- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor77i
junior tag
válasz
st6969 #38128 üzenetére
Nekem kétszer frissített tavaly magának automatikusan, utána csak úgy találta meg a frissítést, ha régiót váltottam. Egy FW-t tettem fel pendrive-ról, a 486-os, az mind a két 805-ön jól megy (és még hozzá vhiktor beállításait is megvettem, ami szintén sokat javított a képen.)
-
Tibor77i
junior tag
válasz
Robitrix #37978 üzenetére
Ez a technológia korlátja, hiába jó minőségű a kábel, bizonyos hossz felett csökken a felbontás, már nincs meg a 4K60Hz, csak kisebb. HDMI kábellel (van benne chip) 50 méterig is elmehetsz. Igazad van, nem kell a felesleges hossz, de azt se könnyű mindig előre belőni.
-
Tibor77i
junior tag
Az Alzánál van raktáron, ki is szállítják. Drágább 70 ezerrel (369 ezer Ft), ami sok pénz, de ezért kapsz kiterjesztett garanciát a TCL-től, csak be kell regisztrálni az oldalukon. ("5 év garancia promócióban kizárólag az alábbi partnereinktől vásárolt készülékek vesznek részt: Magyar Telekom, Alza, One " - írják itt. De az EMAG-nál is van ugyanannyiért, mint az Euronicsnál, kiterjesztettgarancia viszont sajnos ebben az esetben sem lesz.
-
Tibor77i
junior tag
Köszönöm mindkettőtöknek, akkor veszek egy hosszabítót.
-
Tibor77i
junior tag
Egy külső merevlemezt milyen kábellel lehet rádugni a TCL tévé USB bementére? Egy Y kábel jön ki a merevlemez házából. Köszönöm.
-
Tibor77i
junior tag
Köszönöm mindenkinek a távirányítós hozzászólásokat.
-
Tibor77i
junior tag
Az nem lehet, hogy ez a V509 az előző 486-osnak a végleges verziója? Csak mert OTA.
-
Tibor77i
junior tag
@ρσгτσ; @Vhiktor: megvettem a beállításokat, köszönöm a leírást is. Az SDR-t, HDR-t sikerült beállítanom, bár az egyiknél a fényképen szereplő nit érték 809 nálam viszont 855 - átírni nem tudom, de lehet, hogy csak én vagyok ügyetlen. Ez gond? A mozi mód helyett jelent meg a kalibrációs képmód.
Viszont Dolby Vision esetében hiába indítok el ilyen forrást, nem jelenik meg a kalibrációs mód. Ott mit kell még csinálni?
Köszönöm a segítséget.
-
Tibor77i
junior tag
Nekem is ugyanilyen tévém van. Igen, érdemes frissíteni. Innen
le tudod szedni a fenti frissítést. Egy FAT32-őre formázott pendrive-ra kell rámásolni (nem kell kibontani!), majd a tévé menüjéből tudod frissíteni. Van olyan menüpont, hogy frissítés USB-ről, ha be van dugva a pendrive, akkor indul is a telepítés. -
Tibor77i
junior tag
Sziasztok! Két 805-ös TCL-em van, tavaly vettem őket. A nagyobbra eddig három frissítés ment fel a hálózatról, de a legutolsónál már régiót kellett beállítani, Olaszországot. Nem voltam teljesen elégedett a V412-vel, ezért tegnap feltettem pendriveról a V486-os: nagyon klassz lett minden. Általában nem tévézek, hanem külső forrásokról nézek filmeket, de tegnap este az Eurosport2 síközvetítése illetve egy másikon a snooker valami pazar volt. Nagyon sima minden (mozi mód, vhiktor beállításait használom, de meg kell nézni még, hogy minden megmarad-e.) Ami még érdekes: a lenti nagy tévé angol régióra volt állítva, így a bejelentkező képernyőn megjelent a BBc iplayer is. Ez Angliában ingyenes, nálunk földrajzi korlátozás miatt nem lehet nézni - tegnap 02062-es kóddal nem indult el a műsor, pedig be is regisztráltam, azonosítottak is. Valakinek van esetle ötlete arra, hogy lehet ezt áthidalni? VPN-nel? És melyikkel? Vagy tíz éve egy laptopon egy ingyenes VPN-nel tudtam nézni az iplyert. Előre is köszönöm az ötleteket. (Az a vicc, hogy a BBC iplayerért még fizetnék is, de jogi okok miatt nem lehet a szigetországon kívül venni.)
-
-
Tibor77i
junior tag
válasz
koppasz1986 #34353 üzenetére
Van, aki telefonon néz sorozatot. Na az az igazi egérmozi szerintem.
-
Tibor77i
junior tag
-
Tibor77i
junior tag
Mekkora külső winchestert lehet rákötni a C805/845 tévékre? Köszönöm.
-
Tibor77i
junior tag
Sziasztok!
TCL85C805 vagy TCL85C845-ös tévét vennék, Stell SHO 8610-es konzol néztem ki hozzá. A vastag téglafalam előtt lesz egy kb.8 cm vastag álfal (keret, benne kőzetgyapot és rajta Fibrotech akusztikai panel), de abba vágunk lyukat a konzolnak, hogy a téglafalra fúrhassuk fel.(kb. ilyesmi, mint ez a reklámfotó)
1.Mekkora dűbelt érdemes venni?
2.Milyen és hány csavart? (azt olvastam valahol, hogy a konzollal kapott csavarok nagyon rövidek)
3.Be lehet állítani úgy a készüléket, hogy pontosan függőlegesen álljon? A mostani, jóval kisebb plazmatévém más gyártó hasonló állványán van, de az nem áll függőlegesen.Köszönöm a segítséget. (kérdeztem a falikonzol csoportban is, de ott nem kaptam választ)
-
Tibor77i
junior tag
válasz
mb_72uRuXTqS #24953 üzenetére
Köszönöm. Igen, közben én is körbenéztem.
-
Tibor77i
junior tag
válasz
Celtis #24925 üzenetére
Köszönöm a választ, pont ezt akartam én is kérdezni. A hétvégén kipróbálhattam egy 845-öst, az nagyon tetszett, még 1080p mkv-val is nagyon szép volt, illetve a szűrők kapcsolgatása után a DVD is jól nézett ki. Tényleg nagyon jó tévé.
Mélynyomó nekem se kell, a fényerőből én rendesen levettem (bolti módban volt). -
Tibor77i
junior tag
Sziasztok! Egy DVD lemez képe felkonvertálva hogy mutat egy ilyen tévén? És a HD tévéadások milyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged