- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srácok, a TCL TV-n az alábbi dolog idegesít:
Vannak ugyebár a különböző hangmódok.
Alap esetben ha bekapcsolom a tv-t, akkor upc beltéri megy hdmi2-n. Viszont mindig a Játék hang móddal megy ami elég fura, át kell raknom manuálisan Tiszta hang módra.
PS-re átkapcsolva meg fülesen játszok szóval ott mindegy is lenne.
Be lehet ezt valahol állítani hogy adott hdmi-nél adott hang mód legyen? -
válasz
Celtis #29115 üzenetére
No, megnéztem hétvégén, át is dugdostam a kábelek, jelenleg az alábbi módon:
HDMI1 (4k, 144Hz): PS5 direktben
HDMI2 (4k, 120Hz): UPC műholdas beltéri direktben
HDMI4 (4k, 60Hz) eARC: Denon X3500h erősítőLett erősítő hangom végre, viszont:
- PS5 indításkor továbbra is 60Hz-et ír ki jobb felül a TV. Bármit állítgatok nem tudok kihozni nagyobb Hz-et.- UPC tudom gagyi sokszor SD, a képen meg is látszik, de előtte is ez volt, 1-2 HD csatorna van, ezzel megbarátkoztam.
- Erősítő elindul TV bekapcsolásakor, ezzel még küzdök, a TV-n kellene a hang kiadást a TV belső hangszóróra raknom talán? Viszont ebben az esetben ha nem automatikus akkor manuálisan mindig állítgatnom kell ha éppen az erősítőn szeretném hallgatni a filmeket?
A gondom az erősítő automatikus elindulása TV bekapcsolás esetén, sőt ha a TV-t bekapcsoltam, és 20 perc múlva a PS-t bekapcsolom azzal is indul az erősítő. Idegesítő állandóan ki-ki kapcsolgatni az erősítőt. Ha átrakom nem eARC HDMI-be akkor meg nincs hang az erősítőn. -
-
Sziasztok,
Használja valaki úgy a TCL Tv-t, hogy erősítőt ki-be kapcsol a TV ki-be kapcsolásakor?
TV csere volt az erősítőm mellett, a régi Sony szépen bekapcsolta az erősítőt és egyből átment a hang.
Most viszont nem tudok megbirkózni a beállításokkal, TCL bekapcsolással elindítja az erősítőt, de hangot csak a TV-n hallok bármilyen beállítás esetén.
Denon X3500h az erősítő. -
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék. Ps5-ről nem tudom létrehozni ezt a 120Hz-es történetet.
A kábelnak jónak kellene lennie. TV-be a vezérlős (120Hz-es feliratos) HDMI-be van dugva az erősítőm (Denon X3500h), és a Ps5 az erősítőbe van dugva, tehát azon megy át a jel a TV-ig.
Ps-en nem érzékeli a nagyobb Hz lehetőséget. Van ötletetek? -
Tegnap megérkezett a 75C935 "Újszerű" nevű TV az Alzáról.
A csomagolás rendben volt, futárok normálisak voltak, megvárták amíg kibontom (segítettek is), és végignéztük a képernyőt.
Mivel "Újszerű" így a csomagoláson látszottak belül (fólia stb) a szaggatások, és a készüléken a képernyőn is újjnyomatok. Mivel első körben időhiány miatt sem tudtam fúrni faragni a leendő helyén a tartót, így talpon a hálóba üzembehelyeztem. Beállításokat kérte. Egy fura dolog volt a csatlakozós oldali fedőpanelt levéve egy csavar ami a burkolatot tartja nem volt benn a helyén, de szerencsére ott volt, becsavartam.
Sony Bravia után az alkalmazások sebessége nekem megfelel (Disney, Max, Netflix), beállításokon könnyedén végigmentem, AirPlay rendben működik.
Hálóban egyelőre 3 méterről nézve éppen határeset (streaming szuper kép), a műholdas TV adások miatt kell a nappali 4 métere nézési távhoz
Első körben nem bántam meg, 85-öst szerettem volna mindenképpen, de ez olyan áron volt amin nem akartam kihagyni a 14 napos elállással. Asszony már meg is nézte este PS5-höz is, hát a kép szép, szerintem szebb mint a nappalis Bravia-n (helycsere lesz úgyis ha vége a vizsgaidőszakomnak)...
Mondjuk egyelőre 60Hz-en megy, szerintem Hdmi kábel lesz a ludas, a megfelelő 144Hz-es dugaljba került egyébként.Van esetleg bármi javaslatotok mit érdemes megnézni rajta annak tudatában hogy vagy használt vagy kiállított modell volt?
2db távirányítót kaptam.
-
válasz
BreamHunter #28286 üzenetére
Mivel raktad fel a falra ami így dönthető?
Én sajnos a forgatható dönthető Vogel's-emmel befürödtem a TV cserére, újat kellett rendelnem belőle a súlyhatár miatt, és az már ráadásul nem dönthető -
Lecsaptam az Alzánál egy "Újszerű"-nek írt TV-re 382,000-ért: TCL 75C935
Nem tudom jó bolt lesz-e, elvileg ezt valaki anno visszaküldte.
Ha esetleg itt a visszaküldő kérem írjon rám, tudom kicsi az esélye, de hátha. -
Egyszer láttam valahol egy magyarázatot, hogy a TCL modellkódjainak melyik száma mit jelent. Nem tudja valaki hol található meg?
-
válasz
AxBattler #27535 üzenetére
Igen tudom, megalománia. De a 65 vásárlás is csak nagyon jó ár miatt volt, elég nagy a nappali, a tv a központja, arra is használjuk, és egy komplett fal áll rendelkezésre. Remélem azért a régebbinél rosszabb nem lesz minőségben, mert a mostani 65 nagyon határeset, de elfogadtam a kitűnő árért akkor abban az időben.
-
Sziasztok,
TCL 85C845-öt használók vannak itt?
Egy Sony Braviat (KD65XG8577SAEP 4K UHD Android Smart LED) cserélnék, és elég bizonytalan vagyok, eddig nagyon Bravia párti voltam, de nem szeretnék millió körüli összeget költeni a tv-re, és 85 col lenne a cél.
A TV-t 40%-ban UPC előfizetéses tv-zésre, 30%-ban stream szolgáltatókra (HBO max, Netflix, Disney) és a maradék 30%-ban PS5 játékokra használjuk 4-4,5 méterről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest