- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
válasz
vargalex #35763 üzenetére
én ezeket a telegram -okat szoktam használni:
TCL Android TV Updates
Firmware TV TCL -
detroitrw
addikt
Na, de az előbb beszéltük, hogy a 2 TV más hardveresen,
a SoC is más benne (már amennyire ebbe az oldalba meg lehet bízni)
és amit én említettem mint hibás teljesítés ott ezt simán lehet érvényesíteni.Az nem kérdés, hogy attól függetlenül teljesen tökéletes a cucc
-
detroitrw
addikt
jaja
nekem is 739-es van (ami 735)#35752desolator
Amúgy ezt a malőrt megemlítheted az Auchen-nek is, hogy 635 -öt vettél ami igazából 645 ...
Mivel kifutott és utolsó darab és ha nem volt előtte felbontva akkor csak felbontottként tudnák továbbadni egy kis extra energiával és buktával.
ill. ennek nincs vásárlás utáni 14napos elállása, mert ez lényegébe egy hibás teljesítésnek minősül, szal a gari időtartalma alatt bármikor visszaviheted, hogy köszi, de nem azt kaptam amit vettem.valami hasonló macera miatt nekem az MM -be inkább visszadtak valamennyi összeget (valami elektronikai cuccra) a kellemetlenség miatt.
de ha ezt a lapot ki szeretnéd játszani, akkor a hibás teljesítésit később már nem tudod elővenni, hisz tudatába voltál a vásárlás elején, hogy eltérés van. -
detroitrw
addikt
-
detroitrw
addikt
válasz
desolator #35746 üzenetére
Hát a címke az csak egy papír .... és mivel utolsó darab ami már "régen" kifutott termék ...
Szegény lehet már a szervízt is megjárta, esetleg ha kompatibilis lehet a másiknak a hátsó burkolatát kapta meg (vagy csak a címkéjét).A számlán/garipapíron, dobozán, TV menüjébe, és a TV hátlapján lévő címkén szereplő sorozatszám mindenhol stimmel?
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Egy kicsit specifikus, és lehet nem is ide való a problémám ...
Van egy 55C735 -ös TV, amiből eddig optikán keresztül küldtem a DAC-ba a hangot, hétvégén megnéztem mit produkál ha közvetlen usb-vel kötöm össze.
A TV felismeri vezetékmentes hangeszköznek és szól is a muzsika, de olyan a hang mint amikor pl. egy 44,1khz-es muzsikát magasabb mintavétellel hallgat valaki (a hangok magasabbak és "gyorsabbak" lesznek).
Úgy, hogy ha optikán viszem át a hangot akkor a DAC 48khz-et ír, és ha usb-re átrakom akkor is 48khz-etAz android fejlesztő módba van usb hang mód, de ha kiválasztom akkor bezáródik a beállítás menü (és persze visszaáll az előző aktív módba).
Valaki tudja mivel lehetne ezt kiküszöbölni? esetleg valami alkalmazás ami külön vezérelné a hangot?
Hozzáteszem az uapp -nak egy ideje van TV-s verziója és azzal tökéletesen szól usb-ről, és a hang megfelelő mintavételezést írja ki.
-
detroitrw
addikt
-
detroitrw
addikt
válasz
Vhiktor #35600 üzenetére
Igen en is ugy tudtam, hogy 1 ev alatt is mar "erdemes" lehet ujrakalibraltatni, es nagyon jol mondod ez nagyban fugg a felhasznalasi szokasoktol es, hogy pl. az egy munkaeszkoz e ...
Nekem kb. 8 eve mar csak vasarlaskori kalibralason atesett monitorjaim voltak es mindig erezhetoen eltero volt az adott kalibracios profil betoltese utan a vizualis elmeny.
Mivel egyaltalan nem hasznalom professzionalis szinten igy erdembe nem is zavart 2-3 ev utan se (amugy mivel nagyon lassan, de folyamatosan romlik az eszkoz igy laikus biztos nem veszi eszre, hogy valtozott e a minoseg).
Na meg ugyebar egy "belepo" szintu megjelenito es egy professzionalis kalibralasa kozott szinten latvanyos vizualis elmeny, hiaba maxolja ki a lehetosegeket az adott eszkoz.Ezert is megfontolando egy atlag usernek, hogy egy azonos tipusu eszkozon elvegzett kalibralast alkalmazzon a sajat eszkozen.
Mint ahogy Toled is be lehet szerezni ilyeneket. Szvsz egy atlag usernek az is boven eleg, mert 95%-ba ugyse kalibraltatna ujra az eszkozet.
Ebbe amugy Neked sokkal nagyobb tapasztalatod van, hogy kb. mekkora elteres szokott lenni az azonos tipusu frissen kibontott kalibralasi ertekei kozott?
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
55C735-re most mi a legujabb fw?
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
Bekapcsoltam a windows- ba (11) a HDR-t és a 55C735 időnként egy pillanatra elsötétül majd visszajön a kép (olyan mintha bementet váltatna).
Először arra gyanakodtam, hogy valamelyik progi okozza a problémát.
találkoztatok már ilyennel? van erre valami megoldás?Persze ha kikapcsolom a HDR-t akkor minden okés
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
55c735 v562
Ha megnyitom a keresot akkor azt irja, hogyhasznalja mobileszkoze billentyuzetet
Ezt hogy lehet kiiktatni?
-
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
55C735 tv-n miért nem megy PC-vel a 4k 120hz (RTX 3060)?
FHD-n megy 120hz-el
V562 frissítés van telepítveA kábel tudja a 120hz-et mert PS5-el működik és annak a kábelét is próbáltam
Előre is köszi a segítségeket
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
55c735 tv-n, hogyan lehet fogni az ingyenes dvb csatornakat?
A fizetoseket megtalalja, de mivel nincs CI kartya nem jeleniti meg az adast -
detroitrw
addikt
válasz
mandju #14431 üzenetére
Nekem szerintem a gyarival se volt problema, az uj fw-el se latok erdemleges felhosodest
Ha szembe vagyok a tv-vel akkor az also szelein szurkebb, de ez inkabb mar a betekintesi szog miatt (~2m-rol), picit ha megdontom a fejem akkor mar ott is annyira fekete mint mashol.Amugy erre a local dimming-re van kulon funkcio, hogy lassam milyen ha aktiv es ha nem aktiv?
#14429 Vhiktor:
Jovoheten mar december ...
Varni fogjuk
-
detroitrw
addikt
Sziasztok!
55c735 -el beleptem a klubba ...
Most raktam fel a 473-as fw-t.Tudtok valami kalibracios beallitast ami alapjan jobban be lehetne loni a tv-t?
Lehet tudni Vhiktor-nak a beallitos videoja mikor jelenik meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest