- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
birorichard
őstag
válasz
westlake #4094 üzenetére
Szerintem viccelt... Úgy írta, mintha a játék univerzumában kommentálná az eseményeket.
"Látom hogy aggasztóan növekszik azon élősködők száma akik mások nyomorán és elesettségén nyerészkedve próbálnak a vírus sújtotta New Yorkban fennmaradni."
Ha titeket akart volna bántani, azt írta volna, hogy a kezdők gyengeségét kihasználva, a játékélményüket tönkretéve, otthon a fotelből... Ami nyilván nem állt volna meg, hiszen nem muszáj kezdőként (meg amúgy sem) a DZ-be menni. Ha meg már játszunk, akkor elképzelve egy ilyen szituációt, tényleg mocskos dolog így elvenni más holmiját, na de ettől (is) érdekes ez a játékmód. Úgyhogy easy mindenkinek, állítólag majdnem mindenki 20<, ne veszekedjetek már ilyen sz*rságokon, majd a DZ-ben lerendezitek.
-
aerosmith
őstag
válasz
westlake #4084 üzenetére
Elnézést kérek tényleg rosszul fogalmaztam, ahogy erre a kislexikon is rávilágított.
"Az élősködők rendszerint nem ölik meg a gazdát."
Ebből a szempontból a rogue agentek tényleg nem élősködők mert ők megölik a gazdát.Minden más definíció szerint azonban:
"Az élősködő vagy parazita (régiesen: élősdi) egy másik faj, (a gazdafaj) egyedeinek testében vagy testfelszínén él, és annak testéből táplálkozik. A gazda testének belsejében élnek az endoparazita, a test felszínén pedig az ektoparazita fajok."Ez alapján a rogue agent egy ektoparazita aki a gazdatestek felszínén lévő sárga biohazard csomagokból él.
A gyáva jelzőt meg inkább nem reagálnám le, ha jól emléxem amikor a béta alatt kísérgettelek titeket akkor is az egyedül mászkáló emberkék lettek leölve a rogue csapat által, nem a 4-es 8-as groupok. Amikor nagy csapat jött akkor következett a futás a vörös zónába.
-
NomadND1
senior tag
válasz
westlake #4090 üzenetére
De baszki (már bocsánat) nem mint személyt minősített, hanem mint játékstílust. A Rouge szabad fordításban akár azt is jelenthet, mert a többi csapatból fogtok élni.
Nem volt itt semmi rosszindulat, csak
te látsz rémeket :-)Jó látni, hogy alakulnak a csapatok, de a játékról szóljon ne a 2000 csapatról 2-2 fős személyzettel.
-
RazoR
veterán
válasz
westlake #4021 üzenetére
Ezt biztos hogy nekem szántad? Ha igen nem nagyon értem, hogy ezt mire írod...Közben leesett! Igazából fel szeretnék minden listán szereplő tagot venni uplay-en, de mivel dolgozom és lakást újítok párhuzamosan, örülök ha a fórumot tudom követni... Van mikor 80 hsz-t kell visszaolvasnom, hogy ne maradjak le semmiről. Egyáltalán nem a kirekesztésről van szó!Egyébkén mi már barátok vagyunk uplay-en....a TT ellenére
-
duvi
nagyúr
-
.LnB
titán
válasz
westlake #3979 üzenetére
Hol írtam én olyat, hogy nem akarom Uplay-el használni?! Azt írtam, hogy ha beregisztrálod steam-ben (is), akkor a Steam indítja az Uplay-t, Uplay meg a játékot. Írsz nekem hülyeséget amit nem is írtam...
Most akkor ki nem érti?
A beta kulcsos uplay-steam dolgot meg ha nem vennéd észre feltételes módban írtam, ott az utolsó mondatom "De gondolom ha már össze lehet kapcsolni a fiókokat akkor ezzel sem lesz gond."
-
.LnB
titán
válasz
westlake #3965 üzenetére
Én is így vagyok vele. Mielőtt feltettem gondoltam is, hogy kell a ráknak még egy. Steam, Origin, Uplay. De semmi gond vele.
Egyébként biztosra mondtad, hogy lehet steamen is aktiválni mindegyik verziót? Mert azt hülyeségnek tartanám, hogy ha indítom a steamen, akkor indítja az uplay-t, aztán a játékot.Mondjuk már felvettem Uplay-re pár fórumtársat, szóval maradok ott, de ha még is indítja a steam után a uplay-t akkor én steamre regelem be.
-
Kicsimix
őstag
válasz
westlake #3952 üzenetére
-Fixed two bugs that allowed players to become invisible to other players.
-Fixed an exploit with Ballistic Shield Skill that allowed players to become invincible.
-Cheat Detection and Prevention additions and updates.Van még remény...
Szerintem Csabee86 az achievements listára gondolt..
-
Kicsimix
őstag
válasz
westlake #3928 üzenetére
Hát ezért mondom, hogy valószínű azért ilyet nem kapsz az arcodba véletlen... Értelmetlen ilyeneket csak úgy dobálgatni trollkodáson kívül.. Miért dobnál el ilyet ha nincs vele egyéb célod?
Meg mondjuk ha éppen több csapat pve-zik akkor nem lehetne így biztonságosan használni érted...
Áhh.. Tuti nem.. Azoknál a gránátoknál amik sebeznek igen.. Mondjuk a füstöt is ki lehetne védeni úgy, hogy csak azok aktiválják akik éppen a hatósugarában voltak az élesítés közben..
-
Kicsimix
őstag
válasz
westlake #3924 üzenetére
Igaz ez a füstös dolog de szerintem erre nem fog rogue státuszt adni.. Ha meg valaki ilyet dob rád akkor valószínű, hogy meg is támad utána nem?.. Talán csak jobban kitolták a bevitt sebzés szükségességének mértékét..
Szerk;
Vagy hát provokációnak sem túl jó mert azt simán látod, hogy nem sebződsz és gyorsan ki lehet jönni belőle.. -
.LnB
titán
válasz
westlake #3892 üzenetére
Nem! Amit a játék meghatároz az csak egy szabályrendszer, egy keretrendszer. Azon belül a játékos mentalitását lehet csak normális, vagy nem normális jelzőkkel illetni. Azt pedig egyénje válogatja, hogy kinek mi a normális. A társadalom mai állása szerint inkább normális az aki nem öldököl. De ez egy játék, és a szabályrendszere megengedi ezt, innentől fogva nem lehet nem normálisnak titulálni azt aki rogue lesz. És attól még mert valaki bemegy a DZ-ben, nem feltétlenül akar öldökölni. Viszont úgy megy be, azzal a tudattal, hogy bármikor lelőhetik. Ez jó, ad egy kis rettegést a játéknak.
Nekem semmi bajom azokkal akik rogue-ok lesznek én el is fogadom ezt. De elsődlegesen nekem nem az lesz a célom. Később mondom ez változhat.(#3902) cain69 offban van, ő a WoW pve szervereire gondolt. Ott külön volt pvp és pve. Jó mondjuk belevonta a DarkZone-t is, szóval így érdekes megfogalmazás. De itt nem lesz külön szerver csak tisztában van vele a kolléga.
-
.LnB
titán
válasz
westlake #3799 üzenetére
Én csak egyszerűen nem akarom "szemét"(
) módon elvenni annak a cuccát aki megdolgozott érte. Mert tudom, hogy munkája volt vele. És erkölcsileg semmi jogom megfosztani tőle. Elméletileg. Szerencsére ez a játék lehetőséget ad az erkölcstelen dolgokra is. Ami jó. Mert ettől színesebb lesz a játék, ez nem baj. És oldalt kell választani, akkor én a erkölcsösebb oldalt választom. Aztán lehet, hogy a rouge játékstílus lesz a kifizetődőbb, akkor majd átgondolom, de csak ha sokkal nagyobb előny úgy játszani, akkor fogok belevágni. Ennek eldöntésére pedig előbb meg kell vizsgálnom a pve tartalmat.
Egyébként én sok-sok éven át Rouge main-nel toltam a WoW-ot,
Lehet ott volt elegem ebből a szóból.
Ez nem jelent semmit, csak funfact. PvP lövöldözésnek meg megemlíteném, hogy 11 évet CS-ztem, mellette Quake 3 dueleztem (bár nem 11-évet). Ami igaz FPS meg minden, de nevezhetjük simán pvp-nek.
Látom ment itt a rouge szó találgatása, én sem tudom pontosan hogy kellene fordítani. Bennem a sok én WoW alatt a zsivány kifejezés maradt meg.
-
VirDan
aktív tag
válasz
westlake #3813 üzenetére
Így van.
Elejében biztos nem lesz annyira szervezett az egész online társadalom, sokan nem fogják a helyüket találni,nem tudják majd mit is akarnak valójában. Személy szerint nem fogok meghunyászkodni az biztos.Mindenki gyanús lesz, és óvatosan kezelem. Biztos én se vetek meg néha majd 1-2 "róg-os" akciót sem. De majd mindenkinél és nálam is kialakul az, hogy túlnyomóan milyen fajta "modorral" szeretne játszani.
Az első beta-ról lemaradtam sajnos... De annyi videót néztem, hogy szinte már "játszottam".
Na de majd jövő héten -
VirDan
aktív tag
válasz
westlake #3806 üzenetére
Igaz hogy csatlakoztam a PS4-es csapathoz. De biztos lesz sok olyan óra hogy egyedül vagy másod-harmad magammal barangolunk a DZ-ban. Attól tartok (amire nagy az esély) hogy lesz jó pár csapat, ami elég nagy létszámmal van, és igen igen PVP orientált. Magyarán mondva, lekaszálnak mindenkit. Biztos nehézkes lesz az indulás...De sebaj, bátran nézünk elé
-
Sebestyen01
őstag
-
Sebestyen01
őstag
válasz
westlake #3799 üzenetére
"Lepkek" kicsit buzis
Amugy muszaj lesz bejonniuk a DZ-be ha szaftos jo cuccokat akarnak majd, ezzel szemben en nem itelem el , en sem a pvp-re megyek, csak en vallom azt a dolgot hogy elobb lovok aztan kerdezek mikor mar kimeredten fekszik az illeto, jobb ez igy, a dayZ, es az arma korszakbol ez beidegzodott -
tollhegy
tag
válasz
westlake #3467 üzenetére
Nekem sikerült egyet kinyitni. Volt benne sok DZ pénz és átlagos felszerelések. Lehet, hogy bugosak voltak de azt vettem észre, hogy akkor lehetett kinyitni amikor előtte harc volt ott. Volt egy térképem bejelölve rajta hol vannak a ládák. Folyamatosan mentem rajtuk körbe körbe. Ha egyszer belefutottam ott NPC-kbe végzetem velük és akkor ki lehetett nyitna viszont ha üres volt a hely akkor nem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
westlake #3467 üzenetére
Mert full bugosak voltak. Én sem tudtam nyitni, de egy két embernek sikerült.
(#3466) KnockOut87
Köszi, de ez igazából semmi, meg amúgy is, közösen csináljuk.
(#3469) Kicsimix
Ahogy látod az alfa/béta infókat nem teszem be az összefoglalóba, csak azt amit eddig is tudunk és már fixek. Ezeken túl megjelenéskor bővíthető az összefoglaló természetesen.
-
k-adi
nagyúr
válasz
westlake #3454 üzenetére
Hát igen, akit igazán érdekelt ez a cím, az kipróbálta a closed-beta alkalmával..... úgyhogy Ditoo0225 ha 10 dologból csak 8 at sikerült kipróbálnod, örülj annak is, hiszen egy closed-béta alapból egy kiváltság valamilyen szinten (eltekintve attól most, hogy ebben az esetben nem igazán volt "closed"
)
Amúgy szerintem megjelenés előtt 1 hónappal már nem lesz több bétázás, főleg nem open, bár mostanság sosem tudni mit gondolnak ubiéknál
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
westlake #3454 üzenetére
Én azért még pár dolgok ki szeretnék próbálni teszt céljából amivel nem indulás után akarom elb....ni az időt, mert Closed Beta alatt sok volt a melóm és nem volt mindenre időm.
(#3455) pohár : Nyilván sokan látták már és tudják, hogy nem tegnap készült. De nyilván sokan nem, ezért raktam ki képpel együtt.
-
szallasi007
őstag
válasz
westlake #3330 üzenetére
Na ezért kérdeztem hogy mik a tapasztalatok, mert nekem meg azzal 15-20 emberrel akivel játszottam mindenkinek jó volt - még neked is
nekem konkrétan mindegy ts vagy beépített így is úgy is hallom ha a túloldalon anyáznak
(ui.: TS update-ek néha csinálnak más játékoknál érdekes lagokat és "fagyásokat", de személy szerint nekem még nem csinált)
-
-
.LnB
titán
válasz
westlake #3184 üzenetére
Leírtam korábban:
"De ebben láttam valami összeszedettséget, átgondoltságot ami biztató volt számomra. Ne várjunk szerintem WoW szintű mélységet. És ne azért mert nem lehetne megoldani, hanem mert ma már az a szintű komplexitás, mélység, nagyság, nem divat. Változott annyit a játékoskultúra már, hogy annyi energiát kevesen fektetnek játékokba mint amennyit anno a WoW megkívánt. Ezt bizonyítja az is, hogy a Blizzard is folyamatosan buta szintre nerfeli a WoW-ot is." [link] <- ebben a kommentben
Viszont nem hátrány ha valakinek van tapasztalata. Többre mennek vele a társai mint azokkal akik a "kodot pörgették ki nyócszor"
-
ada19
senior tag
válasz
westlake #2987 üzenetére
Én már kaptam emiatt moderátori figyelmeztetést, és pontosan erre hivatkoztam (reklamáltam) - semmilyen válasz nem jött..
Szerk.: és ahogy írtad, az én esetemben is a szabályzatra hivatkoztak, holott abban teljesen más van.
Szerk. #2: ez volt az a pont amikor a bizonyos topikban leálltam mások segítésével, ha ez a hála érte. -
válasz
westlake #2987 üzenetére
Én nem így tudom, és nem is így használom. Egy hozzászólásban válaszolok akár 4-5 embernek is, és soha nem szólt érte senki. Viszont számtalan embert láttam már, aki ezért figyelmeztetve lett..
De nagyon örülnék neki, ha egy moderátor leírná az álláspontját ezzel kapcsolatban.
-
szallasi007
őstag
válasz
westlake #2981 üzenetére
Kb fél órája DZ-tünk mikor is megláttál valakit és már mondtad is hogy menjünk rá , főleg azokat szeretted akik egyedül max párba mászkáltak
Mondjuk ha jól rémlik akkor volt fél óra amikor folyamat megtorolták hogy lenyomtunk másokat
Majd kíváncsi leszek a pvp skill tree-re mert biztos kell majd értelmes taktika oda nem úgy mint a bétában hogy nyomod mint hülye a csengőtMás: azt még senkitől nem láttam hogy mire jó a harmadik érték amit az inventory mutatott. Van az RPM, a Health meg az Electric. Az majd a sneaky granade, meg a csoda eldobható mini gépágyúnál kap jelentőséget vagy a Craft-ba lesz szerepe?
-
aerosmith
őstag
válasz
westlake #2904 üzenetére
Némi ellentétet vélek felfedezni a "Play nice!" aláírásod és a playereket gyilkoló csapat összehozása között.
Egyúttal remélem hogy a végső verzióban ki fogják iktatni azt a lehetőséget hogy a pályáról kifutva automatikusan visszatesz a safe houseba, mert amit a Bétában csináltunk az csak sima griefelés volt nem igazi PVP.
És akkor majd ha manhuntban majd nem tudnak a roguek elsunnyogni hanem megy majd rájuk mindenki mint legyek a sz@rra, és bukják a többszáz DZ creditet majd meglátják mekkora fun lesz.
Én tutira fejvadász csapathoz megyek majd.Illetve nem tudom hogy lehetne azt megoldani hogy valami KOS listát vezessen az ember hogyha valamelyik player megölte akkor tudja hogy amikor legközelebb összefutnak mire számíthat tőle. Fejben nehéz lesz tartani annyi nevet...
-
.LnB
titán
válasz
westlake #2904 üzenetére
Na ezért lenne jó egy értelmes guild rendszer.
Mindenki belépne aki a listában van, majd egy guild members ablakban jelölni valahogy, hogy ki mit is szeretne játszani. Akár egy kis megjegyzés fülre a neve mellett. Beírná, hogy "rouge", és mikor belépsz már írhatsz is neki, hogy jön e veled játszani.
Engem kimondottan még nem érdekel a rouge játék, beta-ban sem próbáltam. Engem a pve érdekelne, remélem nagyon tartalmas lesz az is. És legyen nehéz!(#2908) mrgregoryan A táblázat szerint mi pont egyszerre érünk rá játszani. És korban is "passzolsz" hozzám
(Na jó pár évvel
vénebbidősebb vagy) De olyan sokat szídtad itt a játékot... Még meggondolom.(#2906) Cris99 Én azon lepődök meg, hogy itt az emberek 70%-nak 4k-s kijelzője van?! Olyan midnennapos téma lett. Vagy scale-lel játszik csak mindenki?!
-
mrgregoryan
tag
válasz
westlake #2904 üzenetére
én pedig itt ragadnám meg az alkalmat, hogy olyan játékosokat keressek, akik a COOP részt vinnék nyugodtan csapatban, össze játszva, és párszor be-be mennénk DZ be lootok miatt, hogy az egész jatek élvezetesebb legyen, mert ha van benne pénzed meg jó cuccod, akkor jobb az egész értelem szerűen, de nem rouge-kodni, hanem lootot szerezni, és kimenekíteni azt. Én kiváncsi vagyok a story-ra, és csapatban tolnám végig mint egy Dying light-ot. Az nekem nagyon tetszett.. hogy a fő szálat lehetett együtt vinni.
-
D.Orion
veterán
válasz
westlake #2892 üzenetére
Tuti én is gyilkolni fogom a játékosokat is, csak, mert megtehetem.
Közben készül az összefoglaló, jelenleg úgynéz ki, hogy lesz egy kivonat este már itt a topikban. Pontosítás után mehet első hsz-nek. Hétvégére pedig egy komplett tudástárral akarok előhozakodni logout cikk formájában. Már olyan sok az infó, hogy rendszerezni is nehéz.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
westlake #2558 üzenetére
Nem mindenki tud angolul és nem mindenki olvas külföldi fórumokat. Ezért gondolom sokaknak új. Nekem sem volt az ahogy neked sem ezekszerint , de sokaknak az lehet ezért raktam ki
Hunt3r22:
És ezek kívül is lesz dolguk bőven. Én a helyükben tologatnám még azt a kiadást 2-3 hónappal, de úgyse fogják mert náluk már az előző tolás is marketing volt csupán, hogy javítani tudják az első negyedéves statisztikát, mivel akkor szerepelnek mindíg a legroszabbul.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
westlake #1958 üzenetére
Konzolnál ennyit tudtak kihozni belőle, szóval mi ennek is örülünk.
Pc-n persze nincs FPS lock, szóval ti örülhettek, de én a fix 30FPS-nek jobban örülök, mintha kaptunk volna egy olyat, hogy 15-50 FPS között ugrálna a játék. Ennyit tudnak konzolok és kész, ezen én már nem cseszem fel magam.
-
pohár
félisten
válasz
westlake #1916 üzenetére
én már láttam 720p-s streamet, amit 6500kbps-os bitrátával ment, na az gyönyörű volt, de a 30 megás netem nem mindig szerette előtölteni a streamet, sokszor ledobta az ékszíjat, aztán csak akadozott
FHD fölé lehet nem is tudnál menni Twitchen, ha belősz neki egy jó bitrátát (szerintem 4-5k-nál nem többet), plusz 60FPS, az is lehet meg fogja recsegtetni az i7-et a játékkal együtt
pohar89 név alatt fogok ténykedni, aki gondolja, az vegyen fel, de sajna mikrofonom nincs
-
wjbhbdux
veterán
válasz
westlake #1916 üzenetére
720p minőségnél följebb már egy külön PC-t érdemes használni a streamelésre capture kártyával, mert a játék rovására fog menni. egy sima i7 is elég lesz 1080p 60FPShez, és drága videokártya se kell bele. 1440p féle nagyobb felbontást meg nem érdemes erőltetni, mert ha nem vagy Twitch partner akkor nem lesz encoder kisebb felbontásra és nem tudják majd nézni vacak gépeken/nettel.
ha OBS-t használsz válthatsz az NVenc hardveres nvidia encoderre is (= shadowplay), akkor nem esik majd az FPS annyit de azért elmarad a minőség az x264 mögött azonos bitraten.
-
pzstm
titán
válasz
westlake #1902 üzenetére
őgy, hogy egy 210cm-es FUllHD TV-n próbáltuk cégnél a PC-s BETA-t Ultra beállításokkal, meg a One-os verziót is, és hát ha van is paraszthajszálnyi különbség az megeshet...de én már lehet öreg vagyok ahhoz, hogy ezeket észrevegyem
Persze félreértés ne essék, biztos szebb lesz a PC-s verzió a véglegesben, bár ránézésre/látványra nem biztos annyival, mint amennyit lehet én elvárnék
Elnézést ha komolyabb vitát váltottam volna ki egy kicsit is
-
mrgregoryan
tag
válasz
westlake #1728 üzenetére
ebben nem értünk egyet, de sebaj!
értem hogy az életben is van ilyen, biztos, de nem azért keccsölök 1-2-3 órát egy DZ ben hogy utána valaki lelőjön akivel addig szivtam és vigyen mindent.
Én nem értek egyet evvel, és ha valóban ezt megváltoztatták, akkor "Most Welcome" a részemről!de ennek a játékos listának baromira örülök, mert jó lesz jó fejekkel együtt tolni. Jó fejek = itteni fórumozótársak
-
mrgregoryan
tag
válasz
westlake #1712 üzenetére
nem, én ez a megállun az extraction pontoknál, és várjuk a jómadarakat akik hozzák ki a lootokat, majd jól lelőjük....
Ez más játékokban a BASE RAPE-er vagy spawn-camper más néven... akiket mindenki "szeret"...
ilyenektől és ezek elburjánzásától tartok kicsit.. hogy el fog " kurvulni" kicsit ez a kihozósdi.. de ne legyen igazam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Renault, Dacia topik
- Energiaital topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- LEGO klub
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest