- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
oneal1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7147 üzenetére
nem feltételezhettem ezt hogy napjainkban egy ezzel foglalkozó cég ennyire gyökér legyen...
vagy tényleg nagy szám feladni a megrendeléseket?....
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #7145 üzenetére
Na majd arról írj, hogy le tudod e tölteni. Vagy most nem állsz neki? Érdekelne, hogy az megy e.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #7137 üzenetére
Delfines takaró?
-
TTomax
félisten
válasz
Sebestyen01 #7137 üzenetére
Az igen,gratula!
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #7128 üzenetére
Na ez az.Ezért várom meg azt a pár napot-egy hetet és kiderül
Ritkán veszek teljes árú játékot, utoljára a GW2 kiegészítőt vettem meg előrendelve. -
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #7119 üzenetére
A GTA V-ről beszéltem, de azért mert baszakodott a letöltés. Mikor jött akkor jött 15megával de nagy szenvedés volt akkor a szerverek miatt a letöltés
-
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #7038 üzenetére
Holnap minden kiderül... Elég nagy szemétség lenne, ha az ő balfaszságuk miatt nem tudna egy csomó ember megjelenés napján játszani a játékkal amit már hónapokkal előbb berendelt!
-
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #7031 üzenetére
Hát g@ci boldog vagyok hogy b@sznák meg!!!
Holnap felhívom őket nyitáskor és ha azt mondják, hogy szerdán hozza a futár akkor bemegyek a legközelebbi 576-ba és szétkapom a boltot az tuti! -
oneal1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7031 üzenetére
rendben tanár úr majd odafigyelek
-
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #7026 üzenetére
És vajon az mitől függ, hogy ki kapja meg holnap és ki nem?
-
oneal1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7026 üzenetére
örülök hogy te ennyire okos vagy, de azért nem mindenki annyira hülye ahogy azt te gondolod
-
oneal1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7024 üzenetére
hallod te mióta lettél itt tanár?
szükség van erre a kioktató hangnemre? most komolyan
-
oneal1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #7004 üzenetére
ezt azért tartom kizártnak mert mondták, hogy biztos a keddi kézbesítés
-
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #6996 üzenetére
Köszi! Most úgy a keblemhez szorítanálak (fulladásig...)
-
_Andras_
tag
válasz
Sebestyen01 #6981 üzenetére
"Igy nem mindenkire szarnak
Nyugi ez csak random, szóval ne lássál bele semmi személyest.
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6981 üzenetére
Én még semmit sem kaptam tőlük
De ha minden igaz, holnap este 6-tól én is csatlakozom a PC csapathoz :-) -
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #6955 üzenetére
Jó abbahagyom a trollkodást, csak fokozom az izgalmakat. Bevallom először mikor megláttam a twitch beszaratott, hogy lemaradtam.
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #6951 üzenetére
De, beenged csak kérdem, mert alig vannak rajtam kívül.
-
Telda
addikt
válasz
Sebestyen01 #6942 üzenetére
Igen, azon van rajta.
MSI a kártya, lehet először az MSI oldalán kellene regisztrálnom.
De nem értem hogy nem lehet ide írni két sort, hogy hogy kell aktiválni. Vagy csak én vagyok ilyen béna... -
Telda
addikt
válasz
Sebestyen01 #6938 üzenetére
Itt ilyen sajnos nincs, olyan van formátumban van hogy 111-2222-33333333333333. Van közötte betű is.
A linkelt oldalt ezt viszont nem fogadja el.
Aqua-ból van amúgy. -
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6904 üzenetére
Bolti átvétel
Duvi: Természetesen
-
duvi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #6893 üzenetére
Bibgr0-val Február elsején, személyes átvétellel rendeltük meg az 576-tól a goldot. Azóta annyi volt az össz kommunikációjuk, hogy kevés ajándék érkezett, ezért valószínűleg mi se kapunk sapit és pólót. Magáról a játékról egy kukk nem jött tőlük. Pedig holnap már át kéne adniuk. Egyszerre mondtuk vissza a rendelést és vettük meg a gamesplaneten. Azóta megvolt regisztráció és az előtöltés. Csak gratulálni tudok a PlayOn-nak és az 576-nak. Beiratkozhatnának egy üzleti kommunikáció kurzusra
(#6903) Sárkányvölgy
Csak kíváncsiságból, beírnád, hogy zárult az 576 rendelésed? -
Bibgr0
aktív tag
válasz
Személyes átvétel, hm?
szerk: (#6900) Sebestyen01: élmény veled társalogni, de ha valami emberi stílusban kérdeznél és nem rögtön kiosztanál még könnyebb lenne. Képzeld lemondtam, így boldogan oda tudják adni valaki másnak.
-
Edem05
őstag
válasz
akkor nem veszi át holnap... ennyi
-
Frod
addikt
válasz
Sebestyen01 #6860 üzenetére
De nyilván nem kell mondani, hogy mennyivel érdekesebbek, mint az x-edik random encounter meg hangfelvétel keresés. Tudom itt sokaknak a rózsaszín köd miatt tök egyre megy, de nekem pl egy Withcer3 után igazi kijózanító élmény lesz újra a mai trendeknek megfelelő AAA-cím mellék feladataival bíbelődni
-
LÁZ
addikt
válasz
Sebestyen01 #6851 üzenetére
én ráadásul direkt rá is kérdeztem a múlt7en, hogy valóban biztos e a dolog, nagymellénnyel válaszoltak, hogy persze, minden rendelést teljesitünk...meg is oldották
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #6849 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy AQUA is ezt fogja játszani. Főleg 35k helyett 30k-ért. Fel is hívom őket.
#6851: Minek lennél ott, ha holnap nyitástól vehető csak át?
-
aerosmith
őstag
válasz
Sebestyen01 #6800 üzenetére
nem credites. német webshop árulja pár euróért.
Van valaki aki kedd este kezdene Cooperativeot DZ nélkül csak questelve?
Nem rohanva de nem is hangyászkodva?
Discordon keresen meg Radical vagyok Westlake féle serveren. -
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #6717 üzenetére
a sztori későbbi fejleményeiről szerintem nincs kint még semmi (legalábbis én nem láttam még, hülye lennék lelőni a poént magamnak), más meg nem igazán számít spoilernek
-
sagem
addikt
válasz
Sebestyen01 #6681 üzenetére
El, a CD Galaxis oldalán pl. már jó ideje jelezve van, hogy nincs hozzá ajándék set sem, csak azoknak járt, akik korán megrendelték. "A játék ezen változatához sajnos semmilyen más ajándékot nem tudunk adni már (poszteren kívül). Hazmat Gear Set-et sem tartalmaz.".
Boltja, készlete válogatja.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #6681 üzenetére
Nyilván ha kódokból se kaptak annyit amennyi előrendelő van akkor el tud fogyni. Ha a kiadó a bolt kérésére ad még belőle akkor nem. Nyilván a digitális dolgokat könnyen lehet pótolni. Kérdés, hogy hajlandóság is van e rá. Más játékoknál is láttam már kiírva előrendelés esetén a dlc-hez, hogy csak a készlet erejéig.
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #6673 üzenetére
Nem tudom mi köze az egésznek ahhoz, hogy kinek mit tetszik, vagy éppen kinek mi nem jön be. A véleményemet írtam le, miszerint a Division-t egyáltalán nem lenne logikus bevinni a CP-ba. A játék szempontjából is megindokoltam, hogy miért nem, meg a valóság szempontjából is. Ettől ti még akarhatjátok nagyon, hogy legyen CP-os rész is.
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #6669 üzenetére
Ha ebből indulunk ki, akkor meg egy darab ember sem lenne a belvárosban, nem? Hiszen ott csak megfagyni lehet. Olyan meg nincs, hogy valahol van fűtés, valahol meg nincs. Egyébként nekem úgy tűnt, hogy van áram.
-
D.Orion
veterán
válasz
Sebestyen01 #6661 üzenetére
Gyárinak számító évtizedek óta ott élő csövesekkel és most betelepültekkel együtt?
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #6663 üzenetére
Ennek semmi értelme nincs.
A CP nagy része erdős. Mégis miért mennének télen a túlélők a CP-ba elbarikádozni magukat? Mégis ki az, aki nem a városban próbálna meg túlélni? Hogy barikádozod el magd egy "erdőben"? A Division "bújkálós" játék. Semmi értelme nem lenne a "bevinni" a CP-ba.#6666: Ahhoz áll közelebb, mint a városhoz.
Persze, majd mindenki buckalakó lesz, amikor ott a belvárosban a sok üres épület.#6668: Én körülbelül csak egy napnyi időt sétáltam ott, de egy darab csövessel sem találkoztam. De ha már itt tartunk, akkor NY belvárosában is csak elvétve láttam néhányat.
-
westlake
félisten
válasz
Sebestyen01 #6661 üzenetére
A hatalmas (üres) tereknek nem sok értelme lenne ebben a játékban.
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6620 üzenetére
-
demmer123
őstag
válasz
Sebestyen01 #6607 üzenetére
3-4 hónapért nem adok ki több tízezret hogy bukjak egyből amikor el akarom adni.Nyáron jönnek úgy is a pascal kártyák és akkor veszek onnan egyet.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Sebestyen01 #6580 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem szép, de azért játék közben nem ilyen!
Mondjuk én eddig se fikáztam a grafikát, nekem tetszik.Sárkányvölgy: Akkor neked valami spéci E3-as verzió van
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6558 üzenetére
Ahogyan senki más sem. A készlet erejéig volt meghirdetve (lásd plakát).
-
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #6522 üzenetére
Reggel hívtak, hogy póló vagy sapka+poszter de e-mailt nem kaptam....
-
_Andras_
tag
válasz
Sebestyen01 #6460 üzenetére
Akkor most már béke van? XDD
-
Csabee86
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6436 üzenetére
Bocs, Hétfőn küldik. Keddre kapom kézhez.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #6448 üzenetére
Még nem! Én az utolsók közt adhattam le a rendelést, mert nem sokkal utána lezárták a gold előrendelést.
Hunner: Ezen már túl vagyok.
De az SP-vel a hazmatot is megkapjuk, úgyhogy lényegtelen. Meg aki bétázott, azt automatikusan regisztrálta a uplay, és megkapja mindenképpen.
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #6442 üzenetére
Lehet olvassák ezeket a kommentjedet és ezért neked nem küldenek.
-
.LnB
titán
válasz
Ne feszüljél már. Nekem is azt mondták "kedden akkor ott lesz a csomag".
-
válasz
Kolléga úgy értette, hogy kedden kapja meg! Az ilyen nagy boltoknál minden esetben meg szokta kapni mindenki a játékot a megjelenés napján, ha a futárszolgálat nem hibázik.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #6402 üzenetére
Crack van má?
-
ScomComputer
veterán
válasz
Látom ismersz már...teshow.....tényleg a "jó lesz ez....."re gondoltam alattam....hehehehe
(#6406) daveoff:van itt mellettem a fiókban....kérsz?
-
válasz
XD
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #6390 üzenetére
Lenne olyan Division meg dark zone.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #6378 üzenetére
Ebből a stílusból komolyan vissza vehetnél már! Milyen utálatról beszélsz? Biztosan azért van előrendelve nekem a gold mert utálom a játékot! Nekem a metró hálózat ér valamit az egészből. Nyilván ettől függetlenül ugyan úgy várom mint bárki más. És mivel ez egy fórum, a véleményemet én is megoszthatom még ha nem is egyezik másokéval.
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #6378 üzenetére
Xanax ha van otthon kapd be gyorsan.
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6364 üzenetére
Ez az! Mondjátok csak le egyre többen a megrendelést, legalább jut nekem póló és sapka is
#6354: Á, nem tehetem, szerzői titok alá esik a tartalom
#6369: Küld el az Ubinak, hátha ráharapnak
-
duvi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #6364 üzenetére
Holnapig tuti hívni fognak
-
duvi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #6362 üzenetére
Valószínűleg a kiszállítós megrendelőket keresik meg első körben. Aki üzletben veszi át, az ráér, mivel nem kell külön futárt intézni hozzájuk.
-
_Andras_
tag
válasz
Sebestyen01 #6322 üzenetére
Én írtam nekik, mert már mindenki mindent beszél.
Holnap kapják meg az árút és telefonon veszik fel a kapcsolatot az emberekkel, ha ez nem megy, akkor emailben. Utána küldik a számlamásolatot is. Ha a postázással nincs gond, 8.-ára megérkezik a termék. Előrendelői cuccok esetén fent állhat az, hogy nem mindenkinek jut.
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #6325 üzenetére
Leírtam itt már párszor, hogy felhívtak, hogy nem fogok kapni Sleeper Agent Edition-t. Szóval biztos hívnának téged is ha nem kapnál. Meg volt róla szó, hogy beszéltek az 576-osokkal és ők mondták, hogy aki addig Goldot rendelt az megkapja. Ez kb február közepén volt.
-
oneal1
senior tag
válasz
pontosan!
csak ennyi kellene és akkor mindenki nyugiban lehetne.
Nem hiszem el, hogy maximum holnap ne kapnák meg a példányokat.
Amúgy engem a póló meg ilyenek nem érdekelnek, csak a gold jusson
-
.LnB
titán
válasz
Csak úgy megemlítem koma, hogy ha én parázok és sírok, hogy a játék esetleg rossz lesz az baj. De ha te rinyálsz két napon át egy visszaigazoló email miatt, az oké?!
Nekem 3éves a kicsi. Nem szeretek játszani mikor fent van, ne lássa, ne legyen belőle is hülye kocka mint az apja.
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #6315 üzenetére
jóvilágvan....
-
Edem05
őstag
válasz
Sebestyen01 #6269 üzenetére
Nem úgy volt, hogy te egy nyugodt ember vagy?
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6250 üzenetére
Ezzel csak a szerencsétlen eladónak okozol kellemetlenséget (vagy ha olyan a mentalitása még neki sem), Te meg jól felhúzod magad, ami nem biztos, hogy vezetés közben ideális.
#6252: akkor így jártál, de egy pici fortéllyal be tudod vasalni rajtuk, ha ténylegesen a pénztárnál közlik, hogy bocsi ennyit meg ennyit kell fizetned.
A jelenlegi fejetlenséget figyelembe véve, ami a PH! körül folyik
mit szólnátok a Káosz Brigádhoz? (röviden KB) -
kiezTe90
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6250 üzenetére
Ha felhívtad őket, akkor leírnád hogy mit mondtak? Énis tőlük rendeltem elő, és még semmi email vagy reagálás.
Szerk.: kulcsszó kimaradt ne legyek már bunkó. Helyesbítem a mondatom: Ha felhívtad őket, akkor leírnád légyszíves, hogy mit mondtak?
-
_Andras_
tag
válasz
Sebestyen01 #6248 üzenetére
Az FB-s oldalukon más is kérdezte tőlük, hogy mikorra várható a véglegesítő email. A csávó/nő azt se tudja mi van.
XY-tegnap 0:01-kor:
üdv! mikor várható rendelést megerősítő e-mail a The Divisionnel kapcsolatban? (Gold Editiont rendeltem elő, így nem szeretnék lemaradni arról sem, plusz az előrendelői ajándékokról) előre is köszönöm a választ!"Válasz- tegnap 13:38-kor:
"A rendelése beérkezett hozzánk és a visszaigazoló e-mail is el kellett menjen az ön által megadott e-mail címre. Előfordulhat, hogy a levélszemét mappába érkezett."reagálás és pontosítás rá XY-tól - tegnap 13:56-kor:
"üdv! még február 2-án rendeltem meg a GE-t, és kaptam is visszaigazoló levelet, de később nem fog jönni egy olyan, amivel a tényleges megrendelést lehet véglegesíteni?
első rendelésem az 576-nál, máshol az előrendelés nem számít még végleges rendelésnek, hanem a megjelenés előtt körülbelül egy héttel kapunk egy újabb levelet, amit ha visszaigazolunk, akkor lesz végleges a dolog... de akkor úgy látom, hogy itt máshogy megy a dolog, csak tisztába szerettem volna tenni a dolgokat smile hangulatjela kiszállítás a megjelenés napján várható, ugye?"
Eddig még nem volt képes reagálni rá a koma a nagy elfoglaltsága közepette, de pár poszt azért sikeresen kikerült. .
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6248 üzenetére
"mert ugyan én nagyon nyugodt ember vagyok"
Amúgy igazad van!
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #6238 üzenetére
Ok, remélem le tudom majd tölteni, mert nincs DVD íróm/olvasóm...
-
oneal1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6216 üzenetére
nagyon gáz amúgy
-
pohár
félisten
válasz
Sebestyen01 #6219 üzenetére
hova toljanak szerdán még?
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #6147 üzenetére
Megoldható
Meg mindenkinek aki szeretne, de csak havi pár darabig. Nagy mennyiségben csak pénzért tudom szállítani -
Edem05
őstag
válasz
Sebestyen01 #6137 üzenetére
Ühhüüüm, legalább is ez volt a terv.
-
VTom
veterán
válasz
Sebestyen01 #6061 üzenetére
Influenzás zombik?
-
RazoR
veterán
válasz
Sebestyen01 #6061 üzenetére
Simán benne van, hogy lesz ilyen...
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #6033 üzenetére
Rendben van.
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #6029 üzenetére
Jobban esik a kicsi lelkednek ha csak a szépet és a jót olvasod ugye? Az biztos megnyugtató.
-
killer095
őstag
válasz
Sebestyen01 #5971 üzenetére
Ja....hogy ti még nem toljátok,azthittem ma mindenkinek felold
-
sagem
addikt
válasz
Sebestyen01 #5899 üzenetére
Ez két külön dolog..Mondom, a pénzért vett token nem egyenlő az Uplayes pontokkal, utóbbit CSAK azokra tudod elkölteni, amit a kliensben látsz. Igen, mindkettőn skineket vehetsz majd, ebben igazad van, csak abban nincs, hogy ha neked xy skin kell, mert gyűjtő vagy/szerelmes vagy bele/ mittomén, akkor muszáj leszel pénzért megvenni, ennyi, ezért van köze a játékhoz
Ha nem hiszed, nézz Siegés gameplayt, ahol mutatják az ingame shopot, ez így működik, a régi játékokban még nem volt külön ingame shop, most már van.
-
sagem
addikt
válasz
Sebestyen01 #5865 üzenetére
Ezek után remélem teljesül a vágyad, és vehetsz fegyvereket
-
_Andras_
tag
válasz
Sebestyen01 #5845 üzenetére
Nem is skinekre értettem.
-
válasz
Sebestyen01 #5790 üzenetére
van ott 27eFt-os is...
-
duvi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5790 üzenetére
Mindenhol vannak vicces gyerekek
-
djculture
félisten
válasz
Sebestyen01 #5690 üzenetére
Megnyugtatlak a topikot úgyis olvasom, ha nagyon jók lennének róla a meglátások képes leszek később meg is venni
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5669 üzenetére
Az nem pofázik vissza és sosem fáj a feje
#5671 Részemről inkább kurvázom mert arra az időre / éjszakára (sokáig dolgozom felkiáltással ) owned van
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5649 üzenetére
MIndegy nem érsz annyit. -
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5635 üzenetére
Hát persze hogy külön...
Egyébként ezt a kényszeres megmondóember szerepet erőltesd inkább máshol, vagy ahol vevők rá, bár lehet sokkolóan hat, itt senki nem a beosztottad, hogy ezt megengedhesd magadnak.
-
NomadND1
senior tag
válasz
-
válasz
Elhiszem, hogy félisten vagy, saját cégbirodalommal - az interneten amúgy is mindenki 6 szemjegyűt keres euróban ugyebár - , viszont akkor gondolom terméket állítasz elő vagy szolgáltatsz valamit stb., a lényeg, hogy valahonnan bevételed van. Ha hozzájuk is ezzel a mentalitással mész, hogy csináljanak jobbat, ha tudnak, akkor ők is elküldenek a fenébe, nem? (Költői kérdés volt, nyilván nálad még ezt is lenyelik)
Mellesleg, ha külön fejlesztették, akkor mi az istenért hagyták benne ezt a gagyi konzolos UI-t? Az átbindelhetetlen tárgytörés gombbal, a gagyi inventoryval és a többi konzol "betegséggel" együtt? Mind olyan dolog, amit külön, önálló PCs fejlesztésként sokkal jobban meg lehetett volna csinálni.
Ori: Érdekes a lista. Ezt az "in-game loot loop system"-et kicsit bővebben is kifejthetnék, kíváncsi vagyok mire gondolnak. Plusz ez a rész nekem hatalmas pozitívum: "To those worried the Dark Zone is the only viable way to get the Best-In-Slot gear, equivalent and better gear can also be earned through PvE activities"
-
válasz
Sebestyen01 #5624 üzenetére
Ez azért egy elég gyenge érv. Nem tudom esetleg dolgozol-e, de szerintem egy ilyen válasz után a főnöködnek, lehet, hogy másnap már nem kellene bemenned, maximum aláírni a kilépő papírokat.
Nem az a kérdés, hogy X vagy Y miért nem tanul meg normálisan programozni, hanem az, hogy akinek a programozás a szakmája az miért nem tanul meg normálisan programozni.
Az más kérdés, hogy szerintem sem fut rosszul a játék, én konzolporthoz képest sokkal, de sokkal rosszabbra számítottam. Zavaró drop CB és OB alatt sem volt, szóval bőven vállalható a játék. Akinek meg nem fut ultrán (mint pl.: nekem) az vegye lejjebb a grafikát. Highon sem egy randaság a játék és az élményből sem von le sokat.
#5626 A skálázódás jó dolog, csak nem mindegy milyen mértékű. Ha alapvetően szar lenne a motor, de skálázódna a hardver erejével, akkor se lenne optimalizált (Tehát, ha mondjuk egy i7+ titán kombón futna 15 FPSsel, egy i5 + titán kombón meg 10 FPSsel, akkor is skálázódik, de nem jó a kód)
Más: fellelhető esetleg valahol egy developer notes vagy hasonló, ahol követhető, hogy miket változtattak/javítottak az open betahoz képest a fejlesztők?
-
Viper26
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #5624 üzenetére
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01 #5602 üzenetére
Gta5-ben megvan a 60 fps-em (csak a füves részeken esik be), Rainbow 6 Siegeben szintén megvan...sőt 90-100, Xcomban is megvan, Battlefield 4-ben 90-100. Szóval hagyjuk hogy nem tudja tartani mert tudja csak ahhoz egy jobban optimalizált program kell.
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5611 üzenetére
Kíváncsi vagyok mennyire lesz tartós a sztori után a PVE rész.
-
.LnB
titán
válasz
Sebestyen01 #5557 üzenetére
Minek neked bele hiúz?! (nekem ennyit mondott a lynx)
(#5556) Sárkányvölgy Vissza is mondom rendelést. Se egy rocketlauncher, se semmi amihez hozzá vagyok szokva. Aztán akkor még rocketjump se lesz?! Szörnyű!
(#5559) orichalcos Szép lista pedig már ez is.
-
grHawk
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #5549 üzenetére
Jah, ha te írtad, akkor jó. Mindig elfelejtem, hogy a te véleményed szent, és akár egy (fentebb említett) példa sem áshatja alá hitelességét. Különben is kivétel erősíti a... áh letojom.
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5545 üzenetére
Bár narancssárga a fő tónus, de ez nem az Obi oldala ;-)
-
NomadND1
senior tag
válasz
Sebestyen01 #5543 üzenetére
Párhuzamos idősík és te vagy a rossz oldalon :-P
-
válasz
Sebestyen01 #5527 üzenetére
félreértettél valamit. nem azt magyaráztam, hogy ami most van, az miért jó.
-
mettek
addikt
válasz
Sebestyen01 #5511 üzenetére
talán azért mert amugy bukna a ferdezékrendszer, nem lenne értelme bebujni vmi mögé
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Sebestyen01 #5497 üzenetére
Nem jött össze
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #5488 üzenetére
ennyi...
-
birorichard
őstag
válasz
Sebestyen01 #5455 üzenetére
Akkor rosszul. Azt írtam, hogy felesleges beszólogatni másoknak, azért mert eltérő a véleményük, és a játék fórumán hadd lehessen már erről enélkül beszélgetni. Főleg úgy, hogy én egyszer nem álltam beléd, hogy neked miért tetszik ez meg az a játékban.
(#5459) .LnB: ez így jő soknak tűnik, csak remélem, hogy a kicsik nem ilyen engedd ki a foglyokat a WC-ből komplexitásúak lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SSD kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest