egy "ruci" volt (véletlenül vettem fel)...
Aztán felmentek egy tetőre, és ott bohóckodtak, én meg közben felvettem egy dropot, plusz egyedül legyaktam az érkező mob csapatot bossal együtt. Volt benne zöld/sárga minden.Az ilyen csürhe ellen is van egy jó taktikám, összeszedem a cuccot, és fellövöm a helinek a jelzést, majd megyek azonnal egy másik távolabbi kimentési ponthoz, mire észbekapnak, hogy az elsőhöz már nem érkezik senki, a másik helyen rég ki tudom menteni a cuccokat. Ezek is mire megindultak a kimentési pont felé, már rég a másiknál voltam.
De legalább nem csíterek voltak, mert igaz hátulról lőttek le (soha nem szemből) de legalább nem 1 lövéstől buktam.
A legtöbb rugó az igazi köcsög, csak hátulról támad, vagy esetleg 4v1-ben mernek szemből is -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Garsza #12159 üzenetére
Egy része craftolt,egy része loot. Próbáltam olyan high-end teljesítmény módosítókat kraftolni ami a dps vagy éppen a hp mellett plusz páncélt is ad. Példa okán : térdvédőnél vagy a hátizsáknál a módosító ad ~140-et firearmshoz,és mellette az adott item páncél értékéhez is ~130-140-et.
-
duvi
nagyúr
válasz
Garsza #11593 üzenetére
DZ 1-4-ig DZ creditért bevásárolhatsz, mivel ebből bőven van. DZ 5-6-ben már nagyon gondold meg, mivel itt PC-ért lehet csak vásárolni. Másrészt vásárlás előtt nézd meg, hogy mennyi gold Div. teched van. Harmadsorban lehet, hogy jobban jársz, ha megvárod a 12-i patchet, mivel sok DZ receptről leveszik a Div tech követelményt és bekerülnek új, jobb receptek!
-
VirDan
aktív tag
-
Hunner
senior tag
válasz
Garsza #10592 üzenetére
Nincsen, csak a fegyvertokon lehet mindhárom stat.
Ezen kívül mellényből lehet olyan amiben van 3 mod slot, -tehát ez sem 3 alap stat- ami nyilván erősebb mint a másodlagos képességek, de ez is nagyon-nagyon ritka.
Fejlődni meg innentől kb úgy tudsz, ha jobb rollos de azonos felszerelés esik, és úgy cseréled. Ezen kívül a HE itemeken levő fix talentekkel is lehet variálni. -
vitya81
tag
válasz
Garsza #10099 üzenetére
Nekem tegnap esett egy ilyen fegyver DZ04-ben egy boss-tól.
Nem tudom mennyire ritka fegyver, saját tapasztalatból mondom, hogy a héten már a második Fist wave-es M1A esik, 2 nappal ezelőtt a csapatban az egyik srác szintén DZ04-ben(?) a töltőállomásnál szerezte. Nem ritkább mint más GOLD fegyver szerintem. (AK-ra is 'sokat' vártam) A fegyver alapból 33k sebzéssel rendelkezik, ezt egy lövész kesztyűvel (+1,630) érdemes kicsit még feljebb vinni. Elégedett vagyok vele. Sok sikert a begyűjtéséhez.
(meglesz az)
-
pohár
félisten
pontosan, újra is fog tárazni az emberkéd azonnal, és ahol jelzi a skilljeid, meg a többi fegyvered aktuális tárát, hogy hány golyó van benne, alatta fog megjelenni egy kis piktogram, ami jelzi, hogy mennyi ideig fog még a lőszered robbanni/égetni, de valamelyik szárny valamelyik fejlesztése ezt az időtartamot kitolja 10mp-cel, lehet aprítani rendesen így már
-
Garsza
veterán
Térj vissza a Garnet terület rejtekhelyre, mellékküldetést nem akarja megadni.
-
Garsza
veterán
-
ada19
senior tag
1080p High-on jó leszel, ha néha esetleg beesik 60 alá akkor pl. Shadow Detail-lel lehet játszani, az sokat eszik. Fontos hogy virtuális memóriád legyen vagy automatán, vagy 8 GB, nekem minden más esetben kidobált Windows asztalra hogy kevés a RAM, egyszer (rengeteg tűz volt) ki is lépett konkrétan. Virt. mem óta tökéletes (vagy persze 16 GB RAM is jó).
-
sagem
addikt
Halott ügy rátenni, nekem Orosz R6-om van, és ezt is nehéz utólag angolosítani, van vele meló, pedig az nem is frissül olyan gyakran. A Divisionnal nem tudnál lépést tartani, állandóan frissítgetni kellene, ha éppen felteszik a legújabb nyelvi fájlokat egyáltalán
(s a Magyart nem nagyon fogja senki felpakolni, max az Angolt)
-
warcat
veterán
A brazil Uplaytől meg lehet venni a Goldot 12k-ért de viszonylag körülményes(és vpnezés miatt csak saját felelősségre),abban van angol.
Az oroszt ne vedd meg,nem tartalmaz más nyelvet.Sima:
Nvidia kupon az 10k.
Gamesplanet 5% kedvezménnyel 11450
Tesco a hétvégi kuponjukkal 11990
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hori Racing Wheel Overdrive
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest