- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #22287 üzenetére
Alapból értettem...
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #22283 üzenetére
Egyébként mekkora a sebzése a 229-es suplusnak? (Csak mert van egy 204-esem 24,3K-val)
-
ÁDI
aktív tag
válasz
Anonymus23 #19555 üzenetére
ez úton köszönöm a segítségedet/geteket
-
ÁDI
aktív tag
CD Galaxis-jelentés (talán még nem volt):ma írtam nekik, hogy sikerül-e átadni a futárnak a csomagot (pik-pak pontra jön) és pólót kapok-e vagy csak posztert (alap játék csak)? Rendeléskor mind kettőt írták a honlapon, most már csak posztert.
FELHÍVTAK, s az úriember közölte, hogy "természetesen kapom a kért mérteben a pólót és a posztert is", most csomagolja épp.
A csomag kódját már előzőleg megkaptam, így látom ,hogy a futár cégnél van, s remélem holnap át is tudom venni.
Részemről (csillagos) ötös a CD Galaxisnak. -
ÁDI
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #6238 üzenetére
Ok, remélem le tudom majd tölteni, mert nincs DVD íróm/olvasóm...
-
ÁDI
aktív tag
A digitális aláírást, alapból a "T", mire lehet majd használni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest