- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Edem05 #10715 üzenetére
Tegnap ejjel Cyber77, Csipet2, Ocsocso es meg egy valag magyar ruzsozott a dz4 lerakon. Beszalltunk 1 halal elejeig. ( 5000-6000tp azert nem olyan keves, 20-30 mob... XD ).
Termeszetesen rankrohant a szerver. Cimbivel megpurdeltunk. Ujraszuletve visszaszaladok a lerakora. Full ures. Srhol senki. Es pont kozepen, ott vart engem, csakis engem egy he scar . Cimbinek valami pancel volt ott, lila. En meg mar tavolrol lattam az aranyat. Bar igy talalnek mindig. Szivesen halnek -
-
ada19
senior tag
A DPS nagyon "csaló" mutató. Pl. a jelenlegi M1A-m 105k DPS-t mutat, ha minden Initial Bullet Stabilitys és Horizontal Stabilitys modot kicserélek rajta Accuracy-sre, akkor 140k is kihozható - de ténylegesen semmit nem fog változni, mert talentből amúgyis megkapom kb. a maxot azonnal, sőt inkább nehezebb lesz kezelni. Tehát ezek pont addig jók, amíg screenshotot csinálnak róla.
Egyébként nekem is 2800 körül van a Firearms, és egy Epic (a képen HE van) M1A-val, főleg Epic modokkal én is fel tudom tolni olyan 140k-ra..
A Vectornál tipikusan Rate of Fire, Magazin Size és weapon talentek dobják meg brutálisan.
-
ada19
senior tag
Fixen Challenge bossok dobhatják.
Warren Powerplant: Solid - Electric Green
Lexington Event Center: Solid - Pink
Lincoln Tunnel: Solid - Teal
Russian Consulate: Red White BlueItt megvan minden: Daily Reset Info [3/23 - 3/24]
-
Anonymus23
veterán
Biztos, nálam nem ez volt a cél, és a jobb cuccok nem is ehhez vannak berakva, mivel nem ez az elsődleges feygver, és a jelenlegi gearem és annak felosztás ennyit enged. De még így is gyengébben lő páncélos ellenfélre mint a mint a ~100K-s Pakhan... Mondjuk ha a páncél lement, akkor utána viszont arat.
-
Telda
addikt
Van itt olyan a számlán hogy "Egyedi azonosító:".
Ez lenne az?
Illetve itt tudom aktiválni ugye?
https://redeem.geforce.com/en-us
Én valami kis kártyát kerestem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
A RAW videó, ha érdekel valakit
(#5616) duvi
Köszi. -
k-adi
nagyúr
Hát jó, de ne bánkodj mert neki 980Ti van (ha jól tudom?) neked meg 970 és azért a kettő közt van némi ár+teljesítménybeli különbség
Mondjuk ezt már csak nagyon offba merem megemlíteni, hogy nem értem egy 970 miért izzad teljesen ez és TR alatt.. oké, megdolgozza, de hogy szarrá pörgeti fullba? hm.. már csak a kártyának se "jó" hosszútávon (amúgy előző kommentedbe úgy írtad a custom hűtést mintha baj lenne, de épp ellenkezőleg az a jobb -- lehet félreértettem..) Nekem custom980 van és dolgozik de szép csendben, pedig "akkora" (~30%) különbség nincs a 2 kártya között tudtommal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest